AEG L8FE96ES - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
77 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 22 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fijne wasmachine als je van temp druktoetsen houdt 10-03-2017
  • Product paar maanden in bezit

Fijne wasmachine als je van temp druktoetsen houdt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Goede wasmachine waar veel was in kan met grote deur. Dit is heel handig en fijn. Water wordt automatisch aangepast aan gewicht van de was die erin gaat. Machine is zeer stil. Enige wat ik minder vind zijn de drukknoppen voor de temp, maar dit is persoonlijk.

Pluspunten

  • aanpassen water aan hoeveelheid was
  • stoom functie
  • outdoor programma
  • grote ruime deur en trommel
  • geluid/stille machine

Minpunten

  • drukknoppen voor temperatuur
  • standaard programma duren erg lang rond 3 uur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Denny1 23-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

Waanzinnig goede wasmachine, maar snel is ie niet.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb mijn AEG van 16jr oud vervangen met deze machine, het is een fantastische wasmachine maar op de standaard katoenstand (9kg) duurt de was wel echt erg lang; meer dan 3 uur. Op de OKOPower stand kun je een kleine was (tot 5kg) in een uur wassen en dat doet ie geweldig goed! Wel een tip, doe extra spoelen erbij aan, kost 10 min extra maar dat is de moeite. Ook het centrifugeren op 1600 toeren is absoluut een plus. Daarnaast wil ik zeggen dat deze machine je was echt waanzinnig schoon wast, ook als je was wat ouder is komt het er schooner uit. Als je opzoek bent naar een wasmachine met een app moet je geen AEG kopen, koop dan een Samsung ofzo, maar deze machine is zonder apps echt werkelijk een fantastisch apparaat, hij wast waanzinnig schoon en is er ook nog enorm stil bij, ik ben er super blij mee!

Pluspunten

  • Wast waanzinnig schoon
  • Ook op een uur programma prima resultaten!
  • Lekker stil
  • Gewoon AEG goed!
  • Lekker grote vulopening

Minpunten

  • Standaard wasprogramma (9kg) duurt 3uur+
  • Balans regeling niet geweldig....gaat snel bonken
  • Geen apps/geen upgrades wasprogramma`s

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Peter 02-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Gemakkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind het belangrijk dat een wasmachine met zijn vele functies gemakkelijk is te bedienen. Deze machine is snel te begrijpen, zodat je niet de hele gebruiksaanwijzing uit je hoofd moet gaan leren.

Pluspunten

  • Bedieningsgemak

Minpunten

  • Wasbeurt duurt lang

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Paradis 09-07-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Goed wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Was goed en komt goed droog uit de machine grootte opening en is zuinig.
en is gemakkelijk innestelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud en Henny 14-06-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Schoonheid in de wasruimte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een schoonheid van een wasmachine in onze wasruimte. We hebben hem uiteraard voor de specificaties gekocht maar dat hij uitermate fraai oogt is mooi meegenomen. Mijn vrouw moest eerst nog een beetje wennen aan de nieuwe programma,s maar dat duurde niet lang en alles gaat nu zoals het hoort, zonder een enkel probleem. De stoomfunctie hebben we nog niet gebruikt maar dat zal ook wel komen. In het kort : Een prima en degelijk apparaat volgens ons.

Pluspunten

  • Mooi
  • Ruim voldoende instel mogelijkheden
  • 1600 toeren de was komt er al aardig droog uit

Minpunten

  • Even wennen aan tijdsduur programma,s.
  • Zou het niet weten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AEG Wasdroger L8FE96ES 13-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Grote vulopening, mooie uitraling, super zuinig!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Sinds een paar maanden heb deze wasdroger in gebruik, een fijne grote deuropening, grote trommelinhoud, zelfs mijn beddegoed gaat er gemakkelijk in.
Hij voldoet aan mijn eisen, fijne programma's zitten erop, vooral het wol- en synstetischprogramma, voorheen durfde ik dit nooit in de droger te doen, nu is het zeker geen probleem meer.
Ik ben er echt super tevreden mee.
De prijsverhouding vind ik goed, niet te duur voor deze warmtepompdroger!
En... mooie uitstraling van dit apparaat.

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Goed droog!

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margriet 12-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

wasresultaten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn vorige wasmachine was ook een AEG uit 2001 en heeft al deze jaren uitstekend gepresteerd maar vanwege voortschrijdende technieken en duurzaamheid heb ik besloten een nieuwe wasmachine aan te schaffen. Ik ben super tevreden over deze aanschaf. Het stoomprogramma is geweldig om even frisheid aan kleding, moltons etc. te geven. Het eco-programma vind ik te lang duren maar als je dit programma in de nacht laat starten heb je er geen last van. De was komt er super schoon uit op 40 graden gewassen. Dus bijzonder milieuvriendelijk en dat was mijn bedoeling van de aankoop. De vorige machine is naar de kringloop gegaan en zeker weten dat de koper nog lang plezier van die machine zal hebben.

Pluspunten

  • stoomprogramma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thieu 09-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Ideale machine. Kan erg veel was heel schoon wassen.

Algemene score

9,0
Ik ben er erg tevreden over. Wast veel, wast mooi schoon, is gemakkelijk te bedienen. . Daarnaast ook nog een mooie machine. Staat erg stabiel.

Pluspunten

  • Grote onhoud
  • Mooi
  • Degelijk
  • Energiezyinig
  • Gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke Hermans 09-06-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Wasmachine AEG

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
AEG een product waar ik bekent mee ben
En tevreden over ben ,deze wasmachine heeft heel veel capaciteiten en ziet er top uit ,het is een klasse machine wast schoon en heeft veel goede programma's een top machine !
Zou hem iedereen aan bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Monique 08-05-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Grote trommel, overzichtelijk en veel programma's.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een hele stille machine met programma's voor alle soorten wasgoed. Gekozen voor de extra grote bevuilde was (overals met olie en smeer). Maar ook voor een kledingstuk te stomen na 1x dragen is er een kort programma en heerlijk fris. Heel tevreden

Pluspunten

  • Machine weegt wasgoed.
  • extra stil programma voor de nacht.
  • evt programma 's zijn in te korten
  • outdoor was, kan in 1x , incl waterdicht

Minpunten

  • klepje voor zeeppoeder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

mac 23-03-2017
  • Product paar maanden in bezit

compleet apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wasmachine wast goed, maakt weinig lawaai.
Duidelijk display.
centrifuge lijkt net iets minder te centrifugerenals mijn "oude" AEG, het wasgoed is een beetje natter.

Prij/kwaliteit goed

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Anita 17-03-2017
  • Product paar maanden in bezit

Fijne wasmachine voor gezinnen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een paar maanden wassen met de AEGL8FE96ES ben ik nog steeds ontzettend tevreden. Fijne grote vulopening, goede wasresultaten, makkelijke bediening... Alles om de was snel, goed en schoon te doen.
Je moet er wel rekening mee houden dat je bij volle trommels wat meer wasmiddel gebruikt!
Wat ook handig is, is dat je de machine aan het begin van de cyclus (ongeveer 10 minuten) op pauze kunt zetten om nog snel een vergeten kledingstuk toe te voegen.

Pluspunten

  • Goede wasresultaten
  • Eenvoudige bediening
  • Grote vulopening
  • Heel stil
  • Zuinig in energie gebruik

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mr. Konings 26-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Zeer goede machine en ook zeer stil. Veel ruimte in de trommel en veel waskeuze mogelijkheden. Een echte aanrader!

Pluspunten

  • Stil
  • zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JB van M 21-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
stille machine met veel mogelijkheden en minder gebruik waspoeder.Mooie uitstraling en voldoet volkomen aan de verwachtingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria 21-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Goed wassend energiezuinig mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vergeleken met mijn vorige wasmachine wast deze machine goed schoon, zelfs op lagere temperaturen. Ik heb deze machine gekozen vanwege zijn vele programma’s voor allerlei soorten wasgoed, positieve ervaring van anderen en energiezuinigheid.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • goed was resultaat ook op lagere temperatuur
  • energiezuinig
  • stoomfunctie

Minpunten

  • deuropening niet verplaatsbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jolien 21-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie degelijke machine

Algemene score

9,0
Grote trommel. Ideaal voor grote gezinnen.
Eenvoudig te bedienen. Wast zeer goed. De was komt er heerlijk schoon en fris uit.

Pluspunten

  • 9kg
  • A+++-50%
  • 1600 rpm, weinig rest vocht
  • Bediening

Minpunten

  • Draairichting deur niet te wijzigen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mk 20-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Makkelijke bediening zeer duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De machine is gekozen uit vele goede berichten en de grote inhoud en niet vergeten de super stoomfunctie en zeer zuinig

Pluspunten

  • Zuinig
  • Grote inhoud
  • Stoomfunctie

Minpunten

  • Tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 20-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Prima wasmachine, soms wel een beetje lawaaierig

Algemene score

8,0
De wasmachine is prima, eenvoudig te bedienen. Soms is de machine wel wat lawaaierig (brommerig) bij wassen. Tiptoetsen werken soms niet altijd even soepel, dan moet je flink drukken op de toetsen. Lekkere grote wastrommelopening.

Pluspunten

  • grote wastrommelopening
  • veel wasprogramma's
  • meerdere korte programma's

Minpunten

  • bromt soms

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Aeg L8FE96ES 09-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Schitterende machine grote trommel alles erop en eraan

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb 11 jaar geleden mijn eerste aeg wasmachine gekocht en het is me zo goed bevallen dat de volgende ook echt weer een aeg moest worden
De eerste is kapot gegaan door eigen toedoen anders had hij nog jaren meegegaan heel jammer maar ja
Ben nu weer heel blij met deze mooie machine

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Veel verschillende wasprogramma's
  • Hij gaat vanzelf uit als hij klaar is

Minpunten

  • Jammer dat de deur niet van links naar rechts

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kitty 03-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede centrifuge

Algemene score

8,0
Volgens de verkoper een prima machine, die voldoet aan mijn wasbehoefte in een gezin van 5.
Nou daar heeft hij gelijk in, was is lekker schoon, de tommel kan tot 9 kg vol, en de was is bijna droog na elk programma, dat scheelt een hoop droogtijd!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews