Siemens iQ700 WM16O5C2NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 198 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Johannes Greefkes 29-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Siemens wasmachine

Algemene score

8,0
De vorige Siemens wasmachine heeft 21 jaar gewassen, vandaar deze keuze op Siemens. Verder ziet de machine er netjes uit, stevige constructie en lijkt de bediening eenvoudig door o.a. de juiste omschrijvingen in het gelukkig papieren bijgeleverde instructie boekje. Verder is de winkel waar de machine kochten dicht in de buurt en zijn onze service ervaringen met Expert Heemskerk OK. Wij als bejaarden vinden een winkel en service in de buurt prettig. Wat ons tegen valt is de ingewikkelde actie om de Siemens korting te krijgen. Het werken met internet wordt voor ons erg lastig en is haast niet meer te doen. Dit door de scherm interacties en het achteruit gaan van onze ogen en dergelijke. Mooier zou het zijn als de winkel zelf de Siemens kortingsactie zou kunnen verzorgen. Misschien kunt U als bedrijf hier iets mee? Minder internet en meer persoonlijke aandacht bij de verkoop van producten. Dat zou een vooruitgang kunnen betekenen. Laten we hopen dat de bedrijven dat nu eindelijk eens een beetje beter in gaan zien. Maak meer gebruik van vakmensen en minder van mensen die de hele dag achter een computerscherm iets commercieels uit trachten te vinden. Dit wekt sterke irritaties op!


Met dank voor uw medewerking.. De koper.. Jan Greefkes
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM16O5C2NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

mvdl 22-01-2018

Luid en duidelijk

Algemene score

10,0
21-1-2018 Aangeschaft. Duidelijk display. Makelijke bediening. Heel goed zelf te instaleren.Het registeren was wat lastiger omdat het type plaatje achterop de machine zit (eerst ff fotoojte van maken voor het plaatsen)Je moet een hoop getallen invullen.
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM16O5C2NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

gerrit 11-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Aan koop Simens wasautomaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
super apparaat mooi stil en makkelijk in gebruik
wij zijn er erg blij mee mede door de super service van de plaatselijke deler

Pluspunten

  • stil
  • gebruik vriendelijk

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM16O5C2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 30-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Licht in de trommel!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wasdroger en wasmachine passen geheel bij elkaar. Grote deuren waardoor het makkelijk is om was erin en eruit te halen. Een lichtje in de trommel zorgt dat je kan zien of de trommel echt leeg is.
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM16O5C2NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

kwinten 23-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens wasmachine WM1605C2NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een zeer stille was machine met een goed vermogen en een uitgebreid keuze menu. Handig te bedienen en de was komt er erg droog uit de machine. Voorwaar een top machine.

Pluspunten

  • Energy zuinig
  • Zeer stil
  • makkelijke bediening
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM16O5C2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dianne 22-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot keuzemenu!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een fijn keuzemenu zit er op deze wasmachine! Erg fijn. Het enigste wat ik mis is het programma 'stomen', maar voor de rest top.
Zelfs een apart programma om sportkleding te wassen én impregneren.
Ook de tijdsklok erop is erg handig, voor het gebruik 's nachts.
Als de machine aanstaat, kun je ook nog eens die verdwaalde sok in de machine stoppen.

Pluspunten

  • Keuzemenu
  • Tijdsklok
  • Wasmachine openen tijdens programma

Minpunten

  • Stomen
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM16O5C2NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Erren 22-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fluisterstil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een hele mooie wasmachine met een prima was en droog resultaat. En dat voor een zeer interessante prijs.

Pluspunten

  • Wasresultaat
  • Droogresultaat
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM16O5C2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kathy 22-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Vroeger moest ik bij bijzondere vlekken soms de was twee of drie keer achter elkaar draaien om alles eruit te krijgen en de geur fris te laten worden, nu kan ik gewoon een programma voor hygiene aanklikken en de machine wast net zolang tot het echt schoon is! Zelfs erg lastige vlekken en dingen als hondenharen zijn geen probleem. Je zet daarna de machine op trommel reinigen en je kunt de volgende was erin doen zonder dat alles onder de hondenharen komt te zitten. Ik ben meer dan tevreden met het resultaat.

Pluspunten

  • veel handige programma's
  • zelfstandige aanpassing overladen, extra vuil
  • heel stil
  • stopt zelf met piepen na een paar keer

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM16O5C2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 21-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een mooie, stille en zuinige vervanger van onze vorige wasmachine.
De levering was zeer snel en we konden gelijk weer wassen.

Pluspunten

  • Mooi
  • Stil
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM16O5C2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jolanda 11-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Sinds een paar dagen de trotse eigenaar van de Siemens WM1605C2NL wasmachine en ben er helemaal blij mee. Super makkelijk in gebruik en de was komt er schoon en heerlijk fris uit. Vorige Siemens is 16 jaar meegegaan, ik hoop dat deze ook zo lang mee mag gaan.
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM16O5C2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 10-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tevreden!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een paar dagen nu in huis. Netjes afgeleverd door de lokale dealer ......... Heerlijks zo'n stille machine, er zitten behoorlijk veel mogelijkheden op en toch blijft de bediening gemakkelijk. Handig ook dat er een lichtje in de trommel zit. Vwb duurzaamheid kan ik er nog weinig over melden, vooralsnog ben ik een tevreden koper.

Pluspunten

  • stil
  • grote trommel
  • gemakkelijjke bedoening

Minpunten

  • nog geen
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM16O5C2NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Geluk 09-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super wasmachine met vele mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ben erg blij met deze aankoop, prijs/kwaliteitverhouding is goed, je krijgt veel mogelijkheden voor relatief weinig geld. Wast super schoon, komt er bijna droog uit, is zuinig in energiegebruik en water, veel wasprogramma's waardoor behoud van kleding

Pluspunten

  • veel programma mogelijkheden
  • zuinig wasmiddel, water en stroom
  • grote trommel
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM16O5C2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda 02-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede prijs /kwaliteit verhouding, mooi design en bijzonder stil met een grote wastrommel wat perfect aansluit in mijn situatie.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Mooie machine

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM16O5C2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Dijk 02-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Nieuwe wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
En toen ging de wasmachine kapot. Wat koop je dan? Het moet snel want de wasmand is zo weer vol. Dan is internet wel makkelijk. Gekeken bij de Consumentenbond en deze Siemens wasmachine kwam wel heel goed uit de test. Dus aankoop gedaan. En tot nu toe zeer tevreden. Mooie programma’s met veel keuzemogelijkheden. Blij mee dus!
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM16O5C2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nienke 01-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne geluidsloze grote wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na een wasmachine die door het hele huis dreunde tijdens het centrifugeren is dit een verademing. Fijn ook dat er een grote trommel in zit, zodat ik ook bijvoorbeeld dekbedden kan wassen. Ook een uitkomst is de mogelijkheid om de tijd in te stellen, 's avonds instellen is 's morgens een frisse was.

Pluspunten

  • Geluidsloos
  • grote trommel
  • tijdsinstelling
  • water- en energieverbruik per programma zichtbaar

Minpunten

  • echt een klein wasje gebruikt alsnog veel water
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM16O5C2NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick Engels 28-05-2018

Mooi product

Algemene score

8,0
Onze wasmachine ook een Siemens was naar 17 jaar op/kapot. En er moest weer een Siemens wasmachine komen.
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM16O5C2NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Joke Voortman 27-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Siemen wasmachine 8 Kg trommelinhoud

Algemene score

9,0
De 8 Kg trommelinhoud geeft de mogelijkheid dekbedden en slaapzakken zelf te wassen. Ook de speciale wasprogramma`s voor gordijnen en impregneren van onze outlook kleding. En centrifugeren met 1600 toeren is fantastisch en dis scheelt tijd en energie met het drogen.

Pluspunten

  • bedienindgsknoppen duidelijk en leesbaar
  • 1600 centrifuge toerental
  • Speciale wasprogramma`s
  • Deze machine is echt geruisloos

Minpunten

  • nog niet tegegekomen
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM16O5C2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jennet 24-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine, zeer gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hele fijne wasmachine, met linksdraaiende deur waardoor de was gemakkelijk van de wasmachine in de rechts daarvan staande droger kan. Er zit licht in de trommel, en hij is gemakkelijk in het gebruik door simpele draaiknop met bijpassend scherm.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • snel

Minpunten

  • geen minpunten
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM16O5C2NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bakker 23-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Algemene score

9,0
Alle apparatuur bij ons is van Siemens naar alle tevredenheid dus nu weer voor gekozen voor een Siemens extra klasse. Mooie uitstraling, ruime vulopening voor beddengoed ideaal, 8 kg en 1600 toeren.
Weinig geluid, een lichtje in trommel bij begin wasprogramma en veel wasprogramma mogelijkheden.

Pluspunten

  • Grote vulopening
  • Geruisloos
  • Tijdsduur past zich aan gewicht van de was

Minpunten

  • Tijdsduur was is langer dan vorige machine.
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM16O5C2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.G.Heusinkveld 23-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende ervaring met siemens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gezien vorige Siemens ,duideLijke display ,de Witte was is nog nooit zo wit geweest .Makkelijk te bedienen

Pluspunten

  • Grote deur
  • Duidelijke display
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM16O5C2NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews