AEG L8FE96ES - Reviews

8,9 Lees 10 reviews
Specificaties
Vulgewicht
9 kg vulgewicht
Energieklasse
A+++ energieklasse
Geluidsniveau
77 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 10 reviews

8,9

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JB van M 21-01-2017 Product paar maanden in bezit

stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
stille machine met veel mogelijkheden en minder gebruik waspoeder.Mooie uitstraling en voldoet volkomen aan de verwachtingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria 21-01-2017 Product paar weken in bezit

Goed wassend energiezuinig mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vergeleken met mijn vorige wasmachine wast deze machine goed schoon, zelfs op lagere temperaturen. Ik heb deze machine gekozen vanwege zijn vele programma’s voor allerlei soorten wasgoed, positieve ervaring van anderen en energiezuinigheid.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • goed was resultaat ook op lagere temperatuur
  • energiezuinig
  • stoomfunctie

Minpunten

  • deuropening niet verplaatsbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jolien 21-01-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie degelijke machine

Algemene score

9,0
Grote trommel. Ideaal voor grote gezinnen.
Eenvoudig te bedienen. Wast zeer goed. De was komt er heerlijk schoon en fris uit.

Pluspunten

  • 9kg
  • A+++-50%
  • 1600 rpm, weinig rest vocht
  • Bediening

Minpunten

  • Draairichting deur niet te wijzigen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mk 20-01-2017 Product paar weken in bezit

Makkelijke bediening zeer duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De machine is gekozen uit vele goede berichten en de grote inhoud en niet vergeten de super stoomfunctie en zeer zuinig

Pluspunten

  • Zuinig
  • Grote inhoud
  • Stoomfunctie

Minpunten

  • Tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 20-01-2017 Product paar maanden in bezit

Prima wasmachine, soms wel een beetje lawaaierig

Algemene score

8,0
De wasmachine is prima, eenvoudig te bedienen. Soms is de machine wel wat lawaaierig (brommerig) bij wassen. Tiptoetsen werken soms niet altijd even soepel, dan moet je flink drukken op de toetsen. Lekkere grote wastrommelopening.

Pluspunten

  • grote wastrommelopening
  • veel wasprogramma's
  • meerdere korte programma's

Minpunten

  • bromt soms

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Aeg L8FE96ES 09-01-2017 Product paar weken in bezit

Schitterende machine grote trommel alles erop en eraan

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb 11 jaar geleden mijn eerste aeg wasmachine gekocht en het is me zo goed bevallen dat de volgende ook echt weer een aeg moest worden
De eerste is kapot gegaan door eigen toedoen anders had hij nog jaren meegegaan heel jammer maar ja
Ben nu weer heel blij met deze mooie machine

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Veel verschillende wasprogramma's
  • Hij gaat vanzelf uit als hij klaar is

Minpunten

  • Jammer dat de deur niet van links naar rechts

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kitty 03-01-2017 Product paar weken in bezit

Goede centrifuge

Algemene score

8,0
Volgens de verkoper een prima machine, die voldoet aan mijn wasbehoefte in een gezin van 5.
Nou daar heeft hij gelijk in, was is lekker schoon, de tommel kan tot 9 kg vol, en de was is bijna droog na elk programma, dat scheelt een hoop droogtijd!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Karin 27-11-2016 Product paar weken in bezit

ruim en duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De machine is duidelijk veel rustiger en ruimer als mijn vorige.
Duidelijke bediening.
Maar ik wilde pas iets alleen centrifugeren, en kon dat zo snel niet vinden. Het zal vast wel kunnen, maar dan moet ik eerst de gebruiksaanwijzing nog even nalezen

Pluspunten

  • kan veel in
  • rustig
  • duidelijke tastatuur

Minpunten

  • centrifugeren moeilijk te vinden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anita 27-11-2016 Product paar weken in bezit

Supersonische zuinige alleswasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben superblij met deze supersonische zuinige alleswasser! Er kan veel in, hij heeft een grote vulopening, wast perfect schoon, centrifugeert op hoog toerental (wasmachine is aanmerkelijk droger) én is nog zuinig ook. Gemakkelijke bediening op de koop toe. Ik ben fan!

Pluspunten

  • Grote vulopening
  • Hoog toerental
  • Kunt wasduur verkorten
  • Zeer energiezuinig

Minpunten

  • Niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albertien 24-11-2016 Product paar weken in bezit

Grote trommel,verzorgd mijn was

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Machine heeft grote trommel waar 9 kg was in kan. Je doet nooit teveel was erin,want machine weegt was en als er teveel in zit,krijg je een waarschuwing en kun je er nog wat uit halen.
Mijn was is nu veel zachter ,en is snel droog.
Echt een aanrader deze machine.

Pluspunten

  • Ecostand en tijdbesparing
  • Grote trommel

Minpunten

  • niet alle programma's voor 9 kg was

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer