Siemens WM14T472NL - Reviews

Specificaties
Vulgewicht
8 kg
Energieklasse
A+++
Energiekosten per jaar
0 euro
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.nl

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joyce 19-11-2016 Product paar weken in bezit

Goede, stille wasmachine

Algemene score

8,0
Deze machine gekozen voor de trommel (veilig voor kleding). Daarnaast is de machine heel stil en heeft veel programma's. Ik zal niet alle programma's gebruiken denk ik, maar er zijn in ieder geval genoeg mogelijkheden. Bediening spreekt voor zich, dus eigenlijk geen boekje nodig. Goed apparaat !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Thijs 06-07-2016 Product maand in bezit

Uitstekende wasmachine, tot op nu

Algemene score

9,0
Wij kochten deze via een actie op iBood. Naast de zorgvuldige levering daar, hebben we niets dan positieve bevindingen over deze machine. Hij bedient gemakkelijk met een draaiknop en een touchscreen. Erg handig is het dat de nog te verstrijken was-tijd getoond wordt. De wassen zijn schoon, zoals het natuurlijk hoort. Hij is erg stil, wat bij de slaapkamers in de buurt natuurlijk top is.
Tja, veel anders kan ik er niet over melden, gewoon goed, tot nu; na een maand gebruik...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ALICE 06-07-2016 Product maand in bezit

Top wasmachine voor dagelijks gebruik

Algemene score

8,6
De wasmachine is gebruiksvriendelijk en superstil. Moest bij levering wel eerst technieker van Siemens laten komen omdat mijn machine een hels lawaai maakte tijdens het wassen. Nu kan je er naast slapen. Moet ook gezegd zijn dat service Siemens pico belo is.
Enig minpuntje, wastijd duurt naar mijn normen lang maar is blijkbaar noodzakelijk voor het energie zuinig verbruik.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

JTWEEEE 28-01-2017 Product paar weken in bezit

Zuinig & Lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie machine, makkelijk in gebruik een kind kan hier inderdaad de was mee doen.

Verder heb ik hem gekozen om zijn 8kg en de koolborstelloze motor. Wat 2 voordelen met zich mee brengt. Hij is stil en zuinig.

Na registratie krijg je 10 jaar garantie op de motor, mijn vorige Siemens ging 12 jaar mee. Dat moet deze dus ook wel kunnen.

Pluspunten

  • zuinig
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

ruud kreuwel 26-01-2017 Product paar weken in bezit

fijne machine van siemens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
goede wasmachine voldoet aan de verwachtingen en geluidloos met certifigeren dat is erg fijn!!
prijs/kwaliteit is prima!

Pluspunten

  • deur kan altijd open
  • geluidloos certifigeren
  • makkelijke bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Roy Wester 25-01-2017 Product paar weken in bezit

Gemakkelijk en duidelijk progamma

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij hebben veel wasmachines met elkaar vergeleken. Vaak goedkopere, maar ook duurder. Uiteindelijk vonden we deze ook qua vormgeving en uitstraling het er het gaafste uitzien! (vond mijn vriend erg belangrijk) Ik persoonlijk heb gekeken naar op er veel verschillende wasprogramma opzitten en dat is bij deze Siemens wasmachine zeker aan de orde. Gemakkelijk korter progamma of juist kouder. Een woord: TOP

Pluspunten

  • Duidelijke progamma's, gemakkelijk aan te passen
  • Mooie uitstraling

Minpunten

  • Wij hebben tot op heden geen minpunten gezien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

W van HEst 09-01-2017 Product paar weken in bezit

Een vertrouwd gevoel bevestigd

Algemene score

9,0
Na jaren in het buitenland gewoond te hebben is het heerlijk als je goede ervaringen met je wasmachine van weleer weer bevestigd worden.
Droge was, Goede programma's, Geluidsarm en makkelijk te bedienen
Super blij nu na 3 weken gebruik met 5 personen!

Pluspunten

  • duidelijke programma's
  • goed schoon
  • geluidsarm

Minpunten

  • nog niets
  • aanschaf is altijd even duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wasmachine 06-01-2017 Product paar dagen in bezit

Grote deur opening,duidelijkdisplay goede centrifuge.

Algemene score

9,0
1hadden reeds eerder wasmachine van Siemens evenals droger en vaatwasser.dus 3 maal Siemens in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton 03-01-2017 Product paar dagen in bezit

Koolborstelloze motor!

Algemene score

9,0
Goede ervaring met Siemens wasmachines. Nadat onze vorige machine tropenjaren achter de rug heeft, helaas door een defecte motor, nu weer gekozen voor een 472, de opvolger van wat we hadden. Nu met een koolborstelloze motor, nog geruislozer en met een groter laadvermogen.

Pluspunten

  • kololborstelloze motor
  • lange garantie op de motor
  • geruisloos
  • voldoende wasprogramma's
  • groot laadvermogen (8kg)

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacintha 26-12-2016 Product paar weken in bezit

Super wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een kleine in ons midden te hebben is een goede wasmachine te hebben een must!!
We zijn super tevreden over deze wasmachine, dus bij twijfel gewoon doen!!!

Pluspunten

  • Bijna geluidloos
  • Verschillende programma's
  • 8 kg

Minpunten

  • Duurt soms wat lang bij een volledig programma

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Diana 23-12-2016 Product paar dagen in bezit

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb wasmachine n paar dagen in huis. nog niet veel gewassen, maar wel n heerlijke grote trommel en super stil.
Ben zeer tevreden...

Pluspunten

  • grote trommel
  • veel programma keuze
  • super stil

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simons 23-12-2016 Product paar dagen in bezit

Stil, goed wasresultaat

Algemene score

9,0
Pas gekocht, nu al tevreden. Een compacte, stille wasmachine met uitgebreide programma's. Handige display, mogelijkheid om programma's aan te passen.
Tot nu toe goed wasresultaat.

Pluspunten

  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

E.P.Carmiggelt-van Hofweegen 21-12-2016 Product paar weken in bezit

wasmachine Siemens WM 14T472NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
hele fijne overzichtelijke wasmachine, die wast zoals het beloofd wordt.
Duidelijke display, mooi om te zien .

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Delphine 14-12-2016 Product paar weken in bezit

heel rustige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit is een hele fijne wasmachine die weinig geluid maakt. Ik heb hem maar een paar weken in bezit maar heb hem al best veel gebruikt. De was is veel schoner dan mijn vorige wasmachine. En je kunt gemakkelijk voor een korte wasbeurt kiezen (15, 30 min of 1 uur). De machine geeft ook aan hoe zuinig je wasbeurt is. En ook iets fijns: de machine kan worden gereinigd om de geuren weg te halen. Tot nu toe ben ik dus zeer tevreden over mijn aankoop!

Pluspunten

  • stil tijdens gebruik
  • duidelijke bip aan het einde van het programma
  • duidelijk scherm

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

André 08-12-2016 Product paar weken in bezit

wasmachine siemens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldig product, werkt super heel erg gebruiksvriendelijk geeft alles duidelijk aan, mooie grote trommel.

Pluspunten

  • Geluid wanneer die klaar is
  • duidelijk menu
  • grote trommel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ligart balazs 03-12-2016 Product paar weken in bezit

Helemaal tevreden

Algemene score

10,0
Het is echt een goede apparaat. Alle programmas zijn goed en werken goed. Bij centrifugeren is het still wat ik echt leuk vind want het maakt mijn kind niet wakker en wij kunnen ook rustiger slapen=). Tot nu toe vind ik de hygenie program het beste. Alle onderdelen werken goed van het machine van het binnenkant en van het buitenkant ook. Ik vindt het ook nog goed dat je binnen alle programmas de temperatuur kunt aanpassen. Ht is echt makkelijk m het te gebruiken. Ik vind het ook positieve dat ie 10 jaar lifetime heeft. Ik raad dit product aan alle families. Fantastisch apparaat. Dank je wel.

Pluspunten

  • Still centrifugeren
  • Veel mogelijkheden binnen programmas
  • alles werkt perfect (binnen- en buitenkant)

Minpunten

  • nog niks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rogier 't Lam 02-12-2016 Product paar weken in bezit

Goede machine, zijn geld meer dan waard!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Machine is stil, ook bij centrifugeren. Centrifugeert was goed droog. Programmaopties eco / minder snel en gewoon / snel zijn goed herkenbaar aanwezig. Het is een bedieningsvriendelijk apparaat met goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Pluspunten

  • Makkelijk te kiezen programma's
  • Centrifugeert de was goed droog
  • Stil en stabiel
  • Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Minpunten

  • Nog geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jo 02-12-2016 Product paar weken in bezit

geweldig makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
voor gekozen vanwege makelijke bediening veel programaas en
8kg heb kinderren die judoen dit zijn zware pakken vandaar voor ons fijn 8kg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mariet Wieskamp 17-11-2016 Product paar dagen in bezit

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb dit gekozen omdat ik in mijn omgeving goede verhalen heb gehoord over deze machine heb een paar keer gewassen en het resultaat Is inderdaad goed en ook een zeer rustige stille machine

Pluspunten

  • Makkelijk
  • Grote trommel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Amanda Werner 17-11-2016 Product paar weken in bezit

Wasmachine die de bergen was kan verzachten!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heerlijke machine - grote capaciteit, energiezuinig, maakt weinig geluid en maakt de klus van het wassen een stuk aangenamer - ideaal voor families!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews