Siemens iQ300 WM14N090NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
6 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 42 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

OudBeijerland 02-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Anders dan Miele

Algemene score

6,5
Waren Miel gewend.
Was beurten duren wel redelijk lang in vergelijk met de vorige Miele
Staat netjes naast Bosch Wasdroger
Heerlijk simpele bediening, weinig lastige bedieningsmogelijkheden.
Van duurzaamheid is na 2 dagen nog weinig te zeggen.
Electriciteitsverbruik en waterverbuik zouden pas na ca. 6 maanden vergelijken kunnen worden.
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N090NL

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Joseph 16-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

beoordeling van de Siemens WM14N090NL

Algemene score

8,8
Een zeer stil, effectief en duurzaame wasmachine. Goede kwaliteit, stevig gebouwd. De was is mooi schoon.
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N090NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Willem 18-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prettige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben 84 jaar oud, mijn wasmachine had het na vele jaren dienst begeven. Ik moest dus een nieuwe zonder teveel toeters en bellen, eentje die gewoon doet waarvoor die gemaakt is, mijn kleding te wassen. En dat doet deze prima. Hij is gemakkelijk te bedienen en alles is goed leesbaar, erg belangrijk als je al op leeftijd bent! De programma's zijn er niet teveel, maar precies goed.

Pluspunten

  • Overzichtelijke keuzes
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Goed leesbaar
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N090NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ja 17-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Omdat mijn huidige wasmachine kapot is gegaan en ik 84 jaar oud ben zocht ik een wasmachine die niet moeilijk te bedienen is en toch veel mogelijkheden bezit. Dat heeft deze Siemens wasmachine. Ik ben er erg blij mee. Tevens wil ik ook laten weten dat ik zeer tevreden ben met de service en hoe ik ben geholpen in de winkel van Elektro Lamper te Yerseke.
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N090NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

willie 12-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wasmachine,zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
gekocht voor mijn moeder van 82 mooie duidelijke bediening en ook heel logies moeder kan er goed mee overweg

Pluspunten

  • duidelijke bediening in nederlands
  • zuinig
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N090NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Petra 05-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede wasmachine voor schappelijke prijd

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze wasmachine aangeschaft obv positieve reviews en specificaties. Prima machine, zeker ruim genoeg voor 2 persoons-huishouden of klein gezin. Was komt droger uit de machine dan bij mijn vorige wasmachine en dus is de droger sneller klaar. Ook is hij heel stil.
Geen extreem veel (onnodige) functies maar wel de belangrijkste zoals timer, eco en speedfunctie en genoeg voorgeprogrammeerde programma's. Zeer eenvoudig te bedienen.
Absolute aanrader voor goede prijs

Pluspunten

  • Eenvoudig te bedienen
  • Stil apparaat
  • Genoeg functies

Minpunten

  • Geen minpunten kunnen ontdekken
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N090NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henk van Dijk 03-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wij gebruiken al 45 jaar app. van Siemens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Omdat we goede ervaringen hebben met onze andere 5 machines van Siemens hebben we weer gekozen voor Siemens.
Degelijk en betrouwbaarheid is onze ervaring.
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N090NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Niss370 18-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk display, genoeg programm's, ruime trommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ruime trommel, makkelijk bedienbaar en ook korte programma's mogelijk! Goed vooraf in de winkel laten informeren en bij deze winkel een echte specialist deze machine aangeschaft. De volgende dag al geleverd en nu staat de machine dagelijks te draaien. Weinig geluid...erg fijn!
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N090NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rene. 15-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

een makkelijk bedienbaar apparaat en bijzonder stil.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Een goede machine zonder al te veel poespas met een goede garantie .

Pluspunten

  • Makkelijk bedienbaar
  • erg stil
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N090NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

LCA Luteijn 15-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine en wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima apparatuur en mooie opstelling is wasruimte. Alles simpel te bedienen. Wasmachine en wasdroger vaan Siemens, een prima combinatie, Handzame bediening voor vooral senioren.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • mooie uitstraling

Minpunten

  • geen
  • een
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N090NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Isabelinhaarnopjes 15-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine duidelijke bediening

Algemene score

10,0
Heb altijd siemens wasmachine gehad. Altijd zeer tevreden. Wederom een nieuwe gekocht prijskwaliteit vergeleken met andere merken goed en ben zeer tevreden over mijn nieuwe aankoop. Ik beveel mijn mening zeker met vrienden
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N090NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jj.zonneveld 15-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudige bediening

Algemene score

9,0
Prima wasmachine, inhoud niet te groot, nog niet lang genoeg in mijn bezit om de duurzaamheid te kunnen beoordelen.
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N090NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tevreden klant! 14-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijke wasautomaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Uitstekend product dat recht doet aan mijn verwachtingen als alleenstaande oudere: gebruiksvriendelijk en vrijwel geruisloos.
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N090NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Guida 09-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasresultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Siemens heeft een goede reputatie en dit was voor mij een reden om voor dit merk te kiezen.
Van mijn familie had ik ook al gehoord dat Siemens een topmerk is.
Zojuist een eerste wasbeurt gedaan met katoenen lichte was.
Zeer tevreden over resultaat.
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N090NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johanna 04-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit was de beste keus van de Consumentenbond , ik ben zeer tevreden een heel mooie witte was, en het apparaat is zeer zuinig.
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N090NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nien35 02-03-2018

Geweldige Wasmachine

Algemene score

10,0
Ik ben heel erg tevreden met mijn nieuwe wasmachine, de wasmachine maakt amper geluid, ook met centrifugeren. Top wasmachine!!!
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N090NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Truus 17-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heel fijn wasmachine makkelijk te bedienen, heel rustig en zacht van geluid.Een mooi betaalbaar wasmachine een echte aanrader.

Pluspunten

  • Zacht van geluid prettig te bedienen
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N090NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hasse 01-02-2018

Prima wasmachine

Algemene score

10,0
Wasmachine nu 14 dagen in gebruik. De wasresultaten zijn uitstekend, de machine is behoorlijk stil. Kortom een prima machine.
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N090NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Schilder 09-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi stil apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De machine draait nu bijna een maand en wat in elk geval positief opvalt is dat hij mooi stil zijn werk doet. Wast goed schoon. Hulde.
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N090NL

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Ria 06-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed te volgen op display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voor iemand alleen is dit een prima machine, goed te volgen via de knop en display, was schoon en goed te doen voor vloeibaar wasmiddel met het klepje erin voor de dosering. En de prijs is goed.
Geschreven voor: Siemens iQ300 WM14N090NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews