Samsung WW80K6604QW - Reviews

Specificaties
tile-Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Kleur(en)
wit

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung WW80K6604QW op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

DagmarP 13-01-2019

mooie en fijne wasmachine

Geschreven voor: Samsung WW80K6604QW

Algemene score

8,0
Fraaie wasmachine, keuze uit veel soorten wasjes, erg stil, stabiel ook tijdens het centrifugeren. De korte wasjes zijn superhandig. Nadeel is dat de katoen (e) was wel heel erg lang duurt.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

ADamdeHaan 13-01-2019

Wassen is een feestje!

Geschreven voor: Samsung WW80K6604QW

Algemene score

10,0
Heerlijk stille machine met veel programma's. De waarschuwing via de app dat de was klaar is, is ook retehandig.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

PatiM 04-01-2019

Mooi machine met goede functies.

Geschreven voor: Samsung WW80K6604QW

Algemene score

8,0
Vandaag is de machine geleverd en ik ben er nu al blij mee. De trommel is precies groot genoeg om het wasrek te vullen. De spijkerbroekenwas komt er goed droog uit. De keuze in programma's is ruim voldoende. De add-wash functie is ook al uitgebreid uitgeprobeerd, wat een zaligheid! Nu kan ik die ene vergeten sok toch nog mee wassen. :)
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

N U Tabrizian 05-12-2018

MINDER DAN MIJN VERWACHT

Geschreven voor: Samsung WW80K6604QW

Algemene score

6,0
de mediamarkt' diensten zijn niet goed.zij houden niet op hun afspraak.
Het apparat wast kleren niet snel dus hij gebruikt minder elektra maar het tijd wordt langer.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Beto 02-12-2018

Ongelooflijk goed

Geschreven voor: Samsung WW80K6604QW

Algemene score

10,0
Top wasmachine met veel was programma. Er blijft nooit meer een ongewassen ondergoed achter door de add deur wasmachine. Door de programma te pauzeren kan je tijdens het wassen nog altijd je vergeten kleren bij de waasdraai toevoegen zonder het programma opnieuw in te stellen. Ideaal!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

tzrfreak 04-11-2018

Fantastische machine

Geschreven voor: Samsung WW80K6604QW

Algemene score

10,0
Ziet er fantastisch uit, mooi design en super stil. Zo veel verschillende programma's dat wassen een genot is.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jean 17-10-2018

Heerlijke wasmachine

Geschreven voor: Samsung WW80K6604QW

Algemene score

10,0
Net gekocht en gelijk wassen gedraaid. Zelfs voor mij, ben al wat ouder gemakkelijk in gebruik. Boekje even doorgenomen en wassen maar. Fantactisch. Heerlijk schoon en snel
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Umit Turkeli 18-09-2018

Super handig

Geschreven voor: Samsung WW80K6604QW

Algemene score

10,0
SUPER!!! Ik heb onlangs deze wasmachine van Samsung gekocht en elke dag is het een feest als ik aan het wassen ben en al helemaal wanneer ik het nummer kleine wasjes grote wasjes - Trafassi opzet. SUPER BEDANKT!!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 18-09-2018

Heerlijke machine!

Geschreven voor: Samsung WW80K6604QW

Algemene score

10,0
Heb de machine nu bijna een week. Al een berg achterstallige was weggewerkt!
Probleemloos alles schoongewassen. Leuk dat je met de app weet wanneer je er weer naar toe moet.
Perfecte service van de leverancier (Coolblue) die twee smalle trappen op moesten.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

henk zuidersma 30-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Nieuw genratie wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80K6604QW

Algemene score

10,0
Uiterlijke vormgeving is super en was mogelijkheden en resultaat zijn ook super.
Installatie van de machine is eenvoudig. Energie zuinig en opvallend stil.

Pluspunten

  • vormgeving
  • mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke 30-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Zuinig en makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80K6604QW

Algemene score

8,0
Goede prijs/kwaliteit. Maakt weinig geluid en heeft een heel goed snel programma. De overige programma's zijn ook makkelijk in te stellen.

Pluspunten

  • zuinig
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • melodietje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Superman 14-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Simple Wasmachine

Geschreven voor: Samsung WW80K6604QW

Algemene score

8,0
Goede stilstaande wasmachine Smart en veilig.Ik vind echt goed.Ik wil lange jaren gebruiken.Dank u wel samsung

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk voor mannen
  • meer opties dan andere wasmachine

Minpunten

  • 8 kg

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Michael 13-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80K6604QW

Algemene score

8,0
Vanaf 5-9 in gebruik en werkt erg goed! Behoorlijk stil, wast goed schoon en heel handig met een app zien (je krijgt een berichtje) wanneer je was klaar is.

We hadden eigenlijk voor een nieuwer type gekozen deze was helaas pas leverbaar over 4 weken vandaar dat we voor deze hebben gekozen uiteindelijk, gelukkig valt deze dus niet tegen tot zo ver!

Pluspunten

  • stil
  • energiezuinig
  • Te koppelen met je telefoon

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anneke Herrewijn 31-08-2017
  • Product paar weken in bezit

PRIMA WASMACHINE

Geschreven voor: Samsung WW80K6604QW

Algemene score

8,0
Gekozen omdat Samsung bekend staat op zijn goede machines en garanties en snel te leveren. Prijs verhouding is ook in voordeel van Samsung.

Pluspunten

  • oke
  • oke

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

koosb 23-08-2017

geluidsarme machine met veel mogelijkheden

Geschreven voor: Samsung WW80K6604QW

Algemene score

9,0
De machine heeft een fraaie vormgeving, grote laaddeur en als extra de mogelijkheid "vergeten" zaken alsnog toe te voegen. Ruim aanbod van programmas en duidelijke handleiding. Redelijk geluidloos, alleen bij de hoogste stand centrifugeren hoorbaar en na afloop, dan wordt het forellenkwintet van schubert afgespeeld, ( maar dat kun je uitzetten.)

Pluspunten

  • geluid
  • capaciteit
  • toevoegen was

Minpunten

  • in de handl. geen std temp en toeren vermeld

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Stanley 22-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede wasmachine

Geschreven voor: Samsung WW80K6604QW

Algemene score

9,0
Het is een prima wasmachine en super fijn die add wash functie! De wasmachine heeft fijne soms wat lange wasprogramma's maar is prima in te stellen. Veel gebruiksgemak!

Pluspunten

  • Add wash
  • Veel opties
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • In sommige gevallen lange programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

R.de Boer 16-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

supermachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80K6604QW

Algemene score

10,0
we zijn zeer content met onze nieuwe wasmachine. Prettige bediening en zeer rustig!
echt een aanrader!

Pluspunten

  • Rustig
  • makkelijke bediening
  • Add wash handige gadgets
  • weinig water vebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

barrie68 02-08-2017
  • Product paar weken in bezit

grote vulopening fijn.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80K6604QW

Algemene score

9,0
wast goed schoon,centrifugeert goed droog makkelijk als je wat met de hand wast kan je het met spoelen er nog bijgooien...

Pluspunten

  • mooie machine
  • duidelijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen Hamer 30-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Ben erg blij met mijn nieuwe wasmachiene

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80K6604QW

Algemene score

10,0
Erg zuinig en snel
Mijn vorige wasmachine was ook een Samsung en heeft het 15 jaar goed gedaan
Ik hoop dat deze net zo een lange levensduur heeft
Daarom ik heb niet voor niets weer een Samsung aangeschaft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henno 24-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Duidelijk en makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80K6604QW

Algemene score

8,0
Mooi en gebruiksvriendelijk
Zeer stil en een mooie vormgeving
Het is ook fijn dat er geen koolborstels meer inzitten minder slijtage

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews