Bosch WAW32672NL - Reviews

Best Reviewed aug 2015 Bosch WAW32672NL
Best Reviewed augustus 2015
Specificaties
Vulgewicht
9 kg
Energieklasse
A+++-30%
Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.nl

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

anja van voorst 29-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
super wasmachine zeer gebruiksvriendelijk zuinig en superstil leuke snufjes lampje in de trommel.
wasmiddel en wasverzachter in de dispenser die in het zeepbakje zit ingebouwd gemakkelijk te doseren met de tiptoets.
natuurlijk kun je ook met poeder wassen dat vakje zit naast de dispenser.
bediening met de tiptoetsen werkt supergoed heb niet hoeven wennen aan de moderne techniek bij deze machine.
echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nienke 123 07-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,4
Mooi apparaat met veel opties en zeer zuinig. Zeker aan te bevelen aan een gezin met kinderen. Wasmachine is erg stil, wat erg prettig is als ie regelmatig s'nachts wast.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ilse 31-01-2017 Product paar weken in bezit

fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg simpel te bedienen machine, geen handleiding voor nodig. Nu merk ik pas hoe slecht mijn vorige op laatst nog waste. Met deze machine gaat alles stukken beter schoon. Ook onverwacht blij met de verlichting, toch wel eens handig. Ook de 9 kg trommel is genieten met de sportende kinderen.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • grote trommel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tilly 28-01-2017 Product paar weken in bezit

Duidelijk verlicht display,makkelijk machine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Grote vulopening,duidelijk en goed verlicht,makkelijke machine!
'n kind kan de was doen is 't gezegde,is bij deze machine ook zo!
Prima aankoop gedaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koert van Zee 27-01-2017 Product paar maanden in bezit

Nuttige binnenverlichting

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
wasmachine met een begrijpelijke bediening, grote capaciteit en mogelijkheid voor centrifugeren bij een hoog toerental

Pluspunten

  • binnenverlichting
  • instelbaar toerental centrifuge

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jaap Bogaard 21-01-2017 Product paar weken in bezit

Mooi uiterlijk en bijna geluidsloos wassen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De wasmachine voldoet zeker aan onze verwachtingen, het digitale voorfront, het wasresultaat en natuurlijk de energiezuinige motor en het lage waterverbruik

Pluspunten

  • energieverbruik
  • geluidsloos
  • waterverbruik

Minpunten

  • zwaar gewicht om te beuren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jongsma 18-01-2017 Product paar weken in bezit

Goede wasresultaten en idos systeem is super

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goede degelijke wasmachine zoals we van Bosch gewend zijn. Uitstekende wasresultaten en met het idos systeem is geknoei met wasmiddel/wasverzachter en afmeten van de juiste hoeveelheden verleden tijd.
Er zijn veel mogelijkheden bij deze wasmachine zonder dat het bedieningsgemak er onder te lijden heeft.

Pluspunten

  • I-dos systeem
  • bedieningsgemak
  • wasresultaten
  • programmamogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit 11-01-2017 Product paar weken in bezit

Eenvoudige bediening en zeer stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na het lezen van vele reviews kon ik niet meer om deze Bosch heen. Het belangrijkste voor mij was het geluid en de 10 jaar garantie op de motor. Dit zegt al genoeg over de kwaliteit. Moest wel even nadenken over de prijs maar hij is het zeker waard. Heb hem nu 'n paar weken in gebruik en ben dik tevreden. Hij is zo stil dat ik af en toe ga kijken of hij het nog doet. Grote trommel en gebruiks gemak is geweldig duidelijk. Hij doseert zelf de wasmiddelen. Hoe zuinig wil je het hebben. Wij doen er altijd te veel in. Ook water en energie verbruik is een stuk minder. Ik ben heel blij met deze machine.

Pluspunten

  • Geluidsarm
  • Gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rowan 08-01-2017 Product paar maanden in bezit

Bosch WAW 32672

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijk apparaat, draait geluidloos en een pluspunt is dat hij zelf wasmiddel toevoegd. We zijn zo blij dat onze AEG machine veelste snel gesneuveld is.

Pluspunten

  • Zeep systeem
  • Grote trommel

Minpunten

  • Nog niet ontdekt
  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coby Saly 05-01-2017 Product paar dagen in bezit

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nog slechts kort in gebruik maar nu al zeer tevreden.
Ben al zeer tevreden over de Bosch wasdroger vandaar ons besluit tot aankoop van de wasmachine.
Zeer geruisloos, duidelijke display, schoon wasresultaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

mekenkamp 05-01-2017 Product paar weken in bezit

Intuitief, mooi en snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Werkt direct na een kleine opleiding door de installateur. Fijne stille machine en het gaat eigenlijk maar om 1 ding: wast prima!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sylvester 05-01-2017 Product paar dagen in bezit

Minder wasmiddel.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk in gebruik. Minder wasmiddel nodig door gedoseerd gebruik.
Makkelijk in te stellen. Goede wasresultaten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert 03-01-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie machine met veel handige besparende opties

Algemene score

9,0
Het allerbelangrijkste: de was wordt keurig schoon! Deze machine blinkt uit in gebruiksgemak. Door de juiste instellingen te kiezen kun je stroom, water en wasmiddel besparen. En hij mag gezien worden. Kortom, helemaal tevreden!

Pluspunten

  • Wast schoon
  • Besparend
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josephine 30-12-2016 Product paar weken in bezit

Mooie machine gemakkelijk te bedienen met nieuwe snufjes

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze machine een week in huis. Wat meteen opvalt: hij is mooi! Dmv draaien van knoppen licht het programma op. In het display verschijnt temperatuur, toeren en tijdsduur. Met i-dos kan je evengoed zelf wasmiddel en wasverzachter aanpassen dmv tiptoetsen. Uitzetten kan je i-dos ook. Wasmiddel maar ook voor wasverzachter, dus helemaal onder controle. I-dos is wel heel erg lekker in gebruik. Een kind kan de was doen. Letterlijk!
En je kan ook nog met een wasbolletje of poeder wassen wannneer je dat voor bepaald wasgoed wil.
Verder kan met speedperfect een katoenwas in een uur perfect schoon ipv 2 uur 20 minuten.Bij kortere programma's scheelt het zeer weinig tijd.
Wat voor mij ook doorslaggevend was bij deze machine is het programma voor trommelreiniging. Dit is tegen vetluis. Geweldige uitvinding! Maar dat ga ik nog ondervinden.

Pluspunten

  • I-dos
  • Trommelreiniging programma
  • Stillemachine
  • Wasbolletje kan ook
  • Gemakkelijk te bedienen

Minpunten

  • Geen klok, wel programmaduur
  • Piepjes uitzetten is even een dingetje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thuinte 29-12-2016 Product paar dagen in bezit

Grote trommel, idos systeem

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hele fijne machine met grote trommel, er zit idos op maar je kunt zelf kiezen of je deze wilt gebruiken. Bij alle programma's kiest ie zelf het toerental en graden maar kun je ook weer zelf aanpassen. Super handig, van alle gemakken voorzien.

Pluspunten

  • kan was toevoegen na start
  • maakt weinig geluid
  • idos
  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anja 29-12-2016 Product paar dagen in bezit

Ruime trommel

Algemene score

9,0
Ruime trommel. Ideaal dat je het programma kunt verkorten, ook het programma van 15 minuten is ideaal om je kleding op te frissen. Automatische wasmiddel/verzachter is ook ideaal!! Altijd weer even wennen een nieuwe wasmachine maar deze went snel!! TOP!

Pluspunten

  • ruime trommel
  • korte programma's
  • automatische dosering

Minpunten

  • geen rechtsdraaiende deur.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ingrid 28-12-2016 Product paar weken in bezit

Simpel en duidelijk bedieningspaneel.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We zochten een geluidarme wasmachine. Deze Bosch voldoet aan onze eisen. Ook heel handig is het wasmiddel reservaat van ruim 1 liter.
We hebben de machine nu 2 weken en zijn we zeer tevreden mee.

Pluspunten

  • geluidsarm
  • groot wasmiddel reservaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Alibert 23-12-2016 Product paar weken in bezit

Zuinig, stil en makkelijk in de bediening

Algemene score

9,0
De bediening is makkelijk en logisch maar biedt toch veel mogelijkheden.
Apparaat is stil en biedt keuzemogelijkheid voor snel of zuinig.

Pluspunten

  • stil
  • bediening
  • mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

gvp 21-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

volautomatische wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super ik ben erg blij met deze aankoop! 2 jaar geleden voor onze dochter gekocht en nu voor onze zoon. Super stille machine en gebruiksvriendelijk zeer zeker een aanrader!

Pluspunten

  • altijd gedoseerde wasmiddel
  • lamp in de trommel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

V Wagemakers 17-12-2016 Product paar weken in bezit

Goede verlichting in trommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Was is zeer schoon en de machine maakt weinig geluid en verbruikt weinig stroom daardoor zeker de moeite om deze wasmachine aan te schaffen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews