Bosch Serie | 6 WAT28640NL - Reviews

9,0 Lees 132 reviews
Best Reviewed sep 2016 Bosch Serie | 6 WAT28640NL
Best Reviewed september 2016
Specificaties
Vulgewicht
8 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau centrifugeren
72 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 132 reviews

9,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pauwke 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een hele fijne, stille wasmachine. Handige bediening.
Het Idos systeem is handig, maar wanneer je afwisselend wasmiddel nodig hebt voor witte was en gekleurde was moet je een keuze maken. Ik heb gekozen voor wasmiddel voor gekleurde was en bij de witte was doseer ik handmatig. Het Idos zet je gemakkelijk uit.

Pluspunten

  • stil
  • handig te bedienen

Minpunten

  • Idos kan voor één soort wasmiddel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Bosch wasmachine 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De wasmachine is echt super!
Makkelijk in gebruik. Een zeer handig overzichtelijk touch sreen display. Het automatische doseer systeem voor het wasmidel en de wasverzachter is echt uniek. Ik gebruikte echt altijd te veel wasmiddel, dit kan nu dus nooit meer gebeuren
De wasmachine wijst zich bijna vanzelf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
JONKERS 20-11-2016 Product paar weken in bezit

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
een energiezuinige grote stille wasmachine welke na 2 weken gebruik zeer goed aanslaat omdat er meer wasgoed in kan dan in onze vorige wasmachine ,en dus minder vaak per week ( gem 4 wasbeurten ) hoeft te draaien in een gezin van 5 personen

Pluspunten

  • veel wasinhoud 8 kg
  • grote vulopening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Hans Richter 16-11-2016 Product paar weken in bezit

Weet niet wat hier bedoeld wordt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eindelijk een instruktie/instel-tekst die leesbaar en begrijpelijk is .Ook voor ouderen!Proficiat.
De gebruiksmogelijkheden zijn ,inklusief onderbrekingen onbegrenst.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Mister S 11-11-2016 Product paar dagen in bezit

BOSCH WAT28640NL-hEWLETT PACKARD 15-AC121ND

Algemene score

8,0
ben sinds kort achtergekomen dat er voor me huis een elektro-speciaalzaak zit en dat na 2,5jaar...wilde met me vrouw een bezoekje doen door er even een kijkje te nemen,wat ervoor zorgde dat ik die moment meteen een nieuwe wasmachine en een laptop met printer aanschafde,ben nu ook van plan om een grote beeldscherm van sony aan te schaffen...alleen ben even druk bezig met sparen etc,maar moet er wel bij voegen dat de medewerkers zeer klantvriendelijk zijn en je de juiste uitleg en informatie geven etc!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Paulus 08-11-2016 Product paar weken in bezit

Een wasmachine, die uitstekend functioneert!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vanaf dat er een wasmachine moest worden aangeschaft zijn wij fan van het merk Bosch. Dit is dan de derde wasmachine in 36 jaar! En altijd zeer tevreden. Zo eerst de wasdroger uit deze serie 6 en nu de wasmachine, die weer geavanceerder is dan de oude Bosch wasmachine. Met de extra functies zoals 'SpeedPerfect', 'EcoPerfect', 'I-dos voor wasmiddel en I-dos voor wasverzachter'. Het gebruik van de functies I-dos is zo geweldig, omdat er op het display van de wasmachine wordt aangegeven wanneer er teveel wasmiddel of wasverzachter bij de vuile was is gedaan. Bij de functie 'SpeedPerfect' wordt de was in kortere tijd gewassen met een vergelijkbaar wasresultaat, maar wel met hoger energieverbruik. Bij de functie 'EcoPerfect' wordt energiezuinig gewassen door temperatuurreductie bij vergelijkbaar wasresultaat bij het gekozen programma zonder EcoPerfect. En de was wordt steeds perfect schoon! Dan is er ook nog de functie 'Anti-kreuk', 'Water&Spoelen+' en zelfs een 'Memory programma' om je favoriete instellingen voor een geselecteerd programma op te slaan. En nog 10 jaar garantie op de motor. Kortom in een woord 'GEWELDIGE' wasmachine! Bosch bedankt voor dit mooie apparaat.

Pluspunten

  • bijna geruisloos
  • wast zeer goed en effectief schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
chantal naberman-verhoef 02-11-2016 Product paar maanden in bezit

groot scherm, makkelijk bedienbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
het is een fijne machine, goed bedienbaar en een mooi groot scherm.
het dos sysyteem is makkelijk en je gebruikt veel minder wasmiddel

Pluspunten

  • dos systeem
  • eco silence

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Bontko Drenth 02-11-2016 Product paar dagen in bezit

Modern, veel mogelijkheden en toch eenvoudig te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Moderne machine. uitgepakt en werkelijk waar in 10 minuten gebruiksklaar.
Wasmiddel gevuld en een programma keuze gemaakt en wassen. Machine doet de rest. Lekker stil. echt een aanrader, waar voor je geld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
casper de wasser 01-11-2016 Product paar maanden in bezit

hij draait en draait en draait

Algemene score

8,0
ik heb dit deze wasmachine uit gekozen omdat er een automatisch doseersysteem op zit voor een heel schappelijke prijs.
altijd maar aan het pielen met die dopjes daar ben ik nu van af.
de programma's zij erg makkelijk en alles is ook los van elkaar in te stellen.
fijne machine met kwaliteit en bijna geruisloos

Pluspunten

  • autm. dosering
  • bijna niet hoorbaar
  • alles los in te stellen

Minpunten

  • past niet op mijn was machine verhoging

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Winkel 01-11-2016 Product paar dagen in bezit

Stil en makkelijk te bedienen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Stille en mooie wasmachine die makkelijk te bedienen is. Grote deuropening en een automatische wasmiddel en wasverzachter reservoir.

Pluspunten

  • stil
  • makkelijk te bedienen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
JK 30-10-2016 Product paar weken in bezit

Gemakkelijk, schoon, zuinig: i-DOS is onmisbaar geworden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik vindt de Bosch-wasmachine met intelligent doseersysteem (i-DOS) een prachtige machine. Nooit meer wasmiddel én wasverzachter doseren. Als we een keer een klein wasje doen, hebben we niet het gevoel dat we water en wasmiddel verspillen. De machine past de dosering precies aan aan de hoeveelheid wasgoed. Daarnaast is de timerklok ook ideaal. We worden 's ochtends ook niet wakker van de machine, want de koolborstelloze motor is erg stil. Bij de eerste wasbeurt hoorden we water klotsen, en dat was wat we hoorden. Superstil!

Pluspunten

  • i-DOS: snel was aan zetten en geen verspilling
  • Zuinig: in wasmiddel, water en stroomverbruik
  • Superstil
  • Timerklok
  • Digitale display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
G. Witteman 29-10-2016 Product paar dagen in bezit

Prachtige zuinige en stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Net één week in gebruik maar het is een prachtige machine. Dit apparaat wordt dagelijks gebruikt en dan is het héél fijn als je niet eens merkt dat deze draait.
Daarbij ziet het ernaar uit dat we hiermee ook nog eens wasmiddel én een hoge waterrekening gaan indammen. Super blij met de aankoop

Pluspunten

  • dosering water
  • dosering wasmiddel
  • stil
  • tov oude apparaat schonere was
  • energiezuinig én gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • nog net kunnen bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Tonlida 24-10-2016 Product paar dagen in bezit

Toch weer Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Obv 20 jaar !!! goede ervaring met Bosch wasmachine natuurlijk weer voor Bosch gekozen. Dit keer de WAT28640NL met I DOS wasmachine ontvangen via Coolblue. Vol vertrouwen zijn we ermee aan de slag gegaan. Bosch staat voor ons gelijk aan betrouwbaarheid.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Rob Geers 22-10-2016 Product paar dagen in bezit

Eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na veel wikken en wegen en in diverse winkels ons laten voorlichten, besloten wij een idos Bosch wasmachine aan te schaffen, het nieuwste type op dit moment. Deze machine gaat tot acht kilo en heeft een toerental van 1400 bij het centrifugeren. Hij is meer dan royaal voor een twee persoons-huishouden. Wij hebben hem nu een dikke week en een aantal wassen gedraaid. Het gebruiksgemak is verbluffend en het complete beddengoed, een tweepersoons dekbedovertrek Slopen 4 x. een hoeslaken en twee moltons, kregen we met gemak in de machine, er had nog wel meer bij gekund. Het wassen met de idos aan ging super. Ook hebben we een was gedraaid op de snelle stand, die draait in een uur een katoenen was op 40 graden. Alles schoon. Dus voor alsnog een goede machine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Jellie 20-10-2016 Product paar dagen in bezit

oude Bosch wasmach. na 15 jr vervangen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Toen onze oude Bosch de geest had gegeven zijn we direct op zoek gegaan naar een nieuwe Bosch. De afgelopen periode gaf veel vertrouwen en de nieuwe ziet er niet alleen fraai uit hij doet zijn werk uitstekend. Hopelijk gaan we weer een lang genieten van deze nieuwe machine

Pluspunten

  • stil
  • zuinig
  • mooi ontwerp
  • prima resultaten

Minpunten

  • nog niets gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
A. de Jong 20-10-2016 Product paar dagen in bezit

Erg stil

Algemene score

8,0
Mooie fijne wasmachine, heel erg stil en met een perfect resultaat.
Wij deden de vorige wasmachine nooit s nachts aan vanwege de herrie, maar deze hoor je echt helemaal niet.

Pluspunten

  • erg stil
  • idos systeem is echt geweldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Dunya 20-10-2016 Product paar maanden in bezit

mooie wasmachine, maar wast vlekken minder goed uit.

Algemene score

6,0
Ik was onder de indruk van de idos dossering systeem, daarom gekozen omdat ik zelf vaak veel wasmiddel in gooi. dat gaat ook wel goed, maar verschillende soorten vlekken krijg ik er niet uit terwijl met oude wasmachine wel lukte. Jammer dat er geen weg functie op zit.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed
Goed
Goed
Alexander K. 17-10-2016 Product paar dagen in bezit

Zuinige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Sinds kort hebben wij deze wasmachine in ons bezit en wat zijn wij er blij mee. Er kan tot 8 kilo wasgoed in en dat hebben wij wel nodig met een gezin wat bestaat uit 4 personen. Hij is stil en zeer zuinig in het gebruik van water, wasmiddel en wasverzachter. Door de grote draaiknop en touch paneel is het simpel in gebruik. Wij hebben er geen spijt van!

Pluspunten

  • Zuinig
  • Grote trommel
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
brigitte 16-10-2016 Product paar weken in bezit

grote deur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
super stille en mooie wasmachine, makkelijk in gebruik en was heerlijk schoon, duidelijke indicaties op het scherm en voorzien van kinderslot, top!

Pluspunten

  • grote deur
  • stil

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Rene 12-10-2016 Product paar dagen in bezit

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
i-Dos systeem is erg handig! Het display van de machine duidelijk en makkelijk in gebruik. De eerste paar wassen zijn meer dan goed!

Pluspunten

  • I-Dos
  • Display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Toon meer reviews