Bosch WAE28267NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
77 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
6 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 11 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

elleke1959 16-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Ik ben enorm blij met deze aanschaf, geeft veel meer mogelijkheden dan mijn vorige wasmachine. Gisteren was ik een klein stukje wasgoed vergeten, kon vlak nadat ik de machine had aangezet, dit zonder problemen nog toevoegen, zonder dat ik eerst weer moest "afspoelen"etc. top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zeer TEVREDEN 21-07-2017

MEER DAN GOEDE WASMACHINE

Algemene score

10,0
De verrassing is dat je ieder programma kunt wassen met je gewenste temperatuur! Ook dat je het programma kunt onderbreken wanneer het je uitkomt. En weinig geluid. Ideaal !! Voor die prijs krijg je écht kwaliteit. Na mijn vaatwasser ben ik opnieuw blij met Bosch. Kan ik iedereen aanraden!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Janwilleke 01-10-2016

Fijne machine

Algemene score

10,0
Heb er nu een paar maal mee gewassen. De witte was was goed schoon en goed droog gecentrifugeerd.
De fijne was was ook goed schoon en dank zij het antikreuk progr. droogde het kreukvrij op buiten aan de lijn!
Kortom ik ben er blij en tevreden mee!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Roel 19-09-2016
  • Product paar weken in bezit

Veel waar voor je geld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Perfect voor een werkend stel, met tweeën is de trommel groot genoeg. Voor ons drukke leven is de startuitstel tot 24uur is ideaal. Ook het snel was programma van 15min werkt perfect voor onze sportkleding of voor de logees, kunnen we de lakens nog snel even opfrissen voor ze.

Pluspunten

  • Start-Uitstel
  • 15min wasprogramma

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

vivian 30-07-2016

Prima wasmachine!

Algemene score

10,0
Dit is mijn 3e Bosch wasmachine en voldoet weer helemaal aan mijn verwachting!
Simpele bediening,prima wasresultaat en nog wat sterkere centrifuge. Ook de kortere programmas zijn erg prettig bij een niet zo vuile was.
Kortom prima,no nonsens wasmachine!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Gonny1954 27-07-2016

Betrouwbaar en solide

Algemene score

10,0
We zijn al meer dan 45 jaar getrouwd en dit is de 4e Bosch wasmachine en dat zegt wel wat. Al die jaren hebben de wasmachines ons niet in de steek gelaten
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

AvHV 19-07-2016

Gemakkelijk in gebruik

Algemene score

8,0
Geen handleiding nodig en hartstikke fijn dat temperatuur & toeren (centrifugeren) zelf zijn te wijzigen; ook de timer erop is super.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Loes 25-05-2016

Makkelijke bediening, duidelijk display,

Algemene score

10,0
Vertrouwd merk, goede service, maakt weinig geluid met centrifugeren, veel mogelijkheden erop, geen minpunten
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

jansenhelga 05-11-2015

Superfijne wasmachine voor ècht schone was!!

Algemene score

10,0
Fijne en makkelijke bedienbare wasmachine die met tàl van keuze-programma's de was ècht schoon wast!!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Omawasmasjien 06-10-2015

Echt fijne machine!

Algemene score

10,0
Na 19 jaar begaf onze wasmachine het. En dat hij al wat langer niet helemaal zijn best meer deed, merken we nu des te meer!
Deze machine wast heerlijk schoon, heeft uitstekend bedachte programma's , zodat je was schoon, fris is maar bovendien goed " nadenkt " over het milieu, dat geeft mij in elk geval een nóg beter gevoel!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Jeanne Otto 11-11-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Wasmachine wast goed schoon, ook op een kort programma.
Geen overbodige programma's. Eenvoudig en duidelijk in gebruik.
Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer