Siemens WM14T640NL - Reviews

Specificaties
Vulgewicht
8 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 98 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

nelleke 04-09-2017 Product paar maanden in bezit

heel veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
veel programma's en allemaal aan te paasen aan temp, toerental centrifugeren, vuilheid was enz.
Zelfdosering is heel handig. En wast heel stil en schoon.

Pluspunten

  • wast schoon en stil
  • heel veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elline 02-09-2017 Product paar dagen in bezit

Eenvoudig en goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik zocht een degelijke machine welke makkelijk te bedienen is. Heel prettig dat je eenvoudig bij elk programma de voorinstellingen kunt aanpassen.
Ideaal vind ik dat je bij deze machine de startuitstel per halfuur kunt instellen ipv per uur bij andere merken.

Tip voor de ontwerpers van nieuwe machines: ontwikkel ook een model met de draairichting van het deurtje naar rechts, dit zou voor ons echt een uitkomst geweest zijn.

Pluspunten

  • Intuitieve bediening
  • Simpel en mooi design
  • Startuitstel gaat per halfuur

Minpunten

  • Draairichting deur niet omkeerbaar
  • Vulgat zou groter mogen voor inhoud van 8 kg

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Carolien3 25-08-2017

Stil, schoon en uitgebreide keuze in programma's e

Algemene score

8,0
nu een paar weken in gebruik, tevreden over de stilte, uitgebreide programma's en de keuze in energie/water verbruik.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

harmensietze 18-08-2017

Maakt lawaai

Algemene score

2,0
De monteur is al een keer langs geweest voor een reparatie, maar de machine maakt een ernstig geluid bij het spoelen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

nmoree 14-08-2017

enorm veel keuze inprogramma's en stil

Algemene score

8,0
Sinds paar weken in bezit en ben heel erg tevreden. Machine heeft enorm veel keuze in programma's en zelfdosering is heel handig. Verder heel stille machine.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

J. Jansen 24-01-2017 Product paar maanden in bezit

fluisterstil

Algemene score

9,0
Fluisterstille wasmachine, economisch energiegebruik en automatische wasmiddeltoevoeging. Eenvoudig display met vele opties

Pluspunten

  • energiegebruik
  • fluitsterstil
  • automatische wasmiddeldosering

Minpunten

  • niet goedkoopste, maar uitstekende prijs/kwaliteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Suzanne Draaijers 08-01-2017

super tevreden, aanrader

Algemene score

10,0
aanschaf oktober 2016
Machine is erg makkelijk in gebruik, je kan van alles instellen naar je persoonlijke voorkeuren, mocht je veel dezelfde soort was draaien zit er een favo knop op. Wast goed schoon en is heerlijk stil.
Enige verbeter punten die ik kan bedenken zijn
- dat bij de standaard wasprogramma's er bij zijn die standaard op 60 graden ingesteld staan. Ik zou zeggen zet alles standaard op 30 of lager dan kan er niet zoveel fout gaan.
- het zou fijn zijn als de machine je instellingen onthoud van de laatste keer dat je een bepaald wasprogramma hebt gebruikt.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Tim 06-01-2017 Product paar weken in bezit

Uitstekende wasmachine! Goede prijs/kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze Siemens wasmachine is eenvoudig te bedienen, erg duidelijk aanraakscherm. Door dit kleuren touchscreen maakt het de wasmachine een gebruiksvriendelijke en moderne wasmachine. Ik heb nu de wasmachine een aantal keer gebruikt en het I-dos systeem is geweldig. De wasmachine meet het gewicht en past op de hoeveelheid was de zeepdosering aan. Voorheen ging dit op gevoel met het gevolg dat er veel te veel wasmiddel in ging. Dit gaf weer problemen met het onderhoud van de machine.
Verder werkt de wasmachine uitstekend, en met de uitstel functie is mijn was klaar als ik thuis kom van het werk!

Wat heb ik aan nadelen kunnen ontdekken:
Touchscreen reageert niet altijd even goed, maar dat vind ik niet echt storend. Als je rustig drukt werkt het wel.
Had graag willen zien hoeveel wasmiddel er nog inzit. Dan weet ik wanneer ik een nieuwe fles moet kopen.

Pluspunten

  • Erg stil
  • Automatisch doseersysteem
  • Wast uitstekend
  • De was is erg droog
  • Energiezuinig

Minpunten

  • Touchscreen werkt niet altijd goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

emdj 05-01-2017 Product paar dagen in bezit

Geweldige machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het gebruiksgemak van de machine is het grootste pluspunt. Een heel modern en duidelijk kleuren touchscreen maakt aanpassing van de bestaande menu's erg makkelijk. Ik ben zeer te spreken daarover. I-dos, het doseersysteem werkt ook erg goed, ik heb de machine nog maar kort maar heb de indruk dat de wasmachine juist omgaat met de wasmiddelhoeveelheid. Ook vind ik het prettig dat ik makkelijk een ander wasmiddel kan gebruiken naast het i-dos systeem.
Als de betrouwbaarheid goed blijkt is het een top aanschaf. Zijn er dan geen kritiekpunten? Jawel: het touchscreen werkt soms niet bij de eerste poging. Ik weet dat het een eigenschap is en kan er wel aan wennen. Maar toch voor de volledigheid. En als je 1600 toeren zoekt.. dat heeft-ie niet.

Bottomline: erg goede machine, zeer tevreden.

Pluspunten

  • Groot Touchscreen
  • auto dosering wasmiddel werkt top
  • stil, ook bij centrifuge
  • was is goed droog bij kleine hoeveelheid was

Minpunten

  • geen 1600 toeren (als je dat nodig hebt)
  • touchscreen reageert soms niet in één keer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tim 03-01-2017 Product paar maanden in bezit

Functionele en handige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Handige wasmachine met alle programma die ik nodig heb.
Indosing en start uitstel is ideaal voor mensen die fulltime werken.

Pluspunten

  • I Dos
  • Eco
  • Stil
  • Ruime laadcapaciteit

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Freddie - V 02-01-2017 Product paar dagen in bezit

Goede machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden, werk prima ,eenvoudige bediening,lekker stil,automatische wasmiddel dosering ,ruim 8 kg,

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Casper 02-01-2017

Lekker stil en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze machine is heerlijk stil. Het is eeenvoudig om het juiste programma in te stellen via het touchscreen en de draaiknop. Ruime keuze uit temperaturen, programmaduur en ECOprogramma.
Top apparaat!

Pluspunten

  • Stil
  • Eenvoudige bediening
  • Ruime programmakeuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Larry 26-12-2016 Product paar maanden in bezit

Aankoop wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hebben in oktober noodgedwongen een nieuwe wasmachine moeten kopen. We hebben gezocht naar kwalitatief goede maar betaalbare wasmachine. Nou daarin zijn wij zgeslaagd. Wat een heerlijke, gebruiksvriendelijke en zuinige machine hebben we nu. De verkoper van mediamarkt verdiend een dikke pluim want hij heeft ons weten te overtuigen. We hebben nog lang plezier te hennen van deze wasmachine en dat zal vast lukken.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Zuinig
  • Goede prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marion 24-12-2016 Product paar dagen in bezit

Simpel te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We hebben deze machine gekocht voor de automatische wasmiddeldosering.
In de bak giet je een fles van een liter en de machine bepaald zelf hoeveel er nodig is en geeft aan dat deze weer bijgevuld moet worden.
Stil en moderne vormgeving

Pluspunten

  • Heel eenvoudig wasmiddeldoseren
  • Tussentijds iets toevoegen aan de was kan ook

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Richard 24-12-2016 Product paar weken in bezit

Keuzeprogramma's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Met name de diversiteit aan programma's maken deze machine tot een zeer handig apparaat. De werking / bediening is overzichtelijk. Het gezegde "Een kind kan de was doen" is toepasselijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lizzy 22-12-2016 Product paar dagen in bezit

Makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Grote trommel,weinig geluid, makkelijk te bedienen. Veel programma s om te kiezen en automatische dosering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos 18-12-2016 Product paar dagen in bezit

Goed product

Algemene score

8,0
Zeer fijne wasmachine, stil, grote trommel en simpele bediening. Handige automatische doseringsfunctie voor wasmiddel en wasverzachter

Pluspunten

  • Zeer stil
  • intuitief bedieningspaneel
  • Automatisch wasmiddeldosering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Marcel 11-12-2016 Product paar dagen in bezit

Prima product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer eenvoudige bediening en geluidloos wanneer volle belading. Prijs kwaliteit verhouding maakt deze machine een topper!

Pluspunten

  • Makkelijk in bediening
  • Uitgebreide opties
  • Doet wat is beschreven

Minpunten

  • Nog geen gevonden....

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

Stil en zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wasmaschine is in vergelijking met mijn vorige erg stil, erg makkelijk in gebruik dankzij het automatische doseer systeem.

Pluspunten

  • Stil
  • I-Dos

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Paco 07-12-2016 Product paar weken in bezit

Geweldige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie, goede wasmachine. Hele handige display waar de tijd op staat hoe lang het duurt en hoeveelheid kg was wat je er in gooit. Beiden zijn nog handmatig aan te passen.
Wast goed schoon!

Pluspunten

  • Touchscreen bediening
  • Erg schone was
  • Mooie display
  • Mooie design
  • Handige draaiknop op programma's te kiezen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews