Siemens WM16W890NL - Reviews

9,2 Lees 48 reviews
Best Reviewed apr 2016 Siemens WM16W890NL
Best Reviewed april 2016
Specificaties
vulgewicht
9 kg vulgewicht
energieklasse
A+++ energieklasse
geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 48 reviews

9,2

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

desloperrr 05-12-2016 Product paar weken in bezit

duidelijk display

Algemene score

9,0
deze wasmachine heeft een grootte opening om de was in te doen en er kan 9 kilo wasgoed in.
de machine wordt als zeer zuinig aangeprezen.
en er zit een functie op om met actieve zuurstof et wasgoed 99 % bacterievrij te krijgen. dit alles gaf de doorslag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robert 09-01-2017 Product paar maanden in bezit

Stille wasmachine met handige sensofresh functie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Stille wasmachine met zeer handige sensofresh functie. De sensofresh functie werkt boven verwachting goed. Tijdens oud en nieuw hadden we een kampvuur aangestoken. Hierdoor rook mijn broek, trui en jas sterk naar rook. Aangezien mijn jas een week eerder gewassen was, nu de kleding enkel 30 min op sensofresh functie gedraait (dus zonder dat de kleding met water gewassen wordt) en de kleding kwam er heerlijk fris uit. Makkelijke en overzichtelijk instellen van programma's. Grote deuropening waardoor de was er makkelijk in en uitgehaald kan worden. Zeer zuinig in stroom / water verbruik.

Pluspunten

  • Stil
  • Sensofresh functie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jeff en Angela 08-01-2017 Product paar dagen in bezit

Heerlijk stil

Algemene score

9,0
We zijn gevallen voor de SensoFresh functie van deze wasmachine. Het is even gek om stoom in de wasmachine te zien, maar de zuurstof reinigt alles weer helemaal fris. Dat het apparaat ook zo stil is, is een fijne bonus. De tiptoetsen zijn makkelijk te bedienen en eigenlijk werkt het hele apparaat heel vanzelfsprekend. Kortom: het geld meer dan waard!

Pluspunten

  • Stil
  • SensoFresh optie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Evelien 07-01-2017 Product paar dagen in bezit

Duidelijke bedieningspaneel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het display en bediening is zeer eenvoudig en het Sensofresh systeem werkt zeer goed. En ook de grote trommelingang sprak ons zeer aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Romana 04-01-2017 Product paar weken in bezit

Grote trommel inhoud

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Grote wastrommel hierdoor kan alle was van de kids in 1x gewassen worden. Ook geeft de machine duidelijk aan wat de verschillen per wasprogramma zijn voor zowel tijd, water als stroom gebruik. Hierdoor kies je bewust voor het programma van je keuze.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Duidelijke bediening
  • Goede wasprogrammas
  • Duidelijk wat gevolgen zijn wasprogramma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Een echte aanrader 02-01-2017 Product paar dagen in bezit

Topapparaat en een echte aanrader!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer mooi en stil apparaat, voorzien van alle nodige programma. Was wordt perfect schoon en de machine is voorzien van alle luxe opties. Prijs/kwaliteit verhouding is perfect.

Pluspunten

  • Stil
  • Eyecather

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G van Oudheusden 31-12-2016 Product paar dagen in bezit

Duidelijke bediening in een designer jasje

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijn wasmachine kan nu al niet meer zonder. Erg stil, gemakkelijk in de bediening en het is ook nog eens een mooi ontwerp. Wast super schoon, zelfs vlekken die mijn oude machine er niet meer uit kreeg zijn nu eruit, geweldig! Prijs kwaliteit is wat mij betreft prima.

Pluspunten

  • stil
  • zuinig
  • wast schoon

Minpunten

  • geen kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Henry 30-12-2016 Product paar dagen in bezit

Extra Klasse top wasmachine

Algemene score

10,0
Zeer energiezuinige wasmachine met een grote trommel van maar liefst 9KG en een scala aan wasprogramma's die de was na het programma zeer schoon heeft gewassen.
Zuinig met water, zeep, en stroom.
Kort gezegd een zeer fijne machine

Pluspunten

  • Trommel 9KG
  • Zuinig
  • Stil
  • Wasprogramma's
  • Sensofresh

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Harry B 27-12-2016 Product paar weken in bezit

Stil en rustig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze wasmachine valt op door zijn grote trommelinhoud. Hij is stil en staat niet heen en weer te dansen, ook niet bij centrifugeren. Bediening wijst zichzelf. We vinden hem er ook nog mooi uitzien.

Pluspunten

  • stil en rustig
  • bediening wijst zichzelf

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sander 24-12-2016 Product paar dagen in bezit

Prima wasmachine

Algemene score

9,0
Na 12 jaar met mijn siemens wasmachine te hebben gewassen, nu weer een nieuwe siemens gekocht omdat ik met de oude helemaal geen problemen heb ondervonden.

heb hem pas vandaag in huis, maar denk dat ik hier heel veel plezier aan ga beleven.

Pluspunten

  • zuinig
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Schoppers 18-12-2016 Product paar maanden in bezit

Stil en schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie stille wasmachine die alle was zelfs die van de hond mooi schoon en fris maakt. Zeer stil en de sensofresh functie duurt maar een half uurtje met super resultaat. Makkelijk te bedienen!

Pluspunten

  • Stil
  • Sensofresh

Minpunten

  • geen automatisch doseer systeem

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

geurts 14-12-2016 Product paar dagen in bezit

Goede wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze machine gekozen vanwege vormgeving en goede reviews.
Muisstil, goed wasresultaat, energiezuinig. Machine is ook goed te bedienen, duidelijk paneel en de binnenverlichting van de trommel is een i-catcher.
Ben positief verrast.

Pluspunten

  • wasresultaat
  • energiezuinig
  • muisstil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelle 12-12-2016 Product paar dagen in bezit

Lekker stil!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De wasmachine is lekker stil. Je hoort hem vergeleken bij onze vorige bijna niet. Mooie grote trommel en de mogelijkheid om zelf in te stellen hoe lang een programma duurt en hoeveel water er wordt gebruikt.

Pluspunten

  • weinig herrie
  • ruime keuze aan wasprogramma's

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wasmachine Siemens 11-12-2016 Product paar weken in bezit

actieve zuurstof

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
fijn product, was is heerlijk fris. Ook fijn dat je nu doormiddel van actieve zuurstof kleding stukken kan op frissen en ze niet hoeft te wassen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

benno 09-12-2016 Product paar weken in bezit

Lekker fris

Algemene score

8,0
Mooi apparaat en nu komt het wasgoed zonder stank uit het apparaat. De bediening is goed te doen zelfs mijn moeder snapt de machine

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • sensofresh werkt echt

Minpunten

  • zwaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

MT 07-12-2016 Product paar dagen in bezit

Senso fresh

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Senso fresh is echt een superfunctie, na 30 minuten ben je vervelende luchtjes meteen kwijt. Ook fijn dat een een functie opzit waarmee de machine zichzelf kan reinigen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Siemensfan 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

Fan van Sensofresh

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Veel goede functies, makkelijk te bedienen, mooie grote deur.
Sensofresh systeem werkt perfect.

p.s.
Wij gebruiken dit apparaat ook om kussens e.d. weer lekker fris te laten ruiken.

Pluspunten

  • Bediening
  • Uiterlijk
  • Grote vulopening

Minpunten

  • is dieper dan vorige wasmachine
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M. Bos 02-12-2016 Product paar weken in bezit

Siemens wasmachine WM16W890NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze wasmachine nu 2 weken in gebruik. Ik ben zeer te spreken over het bedieningsgemak van dit apparaat. De optie Senso Fresh (verwijderd bijv. etensluchtjes uit kleding) is echt een uitkomst, ik heb deze al meerdere keren gebruikt, het resultaat is uitstekend! Het geluid tijdens het centrifugeren is zeer acceptabel zodat ook 's nachts prima een was gedraaid kan worden. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel tevreden ben met dit apparaat en beveel deze dan ook ten zeerste aan andere consumenten aan!

Pluspunten

  • Senso Fresh optie
  • zeer acceptabel centrifuge geluid
  • makkelijke bediening
  • eco wasprogramma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Herman 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Top wasmachine, makkelijk, snel, groot en wast super schoon!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer fijne wasmachine, makkelijk in gebruik. Ook de sensofresh is een waardevolle aanvulling. De machine is ook superstil.

Pluspunten

  • groot
  • stil
  • wast schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cobie Reezigt 01-12-2016 Product paar maanden in bezit

Wasmachine WM16W890NL

Algemene score

8,0
Geluidsarm energiezuinig duidelijke en makkelijke programma gegevens, en een wasmachine die er netjes en verzorgd uitziet.

Pluspunten

  • geen koolborstels

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews