Siemens iQ700 WM16O5C2NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 240 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Johannes Greefkes 29-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Siemens wasmachine

Algemene score

8,0
De vorige Siemens wasmachine heeft 21 jaar gewassen, vandaar deze keuze op Siemens. Verder ziet de machine er netjes uit, stevige constructie en lijkt de bediening eenvoudig door o.a. de juiste omschrijvingen in het gelukkig papieren bijgeleverde instructie boekje. Verder is de winkel waar de machine kochten dicht in de buurt en zijn onze service ervaringen met Expert Heemskerk OK. Wij als bejaarden vinden een winkel en service in de buurt prettig. Wat ons tegen valt is de ingewikkelde actie om de Siemens korting te krijgen. Het werken met internet wordt voor ons erg lastig en is haast niet meer te doen. Dit door de scherm interacties en het achteruit gaan van onze ogen en dergelijke. Mooier zou het zijn als de winkel zelf de Siemens kortingsactie zou kunnen verzorgen. Misschien kunt U als bedrijf hier iets mee? Minder internet en meer persoonlijke aandacht bij de verkoop van producten. Dat zou een vooruitgang kunnen betekenen. Laten we hopen dat de bedrijven dat nu eindelijk eens een beetje beter in gaan zien. Maak meer gebruik van vakmensen en minder van mensen die de hele dag achter een computerscherm iets commercieels uit trachten te vinden. Dit wekt sterke irritaties op!


Met dank voor uw medewerking.. De koper.. Jan Greefkes
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM16O5C2NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

mvdl 22-01-2018

Luid en duidelijk

Algemene score

10,0
21-1-2018 Aangeschaft. Duidelijk display. Makelijke bediening. Heel goed zelf te instaleren.Het registeren was wat lastiger omdat het type plaatje achterop de machine zit (eerst ff fotoojte van maken voor het plaatsen)Je moet een hoop getallen invullen.
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM16O5C2NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Marjan 12-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdige machine.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb een WM1605C2Nl wasmachine gekocht op aanraden van onze Expert dealer. Hij heeft er een aantal bij zorginstellingen geplaatst en daar waren ze er heel tevreden over. Het is een heel complete, stille machine.
Ik vind het fijn om ook korte programma’s te kunnen draaien. Je kunt de ingestelde programma’s aanpassen, bv. temperatuur, tijdsduur, wat je maar wil. Je moet de gebruiksaanwijzing goed lezen, om alle mogelijkheden te ontdekken. Maar verder wijst de weg zich vanzelf. Je kunt er meteen mee aan de slag.
Tijdelijk mooi meegenomen. Na een bezoek aan het inspiratiehuis 20/20 in Hoofddorp, krijg je een voucher voor 50 euro refund. Actie loop van 1juli t/m 30 september 2018. Zie website.

Pluspunten

  • Stille machine
  • Veel programma mogelijkheden.
  • Programma’s zijn aan te passen.
  • 8 kg trommel

Minpunten

  • Nog niet ontdekt.
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM16O5C2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerrit 11-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Aan koop Simens wasautomaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
super apparaat mooi stil en makkelijk in gebruik
wij zijn er erg blij mee mede door de super service van de plaatselijke deler

Pluspunten

  • stil
  • gebruik vriendelijk

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM16O5C2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 30-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Licht in de trommel!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wasdroger en wasmachine passen geheel bij elkaar. Grote deuren waardoor het makkelijk is om was erin en eruit te halen. Een lichtje in de trommel zorgt dat je kan zien of de trommel echt leeg is.
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM16O5C2NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul 13-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote display

Algemene score

9,0
Machine met een mooi design.
Grote display waar alles duidelijk op af te lezen is.
Tot nu toe een fijn apparaat.

Pluspunten

  • Grote display
  • mooi design
  • Werkt fijn met de programma"s
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM16O5C2NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

A&C 13-11-2018
  • Product gekocht

overzichtelijk bedieningspaneel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na 31 jaar miele te hebben gehad nu over op de Siemens , van eenvoudig naar uitgebreid , meer programma keuze duidelijk bedieningspaneel door oplichtend programma en wat ook geweldig is ; licht in de trommel zodat je ziet of er niets is achter gebleven.

Pluspunten

  • voor elk kledingstuk het juiste programma

Minpunten

  • nog niets kunnen ontdekken
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM16O5C2NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JF Voorneveld 12-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk instelscherm grote vuldeur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
machine werkt prima, duidelijke handleiding, goede prijs kwalitijts verhouding ,goede uitstralaling, makkelijke bediening
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM16O5C2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Annie 12-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil, duurzaam en krachtige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wasmachine werkt uitstekend. Zeer blij mee.
Gebruik gemakkelijk.
Stille motor. Lange garantie.
Zeer tevreden over het wasresultaat!
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM16O5C2NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Henny 11-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
prima wasmachine, eenvoudig in gebruik, en duurzaam. En je ziet gewoon dat je een kwaliteit wasmachine heb gekocht.

Pluspunten

  • met water stop
  • Energie mee denkend
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM16O5C2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

margareth 09-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooie machine, duidelijke display, erg gebruiksvriendelijk. Het apparaat maakt bijna geen geluid!een aanrader!

Pluspunten

  • duidelijke display
  • makkelijke bediening
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM16O5C2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

eus 07-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
super wasmaschine. is lekker stil en wast mooi schoon. de 1600 toeren maakt je was lekker droog. veel keuzes in programmas en zelf aan te passen

Pluspunten

  • stil
  • veel functies
  • zuinig
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM16O5C2NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Colinda de Pree 03-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne bediening en stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De bediening van de machine is heel overzichtelijk en simpel. Brede keuze aan programma’s. De centrifugeerde was komt er heel droog uit. Stabiele en rustige machine tijdens het draaien van de was en centrifugeren.

Pluspunten

  • Ruime keuze aan programma’s
  • Lichtje in de trommel
  • Goede centrifuge
  • Stille machine
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM16O5C2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 31-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine

Algemene score

8,0
Wij hebben een hele zoektocht gehad naar wasmachine op internet en zijn uiteindelijk bij dit type uitgekomen. Alle programma’s die ik wil, staan erop. Programma’s worden duidelijk weergegeven. Ook zit er een extra vlekprogramma op. Zo kan je aangeven om wat voor vlek het gaat ook heel handig. Hij past ook super bij onze droger deze is ook van Siemens en hetzelfde type!

Pluspunten

  • Zuinig
  • Stil
  • Veel mogelijkheden in programma’s
  • Duidelijk af te lezen op scherm
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM16O5C2NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Maike 29-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine met duidelijke bediening en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
goede gewichtsverdeling, zeer stil bij het centrifugeren. De beste machine die ik ooit heb gehad, en zijn geld meer dan waard. Wast prima schoon. De bediening laat veel individuele keuzes toe maar is toch overzichtelijk.

Pluspunten

  • makkelijke bediening, goed te lezen
  • hoog centrifugetoeren
  • weinig lawaai

Minpunten

  • erg harde piepen bij einde was
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM16O5C2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lutz 28-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Altijd Siemens producten gekocht. Gaan voor kwaliteit. Simpel te bedienen en goed was resultaat. Ook de zuinigheid is belangrijk.
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM16O5C2NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

3-7-2018, 22-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Siemens iQ700 WM16O5C2NL

Algemene score

10,0
een top wasmachine makkelijk in gebruik was komt er schoon uit en geruisloos ik ben er erg blij mee ik had al eerder siemens ben blij dat ik weer voor een siemens gekozen heb ik zeg kopen
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM16O5C2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Will van Miert 20-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik heb deze wasmachine gekocht omdat ik erg goed ben voorgelicht door de firma van de broek uit Alpen (machine met veel mogelijkheden en erg prettig in het gebruik) super een kind kan de was doen!

Pluspunten

  • erg gebruiksvriendelijk en overzichtelijk display
  • in korte tijd kun je zelfs nog was toevoegen

Minpunten

  • n.v.t.
  • n.v.t
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM16O5C2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Claudia00 19-10-2018

Super degelijk

Algemene score

10,0
Na 11 jaar een Siemens extra klasse wasmachine nu er weer een aangeschaft. Makkelijk in gebruik, erg stil en schone was
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM16O5C2NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Marijke Hollander 19-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

erg stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
pas een enkele keer gebruikt. Onder de indruk van de eenvoudige bediening. Ook het wasresultaat is prima.
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM16O5C2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews