Samsung WW90K6605SW/EN - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++-40% energieklasse
tile-Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung WW90K6605SW/EN op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

samsung fan 31-01-2017
  • Product paar weken in bezit

tegenvaller

Geschreven voor: Samsung WW90K6605SW/EN

Algemene score

5,0
Ik ben echt samsung fan, ik heb alles van smartphone tot koelakst dus bij de aanschaf van een nieuwe wasmachine dacht ik ook meteen aan een samsung.
Ik moet eerlijk bekennen ik had hoge verwachtingen maar niets is minder waar.
De machine maakt veel herrie als hij centrifugeert en mn kleding wordt gewoon niet schoon.
Als ik mijn vingers door de trommelrand haal heb ik dikke zeepluis en een vreemde geur.
Hij moet elke 2 weken op een reinigingsprogramma dat vind ik ook onhandig

Pluspunten

  • mooi design
  • addwash

Minpunten

  • veel onderhoud
  • zeepluis
  • veel herrie

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ate 22-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Samsung wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90K6605SW/EN

Algemene score

8,0
Het is een goeie wasmachine. Deze doet precies wat hij moet doen en is ook gelijk energie zuinig. Het voordeel is dat je via de app weet wat de machine aan het doen is. Nu weet je gelijk wanneer hij klaar is. Daarnaast is het handig om de machine vast te vullen en op afstand de machine aan te zetten

Pluspunten

  • grote trommel
  • app
  • was toevoegen
  • energie verbruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Netje 12-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stil en schoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90K6605SW/EN

Algemene score

8,0
Wasmachine is stil en ik kan er lekker veel in kwijt met trommel van 9kg. Door ecobubble systeem komt de was ook met ernstige vlekken er schoon uit.

Pluspunten

  • wast ook ernstige vlekken goed schoon
  • zeer stil

Minpunten

  • programma's zijn lang
  • add wash kan niet bij 60graden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark Geers 01-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90K6605SW/EN

Algemene score

8,0
Mooie machine die lekker schoon gaat wassen 😀. Energie zuinig, dus dat gaat een hoop geld besparen en beter voor het milieu.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bebusoe 04-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Perfecte wasmachine!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90K6605SW/EN

Algemene score

9,0
Deze wasmachine is je geld dubbel en dwars waard. De app is super handig! de wasmachine hoor je helemaal niet en als klap op de vuurpijl is het design ook zeer mooi.

Pluspunten

  • Design
  • Gebruiksvriendelijk
  • Zeers stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylwia 26-08-2016

groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90K6605SW/EN

Algemene score

10,0
perfect en super mooi. De ideale wasgoed, super stil en zuinig.
Ik beveel dit product aan. Minpunten niet gevonden

Reageer

Biologische Toko 27-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Zeer tevreden

Geschreven voor: Samsung WW90K6605SW/EN

Algemene score

9,2
Ik ben erg blij met deze machine. Er kan veel in en hij doet het goed. Erg zuinig dus goed voor het milieu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Darwish 02-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Perfect wasmachine

Geschreven voor: Samsung WW90K6605SW/EN

Algemene score

10,0
ongelofelijk was resultaat, met de 1600 toeren zijn de was zo goed als droog, en dat gemak van de addwas. gewoon perfect aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pjm noij 16-06-2019

Super wasmachine

Geschreven voor: Samsung WW90K6605SW/EN

Algemene score

10,0
Fijne wasmachine met een zeer gebruiksvriendelijke bediening. Voldoet ruim voor ons grote gezin van 7 personen
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ben 09-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel vul ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90K6605SW/EN

Algemene score

9,0
Wij zijn met
Een gezin van 5 en met deze wasmachine is de was weer een kinderspel👍🏻

Makkelijk programma
Stil met centrifugeren
Energie zuinig
En makkelijk met ADD wach

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Pluspunten

  • Stil
  • Veel vul ruimte

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 09-06-2019

Stil en veel vul ruimte

Geschreven voor: Samsung WW90K6605SW/EN

Algemene score

8,0
Veel keuze uit wasprogramma’s met extra uitbreidingen.
Stil tijdens wassen
Stil tijdens centrifugeren
Met 9kg vul gewicht is de was snel gedaan.
En de addwach functie is altijd handig
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jelly 05-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90K6605SW/EN

Algemene score

5,0
Je kan van alles met deze wasmachine zelfs met een app zou je vele opties kunnen kiezen en deze dan ook gebruiken kortom gewedige wasmachine echt van deze tijd

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Eileen 03-06-2019

Super stil en grote trommel

Geschreven voor: Samsung WW90K6605SW/EN

Algemene score

10,0
Super stille fijne wasmachine. Zelfs tijdens centrifugeren hoor je hem nauwelijks. De was komt er niet nat uit. En fijn die app dat je kan zien hoe ver de was programma is. Grote trommel.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

krummie 03-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

erg luxe

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90K6605SW/EN

Algemene score

10,0
een erg luxe wasmachine,ziet er van buiten mooi uit,
verschillende programma:s,met centrifugeren is hij stil tegenover mijn vorige wasmachine.
Ben er erg blij mee,en waarom ik deze machine heb gekocht,het merk is gewoon goed

Pluspunten

  • stil
  • uiterlijk
  • en het werkt met een app

Minpunten

  • nog niets ondekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

C Sterk 02-06-2019

Super stil en schoon

Geschreven voor: Samsung WW90K6605SW/EN

Algemene score

10,0
Net binnen veel verschil met de oude lekker stil en groot. Wast mooi schoon en makkelijk in gebruik .
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Laan 02-06-2019

Schone was

Geschreven voor: Samsung WW90K6605SW/EN

Algemene score

10,0
Stil en super makkelijk in het gebruik, was schoon em snel, plus hij ziet er goed uit en is ruim qua laadinhoud
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Joore 02-06-2019

Hele fijne ruime wasmachine

Geschreven voor: Samsung WW90K6605SW/EN

Algemene score

10,0
Ik ben heel tevreden met deze wasmachine. Hij is heel ruim en maakt nagenoeg geen geluid. Verder biedt hij veel verschillende wasprogramma's aan waarvan je zelf ook weer de temperatuur van kan aanpassen. Hele goede aankoop geweest.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Raymond 01-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi machine met grote deuropening.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90K6605SW/EN

Algemene score

8,0
Eerste was gedraaid en dit ziet er veelbelovend uit. Deze machine is stiller dan onze vorige Samsung wasmachine. Veel opties en veel instelbaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lotte2016 26-05-2019

Mooie praktische wasmachine

Geschreven voor: Samsung WW90K6605SW/EN

Algemene score

8,0
Ik heb deze wasmachine vorige week gekocht en hij bevalt prima.
Wast goed schoon. Mooi design. Makkelijke installatie.
Enige minpunt is dat je niet bij alle programma's 1600 toeren in kan stellen maar mijn mening.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Mo 25-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasautomaat met veel mogelijk heden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90K6605SW/EN

Algemene score

8,0
Stiller als mijn vorige wasautomaat mogelijkheid tot was toevoegen tijdens wassen
Bedienbaar via de app

Pluspunten

  • Was toevoegen
  • Stil

Minpunten

  • Meer korte programmas

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews