Samsung WW90K6605SW/EN - Reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bebusoe 04-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Perfecte wasmachine!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze wasmachine is je geld dubbel en dwars waard. De app is super handig! de wasmachine hoor je helemaal niet en als klap op de vuurpijl is het design ook zeer mooi.

Pluspunten

  • Design
  • Gebruiksvriendelijk
  • Zeers stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ate 22-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Samsung wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een goeie wasmachine. Deze doet precies wat hij moet doen en is ook gelijk energie zuinig. Het voordeel is dat je via de app weet wat de machine aan het doen is. Nu weet je gelijk wanneer hij klaar is. Daarnaast is het handig om de machine vast te vullen en op afstand de machine aan te zetten

Pluspunten

  • grote trommel
  • app
  • was toevoegen
  • energie verbruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Netje 12-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stil en schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wasmachine is stil en ik kan er lekker veel in kwijt met trommel van 9kg. Door ecobubble systeem komt de was ook met ernstige vlekken er schoon uit.

Pluspunten

  • wast ook ernstige vlekken goed schoon
  • zeer stil

Minpunten

  • programma's zijn lang
  • add wash kan niet bij 60graden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark Geers 01-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie machine die lekker schoon gaat wassen 😀. Energie zuinig, dus dat gaat een hoop geld besparen en beter voor het milieu.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

samsung fan 31-01-2017
  • Product paar weken in bezit

tegenvaller

Algemene score

5,0
Ik ben echt samsung fan, ik heb alles van smartphone tot koelakst dus bij de aanschaf van een nieuwe wasmachine dacht ik ook meteen aan een samsung.
Ik moet eerlijk bekennen ik had hoge verwachtingen maar niets is minder waar.
De machine maakt veel herrie als hij centrifugeert en mn kleding wordt gewoon niet schoon.
Als ik mijn vingers door de trommelrand haal heb ik dikke zeepluis en een vreemde geur.
Hij moet elke 2 weken op een reinigingsprogramma dat vind ik ook onhandig

Pluspunten

  • mooi design
  • addwash

Minpunten

  • veel onderhoud
  • zeepluis
  • veel herrie

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Sylwia 26-08-2016

groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
perfect en super mooi. De ideale wasgoed, super stil en zuinig.
Ik beveel dit product aan. Minpunten niet gevonden

Reageer

Biologische Toko 27-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Zeer tevreden

Algemene score

9,2
Ik ben erg blij met deze machine. Er kan veel in en hij doet het goed. Erg zuinig dus goed voor het milieu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Darwish 02-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Perfect wasmachine

Algemene score

10,0
ongelofelijk was resultaat, met de 1600 toeren zijn de was zo goed als droog, en dat gemak van de addwas. gewoon perfect aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer