Bosch WVG30441NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 17 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Leki 28-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

slechte wasresultaten bij een kort programma.

Algemene score

5,0
Ik heb Bosch gekocht 2 maand geleden omdat ik in dat merk vertrouwen heb, maar er volgde teleurstelling. In vergelijking met de eerdere wasdroogmachine een zeer lage prestatie. Te lange duur van het wassen op alle programma's, slechte wasresultaten, vooral van het korte programma, de geur van het rubber tijdens het wassen en vooral na het drogen, een screentouch die reageert (als hij niet vergrendeld is) als u langs de machine loopt, verliest van mooie geur hoewel ik hetzelfde wasmiddel gebruikt met een eerdere wasdroogmachine . Die werkt niet zoals verwacht. De prijs is te hoog voor de product kwaliteit/megelijkheiden. Jammer.

Pluspunten

  • mooie design
  • garantie 10 jaar op motor

Minpunten

  • De lange duur van het wassen op alle programma's
  • slechte wasresultaten
  • de geur van het rubber tijdens het wassen
  • een screentouch die reageert op allees
  • geur van schoone was
Geschreven voor: Bosch WVG30441NL

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Fleur Oude Voshaar 17-08-2016
  • Product paar weken in bezit

Veel minder dan zijn voorganger

Algemene score

3,0
Ik ben helemaal niet zo tevreden met dit apparaat. De vorige ging na 6 jaar kapot, maar werkte goed. Ondanks het feit dat het apparaat 2 jaar korter mee ging, toch besloten om een nieuwe Bosch wasdroogcombi te nemen. Het nieuwe apparaat ziet er prachtig uit maar vooral de droogfunctie vind zeer teleurstellend. Het programma duurt bijna anderhalf uur langer en de was is helemaal niet droog, maar klammig. Ook komt er veel meer stof vrij en vind ik de programmasamenstelling veel minder prettig. Als ik op nieuw zou moeten kiezen zou ik hem niet nemen.

Pluspunten

  • mooi design
  • digitale display
  • 90 graden functie

Minpunten

  • droogt niet goed
  • programmasamenstelling
  • veel stof bij drogen
  • lange programma's
  • duur
Geschreven voor: Bosch WVG30441NL

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Onvoldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Boudewijn 07-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,4
Gemakkelijk te bedienen. Keuze in droogduur en energieverbruik.
Bij standaardinstellingen duurt drogen wel lang. Maar ik heb geen referentie, nooit een droger gehad. Was komt er in ieder geval wel droog uit.
Apparaat maakt geen storende geluiden.
Aanrader!
Geschreven voor: Bosch WVG30441NL

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

leki 18-03-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

mooi design, slecht prestatie

Algemene score

7,0
Mooi design, slecht prestatie, te duur voor die resultaten. Lange droog programma en was is niet droog en er is te veel stof . Was goed.

Pluspunten

  • design
  • 2 in 1
  • Was resultaten

Minpunten

  • droog programma te lang
  • Veel stof na drogen
Geschreven voor: Bosch WVG30441NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nabila 09-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

mooi apparaat

Algemene score

7,0
ik ben erg tevreden met mijn bosch wasmachine, alleen moet ik nog uitzoeken hoe ik er voor kan zorgen dat de droger wat minder tijd neemt. ik weet niet eens of het kan.
Geschreven voor: Bosch WVG30441NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

WK 21-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Behoorlijk stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het wasprogramma is super stil. Het droogprogramma maakt is minder stil maar goed te doen. Ivm de A status duren de programma's wel lang. En de deur zit op de machine rechts en niet links zoals vermeld op de site. Als je ernaar kijkt, zit de deur wel links. (Wat is dan links/rechts?)
Geschreven voor: Bosch WVG30441NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ivan 21-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zeer tevreden

Algemene score

9,0
Onze machine had het na 15 jaar een vervanging nodig. Ik ben zeer tevreden over mijn eerste paar wasbeurten. Het enige wat een beetje jammer is de tijd voor het was en droogprogramma. voor een standaard programma is het gemiddeld 3 uur.

Pluspunten

  • Uitgebreid keuzes
  • wassen en drogen

Minpunten

  • duur van het programma
Geschreven voor: Bosch WVG30441NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mr FBR 22-05-2017

Genieten van de was doen !

Algemene score

10,0
Het duurt even, maar dan heb je ook wat. Het enige wat je moet doen is je was op een iets andere manier uitsplitsen (bijvoorbeeld dun en dik apart), eventueel je eigen voorkeuren voor temperatuur, toerental centrifugeren, en strijkdroog of kastdroog kiezen : start !
Geschreven voor: Bosch WVG30441NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

was-droogcombinatie 17-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

duidelijk bedieningsconsole. zeer gebruiksvriendelijk.

Algemene score

10,0
Na de installatie direkt in gebruik genomen. Met plezier de eerste wasbeurt gedaan. Wat een duidelijke machine. Zeer goede centrifuge. Wel 24 uur van te voren in te stellen. Handige tiptoetsen.
Geschreven voor: Bosch WVG30441NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nelly 26-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geluidsarm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik was al in het bezit van een Bosch wasmachine, is na 7 jaar stuk gegaan aan de lager van de trommel, maken was voor mij geen optie, vanwege de hoge reparatie prijs.
de combinatie wassen en drogen in een apparaat is mij goed bevallen van het merk Bosch.

Pluspunten

  • weinig geluid
  • grote vulopening

Minpunten

  • lange was duur bij 60 graden
Geschreven voor: Bosch WVG30441NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

evarglas 24-11-2016

Geweldige aankoop

Algemene score

10,0
Nu twee maanden in gebruik, van alle gemakken voorzien.
Weinig geluid, veel functies en gemakkelijk in gebruik.
Geschreven voor: Bosch WVG30441NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Leonoor 24-10-2016

Geweldige machine

Algemene score

10,0
Het is ontzettend fijn om je vieze was er in te doen en die er een paar uur later heerlijk schoon en droog uit te halen. Het enige jammere is dat je het zelf nog moet opvouwen ;)
Geschreven voor: Bosch WVG30441NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Wendy Ouwehand 22-02-2016

Goede verhouding kwaliteit en prijs

Algemene score

8,0
Zuinig in gebruik. Geruisloos. Overzichtelijke display. Goede garantievoorwaarden. Uit ervaring weet ik: Bosch is eigenlijk altijd een goed product.
Geschreven voor: Bosch WVG30441NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Herman 24-11-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,2
Instructie boekje vond ik niet zo goed, kan aan mijn intelligentie liggen. Hoe vaker in gebruik hoe makkelijker.
Geschreven voor: Bosch WVG30441NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Andre 29-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Deze maschine is een groot verschil wat geluid betreft met de oude. Soms moet ik nog even kijken of het apparaat wel aanstaat want je hoort amper dat er gewassen wordt....
Geschreven voor: Bosch WVG30441NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kornelisse 13-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
makkelijk in gebruik Hebben de wasmachine/droger pas enkele weken werkt voorlopig perfect en is geruisloos eenvoudig display
Geschreven voor: Bosch WVG30441NL

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toos Bax 28-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,4
Ik heb al een paar keer gewassen en hij draait bijna geruisloos en is makkelijk te bedienen.
Wast goed schoon en komt er goed gecentrifugeerd uit.
Geschreven voor: Bosch WVG30441NL

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer