Siemens WM14W592NL - Reviews

Specificaties
Vulgewicht
9 kg
Energieklasse
A+++-30%
Geluidsniveau
71 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 236 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Denise 19-04-2016 Product paar dagen in bezit

Perfecte wasmachine

Algemene score

10,0
Hele fijne wasmachine, gebruiksvriendelijk, prima instelbaar en goede programma's. Het outdoor programma is een toevoeging waar ik heel blij mee ben met mijn man die buiten werkt en ons zoontje die graag door de tuin kruipt. Top resultaten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Wagemakers 24-03-2016 Product paar dagen in bezit

Goede aankoop op basis van prijs kwaliteit

Algemene score

9,0
Wij hebben bij de firma Lunenburg in Nuland een nieuwe Siemens wasmachine gekocht. Aanvankelijk kwamen we eigenlijk voor een duurdere Miele wasmachine. Dankzij een goede voorlichting en een luisterend oor van de verkoopadviseur aangaande onze productwensen en dagelijkse gebruik kwamen we tot deze passende keuze. Een fijne, stille -en gebruiksvriendelijke machine met een grote wascapaciteit en bevalt tot op heden uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moonen 04-03-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Ideale wasmachine voor een gezin met twee kinderen. De wasmachine beschikt over fijne wasprogramma-s en heeft een grote trommel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid Coenen 27-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Een kind kan de was doen! Simpel en zéer gebruiksvriendelijk; zelfs mijn 2 zonen die nu moeten leren hoe de was te doen, kunnen dit!Het digitale display geeft duidelijk aan wat ze hebben gekozen dmv de draaiknop en de wasmachine doet de rest.. nu nog leren wit van bont te scheiden!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan 07-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Makkelijk in gebruik en goed resultaat en energie zuinig.
Niet al te veel toeters en bellen zo dat je niet meer weet wat je in moet stellen. het is ook goed dat de machine uit gaat als die klaar is vooral als je niet thuis bent bleef de oude wasmachine de hele dag aanstaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

F.B 24-05-2017 Product paar dagen in bezit

degelijk uitziende wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
diplay duidelijk. lichte in de trommel en veel keuzes voor de wasprogramma's en vlekken.
zoals men zegt "het kind kan de was doen"

net gekocht waarbij opviel dat hij fluister stil is!

Pluspunten

  • Stil qua geluid
  • lichte in de trommel
  • duidelijk display
  • 10 jaar siemens garatie op motor
  • koolborstel vrij

Minpunten

  • nog niet bekent

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

corne 17-05-2017 Product paar dagen in bezit

goede prijs kwaliteitsverhouding

Algemene score

8,0
geluidsarme machine en gemakkelijk te bedienen, en past zijn programma zelf aan de hoeveelheid was aan. voor ons een grote vooruitgang

Pluspunten

  • geluid
  • bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Feetje 04-05-2017

Zeer stil en erg fijne programmakeuze

Algemene score

10,0
Alleen maar lof voor deze machine. Hij wast / centrifugeert zeer stil en zelfs de lastigste vlekken gaan uit de kleding mbv. het speciale vlekkenprogramma.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/se

Reageer

Annie 03-05-2017 Product paar weken in bezit

Bijna geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede degelijke wasmachine, met veel opties, energiezuinig en bijna geruisloos, makkelijk in gebruik.
Prijs-kwaliteit verhouding is voldoende. Leuke actie van Siemens met 50 euro korting op aankoopprijs.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • gebruiksvriendelijk
  • weinig geluid

Minpunten

  • 1400 toeren centrifugeren, geen 1600

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Feetje 27-04-2017 Product paar dagen in bezit

Super machine

Algemene score

9,0
De machine is gemakkelijk in gebruik, heeft veel opties, een grote trommel (ideaal voor een gezin) en is heel stil!

Pluspunten

  • Grote trommelinhoud
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

n.van.lieshout 26-04-2017 Product paar dagen in bezit

stille wasmachine met grote trommelinhoud

Algemene score

9,0
We hebben gekozen voor deze wasmachine vanwege de vele wasprogramma`s, stille wasmachine, grote trommelinhoud.
Onze vorige wasmachine was ook een siemens extra klasse. Deze heeft echt overuren gedraaid en in de 12 jaar dat we hem hadden nooit geen mankementen vertoond. Vandaar weer gekozen voor een siemens extra klasse. Ook mede door de overtuiging van de firma lunenburg in rosmalen.

Pluspunten

  • stille wasmachine
  • vele mogelijkheden
  • grote trommelinhoud
  • tijdinstelling om je wasprogramma later te starten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schellings 03-02-2017 Product paar weken in bezit

Stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie wasmachine welke stil is (in het begin dacht ik steeds dat ie gestopt was, maar hij maakt gewoon bijna geen geluid ;-) )
Veel programma's die makkelijk te kiezen zijn met de draaiknop.

Pluspunten

  • stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Danitia 30-01-2017 Product paar weken in bezit

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben heel blij met deze machine , hij is stil en snel en prima wasresultaat eenvoudig te bedienen en lekker ruim om te vullen en leeg re maken. Ideaal!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Schuurmans 23-01-2017 Product paar dagen in bezit

Fijne bediening, weinig geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze wasmachine gebruiken we nu een week en het bevalt erg goed. De bediening spreekt voor zich en heeft volop mogelijkheden (zelfs een speciaal vlekkenprogramma en trommelreiniging). Wij maken vaak gebruik van de Eco-modus die wel 4,5 uur duurt, maar 's nachts maakt dat toch niet uit. Als je het apparaat online registreert bij Siemens, krijg je zelfs tot 10 jaar gratis garantie op de trommel, een geruststellend gevoel.

Pluspunten

  • geluidsarm
  • goede eco-modus
  • vlekkenprogramma
  • trommelreiniger
  • gratis extra garantie

Minpunten

  • deur lijkt wat gammeler dan vorige modellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Loes Heerkens 23-01-2017 Product paar maanden in bezit

kwalitatief compleet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De Siemens WM14W592NL hebben wij gekocht nadat een bevriende monteur ons deze adviseerde. Hij kwam simpelweg de minste mankementen tegen bij dit type wasmachine in zijn dagelijkse praktijk. Na zelf verschillende vroegtijdig gestorven machines van hoge kwaliteit en prijs gehad te hebben, klonk ons dit als muziek in de oren. De machine voldoet aan alle eisen die je mogelijkerwijs kunt stellen aan een wasmachine. Hij heeft een gevarieerd aanbod aan programma's, gaat voorzichtig om met het materiaal, heeft veel laadruimte, een intuïtieve display die makkelijk in gebruik is én een heel handige tijdfunctie waardoor je de machine ook op een later tijdstip kunt laten beginnen. Tot nog toe zijn alle items er brandschoon uitgekomen. De juiste keuze dus, zeker als je naar de prijs-kwaliteit verhouding kijkt.

Pluspunten

  • tijdfunctie
  • veel laadruimte
  • intuïtieve display
  • mooi design
  • veel keus in programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

kaatje 22-01-2017 Product paar dagen in bezit

heerlijke trommel en makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik heb de machine net een paar dagen. ik heb het al verschillende keren gebruikt, maar het werkt heel fiijn en makkelijjk. kan ook meer wasgoed in. fijn!!!! minder keer wassen.

Pluspunten

  • lamp in de trommel
  • makkelijk te vullen

Minpunten

  • deurtje pomp staat wat omhoog.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Timon 03-01-2017 Product paar dagen in bezit

Geweldige machine geluifsloos

Algemene score

9,0
Deze machine werkt perfect geluidloos
En is supergroot qua volume.
En dat voor een scherpe prijs!
Gewoon een absolute aanrader voor elk gezin

Pluspunten

  • Geluidloos
  • Grote trommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

J. Darding 02-01-2017 Product paar dagen in bezit

Stil apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De nieuwe machine is geruisloos.
De bediening is gebruiksvriendelijk.
Fijn dat je tijdens het programma nog was erbij kunt doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 29-12-2016 Product paar weken in bezit

Mooie afwerking

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb gekozen voor dit produkt, omdat er een uitsteltijd mogelijk was, dat de inhoud iets groter is dan de standaard apparaten en omdat Siemens goed bekend staat bij mij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacco van Nijnatten 27-12-2016 Product paar dagen in bezit

Top wasmachine en zeer stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Top apparaat, zeer stil, voldoende functies en mooi design. Daarbij uitstekende levering en zeer goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews