Bosch WAW32672NL - Reviews

9,2 Lees 130 reviews
Best Reviewed aug 2015 Bosch WAW32672NL
Best Reviewed augustus 2015
Specificaties
Vulgewicht
9 kg
Energieklasse
A+++-30%
Geluidsniveau centrifugeren
73 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 130 reviews

9,2

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

E.Balk 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel blij met deze machine.
Je hoort hem niet en het systeem wat je wasmiddel en evt je wasverzachter doseert super handig.
Met deze machine hoef je eigenlijk nergens meer aan te denken.
Ook zitten er genoeg verschillende programma's op zodat je met een 1 persoons huishouden tot een heel groot gezin terecht kan.
Hij geeft zelfs aan wanneer hij gereinigd wilt worden doormiddel van een speciaal reinigingsmiddelen programma.
Eigenlijk hoef je je alleen nog maar druk te maken om wasmiddel in huis te hebben en ook dat geeft hij aan.

Pluspunten

  • Nooit meer te veel wasmiddel of verwachten.
  • Genoeg variatie
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
v.Halleriet 30-11-2016 Product paar maanden in bezit

prima machine zeer gebruiksvriendelijk duidelijk display

Algemene score

9,0
Makkelijke bediening prijs/kwaliteit is Oké af en toe wasmiddel/verzachten bij vullen kind kan de was doen!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Jos Muurman 29-11-2016 Product paar weken in bezit

Top Bosch Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze machine voldoet volledig aan onze verwachtingen. De i-dos is ideaal, het voorkomt dat je overmatig veel wasmiddel en wasverzachter gebruikt. We hebben de wasmachine op zolder staan en horen hem niet, dat was bij de vorige, een miele, wel anders(17 jaar oud). Ook de trommel inhoud is super we kunnen nu eindelijke makkelijk ons beddengoed wassen inclusief matrashoezen. De instel mogelijkheden zijn vollop. Kortom wij zijn tot nu toe erg tevreden.

Pluspunten

  • stil
  • grote trommel
  • dosering wasmiddel/wasverzachter
  • erg divers met instel mogelijkheden

Minpunten

  • nog niet opgemerkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Theo van Haarlem 27-11-2016 Product paar weken in bezit

Mooi vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Duidelijke display met veel instellingen. Zuinig in gebruik, denkt aan het milieu, aan anderen deze wasmachine aanraden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Petra Bruinsma 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

zeer duidelijk en gemakkelijk te bedienen scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze wasmachine gekozen omdat het een grote trommel heeft nl. 9 kg.
Het afleescherm is duidelijk te gebruiken en af te lezen en het lijkt mij ideaal om niet meer met zeep te morsen, het doseer systeem is een super uitvinding. Uiterlijk is het apparaat ook prachtig !!

Pluspunten

  • wasmiddel doseersysteem
  • groot aflees scherm
  • grote trommel , 9 kg
  • prachtig uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Petra Bruinsma 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

zeer duidelijk en werkbaar scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze wasmachine gekozen omdat het een grote trommel heeft , 9 kg.
Het afleesscherm is duidelijk te gebruiken en af te lezen .
en het lijkt mij ideaal om niet meer met zeep te morsen , het doseer systeem is een super uitvinding .
Uiterlijk is het apparaat ook prachtig !!

Pluspunten

  • wasmiddel doseersysteem
  • grrot aflees scherm
  • grote trommel , 9 kg
  • prachtig uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Cemile 24-11-2016 Product paar weken in bezit

Mooi design, goed gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het product is heel mooi ontworpen en het gebruik ervan is heel soepel en goed. De wasmachine werkt uitstekend.

Pluspunten

  • Erg mooi
  • Werkt goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Marjola Houtepen 23-11-2016 Product paar weken in bezit

Stil en zelf het 2 persoonsdekbed past erin. IDos werkt TOP!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Bosch, gewoon goede ervaringen mee. Perfecte kwaliteit. I dos voor het gemak en minder verspilling van wasmiddel. En werkt in de praktijk Top!
Stil. 1600 toeren dus droge was. Past wastijd aan lading. Daardoor is was sneller klaar bij kleine wasjes.

Pluspunten

  • grote trommel
  • I Dos
  • Stil
  • Past wastijd aan hoeveelheid aan

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Iem 22-11-2016 Product paar weken in bezit

Stijlvolle, stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze wasmachine gekocht vanwege het wasmiddeldoseersysteem. Je gebruikt hierdoor nooit te veel wasmiddel. In vergelijking met de oude wasmachine zijn de digitale functies een grote vernieuwing. Even in de handleiding is daarom nodig. Verder prima wasmachine met lekker grote trommel die goed met de kleding omgaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Eric van Maanen 22-11-2016 Product paar dagen in bezit

mooie grote trommel met een overzichtelijk bedieningspaneel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
nog weinig ervaring met deze wasmachine. Tot nu toe erg tevreden. Wij overwegen om ook een droger te kopen van Bosch zodat deze mooi aansluit op de capaciteiten van de wasmachine

Pluspunten

  • grote trommel
  • duidelijk bedieningspaneel

Minpunten

  • lange programma's (tijdsduur)
  • nvt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Robbie 16-11-2016 Product paar dagen in bezit

Grote wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer veel mogelijkheden, om allerlei verschillende wasjes te doen. Zelfs zijde
Het ziet er ook naar uit, dat hij erg energie zuinig is. Een laag stroomverbruik.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Houben 15-11-2016 Product paar weken in bezit

Stille en stabiele wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 10 jaar vond de oude Bosch wasmachine het goed geweest en hebben we weer voor een Bosch gekozen. Zo zie je dat in 10 jaar tijd weer een heleboel is verbeterd, absoluut mooi en fijn apparaat!

Pluspunten

  • Stil
  • Uitgebreid

Minpunten

  • i-dos voor 1 type wasmiddel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
RTimmer 12-11-2016 Product paar weken in bezit

Mooi design, veel mogelijkheden maar toch simpel in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Machine bevalt goed, fijn dat er zoveel in kan en mijn droger is sneller klaar door het hoge toerental. Veel mogelijkheden, toch simpel in bediening en is redelijk stil.

Pluspunten

  • grote inhoud
  • i-dos systeem

Minpunten

  • niet goedkoop in aanschaf
  • standaardprogramma duurt wel wat lang

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
ceelen 11-11-2016 Product paar dagen in bezit

goede leves duur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
waarom voor gekozen 19,,,,,,5 jaar geleden getrouwd een bosch wasmachine en droger gekocht na deze tijd 19.5 jaar ging de wasmachine stuk dus ik kan niet anders zeggen niet zo moeilijk dat we weer voor bosch kiezen trouwes de droger doet het nog steeeds goed SUPER BOSCH

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Odette de Ridder 10-11-2016 Product paar dagen in bezit

Lekker fris, en makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De was komt er praktisch droog en fris uit. Het bedieningspaneel is eenvoudig, overzichtelijk en zeer uitgebreid.

Pluspunten

  • Fris
  • Toerental centrifuge is in te stellen
  • Temperatuur is in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Wasbeer 05-11-2016 Product paar dagen in bezit

Muisstil en handig doseersysteem

Algemene score

8,0
Deze wasmachine is verbazingwekkend stil en heeft een handig doseersysteem. Er kan veel in (9kg) en de bediening is erg eenvoudig. Minpunt is de erg lelijke tekst 'EXLUSIV' op de deur.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Handig doseersysteem

Minpunten

  • Lelijke tekst op deur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Joris 27-10-2016 Product paar dagen in bezit

nieuw wassen met dosering

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nieuwe wasmachine met automatische dosering, leek overdreven maar is erg fijn. Hoewel het besparen van water moeilijk te controleren is is dat ook wel een groot voordeel naast besparen en geen geode met middelen

Pluspunten

  • automatische dosering
  • grote trommel
  • heldere bediening
  • mogelijkheid keizen voor snelheid of zeer zuinig

Minpunten

  • kan maar 1 soort wasmiddel in

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
vrede 26-10-2016 Product paar weken in bezit

fraai ding

Algemene score

8,0
een heel mooi ding om te zien en de functies zijn ook dermate goed dat ik versteld van sta. duur in aanschaf, maar zeer zeker waard! zeker een aanrader!

Pluspunten

  • mooi om te zien
  • veel functies
  • zuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Tonny 26-10-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer prettige wasmachine, met een duidelijk instelprogramma

Algemene score

8,0
Wij hebben gekozen voor deze machine om zijn prettige bediening
en daarbij om de levensduur en garantie

Pluspunten

  • grote inhoud

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed
Nijland 25-10-2016 Product paar dagen in bezit

Grote inhoud en vulopening, nooit te veel waspoeder.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een juweeltje van een machine. Het is een genot om te wassen. Heb de machine nog maar een paar dagen, wil hem nu al niet meer kwijt. Was dit maar er 20 jaar geleden maar geweest.

Pluspunten

  • Grote inhoud
  • Grote vulopening.
  • Stille machine

Minpunten

  • Nog geen ontdekt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Toon meer reviews