AEG L8FE96ES - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
77 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 46 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sam 20-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goeie wasmachine met veel opties. Makkelijk in gebruik en de prijs is ook prima. Perfecte kwaliteit en prijs verhouding.
Geschreven voor: AEG L8FE96ES

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fijne wasmachine als je van temp druktoetsen houdt 10-03-2017
  • Product paar maanden in bezit

Fijne wasmachine als je van temp druktoetsen houdt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Goede wasmachine waar veel was in kan met grote deur. Dit is heel handig en fijn. Water wordt automatisch aangepast aan gewicht van de was die erin gaat. Machine is zeer stil. Enige wat ik minder vind zijn de drukknoppen voor de temp, maar dit is persoonlijk.

Pluspunten

  • aanpassen water aan hoeveelheid was
  • stoom functie
  • outdoor programma
  • grote ruime deur en trommel
  • geluid/stille machine

Minpunten

  • drukknoppen voor temperatuur
  • standaard programma duren erg lang rond 3 uur
Geschreven voor: AEG L8FE96ES

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Erik Valen 20-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding, zeer goede service.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wasmachine gekocht omdat onze oude de geest gaf. Wat een verademing. Wast zeer stil. Gebruiksgemak is zeer goed te noemen. Wast zeer schoon, kortom een aanrader

Pluspunten

  • Stil
  • gebruiksgemak
  • stoomfunctie

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: AEG L8FE96ES

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nicole 01-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne duidelijke machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super blij met deze machine .. duidelijk en makkelijk in gebruik.
Alles staat duidelijk omschreven met de tijd erbij hoelang het programma duurt, en uitgestelde starttijd ideaal.
Geschreven voor: AEG L8FE96ES

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Annoesjka Hemink 28-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne wasmachine maakt weinig lawaai en wast zeer schoon. Grote ruime trommel. Verschillende programma's. Wordt zeer intensief gebruikt daarom deze gekozen.

Pluspunten

  • mooi design
  • ruime trommel
  • makkelijk te bedienen
  • deur direct open na einde wassen

Minpunten

  • nog niet ontdekt
Geschreven voor: AEG L8FE96ES

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hugo Jochijms 25-03-2018
  • Product gekocht

Goed product voor een goede prijs.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het was even wennen, maar uiteindelijk heel tevreden. Alleen jammer dat we 2 verschillenden kleuren deuren hebben bij een equivalente wasmachine en droger.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Uiterlijk
  • Mogelijkheden
  • Energieverbruik

Minpunten

  • Wasmachine grijze en droger witte deur
Geschreven voor: AEG L8FE96ES

Reageer

Kamerman 24-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

geweldige machine

Algemene score

10,0
Na 50 jaar. eindelijk een wasmachine die voldoet aan mijn eisen en verwachtingen.
Hij is makkelijk in gebruik. De grote deur is heel makkelijk en handig. Simpel te begrijpen bedieningspaneel . Wast schoon.

Pluspunten

  • de grote deur
  • 2 pers dekbed wassen
  • 1600 toeren

Minpunten

  • de wastijd duurt vrij lang
Geschreven voor: AEG L8FE96ES

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

John Sowa 24-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke gebruiksvriendelijke wasmachine

Algemene score

9,0
Wij hebben een gezin van 5 en wassen dus veel, deze machine is perferct voor ons met de 9Kg trommel en zijn degelijke bouw. De bediening is erg gebruiksvriendelijk en de overbeladingscontrole is een waardevolle functie. Gegeven de degelijke bouw, energiezuinigheid en functies (bv stoom) dus veel waar voor je geld,

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Energiezuinigheid
  • Overbeladingscontrole
  • Degelijkheid

Minpunten

  • Maakt best lawaai met centrifugeren
Geschreven voor: AEG L8FE96ES

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

R.Baas 23-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie Wasmachine en droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We hebben een wasmachine en een warmtepompdroger van AEG gekocht. Zijn super blij met deze beide producten. Prijs en kwaliteit verhouding zijn prima. Mooie grote trommel voor een gezin van 5. Makkelijk te bedienen, een sieraad in huis. Zelf de man kan nu de was doen. Werken naar behoren en zijn een stuk stiller dan die we hadden.

Pluspunten

  • mooie uitstralling
  • zuinig
  • 10 jaar garantie op motor

Minpunten

  • nog niet ondekt
Geschreven voor: AEG L8FE96ES

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hk dekker 23-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed functionerende wasmachine, weinig geluid.

Algemene score

10,0
Grote wasmachine waar veel wasgoed in past. Maakt weinig geluid en maakt goed schoon.
Veel verschillende standen.

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • groot
Geschreven voor: AEG L8FE96ES

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

agnes 23-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

AEG L8FE96ES wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
heerlijk! makkelijk mee te werken en die stoomfunctie, geweldig! wast zeer schoon met weinig wasmiddel, kan veel in, grote opening,

Pluspunten

  • alles
  • stoomfunctie

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: AEG L8FE96ES

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Novikova 23-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote fijne wasmachine

Algemene score

10,0
Heel blij mee! Ruim. Veel programma's. Wolwas is goed! En stomen is geweldig! Gebruiksvriendelijk! En vooral 9 kg grooooooot!
Geschreven voor: AEG L8FE96ES

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bea S. 23-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mevr

Algemene score

10,0
Stille machine, zelfs op 1600 toeren zo goed als geruisloos, Grote trommelinhoud. Zeer veel was mogelijkheden. De functie stomen gebruikt, resultaat was prima. Modern mooi uiterlijk.
Geschreven voor: AEG L8FE96ES

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michelle 23-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben erg blij met de aankoop van onze aeg wasmachine, hij doet het super.
Het apparaat is makkelijk in gebruik, en de was komt er na genoeg droog uit.

Pluspunten

  • Makkelijk bedienbaar
  • Droge schone was
  • Mooi design
Geschreven voor: AEG L8FE96ES

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jose 29-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Gebruikersvriendelijke wasmachine met veel opties.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We hebben deze wasmachine gekocht om ook slaapzakken te kunnen wassen. Het is handig dat de machine een grote trommel heeft. Verder heeft de machine veel opties, bijv. anti- allergisch wassen en stomen. De machine is zuinig in gebruik: bij de start wordt het wasgoed eerst gewogen en daar wordt de vervolgens de tijdsduur op berekend (katoenwasprogramma).

Pluspunten

  • energiezuinig
  • weegt de was
  • wassen van slaapzakken mogelijk

Minpunten

  • aardig aan de prijs
Geschreven voor: AEG L8FE96ES

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Thea 27-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer zuinig stil en ruime trommel.
Wast super schoon en heeft veel mogelijkheden.
Ook in een korte tijd is de was goed schoon
Geschreven voor: AEG L8FE96ES

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Xander 19-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker stil en snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ideaal dat hij zo veel was in een Keer aankan, voorheen een 20 jaar oude, maar voelde meer dat ik zelf aan t wassen was....fijn om het energiemisbruik te zien dalen...de stoomfuntie is ook een goed gebruikte optie, beetje zielig voor de stomerij om de hoek, maar ach scheelt weer in de kosten.
Gewoon een fijn apparaat die zichzelf snel terug gaat verdienen.

Pluspunten

  • Stoomfunctie
  • Grote vulopening
  • Zelfreinigend
  • Snel
  • Eco

Minpunten

  • Nog niet ontdekt
Geschreven voor: AEG L8FE96ES

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans 14-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Onze oude wasmachine was kapot dus kochten wij een nieuwe.
De nieuwe moest meer kilo's wasgoed aankunnen en aan a+++ label.

Pluspunten

  • veel kilo's
  • gering gebruik.

Minpunten

  • geen reset knop, onderweg stoppen.
  • Duur van het wasprogramma
Geschreven voor: AEG L8FE96ES

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

k.miner 14-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

top wasmachine

Algemene score

9,0
Onwijs goede wasmachine, wast alles keurig schoon,ook op het korte programma en een hoop verschillende programma's.
Duidelijke display.

Pluspunten

  • display
  • verschillende programma's
  • temperatuur kan ook zelf worden ingesteld.
Geschreven voor: AEG L8FE96ES

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Onur 14-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie wasmachine en veel opties. Ben erg blij met deze wasmachine. Lekker veel opties. Alleen de standaard wasprogramma duurt te lang

Pluspunten

  • Duidelijk scherm
  • Veel opties

Minpunten

  • Standaardprogramma duurt te lang maar niet storend
Geschreven voor: AEG L8FE96ES

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews