Siemens WM14T462NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 55 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marion 05-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Duidelijk bedieningspaneel. Apparaat maakt weinig geluid.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Al mijn huishoudelijke producten zijn van Siemens. Ze bieden een garantie voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Goede keus!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Judith 15-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Uitstekende wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb de wasmachine nu bijna een maand in gebruik en ben zeer tevreden. De bediening is makkelijk en de wasresultaten zijn prima. Fijne grote vulopening en ruime keuze aan wasprogramma's.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MariaE 20-09-2017

Geluidsarm en veel wasprogramma's

Algemene score

8,0
Efficiente machine. Wel even wennen aan de varieteit aan wasprogramma's, vooral wat betreft instellen van toerental centrifuge.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Blos 19-09-2017

Geweldige machine

Algemene score

10,0
Vorige maand en gekocht en voldoet aan alle verwachtingen.
Ook op onze houten vloer staat hij stabiel.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

MHJ van ierssel 09-09-2017

Grote opening, fijne bediening, overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Betrouwbaar merk! Goede prijs-kwaliteitsverhouding! Zeker voor personen met een kleinere portemonnee. Grote trommelinhoud dus in verhouding minder wassen! Weinig geluid. TOP

Pluspunten

  • grote tommel

Minpunten

  • vele keuzes

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Wendy 24-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Erg stille wasmachine!

Algemene score

9,0
Ik heb deze wasmachine online gekocht. Gekozen voor een Siemens, omdat mijn vorige wasmachine ook een Siemens was en 17 jaar is meegegaan. Daardoor goede ervaringen met dit merk. Het is even wennen, omdat het display met tiptoetsen werkt, maar ik ben erg tevreden over deze machine. Lekkere ruime vulopening, gemakkelijk te bedienen en wat mij erg opvalt is dat hij zo geruisloos is. Zeker voor mensen die een wasmachine op de zolder/houten vloer hebben staan een ideale machine.

Pluspunten

  • ruime trommel met grote vulopening
  • geruisloos
  • uitgebreide keuze qua programma's
  • erg zuinig

Minpunten

  • deur kan niet meer worden geopend na starten
  • sommige programma's duren heel erg lang (zuiniger)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Yoghurt 23-05-2017

Goed apparaat

Algemene score

8,0
Een stillere machine dan de oude, hij centrifugeert beter en de korte programma's doen het ook prima. Het eco-programma duurt wel heel, heel erg lang!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

MvanB52 28-04-2017

superstil!!!!, gebruiksvriendelijk.

Algemene score

10,0
We hebben dit Siemens apparaat gekozen omdat we een stille wasmachine wilde hebben daar we in een appartement wonen en de berging tussen de kamer en keuken gesitueerd is. Dat hij ook nog eens veel wasprogramma's heeft is mooi meegenomen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Eddie 04-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

makkelijk te bedienen wasautomaat met grote vulopening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na jarenlang een bovenlader te hebben gehad, nu weer een voorlader en we hebben er geen spijt van. We hebben de machine pas een paar dagen, maar zijn er zeer tevreden over. Hij is erg stil en makkelijk te bedienen wat op onze leeftijd (70) erg prettig is.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

B.T.T. 21-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede machine, met eenvoudige bediening en veel mogelijkheden. De motor is heel geruisloos. Werd aanbevolen door onze Elektro Specialist, en bevalt prima!

Pluspunten

  • geruisloos
  • eenvoudige bediening
  • veel wasmogelijkheden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Waar voor je geld! 11-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Uitstekende prijs-kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Apparaat is super stil en ik kan er veel meer was in kwijt dan in mijn vorige Siemens-wasmachine. Bovendien doet de machine en veel minder lang over en dat bespaart weer energie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 05-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

stil

Algemene score

8,0
Deze machine wast schoon, maakt weinig geluid. Keuze uit genoeg programma's. Bediening na goed lezen gebruiksaanwijzing duidelijk.

Pluspunten

  • stil
  • grote vulopening
  • zuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nicolai 13-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede koop!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een goede , betaalbare, zuinige wasmachine die niet veel lawaai maakt. Genoeg keus uit programma's. Ben erg tevreden over!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

A Meijer 30-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over deze machine, hij wast mooi schoon en snel. Dat is heel handig bij een groot huishouden. Ook is hij zeer gebruiksvriendelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ed 30-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

Blij, Na top droger nu top wasmachine, makkelijk&geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een top warmtepomp droger een high tech wasmachine met lek stop, eenvoudige uitgebreide programma's, energie zuinig en super stil. Wij zijn blij!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klein Gunnewiek 19-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Perfecte wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De Siemens WM14T462NL is een wasmachine die aan al onze verwachtingen voldoet. De machine heeft vele mogelijkheden en is eenvoudig in gebruik. Ook is de machine geluid arm wat wij als bijzonder prettig ervaren.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Geluid arm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lili 17-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Gewoon een fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk te bedienen, stille wasmachine voor een betaalbare prijs.
De wasmachine ziet er mooi uit en doet goed zijn werk!

Pluspunten

  • bediening
  • geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

a van der list 13-12-2016
  • Product paar weken in bezit

duidelijk scherm goed leesbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
prijskwaliteitsverhouding is goed , bediening is gemakkelijk en een zeer stille machine hoor bijna niet als deze aan staat . ben zeer tevreden over dit product.

Pluspunten

  • stil
  • engerie zuinig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henny 13-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Heel erg blij met mijn nieuwe wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mijn oog viel direct op de mooie vormgeving. De deuropening is verrassend groot. Bediening is erg eenvoudig en de machine is stil in gebruik.
Was komt er droog uit en is snel verder droog in de Siemens wasdroger die ik gelijktijdig heb gekocht. Leuke bijkomstigheid dat ik via de cashback actie (die geldig is tot eind 2016 geldig is) Euro 50,00 terug krijg.
De wasmachine is een echte aanrader!

Pluspunten

  • grote deuropening
  • eenvoudig bedieningspaneel
  • geruisloos
  • was komt er bijna droog uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Doring 01-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Siemens wasmachine iSensoric

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prima wasmachine! Een vertrouwd en gerenommeerd merk! Zeer nergiezuinig en eenvoudig en duidelijk in het gebruik! Fantastisch wasresultaten tot nu toe! Preis-kwaliteit zeker in orde!

Pluspunten

  • stille wasmaschine
  • grote inhoud trommel
  • nieuwste techniek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews