Siemens WM14W592NL - Reviews

9,0 Lees 218 reviews
Specificaties
Vulgewicht
9 kg vulgewicht
Energieklasse
A+++-30% energieklasse
Geluidsniveau
71 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 218 reviews

9,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Denise 19-04-2016 Product paar dagen in bezit

Perfecte wasmachine

Algemene score

10,0
Hele fijne wasmachine, gebruiksvriendelijk, prima instelbaar en goede programma's. Het outdoor programma is een toevoeging waar ik heel blij mee ben met mijn man die buiten werkt en ons zoontje die graag door de tuin kruipt. Top resultaten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Wagemakers 24-03-2016 Product paar dagen in bezit

Goede aankoop op basis van prijs kwaliteit

Algemene score

9,0
Wij hebben bij de firma Lunenburg in Nuland een nieuwe Siemens wasmachine gekocht. Aanvankelijk kwamen we eigenlijk voor een duurdere Miele wasmachine. Dankzij een goede voorlichting en een luisterend oor van de verkoopadviseur aangaande onze productwensen en dagelijkse gebruik kwamen we tot deze passende keuze. Een fijne, stille -en gebruiksvriendelijke machine met een grote wascapaciteit en bevalt tot op heden uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moonen 04-03-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Ideale wasmachine voor een gezin met twee kinderen. De wasmachine beschikt over fijne wasprogramma-s en heeft een grote trommel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid Coenen 27-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Een kind kan de was doen! Simpel en zéer gebruiksvriendelijk; zelfs mijn 2 zonen die nu moeten leren hoe de was te doen, kunnen dit!Het digitale display geeft duidelijk aan wat ze hebben gekozen dmv de draaiknop en de wasmachine doet de rest.. nu nog leren wit van bont te scheiden!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan 07-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Makkelijk in gebruik en goed resultaat en energie zuinig.
Niet al te veel toeters en bellen zo dat je niet meer weet wat je in moet stellen. het is ook goed dat de machine uit gaat als die klaar is vooral als je niet thuis bent bleef de oude wasmachine de hele dag aanstaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kaatje 22-01-2017 Product paar dagen in bezit

heerlijke trommel en makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik heb de machine net een paar dagen. ik heb het al verschillende keren gebruikt, maar het werkt heel fiijn en makkelijjk. kan ook meer wasgoed in. fijn!!!! minder keer wassen.

Pluspunten

  • lamp in de trommel
  • makkelijk te vullen

Minpunten

  • deurtje pomp staat wat omhoog.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Timon 03-01-2017 Product paar dagen in bezit

Geweldige machine geluifsloos

Algemene score

9,0
Deze machine werkt perfect geluidloos
En is supergroot qua volume.
En dat voor een scherpe prijs!
Gewoon een absolute aanrader voor elk gezin

Pluspunten

  • Geluidloos
  • Grote trommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

J. Darding 02-01-2017 Product paar dagen in bezit

Stil apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De nieuwe machine is geruisloos.
De bediening is gebruiksvriendelijk.
Fijn dat je tijdens het programma nog was erbij kunt doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 29-12-2016 Product paar weken in bezit

Mooie afwerking

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb gekozen voor dit produkt, omdat er een uitsteltijd mogelijk was, dat de inhoud iets groter is dan de standaard apparaten en omdat Siemens goed bekend staat bij mij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacco van Nijnatten 27-12-2016 Product paar dagen in bezit

Top wasmachine en zeer stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Top apparaat, zeer stil, voldoende functies en mooi design. Daarbij uitstekende levering en zeer goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger 24-12-2016 Product paar dagen in bezit

Veel inhoud en stil

Algemene score

8,0
Prima wasmachine. Stil en diverse programma's waaronder eco of juist snel klaar. Voor ons als gezin prima.

Pluspunten

  • Grote capaciteit
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anna 22-12-2016 Product paar weken in bezit

Licht in de trommel!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn vorige wasmachine (Miele) dateerde uit 1985...Wat een verademing deze Siemens wasmachine: 9 kg laadvermogen, licht in de trommel, geruisloos en een eenvoudig besturingssysteem en mijn was is schoner dan voorheen...

Pluspunten

  • geruisloos
  • "piept" wanneer wasprogramma is afgelopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

John van Wolfswinkel 22-12-2016 Product paar maanden in bezit

Wasmachine en wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Bij het zoeken van een nieuwe wasdroger en wasmachine werd ons geadviseerd om voor het merk Siemens te kiezen, dat blijkt tot op heden één van de betere beslissingen te zijn welke wij genomen hebben met het inrichten van onze nieuwe woning.

Pluspunten

  • zuinig en economisch
  • schone was

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

leo 19-12-2016 Product paar dagen in bezit

eerste indruk prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
een helder display geeft aan welke stappen je moet nemen voor een schone was. veel mogelijkheden voor vlekken behandeling en een zelfdenkende machine...top

Pluspunten

  • helder display
  • veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Inge 15-12-2016 Product paar weken in bezit

Grote laadruimte, fijne toetsen, overzichtelijke display.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het apparaat is mij aanbevolen door de monteur van Lunenburg nadat mijn oude machine het begeven had. Zij geven altijd prima advies!

Pluspunten

  • grote laadruimte
  • overzichtelijk display

Minpunten

  • ---
  • ---

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Corrie Geschiere 07-12-2016 Product paar dagen in bezit

high tech wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De vele mogelijkheden voor je wasprogramma's, zijn duidelijk en overzichtelijk aangegeven. Maakt weinig lawaai tijdens het wassen, ruikt heerlijk fris. Ook heel handig, het aantal KG per was wordt aangeduid, dus zit je nooit boven het maximum. De toets voor trommel reinigen is ideaal, 1x/per maand trommel reinigen is een klein kunstje en het behoud van je machine. Deze wasmachine is een echte aanrader!

Pluspunten

  • aantal KG/was wordt aangegeven
  • toets voor trommel reinigen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

toos 03-12-2016 Product paar weken in bezit

Bediening is eenvoudig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Veel mogelijk heden en de bediening is kinderspel. Voor elke was is er wel een programma. Maakt zeer weinig geluid en de was komt er weer schoon uit zoals het hoort.

Pluspunten

  • duidelijke bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark Peeters 02-12-2016 Product paar weken in bezit

Mooie wasmischine en gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie wasmachine met grote deur en gemakkelijk bediening.
Veel verschillende programma's waaronder een programma om de trommel schoon te maken. Dit is zeker nodig met huidige korte 30 graden wasjes.

Pluspunten

  • Design
  • Gebruiksgemak

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

En heg 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Super product .Bedankt siemens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede ,mooie slanke, staat elegant maar belangrijk een makkelijk bedienbare ,geluidloze wasmachine Wij zijn er blij mee

Pluspunten

  • Mooi slank en makkelijk bedienbaar

Minpunten

  • Nog geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

futuristische wasmachine 17-11-2016 Product paar dagen in bezit

Futuristische machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik was helemaal enthousiast toen de wasmachine binnen kwam.
De winkel prees de wasmachine aan als bijna een professionele wasmachine.
En ik begrijp ook waarom.
De wasmachine beschikt over verschillende functies die ideaal zijn voor een groot gezin (zoals bij ons een kleine op komst) wat dus heet, veel vuile was en vlekken.
De wasmachine beschikt over een hygiëne programma (ideaal voor vuile luiers).
Ook heeft de wasmachine een grasvlekken, bloedvlekken, vet vlekken en wijnvlekken programma.

Wat mijn partner vooral programma vind is dat je de wasmachine kunt instellen op de tijd wanneer jij wil dat hij klaar is met wassen.

De trommel is 9kg en beschikt over een lamp als je de was erin legt of eruit haal.

Ook is de wasmachine super stil wat ik fantastisch vind.

Energieklasse is super zuinig en dan zit er ook nog eens extra eco knop op (dit zorgt wel dat de was duur langer wordt maar als je overstap van een oude machine naar een nieuw valt dit te overzien).

Nogmaals ik raak er niet over uit gesproken zo geweldig vind ik de wasmachine.

Echt futuristisch, zuinig met veel mooie functies

Ik kan er alleen maar lof over spreken.

Pluspunten

  • vlekken programma's
  • hygiene programma
  • weinig geluid
  • uitgerekende wasprogramma's
  • energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews