Siemens WM14T462NL - Reviews

8,7 Lees 30 reviews
Laagste prijzen
Specificaties
Vulgewicht
8 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau centrifugeren
76 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 30 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Doring 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Siemens wasmachine iSensoric

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prima wasmachine! Een vertrouwd en gerenommeerd merk! Zeer nergiezuinig en eenvoudig en duidelijk in het gebruik! Fantastisch wasresultaten tot nu toe! Preis-kwaliteit zeker in orde!

Pluspunten

  • stille wasmaschine
  • grote inhoud trommel
  • nieuwste techniek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Moni 01-12-2016 Product paar weken in bezit

gebruiksvriendelijk, veel mogelijkheden en erg stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gebruiksvriendelijke bediening, makkelijk keuze te maken tussen de vele verschillende programma's. Overzichtelijk display. Erg fijn zijn de korte programma's voor de kleine en minder vuile was.
Ruime vulopening. Zeer stil ook tijdens het centrifugeren. Als de machine uit balans is wordt geprobeerd deze op te heffen, lukt dat niet dan stopt het programma, erg veilig.
Een aanrader!!

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • veel keuze tussen de programma's
  • korte programma's
  • veilig
  • erg stil

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Jolanda 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

Simple, Zuniga en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Simpele bediening middels makkelijk bedienbare display, extra zuinig door eco programma en zeer stil tijdens draaien!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Gieltje 24-11-2016 Product paar dagen in bezit

Grote opening, stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eerste indruk: Bijna geruisloos, duidelijke beschrijving ook op de wasmachine zelf. Bij andere al goed beoordeeld

Pluspunten

  • droge was
  • schonere was

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Piet van Bussel 21-11-2016 Product paar dagen in bezit

Grote deuropening

Algemene score

8,0
Makkelijk te bedienen apparaat met goede gebruiksaanwijzing. Prijs-kwaliteitsverhouding is nog beter dan verwacht.

Pluspunten

  • Zuinig in energie
  • makkelijk in gebruik
  • zeer stil in gebruik
  • veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
J H Jaspers 21-11-2016 Product paar dagen in bezit

grote deur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
de wasmachine is zuinig en rustig en van goede kwaliteit
en was erg schoon
hij heeft een uitstekend bediening gemak

Pluspunten

  • goed schoon
  • stil
  • zuinig

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Linda 17-11-2016 Product paar dagen in bezit

Ruime machine, energiezuinig en duurzaam. Goed voor gezin.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekozen omdat ik een ruime wasmachine zocht voor mijn gezin die ook betaalbaar is voor mij. Deze werd aanbevolen. Hij is energiezuinig wat ik heel belangrijk vind en gebruiksvriendelijk. Ook de handleiding is duidelijk. De display die je alleen maar zachtjes hoeft te bedienen is prettig en duidelijk. Met de grote knop kun je het gewenste hoofdprogramma kiezen. De display kun je gebruiken voor extra instellingen en voor het volgen van het wasproces en andere informatie. De machine maakt weinig geluid. De was komt goed er goed schoon uit en is merkbaar zacht. Het centrifugeren gaat ook naar wens. Kortom, ik ben tevreden met de keuze van mijn aankoop.

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • voldoet aan de verwachtingen.

Minpunten

  • geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
super 16-11-2016 Product paar weken in bezit

Heel veel plezier van deze wasmachine, veel mogelijkheden.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Siemens is een goed merk, heb geen spijt van de aankoop en ook de mogelijkheid om er nog iets bij te doen in de trommel, in het begin, is handig. Is ook heel stil als de machine draait, kortom, een goede machine waar ik hoop jaren plezier van te hebben.

Pluspunten

  • goede centrifuge
  • is niet luiddruchtig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
Emmie 13-11-2016 Product paar weken in bezit

Siemens WM14T462NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijn apparaat: was goed schoon op diverse programma's, al aardig droog na centrifuge, temperatuur instelbaar, eco-stand, korte programma's. Top!

Pluspunten

  • Maakt weinig geluid
  • Veel opties qua programma's
  • Eco-stand
  • Temperatuur instelbaar bij diverse programma's

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
natasjacola 11-11-2016 Product paar dagen in bezit

Gebruiksvriendelijk Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een wasmachine met ruime inlaadopening, met handig bedieningspaneel. Geen keuze uit mega veel programma's maar uit praktische programma voor de dagelijkse was.

Pluspunten

  • ruime inlaadopening
  • makkelijk bedieningspanneel
  • 8 kg laadvermogen

Minpunten

  • meer ruimte nodig door grote deur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Henk Zijlstra 10-11-2016 Product paar weken in bezit

Goede vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een goed apparaat, ook in gebruik.
Het apparaat is stiller en zuiniger in gebruik
dan de oudere wasmachines.
Kan iedereen dit apparaat aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
G de Jong 07-11-2016 Product paar weken in bezit

stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na al de keuzestress heel blij met deze aanwinst. Goed wasresultaat. Ruime keuze van programma's en instellingen. En ook nog heel stil.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
C. 07-11-2016 Product paar dagen in bezit

Stil en goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede prijs-kwaliteitverhouding, prima aanbod wasprogramma's, zeer stil. Ik ben er erg blij mee. Voldoet uitstekend in een eenpersoonshuishouden, maar ook zeker in grotere samenstellingen.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig

Minpunten

  • Piept hard

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Marion 05-11-2016 Product paar dagen in bezit

Duidelijk bedieningspaneel. Apparaat maakt weinig geluid.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Al mijn huishoudelijke producten zijn van Siemens. Ze bieden een garantie voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Goede keus!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Jenny 05-11-2016 Product paar weken in bezit

Strak voorkomen

Algemene score

9,0
Wasmachine voldoet aan mijn verwachtingen, stil in gebruik , eerst even lezen hoe alles werkt maar wordt steeds gebruiksvriendelijker. Energieverbruik en of
de wasmachine "economisch" is moet nog blijken maar heb daar alle vertrouwen in. Prijs/kwaliteit verhouding is prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Aapelite 05-11-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer stil, helder in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Helder display, duidelijke instellingen en indicatie van de duur en energieverbruik. Tevens enorm stil. Lange programma's wel bij zuinige programma's, maar de stilte maakt dat je hem in de nacht aan kan laten staan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
wtr 30-10-2016 Product paar dagen in bezit

superstille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Tot nu toe (1 was) prima machine. Erg stil en de was voelt fijn aan. Ik hoop dat dit een goede voorbode is voor lang wasplezier.

Pluspunten

  • stil
  • goed gecentrifugeerd

Minpunten

  • geen tot nu toe

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende
chandoe 26-10-2016 Product paar dagen in bezit

Super geluidloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
ik had LG hiervoor en ik merk het verschil nu met wassen en geluid en programering, voor mij is het geweldig ook met graden instellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Gokhan 21-10-2016 Product paar weken in bezit

Stil en duidelijk aparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik wil melden dat wij erg tevreden over de wasmachine zijn, het is een vrij simpel en duidelijk aparaat. Geeft duidelijk aan wat hij doet. Ben blij dat je na het starten nog vuile was kan toevoegen. Ook laat het met strepen zien hoeveel energie de was gaat verbruiken om de was te doen. Na wasbeurt kan de deur gelijk geopend worden. Fijn dat het 3 x piept. Belangrijkste is dat heel erg stil is en dat je nauwelijks hoort dat het aparaat bezig i. Enige nadeel wat ik gemerkt heb is dat het niet op dezelfde plek blijft staan dus elke keer paar centimeter schuift en ik moet het aparaat weer op de oude plek zetten.

Pluspunten

  • Stil
  • Duidelijk
  • Deur gaat snel open
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Niet stabiel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
S. Henstra 16-10-2016 Product paar weken in bezit

Duurzaam en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gekozen voor deze wasmachine om zijn lage stroomverbruik, stille motor en de sensoFresh optie. Om geurtjes als rook, bbq etc snel te verwijderen kun je deze in onder de sensoFresh optie even snel in wasmachine doen zonder een hele wasbeurt te moeten draaien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews