Siemens iQ700 WM16O5C2NL - Reviews

Specificaties
Vulgewicht
8 kg
Energieklasse
A+++-30%
Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 109 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Monique 30-12-2016 Product paar dagen in bezit

Licht in de trommel!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wasdroger en wasmachine passen geheel bij elkaar. Grote deuren waardoor het makkelijk is om was erin en eruit te halen. Een lichtje in de trommel zorgt dat je kan zien of de trommel echt leeg is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

H.A. Dubelaar 22-06-2017 Product paar weken in bezit

grote deur om spullen er in te stoppen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Moest even zoeken hoe de programma's werkte omdat katoen wassen wel erg lang duurde maar met de eco-knop heb ik niet zo'n lang programma nodig.

Pluspunten

  • heel veel programma's
  • met de eco-knop nog beter te regelen

Minpunten

  • de machine is iets groter dan de 26 jaar oude
  • nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lin 20-06-2017 Product paar weken in bezit

Maakt weinig geluid, was komt er al vrij droog uit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijn apparaat, hip design en makkelijk te bedienen. Ook sterk vervuilde was wordt goed schoon. Was komt er al vrij droog uit, apparaat maakt weinig geluid. Allerlei programma's en aanpassingen mogelijk, maar niet overdreven of onnodige opties. Werkt perfect naar onze verwachting. Tot nu toe deed mijn man altijd de was, maar ik ben nu zelf sinds lange tijd weer aan het wassen geslagen, dus voor mijn man kan dit apparaat helemaal niet meer stuk!

Pluspunten

  • Wast goed schoon
  • Goede opties qua programma/aanpassen
  • Was komt er vrij droog uit
  • Stil
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

betsy 19-06-2017 Product paar maanden in bezit

fantastische wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
grote vulopening, verlichting bij starten machine. Eenvoudig in te stellen. veel verschillende programma's. En nog energiezuinig ook. Wat wil een vrouw nog meer.
Kortom hier zit een zeer tevreden gebruikster van de Siemens wasmachine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heleen 18-06-2017 Product paar dagen in bezit

Prachtig uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Schitterende uitstraling en erg functioneel. Bediening is duidelijk en overzichtelijk en eenvoudig. Wij zijn er zeer tevreden over.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J.C.van Vliet 14-06-2017 Product paar dagen in bezit

fantastisch apparaat

Algemene score

9,0
Deze Siemens wasmachine, die wij afgelopen vrijdag gekocht hebben, heeft een oneindig aantal overzichtelijke programma's, die ook eenvoudig aan te zetten zijn, gezien het heldere display. Gezien ook de garantie van 1o jaar op de motor is het een apparaat met een gunstige prijs/kwaliteitverhouding. Dus aan te bevelen.

Pluspunten

  • bediening
  • vele programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willemleny 10-06-2017

Fantastischè machine

Algemene score

10,0
Week geleden gekocht , een paar keer mee gewassen was komt er perfect schoon uit dit vooral door de vele instelmogelijkheden.
Een fijne grote trommel die ook nog eens verlicht is.
De wasmachine ziet er ook nog eens mooi uit.
Dus een zeer goede koop
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/se

Reageer

Arthur & Randy 08-06-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie en degelijke Siemens wasmachine, bevalt super!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben onlangs een Siemens WM16O5C2NL wasmachine aangeschaft. 8kg en 1600 toeren met 10 jaar garantie op de motor waren voor ons doorslaggevend. Hij heeft makkelijke programma's, is simpel in de bediening en niet geheel onbelangrijk, hij wast goed! Kortom wij zijn tevreden en bevelen deze van harte aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

W.volten 08-06-2017 Product paar weken in bezit

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima wasmachine,mijn vorige was ook een Siemems,en daar heb ik ook jaren plezier van gehad, dus mijn keus was niet moeilijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter schreuder 06-06-2017 Product paar weken in bezit

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooi apparaat doet het goed veel mogelijk heden stil zeker niet onbelangrijk de vorige 12 jaar mee gedaan ook een siemens van daar nu weer een

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis 06-06-2017 Product paar weken in bezit

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze wasmachine is bijzonder stil in het gebruik en heeft een erg prettige bediening met een heel duidelijk keuzemenu.

Pluspunten

  • Stil
  • Centrifugeert erg goed
  • Gemakkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

L.R. 05-06-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi design, prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Stil, energiezuinig, veel keus uit wasprogramma's. Mooi design, en handig schoenenrek. Droger uit dezelfde serie gekocht.

Pluspunten

  • Design
  • Energiezuinig/stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Carla Daas 03-06-2017 Product paar dagen in bezit

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
groot programmamogelijkheid grote inhoud geluidloos mooi machine ben heel tevreden over de siemens goede service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Klaus Rüssel 30-05-2017 Product paar weken in bezit

Prima Wasresultat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goede Wasmaschine wast superschnell en schon, Al Jaarelange ervaring Met Siemens Produkten, prima kwaliteit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.van der bend 29-05-2017 Product paar weken in bezit

Uitstekende wasmachine

Algemene score

10,0
1. De uitleg was prima
2. De machine wast uitstekend.
3. Ook nog 50,00 retour.
4. En kadobon bon
5. Wat wik je nog meer

Pluspunten

  • Duidelijkheid
  • Betaalbaar

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Erwin 27-05-2017 Product paar dagen in bezit

Perfectew wasautomaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze Siemens IQ is de beste Wasmachine ooit, alles goed schoon en ook nog eens mooi, stil en zuinig.

Pluspunten

  • Goed schoon
  • Energiezuinig
  • Stil

Minpunten

  • Zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bas 19-05-2017 Product paar dagen in bezit

Top wasmachine

Algemene score

9,0
De nieuwe Siemens wasmachine is een verademing vergeleken bij onze oude wasmachine. Het bezit een grote trommel, vele programma mogelijkheden, waarbij je grote wasjes, kleine wasjes allen makkelijk af kunt handelen. Het lichtje in de trommel is erg handig. Daarnaast is de wasmachine zeer stil en wast het zeer schoon, dat is natuurlijk het belangrijkste.

Pluspunten

  • Stil
  • Mooi design
  • Handig menu
  • Vele programma's
  • Lichtje in de trommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ans 17-05-2017 Product paar dagen in bezit

Geweldig mooi, handig in gebruik, een aanrader.

Algemene score

10,0
Alles is super mooi en de machine werkt perfect. De bediening is makkelijk en combinatie is mogelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mw M. Eisses 17-05-2017 Product paar weken in bezit

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
mooie wasmachine, duidelijke bediening.
Er zitten wel te veel programma's op, welke ik vast niet gebruik.
Voor ieder zijn keuzes.
De machine maakt weinig lawaai, vergeleken met de oude die kapot was en dus al 13 jaar oud.
Flink verbeterd denk.
Prijs vind ik wel hoog, ondanks de aanbieding in de folder.
Ik heb de machine nu op een bij gekochte verhoging staan.
Die hoogte is geweldig !!!!!!!!
Goede werkhouding is belangrijke, vooral als je zoals ik lang ben.
Aanrader.
Ook deze verhoger vond ik duur, ben er blij mee.

Pluspunten

  • duidelijke bediening
  • grotere inhoud van 5 kg , nu naar 8 kg

Minpunten

  • hoge prijs

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Fam. Janssen 14-05-2017 Product paar dagen in bezit

Degelijke machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Expert Maastricht adviseerde en wat goed. Machine die degelijk is en super bedienings gemak. Oude machine meegenomen en de nieuwe op plaats van bestemming gezet en aangesloten. Wat een goeie service. Mooi die machine met een lampje in de trommel. Mooi zacht. Leuk geluid als ie klaar is.

Pluspunten

  • Licht in trommel
  • Bedienings gemak

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews