Siemens WM16W890NL - Reviews

9,3 Lees 32 reviews
Best Reviewed apr 2016 Siemens WM16W890NL
Best Reviewed april 2016
Specificaties
Vulgewicht
9 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau centrifugeren
73 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 32 reviews

9,3

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Siemensfan 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

Fan van Sensofresh

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Veel goede functies, makkelijk te bedienen, mooie grote deur.
Sensofresh systeem werkt perfect.

p.s.
Wij gebruiken dit apparaat ook om kussens e.d. weer lekker fris te laten ruiken.

Pluspunten

  • Bediening
  • Uiterlijk
  • Grote vulopening

Minpunten

  • is dieper dan vorige wasmachine
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
M. Bos 02-12-2016 Product paar weken in bezit

Siemens wasmachine WM16W890NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze wasmachine nu 2 weken in gebruik. Ik ben zeer te spreken over het bedieningsgemak van dit apparaat. De optie Senso Fresh (verwijderd bijv. etensluchtjes uit kleding) is echt een uitkomst, ik heb deze al meerdere keren gebruikt, het resultaat is uitstekend! Het geluid tijdens het centrifugeren is zeer acceptabel zodat ook 's nachts prima een was gedraaid kan worden. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel tevreden ben met dit apparaat en beveel deze dan ook ten zeerste aan andere consumenten aan!

Pluspunten

  • Senso Fresh optie
  • zeer acceptabel centrifuge geluid
  • makkelijke bediening
  • eco wasprogramma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Herman 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Top wasmachine, makkelijk, snel, groot en wast super schoon!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer fijne wasmachine, makkelijk in gebruik. Ook de sensofresh is een waardevolle aanvulling. De machine is ook superstil.

Pluspunten

  • groot
  • stil
  • wast schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Cobie Reezigt 01-12-2016 Product paar maanden in bezit

Wasmachine WM16W890NL

Algemene score

8,0
Geluidsarm energiezuinig duidelijke en makkelijke programma gegevens, en een wasmachine die er netjes en verzorgd uitziet.

Pluspunten

  • geen koolborstels

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
W.S.K. 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Stil maar krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben erg blij met mijn nieuwe Siemens wasmachine. Heb voor deze machine gekozen omdat hij de optie heeft om zonder water maar met actieve zuurstof geurtjes uit kleding te verwijderen. Werkt heel goed!
De machine is opvallend stil, terwijl de was er heel schoon uitkomt. Het hoge aantal toeren maakt dat de was korter in de droger hoeft, waardoor de kleding minder snel slijt. Een aanrader.

Pluspunten

  • Optie reiniging met zuurstof
  • Stil
  • Duur programma wordt aan gewicht wasgoed aangepast

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
hein e riek 30-11-2016 Product paar weken in bezit

bedienings gemak

Algemene score

10,0
we hebben hem nog maar even,maar hij doet het perfekt...lekkere grote
trommel van 9 kg, en goed overzichtelijk display makkelijk te bedienen.
ik denk dat we weer vele jaren vooruit kunnen.

Pluspunten

  • display
  • bediening
  • wast perfekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
Merijn 27-11-2016 Product paar dagen in bezit

Net nieuw maar al zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ter vervanging van onze helaas niet meer werkende AEG. Voordeel is dat hij stil is, veel wasgoed kan wassen en de sensofresh is echt ideaal.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Superrrr 24-11-2016 Product paar dagen in bezit

Beste wasmachine ooit!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na een weekendje google, en vergelijken zijn we super blij dat onze keuze op deze Siemens is gevallen, hij maakt alle verwachtingen waar, en de sensofresh is echt een uitvinding

Pluspunten

  • de hele wasmachine

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
N. schouwstra 24-11-2016 Product paar dagen in bezit

Heerlijk stil!

Algemene score

9,0
Onze wasmachine staat op de eerste verdieping naast onze slaapkamer. Met deze machine kunnen we gewoon 's morgens opstaan met een schone was zonder wakker te zijn geworden van het centrifugeren! Heerlijk zo'n uitslaapwasmachine.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Piep 24-11-2016 Product paar dagen in bezit

Eenvoudige bediening met een duidelijke diplay

Algemene score

10,0
Heb de wasmachine nu een week in gebruik , maakt weinig lawaai ( woon in appartementencomplex), een groot voordeel neemt energie en water naar behoefte, sensoF geweldigresh werkt voortreffelijk zou de wasmachine niet meer willen missen.

Pluspunten

  • duidelijke display
  • maakt weinig lawaai
  • sensoFresh geweldig
  • met 1600 toeren was goed droog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Clea 23-11-2016 Product paar dagen in bezit

Milieuvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De vele mogelijkheden in wassoorten, als extra de zuurstofreiniging en de optie voor een langer wasprogramma met daarbij de lage energie en waterkosten

Pluspunten

  • Lage energiegebruik
  • Zuurstof toevoeging

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Muis 22-11-2016 Product paar weken in bezit

Grote trommel, ideaal

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi grote trommel voorzien van verlichting. Geeft duidelijk aan hoe lang t programma nog moet en wat er verbruikt wordt.
Zeker aan te bevelen!

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Verlichting in de trommel
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Piep 19-11-2016 Product paar dagen in bezit

Prima bediening , duidelijke display, maakt minimaal waai

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb voor dit product gekozen omdat ik in een appartement woon en de onderburen niet wil confronteren met lawaai.
Apparaat maakt niet veel lawaai.
Heeft een duidelijk display ,met een overzichtelijk programma, eenvoudige bediening. Veel accescoires .
Vandaag gekregen en al drie wasbeurten gedaan.
Conclusie apparaat voldoet ruimschoots aan mijn verwachtingen.

Pluspunten

  • Weinig lawaai
  • Overzichtelijke display
  • Makkelijke bediening
  • Zeer stabiel

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
WJ 16-11-2016 Product paar dagen in bezit

Eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De machine doet precies wat hij moet doen met een eenvoudige bediening. De machine wast erg stil en heeft ruim voldoende voorgeprogrammeerde wasprogramma's. De Sensofresh functie maakt de machine compleet!

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Goed wasresultaat
  • Stil
  • Sensofresh

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Anne 11-11-2016 Product paar dagen in bezit

Super goede wasmachine, mooi stil en wast goed schoon.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze machine gekozen omdat, mijn oude het begaf en deze mij wel aansprak omdat het een grote trommel heeft en ook eindtijdvoorinstelling heeft. En heel belangrijk dat ik niet meer naar de stomerij hoef om sigarenluchtjes weg te stomen want dat kan met het sensofresh programma. Ik ben blij met deze aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Janine Valk 07-11-2016 Product paar weken in bezit

Erg goed machine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ben erg tevreden met dit machine. Veel programma keuzes, ook om even je was alleen maar op te frissen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Overkamp 06-11-2016 Product paar weken in bezit

Geruisloos en gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voor de prijs een zeer complete wasmachine. Hij is erg stil en is makkelijk in bediening. Het Oxy-programma heeft zijn nut al bewezen door geurtjes zoals rook uit de kleding te verwijderen.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • prijs
  • design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Frank 05-11-2016 Product paar dagen in bezit

super machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super moderne machine met nieuwe technologie. We hebben direct de sensofresh functie gebruikt na een bezoek aan een gelegenheid waar stevig gerookt werd. De rooklucht was direct uit de jas verdwenen na gebruik van de sensofresh functie. Absoluut geen spijt van deze aankoop

Pluspunten

  • mooi apparaat
  • diverse programmas
  • laag verbruik dus goed voor het milieu
  • grote trommel
  • geen mega apparaat qua grote

Minpunten

  • niet kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
JKA 02-11-2016 Product paar dagen in bezit

Super wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een prima wasmachine die snel en goed werk aflevert.
Ook qua energieverbruik is deze machine zeker aan te bevelen.

Pluspunten

  • Ruime wastrommel
  • Overzichtelijke bediening
  • Geluidsniveau is laag

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
W. de Lang 02-11-2016 Product paar weken in bezit

Handig, zo'n grote 9 kilo trommel!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een prima machine met een prima prijs/kwaliteitsverhouding. Inmiddels mijn derde Siemens machine. Met ruim 9 kilo trommelinhoud is de was van het voetbalelftal van mijn zoon zo gepiept. De Seseofresh optie is een prima optie om een heerlijk fris geurtjes aan kleding te geven.

Pluspunten

  • Sensofresh is een uitkomst
  • Geruisloze machine
  • Hoog toerental centrifugeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Toon meer reviews