Siemens iQ300 WM14N090NL - Reviews

Specificaties
Vulgewicht
6 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 20 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

OudBeijerland 02-07-2016 Product paar dagen in bezit

Anders dan Miele

Algemene score

6,5
Waren Miel gewend.
Was beurten duren wel redelijk lang in vergelijk met de vorige Miele
Staat netjes naast Bosch Wasdroger
Heerlijk simpele bediening, weinig lastige bedieningsmogelijkheden.
Van duurzaamheid is na 2 dagen nog weinig te zeggen.
Electriciteitsverbruik en waterverbuik zouden pas na ca. 6 maanden vergelijken kunnen worden.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Joseph 16-06-2016 Product paar dagen in bezit

beoordeling van de Siemens WM14N090NL

Algemene score

8,8
Een zeer stil, effectief en duurzaame wasmachine. Goede kwaliteit, stevig gebouwd. De was is mooi schoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

WM14E441NL/08 22-06-2017 Product paar maanden in bezit

Stabiele en geluidarme wasmachine. Zeer gebruiksvriendelijk.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na zeer intensieve gebruik was de oude siemens op na 10 jaar. Nooit een probleem, vandaar gekocht op betrouwbaarheid. Prijs/kwaliteit geheel in balans

Pluspunten

  • stabiel
  • geluidarm
  • gebruikvriendelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

adriana catharina 05-06-2017

goede wasmachine

Algemene score

8,0
Ik heb na 17 jaar gebruik van Miele wasmachine, deze van Siemens gekocht. Voldoet uitstekend. Wast goed schoon. Geen onnodige programma's. Lekker stil.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/se

Reageer

Loes Oud 29-03-2017 Product paar dagen in bezit

Duidelijke display, een kind kan de was doen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De verkoper van van Leeuwen gaf een duidelijke uitleg over de wasmachine nadat ik aangaf wat ik zocht. De technologie betreft de machines zit niet stil en het gaat er zeker op vooruit. Een stille machine, de display wijst zich vanzelf als je een wasprogramma kiest .Vanaf de eerste dag in gebruik, verschillende programma's gebruikt en wat erg slim is, de verschillende toeren instellen bij het centrifugeren en het water verbruik wordt automatisch gekozen en bovendien hij is energie zuinig, ik hoop er lang van te kunnen genieten en mijn was ook :-)

Pluspunten

  • Display
  • Waterverbruik
  • Toerental
  • Energie
  • Instellen automatisch inschakelen

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marc 27-02-2017 Product paar dagen in bezit

zo stil, dat geloof je niet!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een slechte ervaring met een wasmachine van een ander merk deze machine gekocht. Het is een hele stille wasmachine, zo stil dat ik regelmatig kijk of ie het wel doet :)
en bovendien is de was schoon en goed gecentrifugeerd.

Pluspunten

  • stil
  • techniek
  • design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beoordeling van het wasresultaat en gebruik. 11-02-2017 Product paar weken in bezit

Gunstige prijs. hoog toerental, goede programma keuzes.

Algemene score

9,0
Gunstige prijs, hoog toerental, veel programma keuzes.
Een goed resultaat na het wassen, speciaal prima verwijdering van vlekken.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Gerrie 07-12-2016 Product paar weken in bezit

goede toegankelijkheid van de deur en aangenaam stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer goede toegankelijkheid van de deur en aangenaam stil ook tijdens het centrifugeren. De bediening is zelfs voor senioren geen enkel probleem om te leren.

Pluspunten

  • toegangkelijkheid deur
  • stil bij centrifugeren
  • wasresultaat is goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Roos 02-12-2016 Product paar weken in bezit

goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijn apparaat, draait geruisloos z'n programma's.
Voldoende vulcapaciteit, diverse programma's.
Ben er erg blij mee.

Pluspunten

  • stil
  • zuinig
  • voldoende programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sietske Schokker 18-11-2016 Product paar dagen in bezit

Wasautomaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Belading 6 kg. Groot genoeg voor 2 personen. Ook onze droogtrommel kan 6 kg drogen. 1400 toeren centrifuge. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Makkelijk te bedienen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Huisjeweltevree 24-10-2016

Super wasmachine

Algemene score

10,0
Ik ben uiterst tevreden met deze machine. Heel veel waar voor mijn geld gekregen - 10 jaar garantie op de motor! de was komt er schoner n zachter uit dan uit mijn vorige wasmachine. Wat ook belangrijk is dat de machine vrij stil centrifugeert ! Kortom ik ben een tevreden klant.
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

Katrien Duck 06-10-2016

Langzame maar stille wasmachine

Algemene score

8,0
Ik heb deze wasmachine vorige maand gekocht. Hij maakt weinig geluid. Programma's duren wel ontzettend lang maar het was resultaat is goed.
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

WM14NO90NL 13-09-2016 Product paar dagen in bezit

Een wasmachine met een chique uitstraling en zo ruisloos.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben tot nu toe erg tevreden over deze wasmachine.Wat mij vooral opvalt is dat hij zo geruisloos is,en dat vind ik erg fijn.Verder is hij makkelijk te bedienen en de was komt er mooi schoon en goed gecentrifugeerd uit.En ik vind de machine ook nog een chique uitstraling hebben.Kortom een topmachine,waar ik hopelijk lang plezier van zal hebben

Pluspunten

  • Uitstraling
  • geruisloos
  • Doet zijn werk goed
  • Makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ed 18-08-2016 Product paar dagen in bezit

Goede wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eenvoudige bediening. Machine maakt weinig geluid.
Vormgeving is geheel in stijl met de gelijktijdig aangeschafte wasdroger.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lucien 09-08-2016 Product paar dagen in bezit

Geluidsarm, duidelijk display, eenvoudig in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vandaag deze wasmachine geleverd. Direct in gebruik genomen. Wat een vooruitgang met de vorige machine. Nog makkelijker in gebruik. Ook voor kleine 2 kg was, bijvul modus en geluidsarm. Ook bij centrifugeren. Een aanrader.

Pluspunten

  • Eenvoudig display
  • Geluidsarm
  • Zuinig met energie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Heel tevreden 04-08-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne wasmachine

Algemene score

8,5
Goede wasmachine, veel keuzes met programma's. Standaard programma's duren relatief lang (is bij alle nieuwe wasmachines), maar je kunt ook voor het snelle programma gaan als je er wat minder wasgoed in doet.
Mijn vorige machine was een Miele, deze doet het net zo goed. Alleen het waspoeder bakje is wat kleiner en daardoor iets minder handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Irna 18-07-2016 Product paar dagen in bezit

Wauw, wat een stille jongen!

Algemene score

9,2
Ik heb 'm nog maar net dus misschien is mijn beoordeling nog niet 100% maar wat me nu al opvalt is dat 'tie praktisch geen geluid maakt!! Bediening is super gemakkelijk, de standaard programma's fijn en het resultaat is perfect. Kortom; ik ben tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

g1s2p3G1S2P3 14-07-2016

Een geweldige en prachtige Wasmachine.......

Algemene score

10,0
Deze Simens Wasmachine hadden wij die maar eerder gekocht.
het is een geweldige Juweel om mee te wassen.
En ik ben er heel blij mee
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

tevreden gebruiker 24-06-2016 Product maand in bezit

geen poespas machine een kind kan de was doen

Algemene score

9,4
simpele eenvoudige duidelijke display
meer gegevens heb je niet nodig
en van een wasmachine verwacht ik dat de was schoon is met het juiste programma gebruik!! wat ook het geval is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els de Groot 11-04-2016

Prettige stille machine (WM14N090NL/01)

Algemene score

10,0
Op 6 april 2016 aangeschaft, ziet er mooi uit. De eerste drie wasbeurten met verschillend wasgoed uitstekend gewassen, komt er droger uit dan in de oude (ander merk) machine. Bediening is zo eenvoudig dat we meteen aan de slag konden. Kortom prima wasmachine en een aanrader!
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

>