Siemens WM16W890NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 94 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mevr. Damen 19-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Duidelijk en overzichtelijk display, makkelijke bediening

Algemene score

9,0
Heb een Siemens wasdroger die prima bevalt. Nu ook gekozen voor een Siemens wasmachine. Geeft elk programma duidelijk aan en geeft ook het gewenste resultaat. Hygiëne programma ook fijn vanwege allergie huisstofmijt. Geweldige machine die doet wat hij belooft.

Pluspunten

  • extra hygiëne en fresh programma
  • duidelijk en overzichtelijke weergave programma's
  • programma wasmachine reiniging

Minpunten

  • iets meer lawaai dan gedacht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Robert 09-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Stille wasmachine met handige sensofresh functie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Stille wasmachine met zeer handige sensofresh functie. De sensofresh functie werkt boven verwachting goed. Tijdens oud en nieuw hadden we een kampvuur aangestoken. Hierdoor rook mijn broek, trui en jas sterk naar rook. Aangezien mijn jas een week eerder gewassen was, nu de kleding enkel 30 min op sensofresh functie gedraait (dus zonder dat de kleding met water gewassen wordt) en de kleding kwam er heerlijk fris uit. Makkelijke en overzichtelijk instellen van programma's. Grote deuropening waardoor de was er makkelijk in en uitgehaald kan worden. Zeer zuinig in stroom / water verbruik.

Pluspunten

  • Stil
  • Sensofresh functie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jeff en Angela 08-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Heerlijk stil

Algemene score

9,0
We zijn gevallen voor de SensoFresh functie van deze wasmachine. Het is even gek om stoom in de wasmachine te zien, maar de zuurstof reinigt alles weer helemaal fris. Dat het apparaat ook zo stil is, is een fijne bonus. De tiptoetsen zijn makkelijk te bedienen en eigenlijk werkt het hele apparaat heel vanzelfsprekend. Kortom: het geld meer dan waard!

Pluspunten

  • Stil
  • SensoFresh optie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

desloperrr 05-12-2016
  • Product paar weken in bezit

duidelijk display

Algemene score

9,0
deze wasmachine heeft een grootte opening om de was in te doen en er kan 9 kilo wasgoed in.
de machine wordt als zeer zuinig aangeprezen.
en er zit een functie op om met actieve zuurstof et wasgoed 99 % bacterievrij te krijgen. dit alles gaf de doorslag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J. Brokking 14-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasmachine met een prachtig blauw licht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
In de winkel staan zoveel wasmachines en merken, zodat je bijna geen keuze kan maken.
Maar Siemens is een top merk, dus we wisten dat we daarvoor zouden gaan. Ik heb mooie kleding en dat wil ik ook na het wassen graag zo houden!
Deze machine kan zelf een colbert jasje een lekkere geur geven, net als bij de stomerij. Reken maar uit wat je dan bespaart!
Er zijn heel veel programma’s op deze wasmachine. Lang, zuinig of kort en snel. Extra water of wol was. Noem het maar op en het zit er bij.
Ook is hij heel zuinig en was geruisloos. Mijn kinderen vinden het blauwe licht zo mooi.
Ik ben er erg tevreden over en kan het iedereen aanraden.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Geruisloos
  • Mooi design
  • Blauwe licht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 13-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Voldoende programma's energie zuinig KAN NIET BETER !!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gekocht op advies verkoper. Apparaat ziet er mooi uit.Toerental en vulgewicht naar wens.Energie zuinig.Ziedaar de reden van de aankoop.

Pluspunten

  • Weinig lawaai
  • Goed leesbaar display voor senioren.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Siemens Wasmachine 13-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zuinige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie grote trommel, zuinig in gebruik en je hoort de wasmachine niet . Makkelijk te bedienen en veel opties.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Veel opties
  • Weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jolanda Prins 12-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een fijne grote machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze wasmachine hebben wij gekozen vanwege de goede prijs / kwaliteit verhouding en de 9 kilo inhoud

Pluspunten

  • grote trommelinhoud
  • overzichtelijk display
  • functionele programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Karin 09-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk een veel programma`s, ook kleine programma`s

Algemene score

10,0
Ik zocht een stiller machine die goed schoon wast en waar ik korte programma`s mee kan draaien. Ook een grote trommel was een must. Ik heb hem gevonden: een super fijn machine, die vriendelijk is in gebruik, Makkelijk te bedienen. Grote en kleine wasjes mee kan draaien.

Pluspunten

  • grote trommel
  • Duidelijke programma `s
  • Stil
  • frisprogramma
  • tijdschakelaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 08-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

energiezuinige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een energiezuinige wasmachine, makkelijk in gebruik. Ook voor mannen! Zelfs ik doe nu de was met plezier.
Strak design en voldoet aan de verwachtingen van de fabrikant.
Ik zal deze wasmachine dan ook iedereen aanraden.

Pluspunten

  • mooi design
  • makkelijk in gebruik
  • stille moter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yoni 08-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille machine, sensofresh werkt goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We waren toe aan een nieuwe machine, Sensofresh was een van de vereiste vanwege stinkende werk kleding.
Werkkleding kwam er na het sensofresh programma weer fris uit zonder olie lucht.
Wasmachine is voor de rest erg stil tijdens de was

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Sensofresh Ozon behandeling

Minpunten

  • Sensofresh alleen in 3 programma's bruikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tristan 08-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben deze machine gekocht omdat deze de nieuwe Senso-fresh functionaliteit had. Die willen wij graag proberen, zodat je ook overhemden, dekbedden en ander goed kunt opfrissen zonder ze iedere keer te moeten wassen, hetgeen toch ook telkens slijtage van de kleding geeft.
Machine binnen enkele dagen ontvangen. Aansluiten is eenvoudig. Eerst trommel reinigingsprogramma gebruikt en verbaasd gestaan over het geluid dat deze machine produceert.... je hoort zelfs de motor niet, alleen het tuimelen van de kleding in de trommel. Ook centrifugeren erg stil. Vooralsnog erg tevreden dus.

Pluspunten

  • senso-fresh functie
  • erg stil
  • centifugeert rustig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

M. de Haan 04-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg stil, makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Erg stil, makkelijk in gebruik, ik heb het apparaat gekocht vanwege de actieve zuurstof functie, en deze werkt erg goed, tere kleding hoeven niet meer naar de stomerij, al er sigaretten geur etc opzit, ben erg tevreden.

Pluspunten

  • Alleen maar pluspunten

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mariacuijpers 31-10-2017

Heel goed was resultaat

Algemene score

8,0
Al verschillende programma's gebruikt, steeds naar volle tevredenheid.
Ook het sensoFrech programma is super fijn,verwijderd echt de vieze geurtjes. Heb nog niet alle programma's gebruikt daarom is mijn score goed en nog niet uitstekend.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Rijan 31-10-2017

Veel mogelijkheden en makkelijk te bedienen

Algemene score

10,0
Sinds een aantal weken gebruik ik deze mooie machine. Veel was programma's . Heel prettig is het korte programma . Ook fijn is het senso fresh programma .bedienings knoppen zijn heel erg prettig.
Lampje in de trommel bij openen ook handig.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Ronald Nelis 30-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige Siemens wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een mooie wasmachine van het merk Siemens dat garant staat voor degelijkheid en kwaliteit. Met de modernste technologie en is geluidsarm. De was komt er zeer schoon uit en de centrifugeerstand van 1600 toeren is prima. Ik heb de machine pas kort dus ik ga nog veel mogelijkheden ontdekken. De prijs kwaliteit verhouding vind ik goed want de machine is dit zeker waard, het is een echte aanrader.

Pluspunten

  • 9 kilo inhoud
  • Geluidsarm
  • Mooie vormgeving
  • Makkelijk te bedienen
  • 10 jaar motorgarantie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura 28-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Flinke inhoud, veel programma's & geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een zeer gebruiksvriendelijke en zeer stille wasmachine met een ruime keuze aan wasprogramma's. De functie sensoFresh is een uitvinding! Ik had een naar rook stinkend bloesje en na gebruik van deze functie rook hij weer heerlijk fris, daar waar ik het voorheen naar de stomerij had moeten brengen. Erg blij mee!!

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Stil
  • sensoFresh functie
  • Veel inhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hindriksen 24-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Grote trommel (9kg), stille machine, goed display.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goed werkende grote trommel waar de was lekker in kan ronddraaien en zo mooi schoon wordt. Goeie koop , samen gekocht met de droger van Siemens . Goeie kwaliteit met een mooi prijs !!

Pluspunten

  • grote trommel
  • stil
  • wast snel en schoon

Minpunten

  • geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J.W.L. Huibers 16-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Zeer compleet apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Bedieningsgemak overzichtelijk en probleemloos. Duidelijke indicaties op het display. Energie zuinig, je kunt daar zelf ook je keuzes in maken. Duidelijke gebruiksaanwijzing, goed geschreven en beslist niet gecompliceerd. Complete wasmachine voor een redelijke goede prijs.

Minpunten

  • n.v.t.
  • n.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Berkel69 12-08-2017

Top functie: Senso Fresh

Algemene score

10,0
2 weken geleden aangeschaft en zéér tevreden!
Makkelijk te bedienen, lekker stil en laag in het energie verbruik.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Toon meer reviews