AEG L8FE96ES - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
77 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 34 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sam 20-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goeie wasmachine met veel opties. Makkelijk in gebruik en de prijs is ook prima. Perfecte kwaliteit en prijs verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fijne wasmachine als je van temp druktoetsen houdt 10-03-2017
  • Product paar maanden in bezit

Fijne wasmachine als je van temp druktoetsen houdt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Goede wasmachine waar veel was in kan met grote deur. Dit is heel handig en fijn. Water wordt automatisch aangepast aan gewicht van de was die erin gaat. Machine is zeer stil. Enige wat ik minder vind zijn de drukknoppen voor de temp, maar dit is persoonlijk.

Pluspunten

  • aanpassen water aan hoeveelheid was
  • stoom functie
  • outdoor programma
  • grote ruime deur en trommel
  • geluid/stille machine

Minpunten

  • drukknoppen voor temperatuur
  • standaard programma duren erg lang rond 3 uur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jose 29-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Gebruikersvriendelijke wasmachine met veel opties.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We hebben deze wasmachine gekocht om ook slaapzakken te kunnen wassen. Het is handig dat de machine een grote trommel heeft. Verder heeft de machine veel opties, bijv. anti- allergisch wassen en stomen. De machine is zuinig in gebruik: bij de start wordt het wasgoed eerst gewogen en daar wordt de vervolgens de tijdsduur op berekend (katoenwasprogramma).

Pluspunten

  • energiezuinig
  • weegt de was
  • wassen van slaapzakken mogelijk

Minpunten

  • aardig aan de prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Thea 27-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer zuinig stil en ruime trommel.
Wast super schoon en heeft veel mogelijkheden.
Ook in een korte tijd is de was goed schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Xander 19-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker stil en snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ideaal dat hij zo veel was in een Keer aankan, voorheen een 20 jaar oude, maar voelde meer dat ik zelf aan t wassen was....fijn om het energiemisbruik te zien dalen...de stoomfuntie is ook een goed gebruikte optie, beetje zielig voor de stomerij om de hoek, maar ach scheelt weer in de kosten.
Gewoon een fijn apparaat die zichzelf snel terug gaat verdienen.

Pluspunten

  • Stoomfunctie
  • Grote vulopening
  • Zelfreinigend
  • Snel
  • Eco

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans 14-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Onze oude wasmachine was kapot dus kochten wij een nieuwe.
De nieuwe moest meer kilo's wasgoed aankunnen en aan a+++ label.

Pluspunten

  • veel kilo's
  • gering gebruik.

Minpunten

  • geen reset knop, onderweg stoppen.
  • Duur van het wasprogramma

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

k.miner 14-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

top wasmachine

Algemene score

9,0
Onwijs goede wasmachine, wast alles keurig schoon,ook op het korte programma en een hoop verschillende programma's.
Duidelijke display.

Pluspunten

  • display
  • verschillende programma's
  • temperatuur kan ook zelf worden ingesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Onur 14-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie wasmachine en veel opties. Ben erg blij met deze wasmachine. Lekker veel opties. Alleen de standaard wasprogramma duurt te lang

Pluspunten

  • Duidelijk scherm
  • Veel opties

Minpunten

  • Standaardprogramma duurt te lang maar niet storend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Co 14-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine voldoet aan verwachtingen

Algemene score

9,0
Wij hebben dit product gekocht vanwege de grote trommel en de mogelijkheden. De machine voldoet aan die verwachtingen. Wij hebben altijd AEG wasmachines gehad en zijn nooit teleur gesteld.

Pluspunten

  • grote trommel
  • mogelijkheden, stomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kim 14-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Grote trommel en geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super machine. Fijne 9 kg trommel en met extra stoom functie komt de was er bijna kreukvrij uit!!
Ook de tijdbesparende functie is ideaal.

Pluspunten

  • 9kg trommel
  • Geruisloos
  • Stoom functie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

daro 14-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

lekker veel wassen

Algemene score

9,0
fijne wasmachine met een erg grote trommel en energie zuinig!
was programma's duren wel lang.
Niet de goedkoopste wasmachine.

Pluspunten

  • grote tromel
  • zuining

Minpunten

  • lange programmas
  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E Meerstra 14-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
AEG op basis van eerdere ervaringen, grote vulopening, stil, wast heel goed, veel keuzeprogramma's, veel toeren voor droge was

Pluspunten

  • Veel Programma's
  • Droog
  • Stil
  • Grote inhoud

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nico 14-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

AEG wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Gekocht bij de mediamarkt.dit apparaat is a.d.h.v. mijn wensen geadviseerd.
Zeer tevreden over het resultaat.

Pluspunten

  • was is schoon
  • energie zuinig

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denny1 23-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

Waanzinnig goede wasmachine, maar snel is ie niet.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb mijn AEG van 16jr oud vervangen met deze machine, het is een fantastische wasmachine maar op de standaard katoenstand (9kg) duurt de was wel echt erg lang; meer dan 3 uur. Op de OKOPower stand kun je een kleine was (tot 5kg) in een uur wassen en dat doet ie geweldig goed! Wel een tip, doe extra spoelen erbij aan, kost 10 min extra maar dat is de moeite. Ook het centrifugeren op 1600 toeren is absoluut een plus. Daarnaast wil ik zeggen dat deze machine je was echt waanzinnig schoon wast, ook als je was wat ouder is komt het er schooner uit. Als je opzoek bent naar een wasmachine met een app moet je geen AEG kopen, koop dan een Samsung ofzo, maar deze machine is zonder apps echt werkelijk een fantastisch apparaat, hij wast waanzinnig schoon en is er ook nog enorm stil bij, ik ben er super blij mee!

Pluspunten

  • Wast waanzinnig schoon
  • Ook op een uur programma prima resultaten!
  • Lekker stil
  • Gewoon AEG goed!
  • Lekker grote vulopening

Minpunten

  • Standaard wasprogramma (9kg) duurt 3uur+
  • Balans regeling niet geweldig....gaat snel bonken
  • Geen apps/geen upgrades wasprogramma`s

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Peter 02-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Gemakkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind het belangrijk dat een wasmachine met zijn vele functies gemakkelijk is te bedienen. Deze machine is snel te begrijpen, zodat je niet de hele gebruiksaanwijzing uit je hoofd moet gaan leren.

Pluspunten

  • Bedieningsgemak

Minpunten

  • Wasbeurt duurt lang

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Paradis 09-07-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Goed wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Was goed en komt goed droog uit de machine grootte opening en is zuinig.
en is gemakkelijk innestelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud en Henny 14-06-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Schoonheid in de wasruimte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een schoonheid van een wasmachine in onze wasruimte. We hebben hem uiteraard voor de specificaties gekocht maar dat hij uitermate fraai oogt is mooi meegenomen. Mijn vrouw moest eerst nog een beetje wennen aan de nieuwe programma,s maar dat duurde niet lang en alles gaat nu zoals het hoort, zonder een enkel probleem. De stoomfunctie hebben we nog niet gebruikt maar dat zal ook wel komen. In het kort : Een prima en degelijk apparaat volgens ons.

Pluspunten

  • Mooi
  • Ruim voldoende instel mogelijkheden
  • 1600 toeren de was komt er al aardig droog uit

Minpunten

  • Even wennen aan tijdsduur programma,s.
  • Zou het niet weten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AEG Wasdroger L8FE96ES 13-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Grote vulopening, mooie uitraling, super zuinig!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Sinds een paar maanden heb deze wasdroger in gebruik, een fijne grote deuropening, grote trommelinhoud, zelfs mijn beddegoed gaat er gemakkelijk in.
Hij voldoet aan mijn eisen, fijne programma's zitten erop, vooral het wol- en synstetischprogramma, voorheen durfde ik dit nooit in de droger te doen, nu is het zeker geen probleem meer.
Ik ben er echt super tevreden mee.
De prijsverhouding vind ik goed, niet te duur voor deze warmtepompdroger!
En... mooie uitstraling van dit apparaat.

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Goed droog!

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margriet 12-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

wasresultaten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn vorige wasmachine was ook een AEG uit 2001 en heeft al deze jaren uitstekend gepresteerd maar vanwege voortschrijdende technieken en duurzaamheid heb ik besloten een nieuwe wasmachine aan te schaffen. Ik ben super tevreden over deze aanschaf. Het stoomprogramma is geweldig om even frisheid aan kleding, moltons etc. te geven. Het eco-programma vind ik te lang duren maar als je dit programma in de nacht laat starten heb je er geen last van. De was komt er super schoon uit op 40 graden gewassen. Dus bijzonder milieuvriendelijk en dat was mijn bedoeling van de aankoop. De vorige machine is naar de kringloop gegaan en zeker weten dat de koper nog lang plezier van die machine zal hebben.

Pluspunten

  • stoomprogramma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thieu 09-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Ideale machine. Kan erg veel was heel schoon wassen.

Algemene score

9,0
Ik ben er erg tevreden over. Wast veel, wast mooi schoon, is gemakkelijk te bedienen. . Daarnaast ook nog een mooie machine. Staat erg stabiel.

Pluspunten

  • Grote onhoud
  • Mooi
  • Degelijk
  • Energiezyinig
  • Gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews