Bosch WVG30441NL - Reviews

Specificaties
Vulgewicht
8 kg
Energieklasse
A
Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 13 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fleur Oude Voshaar 17-08-2016 Product paar weken in bezit

Veel minder dan zijn voorganger

Algemene score

3,0
Ik ben helemaal niet zo tevreden met dit apparaat. De vorige ging na 6 jaar kapot, maar werkte goed. Ondanks het feit dat het apparaat 2 jaar korter mee ging, toch besloten om een nieuwe Bosch wasdroogcombi te nemen. Het nieuwe apparaat ziet er prachtig uit maar vooral de droogfunctie vind zeer teleurstellend. Het programma duurt bijna anderhalf uur langer en de was is helemaal niet droog, maar klammig. Ook komt er veel meer stof vrij en vind ik de programmasamenstelling veel minder prettig. Als ik op nieuw zou moeten kiezen zou ik hem niet nemen.

Pluspunten

  • mooi design
  • digitale display
  • 90 graden functie

Minpunten

  • droogt niet goed
  • programmasamenstelling
  • veel stof bij drogen
  • lange programma's
  • duur

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Onvoldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Boudewijn 07-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,4
Gemakkelijk te bedienen. Keuze in droogduur en energieverbruik.
Bij standaardinstellingen duurt drogen wel lang. Maar ik heb geen referentie, nooit een droger gehad. Was komt er in ieder geval wel droog uit.
Apparaat maakt geen storende geluiden.
Aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ivan 21-06-2017 Product paar dagen in bezit

Zeer tevreden

Algemene score

9,0
Onze machine had het na 15 jaar een vervanging nodig. Ik ben zeer tevreden over mijn eerste paar wasbeurten. Het enige wat een beetje jammer is de tijd voor het was en droogprogramma. voor een standaard programma is het gemiddeld 3 uur.

Pluspunten

  • Uitgebreid keuzes
  • wassen en drogen

Minpunten

  • duur van het programma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mr FBR 22-05-2017

Genieten van de was doen !

Algemene score

10,0
Het duurt even, maar dan heb je ook wat. Het enige wat je moet doen is je was op een iets andere manier uitsplitsen (bijvoorbeeld dun en dik apart), eventueel je eigen voorkeuren voor temperatuur, toerental centrifugeren, en strijkdroog of kastdroog kiezen : start !
Oorspronkelijk gepost op www.bosch-home.nl

Reageer

was-droogcombinatie 17-05-2017 Product paar dagen in bezit

duidelijk bedieningsconsole. zeer gebruiksvriendelijk.

Algemene score

10,0
Na de installatie direkt in gebruik genomen. Met plezier de eerste wasbeurt gedaan. Wat een duidelijke machine. Zeer goede centrifuge. Wel 24 uur van te voren in te stellen. Handige tiptoetsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nelly 26-04-2017 Product paar dagen in bezit

Geluidsarm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik was al in het bezit van een Bosch wasmachine, is na 7 jaar stuk gegaan aan de lager van de trommel, maken was voor mij geen optie, vanwege de hoge reparatie prijs.
de combinatie wassen en drogen in een apparaat is mij goed bevallen van het merk Bosch.

Pluspunten

  • weinig geluid
  • grote vulopening

Minpunten

  • lange was duur bij 60 graden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

evarglas 24-11-2016

Geweldige aankoop

Algemene score

10,0
Nu twee maanden in gebruik, van alle gemakken voorzien.
Weinig geluid, veel functies en gemakkelijk in gebruik.
Oorspronkelijk gepost op bsh-bosch

Reageer

Leonoor 24-10-2016

Geweldige machine

Algemene score

10,0
Het is ontzettend fijn om je vieze was er in te doen en die er een paar uur later heerlijk schoon en droog uit te halen. Het enige jammere is dat je het zelf nog moet opvouwen ;)
Oorspronkelijk gepost op bsh-bosch

Reageer

Wendy Ouwehand 22-02-2016

Goede verhouding kwaliteit en prijs

Algemene score

8,0
Zuinig in gebruik. Geruisloos. Overzichtelijke display. Goede garantievoorwaarden. Uit ervaring weet ik: Bosch is eigenlijk altijd een goed product.
Oorspronkelijk gepost op bsh-bosch

Reageer

Herman 24-11-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,2
Instructie boekje vond ik niet zo goed, kan aan mijn intelligentie liggen. Hoe vaker in gebruik hoe makkelijker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Andre 29-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Deze maschine is een groot verschil wat geluid betreft met de oude. Soms moet ik nog even kijken of het apparaat wel aanstaat want je hoort amper dat er gewassen wordt....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kornelisse 13-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
makkelijk in gebruik Hebben de wasmachine/droger pas enkele weken werkt voorlopig perfect en is geruisloos eenvoudig display

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toos Bax 28-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,4
Ik heb al een paar keer gewassen en hij draait bijna geruisloos en is makkelijk te bedienen.
Wast goed schoon en komt er goed gecentrifugeerd uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer