Siemens WM14T690NL - Reviews

Specificaties
Vulgewicht
8 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 99 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

John Hulst 30-05-2016 Product paar dagen in bezit

Top machine

Algemene score

8,8
Wat een top machine, vooral het I-dos maakt het zeer gemakkelijk. Ik hed deze machine gekocht nadat mijn 24 jaar oude Miele welke ik al een paar gerepareerd heb echt de geest gaf. Maar wat een mooie machine welke zeer stil is je hoort hem eigenlijk niet draaien. Ik heb hem nu een week ben benieuwd hoe lang deze het uit gaat houden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Job 01-09-2017 Product paar weken in bezit

Bomvol opties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden. Bomvol opties. Waarvan ik vooral het automatische doseersysteem fijn vind (1.3 liter wasmiddel kan er in), en de tijdklok met tijd wanneer de was klaar is.
Verder nog vele opties die ik waarschijnlijk niet eens zal gebruiken.
Helder display. makkelijke bediening. Weinig geluid. Aanrader.

Pluspunten

  • Automatisch doseersysteem (1.3 liter)
  • Tijdklok
  • Helder display, makkelijk
  • Stil
  • 10 jaar garantie op motor

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid 20-07-2017 Product paar dagen in bezit

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik was eigenlijk op zoek naar een Miele wasmachine met automatische wasmiddeldosering, maar kwam erachter dat ook Siemens deze optie biedt, en wel tegen een aantrekkelijke prijs. Daarom voor de eerste keer voor dit merk gekozen. En de machine bevalt uitstekend, het automatisch doseren (van je eigen merk wasmiddel) werkt heel goed en geeft veel gemak, nooit teveel of te weinig. Ook handig is dat voor ieder programma wordt getoond hoe hoog het energie en waterverbruik is. Zo kun je het voordeligste programma kiezen. Andere handigheidjes zijn: makkelijk een kledingstuk toevoegen tijdens het wassen, meteen de deur kunnen openen als de was klaar is, de wastijd van het looende programma aanpassen. Natuurlijk doet hij ook wat hij moet doen; hij wast prima schoon en doet dat lekker stil. Kortom: een aanrader! Ik hoop er nog lang plezier van te hebben.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Stil
  • Automatisch wasmiddel toevoegen
  • Veel slimme opties

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

griep070 16-07-2017

Wennen met instellen hoeveelheid was verzachter

Algemene score

10,0
We zijn er super tevreden mee.
Alleen is het wennen om de juiste dosering goed in te stellen.
Voor de rest super machine
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Annebo 17-05-2017 Product paar maanden in bezit

Mooie wasmachine met groote deur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Van af dag een doet ie het goed , duidelijke instructies en zeer stil . Het display is zeer duidelijk , hetgeeft zelf de kg ,s van het wasgoed aan en ook de wasverzachter wordt automatisch gedoseerd .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Harrie01 14-05-2017

Een hele verbetering nieuw echniek toch.

Algemene score

8,0
Wij hebben hem 11-2-2017 gekocht maar pas 15 maart ontvangen.
Dat wij hem nu pas registreren in verband met ziekte.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Marianne 55 23-04-2017

Gewoon kopen

Algemene score

8,0
goede en stille machine. De doseerbakjes zijn zeer makkelijk.
Nooit meet heb ik te veel of te weinig wasmiddel.
Jammer dat er geen " begintijd " programma bij staat.
Je kunt alleen maar het einde van een programma aangeven.
Maar verder een aanrader.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Tecla 27-03-2017 Product paar weken in bezit

praktisch in gebruik en super stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De machine is door de tiptoetsen erg praktisch in gebruik. Daarnaast is de grote inhoud van de trommel en de automatische wasmiddeldosering erg prettig. Het centrifugeren is bijna geluidloos. Een perfecte machine.

Pluspunten

  • tiptoetsen
  • wasmiddeldosering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PP 03-03-2017 Product half jaar of langer in bezit

review na een paar maanden! nog steeds super tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze review is na een paar maanden gebruik. Ik ben en blijf tevreden. Deze machine is 1400 toeren. Het prijsverschil met een 1600 was erg groot. Ben blij dat ik deze heb genomen, want 1600 toeren is alleen op de katoen 8 kg, dus alleen voor de handdoeken. De meeste machines die ik was zijn op het korte programma of het 40 graden programma.
Het zelf doseringsysteem is eenvoudig en de bediening is eenvoudig. Kortom TOPPIE!

Pluspunten

  • eenvoud
  • grote trommels
  • doseringsysteem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

trol 04-02-2017 Product paar dagen in bezit

doseersysteem is ideaal

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mijn oude siemens werd 16 jaar lang naar tevredenheid gebruikt. dus weer voor een siemens gekozen.
Super energiezuinig en dat doseersysteem verdient zichzelf ook terug
fijne machine, erg stil

Pluspunten

  • doseersyteem
  • energiezuiig

Review criteria:

Goed

Reageer

Hanneke 30-01-2017 Product paar maanden in bezit

Super wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super schoon, stil, zuinig en makkelijk in gebruik! Mooie verlichting en ook de functie van later nog was toevoegen is super. Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Stil
  • makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

annebo 26-01-2017 Product paar weken in bezit

wasmachine wm14t690nl

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben in december de nieuwe wasmachine gekocht , in het begin hadden we moeilijkheden met de deur , de dealer zette er direct een nieuwe neer , sinds die tijd geen problemen meer , hij wast voortreffelijk . alles gaat haast automatisch .

Pluspunten

  • duidelijk
  • wasverzachter

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

PH 16-01-2017 Product paar weken in bezit

Fijne bediening, veel opties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een energiezuinige wasmachine met veel extra opties binnen het geselecteerde programma. Makkelijk in bediening met prima wasresultaat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jorrit 14-01-2017 Product paar weken in bezit

Top machine! Echt een upgrade van de vorige!

Algemene score

9,0
Je kent het wel (Helaas..), wasmachine kapot! Snel op internet even gekeken naar wat een goede machine is. Wat een geweldige machine van Siemens! Touchscreen om alles eenvoudig in te stellen, een iDose, stil, makkelijk in gebruik. Geweldig, kan hem iedereen aanraden.

Pluspunten

  • Echt vernieuwend

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ron 12-01-2017 Product paar dagen in bezit

wasmachine

Algemene score

8,0
Net 2e was gedraaid, dus nog maar kort in bezit. Was is schoon en wasmachine is behoorlijk stil. Ideaal is dat je niet meer zelf wasmiddel moet tevoegen, dit doet de machine zelf middels het idos systeem. Tot nu toe aanbeveling.

Pluspunten

  • idos
  • stil
  • schoon

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Manja 09-01-2017 Product paar dagen in bezit

Net in gebruik. Wat een weelde

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De machine is mooi, met een duidelijk display en een eenvoudige bediening. Werkt volledig naar verwachting en is in het gebruik erg geruisloos. Prima aankoop!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bert 07-01-2017 Product paar dagen in bezit

makkelijk in gebruik

Algemene score

9,0
een makkelijk te bedienen wasmachine met zeer goed wasresultaat,zeer stil, goede dosering van middelen,goed leesbaar en duidelijk display, programma's zijn makkelijk naar eigen wens aanpasbaar.

Pluspunten

  • duidelijk scherm
  • makkelijke keuze mogelijkheden
  • grote deur opening
  • trommelverlichting

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

a nieuwendorp 05-01-2017 Product paar maanden in bezit

wasmachine met licht in de trommel!

Algemene score

8,0
mooi machine ,ik moest wel wennen aan alle tekentjes op het goed verlichte scherm spoellen en voorwas lijkt te veel op elkaar wel makkelijk het idoos systeem alleen niet duidelijk ver meld wat je er voor sop in kan gooien dus in het begin ge expririmenteerd.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik als je weet hoe..

Minpunten

  • geen uitleg over wasmiddelen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Hek 05-01-2017 Product paar dagen in bezit

Goede middenklasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een kind kan de was doen, duidelijke en gemakkelijke bediening. Goede weergave van de gekozen programma's. Prima indicatie van verbruik van elektriciteit en water. Kortom een geweldige machine.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacobi 04-01-2017 Product paar weken in bezit

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een prima apparaat.. Ik heb hiervoor al 15 jaar een Siemens gehad ..vandaar weer deze keuze..Ik heb nooit geen kapotte dingen gehad met die oude wasmachine. Op het laatst moest er een nieuwe pomp in .. Deze ook weer netjes vergoed gekregen omdat ik kort erop een nieuwe Siemens kocht..
Kortom zeer tevreden over de Siemens en over de dealer waar ik hem heb gekocht...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews