Siemens WM16W890NL - Reviews

Best Reviewed apr 2016 Siemens WM16W890NL
Best Reviewed april 2016
Specificaties
Vulgewicht
9 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 77 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Robert 09-01-2017 Product paar maanden in bezit

Stille wasmachine met handige sensofresh functie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Stille wasmachine met zeer handige sensofresh functie. De sensofresh functie werkt boven verwachting goed. Tijdens oud en nieuw hadden we een kampvuur aangestoken. Hierdoor rook mijn broek, trui en jas sterk naar rook. Aangezien mijn jas een week eerder gewassen was, nu de kleding enkel 30 min op sensofresh functie gedraait (dus zonder dat de kleding met water gewassen wordt) en de kleding kwam er heerlijk fris uit. Makkelijke en overzichtelijk instellen van programma's. Grote deuropening waardoor de was er makkelijk in en uitgehaald kan worden. Zeer zuinig in stroom / water verbruik.

Pluspunten

  • Stil
  • Sensofresh functie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jeff en Angela 08-01-2017 Product paar dagen in bezit

Heerlijk stil

Algemene score

9,0
We zijn gevallen voor de SensoFresh functie van deze wasmachine. Het is even gek om stoom in de wasmachine te zien, maar de zuurstof reinigt alles weer helemaal fris. Dat het apparaat ook zo stil is, is een fijne bonus. De tiptoetsen zijn makkelijk te bedienen en eigenlijk werkt het hele apparaat heel vanzelfsprekend. Kortom: het geld meer dan waard!

Pluspunten

  • Stil
  • SensoFresh optie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

desloperrr 05-12-2016 Product paar weken in bezit

duidelijk display

Algemene score

9,0
deze wasmachine heeft een grootte opening om de was in te doen en er kan 9 kilo wasgoed in.
de machine wordt als zeer zuinig aangeprezen.
en er zit een functie op om met actieve zuurstof et wasgoed 99 % bacterievrij te krijgen. dit alles gaf de doorslag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik2017 17-07-2017

Werkt gewoon goed

Algemene score

10,0
Was resultaat is goed en de was is na het centrifugeren al bijna mooi droog,daarnaast maakt de machine weinig geluid. De Eco programma's duren vrij lang, dit is 's nachts natuurlijk geen probleem en met de opties om het sneller te doen kun je altijd kiezen om het snel en wat minder Eco te doen als je toch snel even een was wil draaien, wat erg handig is.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Marain 05-07-2017 Product paar weken in bezit

Veel programma mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Uitgebreide machine. Fijn dat je alles duidelijk en afzonderlijk kan instellen. Tijdstip waarop was klaar moet zijn is prettig aanvulling. Senso fresh functie is heel fijn, bij vieze luchtjes niet meteen hoeven wassen maar even opfrissen. Super.

Pluspunten

  • Senso fresh
  • Geruisloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle 27-06-2017 Product paar weken in bezit

Perfecte wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geluidsarm, veel inhoud, tijden te programmeren en bovendien erg zuinig in gebruik. Duidelijk programma. Wel iets om rekening mee te houden: de deur van dit type kan niet worden omgezet.

Pluspunten

  • inhoud
  • geluidsarm
  • zeer zuinig

Minpunten

  • deur kan niet omgezet worden, vaste deur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Yvette 27-06-2017 Product paar weken in bezit

wasmachine met hygiene programma

Algemene score

8,0
Ik dacht dat het niet zoveel zou toevoegen, maar de was komt er heerlijk fris uit en het geeft een schoon gevoel.
Ook het "uitgestelde" wassen gebruik ik veel vaker dan ik vooraf gedacht had.

Pluspunten

  • uitgesteld wassen
  • zuinige programma's
  • vormgeving
  • super stil!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

William 26-06-2017 Product paar dagen in bezit

GEWELDIGE MACHINE die doet wat men belooft.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wil men een machine die stil, zuinig, bijzonder veel mogelijkheden en doet wat men belooft, dan is dit een echte aanrader.
Wij hebben hem nu een paar dagen en hebben alles al uitgeprobeerd en zijn erg tevreden. Zelfs meer dan dat.
De aquafresh mogelijkheid is super.
Wij zijn erg tevreden en weer blij toch een siemens te hebben aangeschaft.

Pluspunten

  • Aquafresh
  • Stil
  • Veel mogelijkheden
  • Zuinig
  • Gemakkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gonny 20-06-2017

Stil en snel waswonder

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We hebben deze wasmachine nu een paar weken in huis. En ik doe vanaf de eerste minuut weer met plezier de was. De wasmachine is zo ontzettend stil. Het enige wat je hoort is als er water door de slang stroomt.
De zeep-doseerfunctie is handig. Je hebt geen bolletje meer nodig. Bij het ingieten zie je hoeveel ml je gebruikt. Wel het blauwe klepje omlaag zetten. Tip Bij poeder moet het klepje omhoog!
Het programma wijst zichzelf. Verschillende programma's die je kunt kiezen dmv een draaiknop en op het overzichtelijke scherm kun je via tiptoetsen de toeren (van de centrifuge) en de temperatuur wijzigen, en de SensoFresh functie als extra toevoegen.
Fijn dat er 9 kilo in kan. Ook een kleine was draait hij zonder probleem. De was is snel klaar.
De SensoFresh functie vind ik fijn om aan te zetten bij was (bv lingerie) die maar op 30 C gewassen mag worden. Voor het milieu goed dat hij A+++ is.
Deze wasmachine is misschien niet de goedkoopste wasmachine maar is zijn geld ècht wel waard.

Pluspunten

  • Stil
  • A+++
  • 9 kilo
  • Overzichtelijke display
  • Fijne draaiknop en tiptoetsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tute1 16-06-2017

Zeer stille wasmachine

Algemene score

10,0
3 weken geleden de zeer stille en fraaie wasmachine gekocht. Wast schoon, fris en ook nog eens bijna geruisloos.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/se

Reageer

Gonny 15-06-2017

Wat een stille krachtpatser

Algemene score

10,0
We hebben deze wasmachine nu een paar weken in huis. En ik doe vanaf de eerste minuut weer met plezier de was. De wasmachine is zo ontzettend stil. Het enige wat je hoort is als er water door de slang stroomt. De zeep-doseerfunctie is handig. Je hebt geen bolletje meer nodig. Bij het ingieten zie je hoeveel ml je gebruikt. Wel het blauwe klepje omlaag zetten. Tip Bij poeder moet het klepje omhoog!
Het programma wijst zichzelf. Verschillende programma's die je kunt kiezen dmv een draaiknop en op het overzichtelijke scherm kun je via tiptoetsen de toeren (van de centrifuge) en de temperatuur wijzigen, en de SensoFresh functie als extra toevoegen.
Fijn dat er 9 kilo in kan. Ook een kleine was draait hij zonder probleem.
De was is snel klaar.
De SensoFresh functie vind ik fijn om aan te zetten bij was (bv lingerie) die maar op 30 C gewassen mag worden.
Voor het milieu goed dat hij A+++ is.

Deze wasmachine is misschien niet de goedkoopste wasmachine maar is zijn geld ècht wel waard.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/se

Reageer

Jozé den Boer 09-06-2017 Product paar weken in bezit

Wasmachine

Algemene score

10,0
Zeer fijne wasmachine,bijna geruisloos, duidelijk display en duidelijk uitleg bijgaand boekje.
Zeer veel keuze mogelijkheden. Ook de Senso Fresh is fijn, hoef je niet meer naar de stomerij, wat ook prijzig is.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Haast geruisloos
  • Geen stomerijkosten

Minpunten

  • Eco wastijd veel te lang.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

A. Jorna 08-06-2017 Product paar weken in bezit

Siemens WM16W890NL wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fijne wasmachine waar veel in kan. (9 kilo) Met een gezin met opgroeiende puberkinderen is dit nodig. Wat er over deze machine in de recensies vermeld wordt, klopt in de realiteit. De centrifuge werkt uitstekend en de was is goed gecentrifugeerd als ik het er uit haal. Dit scheelt in voor de droger. Daarbij maakt hij weinig geluid als de centrifuge aan gaat. De was is goed schoon en de wasmachine is makkelijk in gebruik. Er zitten veel "technische snufjes" op maar heb deze nog niet uitgeprobeerd. Dit ga ik zeker nog doen. Al met al een goede wasmachine die doet wat er beloofd wordt! Complimenten aan Siemens!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MRB 27-05-2017 Product paar weken in bezit

Groot, digitaal futuristic was machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb het gekozen voor senso fresh. De machine is heel stil en werkt perfect. Het is prijzig maar levert kwaliteit. Garantie is 10 jaar dus wel in verhouding de prijs en qua kwaliteit zijn goedkoper. Ik ben erg tevreden.

Pluspunten

  • kort wassen
  • senzo fresh systeem
  • 10 jaar guarantie
  • heel stil
  • meer kilos en digitaal

Minpunten

  • ik zie geen min punt op dit moment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 27-05-2017 Product paar weken in bezit

Wasgoed bizar fris!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben deze wasmachine nu iets meer dan een week in huis, en zijn razend enthousiast.
Over onze vorige machine (Een Bosch Maxx 6) waren we zeker niet ontevreden, maar het verschil is echt enorm.

Belangrijkste beweegreden voor ons om voor deze machine te kiezen is SensoFresh, en dan met name het Hygiëneprogramma. Niet alleen sportkleding ruikt fris (geen oude zweetluchtjes meer) maar zelfs de kleedjes en kussens van onze Bulldogs ruiken niet meer naar de honden na dit programma. Nog beter dan de 90 graden wasbeurt in de oude machine.

Apparaat is eenvoudig te bedienen, en erg stil, voor ons ook absoluut een pluspunt.

Pluspunten

  • Senso Fresh (Sportkleding weer écht fris)
  • Stil
  • Gebruiksvriendelijk
  • Snelle programma's
  • Zelfs op 1400 toeren is het wasgoed al erg droog

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mevr. Damen 19-05-2017 Product paar weken in bezit

Duidelijk en overzichtelijk display, makkelijke bediening

Algemene score

9,0
Heb een Siemens wasdroger die prima bevalt. Nu ook gekozen voor een Siemens wasmachine. Geeft elk programma duidelijk aan en geeft ook het gewenste resultaat. Hygiëne programma ook fijn vanwege allergie huisstofmijt. Geweldige machine die doet wat hij belooft.

Pluspunten

  • extra hygiëne en fresh programma
  • duidelijk en overzichtelijke weergave programma's
  • programma wasmachine reiniging

Minpunten

  • iets meer lawaai dan gedacht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bea 14-05-2017 Product paar dagen in bezit

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie grote opening bij de trommel. Makkelijk bedieningspaneel met duidelijk informatie over het wasprogramma. Rustige wasmachine, maakt weinig lawaai.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Christa H. 10-05-2017 Product paar weken in bezit

Fantastische wasmachine! Ontzettend stil en was super schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Enorm blij met deze wasmachine. Fijne grote trommel 1-9 kg. En uitgebreide wasprogramma's. Kostuum naar de stomerij hoeft niet meer. Op het actieve zuurstofprogramma word ie perfect opgefrist.

Pluspunten

  • Stil
  • Grote trommel
  • Ruime keus in wasprogramma's
  • Stomen hoeft niet door de actieve zuurstof

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Monique 08-05-2017 Product paar dagen in bezit

Wasmachine 9 kg inhoud heerlijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb hiervoor een LG gehad 9 jaar. Nu overgestapt naar de mooie stille Siemens. Makkelijk en overzichtelijk bedieningspaneel duidelijker kan niet. Ik ben een paar keer gaan kijken of hij het wel deed zo stil is deze machine.

Pluspunten

  • Stil
  • Mooi bediengspaneel, een lampje erin in het begin

Minpunten

  • Niet
  • Niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jantje 05-05-2017

Een goede wasmachine met senso fresh

Algemene score

8,0
Vind het een fijne machine ook door de senso fresh erg handig voor sportschoenen en kussens en dekbedden
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/se

Reageer

Toon meer reviews
>