Siemens iQ300 WM14N090NL - Reviews

8,5 Lees 11 reviews
Specificaties
Vulgewicht
6 kg
Energieklasse
A+++-10%
Geluidsniveau centrifugeren
74 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 11 reviews

8,5

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gerrie 07-12-2016 Product paar weken in bezit

goede toegankelijkheid van de deur en aangenaam stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer goede toegankelijkheid van de deur en aangenaam stil ook tijdens het centrifugeren. De bediening is zelfs voor senioren geen enkel probleem om te leren.

Pluspunten

  • toegangkelijkheid deur
  • stil bij centrifugeren
  • wasresultaat is goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Roos 02-12-2016 Product paar weken in bezit

goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijn apparaat, draait geruisloos z'n programma's.
Voldoende vulcapaciteit, diverse programma's.
Ben er erg blij mee.

Pluspunten

  • stil
  • zuinig
  • voldoende programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Sietske Schokker 18-11-2016 Product paar dagen in bezit

Wasautomaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Belading 6 kg. Groot genoeg voor 2 personen. Ook onze droogtrommel kan 6 kg drogen. 1400 toeren centrifuge. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Makkelijk te bedienen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
WM14NO90NL 13-09-2016 Product paar dagen in bezit

Een wasmachine met een chique uitstraling en zo ruisloos.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben tot nu toe erg tevreden over deze wasmachine.Wat mij vooral opvalt is dat hij zo geruisloos is,en dat vind ik erg fijn.Verder is hij makkelijk te bedienen en de was komt er mooi schoon en goed gecentrifugeerd uit.En ik vind de machine ook nog een chique uitstraling hebben.Kortom een topmachine,waar ik hopelijk lang plezier van zal hebben

Pluspunten

  • Uitstraling
  • geruisloos
  • Doet zijn werk goed
  • Makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Ed 18-08-2016 Product paar dagen in bezit

Goede wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eenvoudige bediening. Machine maakt weinig geluid.
Vormgeving is geheel in stijl met de gelijktijdig aangeschafte wasdroger.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Lucien 09-08-2016 Product paar dagen in bezit

Geluidsarm, duidelijk display, eenvoudig in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vandaag deze wasmachine geleverd. Direct in gebruik genomen. Wat een vooruitgang met de vorige machine. Nog makkelijker in gebruik. Ook voor kleine 2 kg was, bijvul modus en geluidsarm. Ook bij centrifugeren. Een aanrader.

Pluspunten

  • Eenvoudig display
  • Geluidsarm
  • Zuinig met energie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Heel tevreden 04-08-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne wasmachine

Algemene score

8,5
Goede wasmachine, veel keuzes met programma's. Standaard programma's duren relatief lang (is bij alle nieuwe wasmachines), maar je kunt ook voor het snelle programma gaan als je er wat minder wasgoed in doet.
Mijn vorige machine was een Miele, deze doet het net zo goed. Alleen het waspoeder bakje is wat kleiner en daardoor iets minder handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Irna 18-07-2016 Product paar dagen in bezit

Wauw, wat een stille jongen!

Algemene score

9,2
Ik heb 'm nog maar net dus misschien is mijn beoordeling nog niet 100% maar wat me nu al opvalt is dat 'tie praktisch geen geluid maakt!! Bediening is super gemakkelijk, de standaard programma's fijn en het resultaat is perfect. Kortom; ik ben tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
OudBeijerland 02-07-2016 Product paar dagen in bezit

Anders dan Miele

Algemene score

6,5
Waren Miel gewend.
Was beurten duren wel redelijk lang in vergelijk met de vorige Miele
Staat netjes naast Bosch Wasdroger
Heerlijk simpele bediening, weinig lastige bedieningsmogelijkheden.
Van duurzaamheid is na 2 dagen nog weinig te zeggen.
Electriciteitsverbruik en waterverbuik zouden pas na ca. 6 maanden vergelijken kunnen worden.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed
Voldoende
tevreden gebruiker 24-06-2016 Product maand in bezit

geen poespas machine een kind kan de was doen

Algemene score

9,4
simpele eenvoudige duidelijke display
meer gegevens heb je niet nodig
en van een wasmachine verwacht ik dat de was schoon is met het juiste programma gebruik!! wat ook het geval is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Joseph 16-06-2016 Product paar dagen in bezit

beoordeling van de Siemens WM14N090NL

Algemene score

8,8
Een zeer stil, effectief en duurzaame wasmachine. Goede kwaliteit, stevig gebouwd. De was is mooi schoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend