Siemens WM14W592NL - Reviews

Laagste prijzen -16% prijsdaling
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
71 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 253 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jos Wagemakers 24-03-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goede aankoop op basis van prijs kwaliteit

Algemene score

9,0
Wij hebben bij de firma Lunenburg in Nuland een nieuwe Siemens wasmachine gekocht. Aanvankelijk kwamen we eigenlijk voor een duurdere Miele wasmachine. Dankzij een goede voorlichting en een luisterend oor van de verkoopadviseur aangaande onze productwensen en dagelijkse gebruik kwamen we tot deze passende keuze. Een fijne, stille -en gebruiksvriendelijke machine met een grote wascapaciteit en bevalt tot op heden uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denise 19-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

Perfecte wasmachine

Algemene score

10,0
Hele fijne wasmachine, gebruiksvriendelijk, prima instelbaar en goede programma's. Het outdoor programma is een toevoeging waar ik heel blij mee ben met mijn man die buiten werkt en ons zoontje die graag door de tuin kruipt. Top resultaten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moonen 04-03-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Ideale wasmachine voor een gezin met twee kinderen. De wasmachine beschikt over fijne wasprogramma-s en heeft een grote trommel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid Coenen 27-02-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Een kind kan de was doen! Simpel en zéer gebruiksvriendelijk; zelfs mijn 2 zonen die nu moeten leren hoe de was te doen, kunnen dit!Het digitale display geeft duidelijk aan wat ze hebben gekozen dmv de draaiknop en de wasmachine doet de rest.. nu nog leren wit van bont te scheiden!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan 07-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Makkelijk in gebruik en goed resultaat en energie zuinig.
Niet al te veel toeters en bellen zo dat je niet meer weet wat je in moet stellen. het is ook goed dat de machine uit gaat als die klaar is vooral als je niet thuis bent bleef de oude wasmachine de hele dag aanstaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annie 14-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Algemene score

9,0
Makkelijk te bedienen wasmachine. Fijne programma's en redelijk stil is hij! Mijn dochter had deze ook en was er blij mee, vandaar dat ik nu gekozen heb voor een siemens na jaren een Aeg gehad te hebben. Hoop hier net zo lang plezier van te hebben.

Pluspunten

  • Fijne grote trommel
  • Trommel reiniger programma
  • Redelijk stil
  • 15 min programma

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gebruiker met groot gezin 05-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geruisloze degelijke en makkelijk bedienbare wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De reden is de zeer goede ervaring met Siemens producten en het advies en service van de dealer om de hoek. Het is een superstille echt geruisloze machine die zich heel erg makkelijk laat bedienen en ook nog een bijzonder laag water en energieverbruik heeft. Een hele goede aankoop met een heel mooi design.
Wij zijn een gezin met 6 personen waar de machine dagelijks meerdere keren draait (meiden) Wij moeten gewoon een hele goede machine hebben met schoon resultaat. Dit levert de Siemens. Wij zijn trots op onze aankoop.

Pluspunten

  • heel erg stil
  • energiezuinig/duurzaam
  • prijs/kwaliteit
  • strakke mooie machine
  • grote trommel en deur

Minpunten

  • Er zouden wieltjes onder moeten zitten.
  • Om eenv. schoon te maken onder/achter de machine.
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gruppenes 31-10-2017

ongelooflijk goed

Algemene score

10,0
op afstand moeten kopen, Passe in Sliedrecht adviseerde dit apparaat. Echt een super super super apparaat, ben er zo ontzettend blij mee
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

guppiees 18-09-2017

GEWELDIGGGGGGGGGGG

Algemene score

10,0
super, goede keuze aan programma's... even je dekbed wassen, hup 15 minuten... of schoenen, hup 15 min op koud... donkere lichte alles kan erin, er brandt licht als het water doorloopt, licht gaat aan in de trommel met de was uithalen, en je hoort m niet centrifugeren, echt een topper
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

netjecob 01-09-2017

geweldige machine

Algemene score

10,0
heb hem net binnen en belangrijk is dat hij heel stil is super en veel programma mogelijk heden en makkelijk in gebruik
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Addy Slaats 31-08-2017

Degelijke machine

Algemene score

10,0
Pas gekocht en bevalt prima. Geruisloos en prima wasresultaten. Mate van droogheid is groter dan van mijn vorige 1400 toerenmachine (ander merk)
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Dorien 21-08-2017
  • Product paar maanden in bezit

Wasmachine 9 kg trommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De wasmachine heeft grote trommel van 9 kg, is stil in gebruik en heeft veel keuze in wasprogramma's.

Pluspunten

  • grote trommel
  • stil
  • veel programma's

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 19-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zeer geluidsarm!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Degelijke machine met heel veel functionaliteiten, zelfs een vlekkenprogramma ( wijn, gras, etc). 10 jaar garantie op de motor. Eenvoudige digitale bediening . Eerste wasresultaten zijn prima.

Pluspunten

  • uitgebreid programma
  • geluidsarm
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jozien 29-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooie wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie machine, kan 1-9 kg was in. Veel keuze uit verschillende programma's, je kunt alles zelf instellen zonder al te veel moeite. Alles klopt gewoon, ben er erg blij mee. Ik heb hem nu een maand.

Pluspunten

  • veel programma's
  • water en tijd passen zich aan hoeveelheid was aan

Minpunten

  • eco programma's duren lang

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maike 21-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Top!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed en degelijk product. Wasmachine heeft een mooi design en is daarnaast erg praktisch in gebruik. Gewoonweg top product!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Simone vd L. 20-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Geweldige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hadden een 1600 toeren wasmachine van Miele die al 16 jaar oud was. Ondanks dat hij nog prima waste, werd het tijd voor een nieuwe. Het advies van meerdere winkels was: ga voor een 1400 toeren en niet 1600. Bij een 1600 toeren haal je maar weinig de 1600 toeren tijdens wassen en ze gaan eerder kapot ivm de ophanging van het systeem. Een Miele vonden we te duur en kwa prijs/kwaliteit werd ons aangeraden om voor een Siemens of Bosch te kiezen. Het werd een Siemens WM14W592NL, extra klasse. Deze zijn degelijker dan de andere uitvoeringen. Bij de eerste wasjes die ik draaide werd ik al heel blij. De wasmachine was nagenoeg geluidloosen de was komt er nog droger uit als bij de Miele die we hadden. De bediening is heel overzichtelijk; een kind kan de was doen. Trommelverlichting, extra water toevoegen, apart programma voor gordijnen, hemden en outdoor is ideaal. Ook het speed programma is fijn. Er zit zelfs een trommelreiniging op die 1x per maand aangeraden wordt. Kortom een fijne machine waar we nog lang -denk ik- plezier van zullen hebben.

Pluspunten

  • Bijna geluidloos
  • Gordijnen programma
  • Antivlekken systeem
  • Speed programma
  • Trommelverlichting

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

C.paardekooper 28-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi uiterlijk en makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een mooi wasmachine en makkelijk te bedienen. Het is ook makkelijk dat je de eerste 10 minuten nog was kan toevoegen als je wat vergeten bent

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

FamVanE 25-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Grote vulopening, stil en makkelijk bedienbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Grote vulopening, stil en makkelijk bedienbaar.
Produkt aanbevolen door dienstverlener, gecombineerd met goed resultaat in tests van Stiftung Warentest (test.de).

Pluspunten

  • grote vulopening
  • stil
  • makkelijk bedienbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Henny 15-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijne wasmachine, wast geweldig!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mijn Miele wasmachine liet het na 15 jaar afweten . Dat was een grote tegenvaller toen bleek dat de reparatie ervan me 500 euro zou gaan kosten. Bij de firma Lunenburg in Rosmalen kreeg ik een goed advies en dat leidde tot mijn aankoop bij hen van de Siemens WM 14W592NL. Nu al een paar wassen gedraaid en de machine is heerlijk stil en de was komt er stralend schoon uit. Ik ben een blij mens!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 14-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie machine en goede prijs/kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na lang zoeken en vergelijken op internet toch al gauw terecht gekomen bij het merk Siemens.
Na een bezoek aan een elektronicawinkel EP heb ik mij prima verder kunnennlaten adviseren (middels deskundig advies)
Grote trommel, stille motor met 10 jaar garantie, cashback aktie, en geen poespas! Duidelijke knoppen, makkelijk menu en qua techniek helemaal van deze tijd!
Een kind kan de was doen zullen we maar zeggen!

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • 10 jaar garantie op motor
  • Modern
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews