Siemens WM14T462NL - Reviews

Specificaties
Vulgewicht
8 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 40 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marion 05-11-2016 Product paar dagen in bezit

Duidelijk bedieningspaneel. Apparaat maakt weinig geluid.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Al mijn huishoudelijke producten zijn van Siemens. Ze bieden een garantie voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Goede keus!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

B.T.T. 21-03-2017 Product paar weken in bezit

Eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede machine, met eenvoudige bediening en veel mogelijkheden. De motor is heel geruisloos. Werd aanbevolen door onze Elektro Specialist, en bevalt prima!

Pluspunten

  • geruisloos
  • eenvoudige bediening
  • veel wasmogelijkheden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Waar voor je geld! 11-03-2017 Product paar dagen in bezit

Uitstekende prijs-kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Apparaat is super stil en ik kan er veel meer was in kwijt dan in mijn vorige Siemens-wasmachine. Bovendien doet de machine en veel minder lang over en dat bespaart weer energie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 05-03-2017 Product paar dagen in bezit

stil

Algemene score

8,0
Deze machine wast schoon, maakt weinig geluid. Keuze uit genoeg programma's. Bediening na goed lezen gebruiksaanwijzing duidelijk.

Pluspunten

  • stil
  • grote vulopening
  • zuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nicolai 13-01-2017 Product paar weken in bezit

Goede koop!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een goede , betaalbare, zuinige wasmachine die niet veel lawaai maakt. Genoeg keus uit programma's. Ben erg tevreden over!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

A Meijer 30-12-2016 Product paar dagen in bezit

fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over deze machine, hij wast mooi schoon en snel. Dat is heel handig bij een groot huishouden. Ook is hij zeer gebruiksvriendelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ed 30-12-2016 Product paar maanden in bezit

Blij, Na top droger nu top wasmachine, makkelijk&geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een top warmtepomp droger een high tech wasmachine met lek stop, eenvoudige uitgebreide programma's, energie zuinig en super stil. Wij zijn blij!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klein Gunnewiek 19-12-2016 Product paar weken in bezit

Perfecte wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De Siemens WM14T462NL is een wasmachine die aan al onze verwachtingen voldoet. De machine heeft vele mogelijkheden en is eenvoudig in gebruik. Ook is de machine geluid arm wat wij als bijzonder prettig ervaren.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Geluid arm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lili 17-12-2016 Product paar weken in bezit

Gewoon een fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk te bedienen, stille wasmachine voor een betaalbare prijs.
De wasmachine ziet er mooi uit en doet goed zijn werk!

Pluspunten

  • bediening
  • geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

a van der list 13-12-2016 Product paar weken in bezit

duidelijk scherm goed leesbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
prijskwaliteitsverhouding is goed , bediening is gemakkelijk en een zeer stille machine hoor bijna niet als deze aan staat . ben zeer tevreden over dit product.

Pluspunten

  • stil
  • engerie zuinig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henny 13-12-2016 Product paar dagen in bezit

Heel erg blij met mijn nieuwe wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mijn oog viel direct op de mooie vormgeving. De deuropening is verrassend groot. Bediening is erg eenvoudig en de machine is stil in gebruik.
Was komt er droog uit en is snel verder droog in de Siemens wasdroger die ik gelijktijdig heb gekocht. Leuke bijkomstigheid dat ik via de cashback actie (die geldig is tot eind 2016 geldig is) Euro 50,00 terug krijg.
De wasmachine is een echte aanrader!

Pluspunten

  • grote deuropening
  • eenvoudig bedieningspaneel
  • geruisloos
  • was komt er bijna droog uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Doring 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Siemens wasmachine iSensoric

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prima wasmachine! Een vertrouwd en gerenommeerd merk! Zeer nergiezuinig en eenvoudig en duidelijk in het gebruik! Fantastisch wasresultaten tot nu toe! Preis-kwaliteit zeker in orde!

Pluspunten

  • stille wasmaschine
  • grote inhoud trommel
  • nieuwste techniek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moni 01-12-2016 Product paar weken in bezit

gebruiksvriendelijk, veel mogelijkheden en erg stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gebruiksvriendelijke bediening, makkelijk keuze te maken tussen de vele verschillende programma's. Overzichtelijk display. Erg fijn zijn de korte programma's voor de kleine en minder vuile was.
Ruime vulopening. Zeer stil ook tijdens het centrifugeren. Als de machine uit balans is wordt geprobeerd deze op te heffen, lukt dat niet dan stopt het programma, erg veilig.
Een aanrader!!

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • veel keuze tussen de programma's
  • korte programma's
  • veilig
  • erg stil

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jolanda 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

Simple, Zuniga en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Simpele bediening middels makkelijk bedienbare display, extra zuinig door eco programma en zeer stil tijdens draaien!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gieltje 24-11-2016 Product paar dagen in bezit

Grote opening, stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eerste indruk: Bijna geruisloos, duidelijke beschrijving ook op de wasmachine zelf. Bij andere al goed beoordeeld

Pluspunten

  • droge was
  • schonere was

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet van Bussel 21-11-2016 Product paar dagen in bezit

Grote deuropening

Algemene score

8,0
Makkelijk te bedienen apparaat met goede gebruiksaanwijzing. Prijs-kwaliteitsverhouding is nog beter dan verwacht.

Pluspunten

  • Zuinig in energie
  • makkelijk in gebruik
  • zeer stil in gebruik
  • veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J H Jaspers 21-11-2016 Product paar dagen in bezit

grote deur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
de wasmachine is zuinig en rustig en van goede kwaliteit
en was erg schoon
hij heeft een uitstekend bediening gemak

Pluspunten

  • goed schoon
  • stil
  • zuinig

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Linda 17-11-2016 Product paar dagen in bezit

Ruime machine, energiezuinig en duurzaam. Goed voor gezin.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekozen omdat ik een ruime wasmachine zocht voor mijn gezin die ook betaalbaar is voor mij. Deze werd aanbevolen. Hij is energiezuinig wat ik heel belangrijk vind en gebruiksvriendelijk. Ook de handleiding is duidelijk. De display die je alleen maar zachtjes hoeft te bedienen is prettig en duidelijk. Met de grote knop kun je het gewenste hoofdprogramma kiezen. De display kun je gebruiken voor extra instellingen en voor het volgen van het wasproces en andere informatie. De machine maakt weinig geluid. De was komt goed er goed schoon uit en is merkbaar zacht. Het centrifugeren gaat ook naar wens. Kortom, ik ben tevreden met de keuze van mijn aankoop.

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • voldoet aan de verwachtingen.

Minpunten

  • geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

super 16-11-2016 Product paar weken in bezit

Heel veel plezier van deze wasmachine, veel mogelijkheden.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Siemens is een goed merk, heb geen spijt van de aankoop en ook de mogelijkheid om er nog iets bij te doen in de trommel, in het begin, is handig. Is ook heel stil als de machine draait, kortom, een goede machine waar ik hoop jaren plezier van te hebben.

Pluspunten

  • goede centrifuge
  • is niet luiddruchtig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Emmie 13-11-2016 Product paar weken in bezit

Siemens WM14T462NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijn apparaat: was goed schoon op diverse programma's, al aardig droog na centrifuge, temperatuur instelbaar, eco-stand, korte programma's. Top!

Pluspunten

  • Maakt weinig geluid
  • Veel opties qua programma's
  • Eco-stand
  • Temperatuur instelbaar bij diverse programma's

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews