Siemens iQ300 WM14N090NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
6 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 24 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

OudBeijerland 02-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Anders dan Miele

Algemene score

6,5
Waren Miel gewend.
Was beurten duren wel redelijk lang in vergelijk met de vorige Miele
Staat netjes naast Bosch Wasdroger
Heerlijk simpele bediening, weinig lastige bedieningsmogelijkheden.
Van duurzaamheid is na 2 dagen nog weinig te zeggen.
Electriciteitsverbruik en waterverbuik zouden pas na ca. 6 maanden vergelijken kunnen worden.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Joseph 16-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

beoordeling van de Siemens WM14N090NL

Algemene score

8,8
Een zeer stil, effectief en duurzaame wasmachine. Goede kwaliteit, stevig gebouwd. De was is mooi schoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

cinderella 13-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Een wondertje

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne wasmachine.
Duidelijk display.
Rommelige gebruiksaanwijzing, zou overzichtelijker kunnen.
Wast goed schoon.

Pluspunten

  • stil
  • goed schoon
  • duidelijk display

Minpunten

  • gebruiksaanwijzing is rommeliger dan nodig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jack 08-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Superstil en het lijkt wel of de was schoner en zachter is dan bij de vorige. Komt misschien door de sensoren waardoor indien nodig een extra spoelgang start.
Ook de timer functie is fijn. Als ik thuis kom van het werk, is de was klaar. Dit voorkomt dat de was te lang gewassen in de machine zit en gaat stinken.

Pluspunten

  • stil
  • schone was
  • timer functie
  • keuzefunctie toerental centrifugeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

middendorp 06-09-2017

uitstekende machine

Algemene score

10,0
machine ziet er solide uit; gebruiksvriendelijke bediening; goed afleesbaar
display; eenvoudig in gebruik.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

edks 02-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Simpele bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De bediening van dit apparaat is erg simpel en intuitief. Slechts 1 keuzeknop en een start knop. Klaar.

Minpunten

  • De handleiding kan wat duidelijker.
  • 1 pag. met verklaring van de pictogrammen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WM14E441NL/08 22-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Stabiele en geluidarme wasmachine. Zeer gebruiksvriendelijk.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na zeer intensieve gebruik was de oude siemens op na 10 jaar. Nooit een probleem, vandaar gekocht op betrouwbaarheid. Prijs/kwaliteit geheel in balans

Pluspunten

  • stabiel
  • geluidarm
  • gebruikvriendelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

adriana catharina 05-06-2017

goede wasmachine

Algemene score

8,0
Ik heb na 17 jaar gebruik van Miele wasmachine, deze van Siemens gekocht. Voldoet uitstekend. Wast goed schoon. Geen onnodige programma's. Lekker stil.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Loes Oud 29-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Duidelijke display, een kind kan de was doen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De verkoper van van Leeuwen gaf een duidelijke uitleg over de wasmachine nadat ik aangaf wat ik zocht. De technologie betreft de machines zit niet stil en het gaat er zeker op vooruit. Een stille machine, de display wijst zich vanzelf als je een wasprogramma kiest .Vanaf de eerste dag in gebruik, verschillende programma's gebruikt en wat erg slim is, de verschillende toeren instellen bij het centrifugeren en het water verbruik wordt automatisch gekozen en bovendien hij is energie zuinig, ik hoop er lang van te kunnen genieten en mijn was ook :-)

Pluspunten

  • Display
  • Waterverbruik
  • Toerental
  • Energie
  • Instellen automatisch inschakelen

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marc 27-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

zo stil, dat geloof je niet!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een slechte ervaring met een wasmachine van een ander merk deze machine gekocht. Het is een hele stille wasmachine, zo stil dat ik regelmatig kijk of ie het wel doet :)
en bovendien is de was schoon en goed gecentrifugeerd.

Pluspunten

  • stil
  • techniek
  • design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beoordeling van het wasresultaat en gebruik. 11-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Gunstige prijs. hoog toerental, goede programma keuzes.

Algemene score

9,0
Gunstige prijs, hoog toerental, veel programma keuzes.
Een goed resultaat na het wassen, speciaal prima verwijdering van vlekken.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Gerrie 07-12-2016
  • Product paar weken in bezit

goede toegankelijkheid van de deur en aangenaam stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer goede toegankelijkheid van de deur en aangenaam stil ook tijdens het centrifugeren. De bediening is zelfs voor senioren geen enkel probleem om te leren.

Pluspunten

  • toegangkelijkheid deur
  • stil bij centrifugeren
  • wasresultaat is goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Roos 02-12-2016
  • Product paar weken in bezit

goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijn apparaat, draait geruisloos z'n programma's.
Voldoende vulcapaciteit, diverse programma's.
Ben er erg blij mee.

Pluspunten

  • stil
  • zuinig
  • voldoende programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sietske Schokker 18-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Wasautomaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Belading 6 kg. Groot genoeg voor 2 personen. Ook onze droogtrommel kan 6 kg drogen. 1400 toeren centrifuge. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Makkelijk te bedienen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Huisjeweltevree 24-10-2016

Super wasmachine

Algemene score

10,0
Ik ben uiterst tevreden met deze machine. Heel veel waar voor mijn geld gekregen - 10 jaar garantie op de motor! de was komt er schoner n zachter uit dan uit mijn vorige wasmachine. Wat ook belangrijk is dat de machine vrij stil centrifugeert ! Kortom ik ben een tevreden klant.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Katrien Duck 06-10-2016

Langzame maar stille wasmachine

Algemene score

8,0
Ik heb deze wasmachine vorige maand gekocht. Hij maakt weinig geluid. Programma's duren wel ontzettend lang maar het was resultaat is goed.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

WM14NO90NL 13-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Een wasmachine met een chique uitstraling en zo ruisloos.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben tot nu toe erg tevreden over deze wasmachine.Wat mij vooral opvalt is dat hij zo geruisloos is,en dat vind ik erg fijn.Verder is hij makkelijk te bedienen en de was komt er mooi schoon en goed gecentrifugeerd uit.En ik vind de machine ook nog een chique uitstraling hebben.Kortom een topmachine,waar ik hopelijk lang plezier van zal hebben

Pluspunten

  • Uitstraling
  • geruisloos
  • Doet zijn werk goed
  • Makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ed 18-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goede wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eenvoudige bediening. Machine maakt weinig geluid.
Vormgeving is geheel in stijl met de gelijktijdig aangeschafte wasdroger.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lucien 09-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Geluidsarm, duidelijk display, eenvoudig in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vandaag deze wasmachine geleverd. Direct in gebruik genomen. Wat een vooruitgang met de vorige machine. Nog makkelijker in gebruik. Ook voor kleine 2 kg was, bijvul modus en geluidsarm. Ook bij centrifugeren. Een aanrader.

Pluspunten

  • Eenvoudig display
  • Geluidsarm
  • Zuinig met energie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Heel tevreden 04-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fijne wasmachine

Algemene score

8,5
Goede wasmachine, veel keuzes met programma's. Standaard programma's duren relatief lang (is bij alle nieuwe wasmachines), maar je kunt ook voor het snelle programma gaan als je er wat minder wasgoed in doet.
Mijn vorige machine was een Miele, deze doet het net zo goed. Alleen het waspoeder bakje is wat kleiner en daardoor iets minder handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews