Siemens WM16W890NL - Reviews

Best Reviewed jun 2018 Siemens WM16W890NL
Best Reviewed - juni 2018
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 141 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WM16W890NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pietje precies 28-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Conclusie na intensief gebruiken: Absoluut een top machine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16W890NL

Algemene score

10,0
Deze machine is het broertje van Bosch W32890NL (die duurder is en waarvan het bedieningspaneel minder overzichtelijk is).

Ik gebruik deze wasmachine ter vervanging van een Miele W935, op een tegelvloer in een was-droogzuil opstelling (met Whirlpool SKP101 stapelkit) onder een Miele T695C droger.

Zeer complete wasmachine met degelijk binnenwerk:
Toerental: 1600 TPM. Maximale vulgewicht: 9 kg. Energieklasse: A+++ 30%. Wasresultaat: A. Materiaal trommel: RVS. Trommelverlichting. Onbalans-controlesysteem. Koolborstelloze motor. Resttijdindicatie. Uitgestelde start. Overloop beveiliging. Spoelstop. Bijvulfunctie.
Bron: https://goo.gl/BMLtEc

Dankzij tijdelijke actiekorting, is de prijs laag ten opzichte van redelijkerwijs vergelijkbare alternatieven van andere merken.

Dat er wat water blijft staan in het compartiment voor de wasverzachter is volgens ontwerp (geen storing).

Siemens sensoFresh (is hetzelfde als Bosch Activeoxygen) functioneert alleen in programma's "sensoFresh" en tot 40 graden "Hygiëne".

Pluspunten

  • Zeer moderne/ zware specificaties (zie boven)
  • Geluidsignaal is uit te schakelen
  • Overzichtelijk bedieningspaneel
  • Waarschuwing bij water in de bodemplaat
  • Waarschuwing bij verstopping van afvoer

Minpunten

  • Geen gewicht indicator
  • sensoFresh is niet in alle programma's beschikbaar
  • Bedieningspaneel en handleiding alleen in NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam.Greuter 28-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Extra opfris optie zonder wassen!Zuinig en goed voor milieu!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16W890NL

Algemene score

10,0
Met een gezin waar vaak van kleding wordt gewisseld (meiden) is de drycleaning(opfris) methode super!,als het gedragen kledingstuk niet echt vuil is maar naar bv rook of parfum ruikt,is het erg handig dat je het kunt opfrissen! Het ruikt weer schoon of het bij de stomerij vandaan komt,en is zo klaar! Geen miniwasje,droger etc.Je spaart het milieu(energie,wasmiddelen,water) en zo dus ook geld! Win win product! Top!

Pluspunten

  • Max 9 kg wasgoed dus grote trommel !
  • 1600 toeren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mevr. Damen 19-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Duidelijk en overzichtelijk display, makkelijke bediening

Geschreven voor: Siemens WM16W890NL

Algemene score

9,0
Heb een Siemens wasdroger die prima bevalt. Nu ook gekozen voor een Siemens wasmachine. Geeft elk programma duidelijk aan en geeft ook het gewenste resultaat. Hygiëne programma ook fijn vanwege allergie huisstofmijt. Geweldige machine die doet wat hij belooft.

Pluspunten

  • extra hygiëne en fresh programma
  • duidelijk en overzichtelijke weergave programma's
  • programma wasmachine reiniging

Minpunten

  • iets meer lawaai dan gedacht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Robert 09-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Stille wasmachine met handige sensofresh functie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16W890NL

Algemene score

9,0
Stille wasmachine met zeer handige sensofresh functie. De sensofresh functie werkt boven verwachting goed. Tijdens oud en nieuw hadden we een kampvuur aangestoken. Hierdoor rook mijn broek, trui en jas sterk naar rook. Aangezien mijn jas een week eerder gewassen was, nu de kleding enkel 30 min op sensofresh functie gedraait (dus zonder dat de kleding met water gewassen wordt) en de kleding kwam er heerlijk fris uit. Makkelijke en overzichtelijk instellen van programma's. Grote deuropening waardoor de was er makkelijk in en uitgehaald kan worden. Zeer zuinig in stroom / water verbruik.

Pluspunten

  • Stil
  • Sensofresh functie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jeff en Angela 08-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Heerlijk stil

Geschreven voor: Siemens WM16W890NL

Algemene score

9,0
We zijn gevallen voor de SensoFresh functie van deze wasmachine. Het is even gek om stoom in de wasmachine te zien, maar de zuurstof reinigt alles weer helemaal fris. Dat het apparaat ook zo stil is, is een fijne bonus. De tiptoetsen zijn makkelijk te bedienen en eigenlijk werkt het hele apparaat heel vanzelfsprekend. Kortom: het geld meer dan waard!

Pluspunten

  • Stil
  • SensoFresh optie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

desloperrr 05-12-2016
  • Product paar weken in bezit

duidelijk display

Geschreven voor: Siemens WM16W890NL

Algemene score

9,0
deze wasmachine heeft een grootte opening om de was in te doen en er kan 9 kilo wasgoed in.
de machine wordt als zeer zuinig aangeprezen.
en er zit een functie op om met actieve zuurstof et wasgoed 99 % bacterievrij te krijgen. dit alles gaf de doorslag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ellen 19-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede wasresultaten, alle denkbare wasprogramma's aanwezig!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16W890NL

Algemene score

9,0
Tijd voor de aanschaf van een moderne water- en energiezuinige machine. Veel keuzeprogramma's zoals een extra kort wasprogramma, senso fresh om de nare geurtjes zonder wassen te verwijderen, speciale programma's voor overhemden en donker kleding. Maar ook de mogelijkheid om programma's zelf aan te passen wat betreft temperatuur of toerental. Voor mij de ideale machine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Bertels 06-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

weg vieze geuren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16W890NL

Algemene score

10,0
Zoonlief heeft nog als eens ongelukjes en na het wassen ruik ik hier niets meer van. Tevens ook de zweetgeur van puberzoon verdwijnt op 40gr met de actieve zuurstof.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

John 01-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Dijk van een wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16W890NL

Algemene score

9,0
Ter vervanging van de Miele aangekocht. Geweldig mooi apparaat. Wast super schoon is stil en zuinig. De sensofresh is echt van toegevoegde waarde.

Pluspunten

  • Stil
  • Sensofresh werkt!
  • Mooi
  • made in germany

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Caroline 29-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijke bediening

Geschreven voor: Siemens WM16W890NL

Algemene score

9,0
Ik dacht dat wordt weer wennen aan een nieuwe wasmachine, maar wat is deze gemakkelijk qua bediening. Een kind kan de was doen ;) . Er kan super veel was in, mooie grote vulopening. Ik ben er echt zeer tevreden over.

Pluspunten

  • kan zeer veel was in
  • gemakkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

fam Sprakel 24-11-2018

Zeer goede investering

Geschreven voor: Siemens WM16W890NL

Algemene score

10,0
Uitstekende wasmachine.
Qua prijs / kwaliteit ook uitstekend.
Voldoet aan onze verwachtingen. Heeft ook zeer veel mogelijkheden/opties, welke we nog niet allemaal benut hebben.
Wast uitstekend schoon en is ook nog is zeer stil in gebruik.
Zijn er zeer content mee!!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

H. Balthazar 20-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16W890NL

Algemene score

9,0
Dit is de eerste keer dat ik een Siemens wasmachine heb gekocht. Heb altijd Miele gehad (21 jaar). Maar gelijk toen ik de showroom binnenkwam wist ik: dit is mijn wasmachine. Mooi voorfront en uitstraling. Maar daar heb je natuurlijk niets aan want wast de machine goed? Dat gebeurt perfect. De machine is geruisloos en de was komt er schoon uit. De machine is niet moeilijk in gebruik. Dus ik heb meer dan lof over deze Siemens wasmachine.

Pluspunten

  • geruisloos
  • goed in gebruik
  • schone was
  • een hele goede machine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wouter 20-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super machine,

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16W890NL

Algemene score

10,0
mooie rustige machine, voelt zwaar en degelijk aan, trommel verlichting en sensofresh (actieve zuurstof ipv stoom!)
speed perfect kort het programma flink in! ook al is hij iets minder zuinig, is dit soms wel handig.

Pluspunten

  • grote trommel + verlichting
  • degelijk/zwaar/duurzaam
  • stil
  • 1600 rpm
  • sensofresh/actieve zuurstof

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marc 11-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot en duidelijk scherm. Goede programma's.

Geschreven voor: Siemens WM16W890NL

Algemene score

10,0
Hele goede keus. Gekocht na een uitgebreid vergelijk. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Veel keuze in programma's. Lekker stil.

Pluspunten

  • Stil
  • Veel mogelijkheden.

Minpunten

  • Geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert 10-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine WM16W890NL/11

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16W890NL

Algemene score

9,0
De prijs/kwaliteit verhouding is bijzonder goed. De vorige Siemens wasmachine heeft het ruim 10 jaar zonder problemen volgehouden, en nu dus weer voor een Siemens gekozen. 10 jaar moderner, dus meer programma's en extra's. Uiteraar d ook weer energiezuiniger dan de vorige. Bijkomend voordeel is dat deze ook weer veel stiller is dan de oude. De 50 euro cashback is mooi meegenomen!

Pluspunten

  • zuinig
  • stil
  • mogelijkheid tot "luchten" van kleding!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lady Di 07-11-2018

Geweldig wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM16W890NL

Algemene score

10,0
We moesten een nieuwe wasmachine en wat is Siemens een goede keus!
Fijne programma's, makkelijk in gebruik en een super mooie prijs!
Kortom ga ook voor Siemens!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Lady Di 07-11-2018

Fijn wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM16W890NL

Algemene score

10,0
Na 18 jaar een Miele wasmachine gehad te hebben zijn we nu overgestapt op Siemens.
Tot nu toe nog geen spijt van! Heel fijn in gebruik, super fijne programma's. Kortom, ga ook over op Siemens!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Wim de Putter 05-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk bedienings gemak, eenvoudig en helder.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16W890NL

Algemene score

9,0
Fantastische machine. Geluidsarm, energiezuinig. Veel gebruiksmogelijkheden.
Mooi ontwerp, sieraad in huis.

Pluspunten

  • energieverbruik
  • bedieningscomfort
  • uitgebreide gebruiksmogelijkheden

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dwv5 26-10-2018

top machine

Geschreven voor: Siemens WM16W890NL

Algemene score

10,0
sinds kort trotse bezitter van deze geweldige machine, veel programma mogelijkheden, stuk geluidsarmer dan onze vorige wasmachine, was mooi schoon en fris en zeer energie zuinig!!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Marian 23-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16W890NL

Algemene score

10,0
Eenvoudig te bedienen, geen lawaaierige apparaten, mooi uiterlijk en grote trommel, de wasmachine en de wasdroger zijn een goede koop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews