Samsung WW80K6604QW - Reviews

Specificaties
Vulgewicht
8 kg
Energieklasse
A+++-30%
Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

R.de Boer 16-08-2017 Product paar dagen in bezit

supermachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
we zijn zeer content met onze nieuwe wasmachine. Prettige bediening en zeer rustig!
echt een aanrader!

Pluspunten

  • Rustig
  • makkelijke bediening
  • Add wash handige gadgets
  • weinig water vebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

barrie68 02-08-2017 Product paar weken in bezit

grote vulopening fijn.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
wast goed schoon,centrifugeert goed droog makkelijk als je wat met de hand wast kan je het met spoelen er nog bijgooien...

Pluspunten

  • mooie machine
  • duidelijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen Hamer 30-07-2017 Product paar dagen in bezit

Ben erg blij met mijn nieuwe wasmachiene

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Erg zuinig en snel
Mijn vorige wasmachine was ook een Samsung en heeft het 15 jaar goed gedaan
Ik hoop dat deze net zo een lange levensduur heeft
Daarom ik heb niet voor niets weer een Samsung aangeschaft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henno 24-07-2017 Product paar dagen in bezit

Duidelijk en makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi en gebruiksvriendelijk
Zeer stil en een mooie vormgeving
Het is ook fijn dat er geen koolborstels meer inzitten minder slijtage

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Roald Hamer 21-07-2017 Product paar weken in bezit

Wasmachine met addwash en internet koppeling!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne, snelle en stille wasmachine met de handige addwash functie die ook nog goed wast! Al meer samsung wasmachines gehad en op een vastgelopen pompje na (binnen een half uurtje vervangen), nooit problemen gehad. Betrouwbaarheid is goed (maar moet zich voor dit model natuurlijk nog bewijzen).

Pluspunten

  • Koppeling met internet app
  • Adwash functie

Minpunten

  • Internet koppeling is lastig in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

thor 24-01-2017 Product paar dagen in bezit

grote wasjes, kleine wasjes

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze wasmachine heeft vele mogelijkheden, een goede centrifuge 1600 toeren dus de was is snel droog. De grote trommel kan van 1 tot 8 kg. wassen. Prettig als je even snel een paar dingen hebt. Hij weegt zelf. Handig, verbruikt water naar behoefte. Let op niet elk programma kan dezelfde hoeveelheid was verwerken.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • grote variëteit in programma's
  • energiezuinig
  • stil

Minpunten

  • hoeveelheid was is afhankelijk van programma
  • om de droger erop te zetten is tussenstuk nodig
  • beschrijving iets te beperkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sivam 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

goede scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een goeie wasmachine. Het wast heel snel. Het droogt als het gewassen is. Duurt niet snel. Het is een goeie wasmachine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Kai 14-05-2016 Product paar dagen in bezit

Super stil

Algemene score

8,6
Super hoe stil deze wasmachine is! Je wordt 's nachts er niet wakker van zo stil is hij. Verder leuk dat je met de app dingen kan instellen en gebruikersgemak is daardoor heel dichtbij.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer