AEG L72470FL - Reviews

8,4 Lees 18 reviews
Specificaties
Vulgewicht
7,0 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau centrifugeren
78 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 18 reviews

8,4

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

berkhoutje 25-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Nog te weinig ervaring met nieuwe machine maar tot nu toe een top-aankoop.
Veel vertrouwen in het merk ook al wasdroger jaren tot volle tevredenheid in ons bezit,vandaar de aankoop van een wasmachine van dit merk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
doctordaf 24-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

7,8
Prima wasmachine. Doet wat hij moet doen. Alleen knopjes voelen wat gammel aan. Lawaai valt mee voor een koolstofmotor.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Emperes 1211 24-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Tijd gestuurd programma waardoor hij van te voren in te stellen is.Je eigen was duur bepalen lang of kort, makkelijk te bedienen. Hoort hem niet aangaan en niet draaien en niet centrifugeren. Een fijne wasmachine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Verooev 24-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,6
Prima wasmachine, heerlijk om in 20 min. een wasje te kunnen draaien en het is nog schoon ook !
Er blij met de ruimte en het gebruiksgemak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Christel1972 24-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,5
Super wasmachine, fijn met een super kort programma van 20 minuten. Verder is hij erg stil ook bij het centrifugeren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
B.V 02-06-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,0
Ben zeer tevreden over deze wasmachine, hiervoor had ik een bosch maar deze centrifugeert beter en maakt minder geluid tijdens het wassen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Santje001 02-06-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
Zeer ruime keus aan programma's. Er zit een extra keuzeknop om de temperatuur te verlagen en om het wasprogramma te verlagen. Ideaal als je maar een klein wasje hebt wat niet erg smerig is. De machine wast goed schoon en is zeer geruisloos. Ben er dik tevreden mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
liften 02-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,4
De machine is makkelijk te bedienen en de 20 minuten programma is handig voor een kleine was.
Verder zeer te vrede.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Marton1 01-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
De wasmachine heeft diverse programma's. Ik vind zelf het display met resttijd erg handig. Het extra kort programma (20 minuten) bevalt ook goed. Kan nog niets zeggen over de duurzaamheid, maar als de machine net zo lang meegaat als mijn vorige AEG machine ben ik tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
PeterZandijk 01-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,4
Een simpele, makkelijk te bedienen wasmachine, met 16 handige keuze mogelijkheden. Tevens handig dat je een 20 minuten programma kan draaien en dat je een tijdbesparende knop hebt.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Schollie67 01-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

7,8
Apparaat bevalt goed. Gemakkelijke machine met veel opties. Tijd instellen is erg handig evenals de ruime hoeveelheid.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed
dionnevv91 01-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

7,2
Afgelopen maand ben ik het huis uit gegaan om te gaan samenwonen, dus de eerste eigen wasmachine! Het is even goed kijken welk programma waarvoor geschikt is maar verder zijn we zeer tevreden. De was is goed schoon en al goed droog. De machine beschikt gelukkig niet over te veel programma's en snufjes waardoor hij in gebruik ook goed te doen is.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
EWESTER 01-06-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,0
Goede wasmachine met heel veel opties. Je hoort 'm bijna niet en het korte wasprogramma is ook ideaal.
Hiervoor had ik ook een AEG en die ging heel lang mee, hopen dat het nu weer zo is. Ik ben blij met deze aankoop !!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Molle1 02-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Ik had hiervoor ook een lavamat en wel 24 jaar.Gekocht van mijn eerste belastingteruggave. Wat een verschil! Gekocht via de Bobshop na aanleidng van een Makro aanbieding. Kreeg ook nog gratis bezorgen en drempelhulp.En 25 euro energiekorting. Lange garantie echt super. Wat de andere zeggen is juist!Prima koop doet onder een Miele niks minder.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ger 64 30-10-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Deze wasmachine aangeschaft omdat ik hiervoor ook een AEG lavamat had.
De wasmachine is erg stil vergeleken met de vorige.
Het was resultaat is goed en de was komt er droger uit.
De wasmachine is zeer mooi vormgegeven duidelijk display en het gebruikers gemak is goed.
De AEG wasmachine qua prijs is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
belinda071 24-10-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Veel programma's die allemaal handmatig zijn aan te passen, toerental per 200 toeren te verminderen per stap. Ook mogelijkheden om programma te verkorten. uitgestelde start uit te stellen per 30 minuten. tot nu toe tevreden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Correlje 07-10-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Prima wasmachine met heel veel mogelijkheden, geluidstil, mooie vormgeving met digitale display
Een goede aankoop !!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
GJM Houterman 14-09-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Wasresultaat is prima. Geluidsniveau zeer laag :-) en zeer makkelijk in bediening. Als deze net zo lang (14 jaar) meegaat als de vorige ben ik nu al tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend