Siemens WM14T472NL - Reviews

9,0 Lees 27 reviews
Specificaties
Vulgewicht
8 kg
Energieklasse
A+++
Energiekosten per jaar
0 euro
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 27 reviews

9,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ligart balazs 03-12-2016 Product paar weken in bezit

Helemaal tevreden

Algemene score

10,0
Het is echt een goede apparaat. Alle programmas zijn goed en werken goed. Bij centrifugeren is het still wat ik echt leuk vind want het maakt mijn kind niet wakker en wij kunnen ook rustiger slapen=). Tot nu toe vind ik de hygenie program het beste. Alle onderdelen werken goed van het machine van het binnenkant en van het buitenkant ook. Ik vindt het ook nog goed dat je binnen alle programmas de temperatuur kunt aanpassen. Ht is echt makkelijk m het te gebruiken. Ik vind het ook positieve dat ie 10 jaar lifetime heeft. Ik raad dit product aan alle families. Fantastisch apparaat. Dank je wel.

Pluspunten

  • Still centrifugeren
  • Veel mogelijkheden binnen programmas
  • alles werkt perfect (binnen- en buitenkant)

Minpunten

  • nog niks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Rogier 't Lam 02-12-2016 Product paar weken in bezit

Goede machine, zijn geld meer dan waard!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Machine is stil, ook bij centrifugeren. Centrifugeert was goed droog. Programmaopties eco / minder snel en gewoon / snel zijn goed herkenbaar aanwezig. Het is een bedieningsvriendelijk apparaat met goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Pluspunten

  • Makkelijk te kiezen programma's
  • Centrifugeert de was goed droog
  • Stil en stabiel
  • Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Minpunten

  • Nog geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
jo 02-12-2016 Product paar weken in bezit

geweldig makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
voor gekozen vanwege makelijke bediening veel programaas en
8kg heb kinderren die judoen dit zijn zware pakken vandaar voor ons fijn 8kg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Joyce 19-11-2016 Product paar weken in bezit

Goede, stille wasmachine

Algemene score

8,0
Deze machine gekozen voor de trommel (veilig voor kleding). Daarnaast is de machine heel stil en heeft veel programma's. Ik zal niet alle programma's gebruiken denk ik, maar er zijn in ieder geval genoeg mogelijkheden. Bediening spreekt voor zich, dus eigenlijk geen boekje nodig. Goed apparaat !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Mariet Wieskamp 17-11-2016 Product paar dagen in bezit

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb dit gekozen omdat ik in mijn omgeving goede verhalen heb gehoord over deze machine heb een paar keer gewassen en het resultaat Is inderdaad goed en ook een zeer rustige stille machine

Pluspunten

  • Makkelijk
  • Grote trommel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Amanda Werner 17-11-2016 Product paar weken in bezit

Wasmachine die de bergen was kan verzachten!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heerlijke machine - grote capaciteit, energiezuinig, maakt weinig geluid en maakt de klus van het wassen een stuk aangenamer - ideaal voor families!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Gert 15-11-2016 Product paar dagen in bezit

SIEMENS !!! /??? Ja na 18jr. weer een Siemens wasmachine!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een stille en mooie machine, duidelijke handleiding voor deze wasmachine, met 60 % grotere trommel ( 8 kg ). Strak afgewerkt geen onnodige toetsen of knopen zijn prijs zeker waard, wij zijn er blij mee.

Pluspunten

  • 1 keuze knop
  • Toetsen duidelijk leesbaar
  • Mooie en strakke afwerking.
  • Erg stil.

Minpunten

  • A4 met problemen, alleen in het DE, EN, ES en FR .

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Patricia scheers 30-10-2016 Product paar weken in bezit

Schoon en fris

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb mijn wasmachine nu een paar weken in gebruik.
En ik ben verbaasd over de resultaten
Voeding kleurstof gewoon uit de kleding
De was is schoon en fris zo als je wenst na het wassen

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen kind kan de was doen
  • Stilte tijdens het draaien

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Silence with Miele 28-10-2016 Product paar weken in bezit

Super stil en schoon

Algemene score

9,0
Het blijft altijd moeilijk om een wasmachine te kiezen, maar wij zijn blij met de professionele hulp bij de Media Markt en hebben een Siemens wasmachine gekocht. De machine heeft een grote trommel waardoor de was niet zo kreukt en er een schone was ontstaat. bijkomend voordeel waar wij heel blij mee zijn, is dat de machine geen lawaai maakt. je hoort alleen het zeepbolletje als je die in de trommel stopt. prijs en kwaliteit verhouding is fantastisch en zeer eenvoudig te gebruiken.

Pluspunten

  • grote trommel
  • stille machine
  • eenvoudig bedienbaar
  • ecostand

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
G T Nagel 25-10-2016 Product paar weken in bezit

stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
het is een mooie, gebruiksvriendelijke wasmachine met extra pluspunt dat hij nauwelijks geluid maakt. Nog een pluspunt is dat je de wastijd kunt verkorten als dat wenselijk is. Een heldere "piep"kondigt het eind van het programma aan waarna je de deur meteen kunt openen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Femke 14-10-2016 Product paar dagen in bezit

Super wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super moderne stille wasmachine met veel mogelijkheden. Mooie grote laadopening, wat prettig is is het licht in het laadvak.
Was komt er heerlijk fris uit!
Heb de machine pas een paar dagen dus de duurzaamheid kan ik helaas nog niet zeggen.

Pluspunten

  • Grote laadruimte
  • Stille machine

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
Heemstede24 18-08-2016 Product paar weken in bezit

Stil en gemakkelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze wasmachine is stil en gemakkelijk in het gebruik. Er gaat voeldoende was in en komt er al aardig droog uit. Wat wij erg slim vinden is dat je het tijdstip kan kiezen wanneer de was klaar moet zijn i.p.v. wanneer de was moet starten.

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijke bediening
  • Veel menukeuzes

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
LeoZ 07-08-2016 Product paar dagen in bezit

Eindelijk rust

Algemene score

9,0
Onze voorgaande LG wasmachine weggedaan omdat we altijd bang waren dat het ding zou opstijgen bij het centrifugeren. Deze machine is wat dat betreft een verademing. Verder wel lastig te beoordelen omdat het apparaat nog niet zo heel vaak gebruikt is. Vandaar nog maar negens ipv tienen. Doordachte vormgeving; o.a. grote vulopening - deur kan 180 graden open - eenvoudig uitneembaar zeepbakje - heel simpele bediening maar toch veel mogelijkheden. Jammer dat economisch meestal betekent dat een programma langer duurt. Het geluidsniveau is super! Je hoort em nauwelijks.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
michael van haren 04-08-2016 Product paar dagen in bezit

Siemens wasmachine WM14T472NL

Algemene score

9,2
Behalve voorafgaande positieve punten: heel goede wasresultaten,goede vormgeving en eenvoudige bediening, valt ook het geruisloze van het apparaat op. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Marco 30-07-2016 Product paar dagen in bezit

Echt Top deze wasmachine

Algemene score

8,8
Ongelovelijk stil apparaat en zelfs s`nacht te gebruiken.
Voelt oer degelijk aan.
Kan zelfs de was doen in 15/30 min en ook dan super schoon.
Echt een aanrader !!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ashok 24-07-2016 Product paar dagen in bezit

Super Wasmachine

Algemene score

10,0
Is net Superman, maar in de wasmachine vorm. Wasresultaat is prima en de kleding is na het wassen bijna droog. Tevens maakt dit apparaat zeer weinig geluid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Duinpan 15-07-2016 Product paar weken in bezit

Prima wasmachine

Algemene score

8,2
Na enkele weken gebruik ben ik zeer tevreden. Wasmachine heeft vele wasprogramma's, waar ik er maar een paar van gebruik. Was komt er schoon uit, centrifugeren werkt ook goed, de was komt er vrij droog uit.
Het was wel even puzzelen welk programma voldoet. De eco programma's duren vrij lang (ruim 3,5 uur), gelukkig is er ook een snel programma voor als je meerdere wassen op 1 dag wilt doen.
De wasmachine ziet er ook wel mooi uit, maar daar heb ik bij de aanschaf niet op gelet en vind ik ook niet heel belangrijk. Duurzaamheid kan ik niet uit ervaring beoordelen, maar het feit dat er 10 jaar garantie op de motor zit, lijkt mij spreken van een degelijk apparaat. Ik heb wel het idee dat er vrij veel elektronica in de machine zit, dus ik hoop dat dat het ook lang volhoudt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Bastiaan 08-07-2016 Product maand in bezit

Wat een verademing

Algemene score

9,6
Wat een verademing, had hier voor een indesit, maar die was behoorlijk hoorbaar, dat in combinatie met erg veel houtbouw in huis waren er weinig geschikte momenten om een wasje te draaien. Slapen of tv kijken ging bijvoorbeeld moeilijk. Met deze machine heb ik daar totaal geen problemen meer mee. Daarnaast komt de was er nog stukken droger uit ook. Tel daarbij het gebruiksgemak en de kinderbeveiliging op en dit maakt voor mij een ideale machine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Walter 07-07-2016 Product maand in bezit

Prima wasmachine

Algemene score

7,8
Prima wasmachine! Weinig trilling en geluid.
Ik mis alleen een apart programma voor het kort centrifugeren. De kortste mogelijkheid voor spoelen+centrifugeren is 13 min.
En ik mis een kort wasprogramma, dit gebruikte ik bij mijn vorige wasmachine regelmatig bij een halfvolle trommel.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Joaquim 06-07-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldig apparaat

Algemene score

10,0
Top wasmachine,doet alles wat je van een wasmachine verwacht makkelijke in de programmering,stil...noem maar op..geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews