Siemens WM14UQ95NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
71 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WM14UQ95NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

H. Clement 23-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudige programma

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UQ95NL

Algemene score

10,0
Een kind kan de was doen met deze prachtige wasmachine met een groot scherm waar je gemakkelijk jouw wasprogramma op kan instellen.

Pluspunten

  • Groot display
  • Eenvoudige bediening
  • Energie sparend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bettina 20-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel mogelijkheden en duidelijke display

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UQ95NL

Algemene score

9,0
Mooie wasmachine met duidelijk display. De machine heeft veel instelmogelijkheden en programma's. Indien gewenst kun je de tijd van de wasbeurt zelf instellen. Tevens kun je zelf de gewenste temperatuur instellen. We hadden voorheen een Miele, maar deze maakt veel minder lawaai (je kunt rustig een wasbeurt doen als de kinderen naar bed gaan).

Pluspunten

  • veel mogelijkheden
  • duidelijke display
  • maakt zeer weinig lawaai
  • tijdsduur van de wasbeurt instelbaar
  • temperatuur instelbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ineke 20-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie, moderne en stille, gebruiksvriendelijke machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UQ95NL

Algemene score

9,0
Positieve ervaring met de Siemens wasmachine opgedaan bij onze dochter. Mede daarom gekozen voor deze wasmachine met heel veel mogelijkheden en goede was resultaten, ook op lage temperaturen.
De machine is heerlijk stil, ook bij centrifugeren op 1400 toeren. Resttijdindicatie is handig net als de toets voor extra centrifugeren en trommel reinigen.

Pluspunten

  • de keuze in wasprogramma's
  • toets voor extra centrifugeren

Minpunten

  • de lange wastijd op de eco stand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ilse 16-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UQ95NL

Algemene score

9,0
Vandaag deze wasmachine in huis gekregen en de eerste 60 graden was gedraaid Erg stil en een enorme verbetering t.o.v. de vorige. Bediening moet je even uitzoeken, maar daarna goed te volgen en programma's zijn naar eigen voorkeur in te stellen. Energiezuinige programma's duren lang, maar door de instellingen aan te passen kan de was een stuk sneller. Touchscreen reageert ene keer heel snel en andere keer juist niet. Al met al ben ik tot nu toe heel tevreden.

Pluspunten

  • Helder beeldscherm
  • Programma's aanpasbaar aan voorkeuren
  • Mogelijkheid tot snelle programma's

Minpunten

  • Touchscreen bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yolanda Heesakkers 15-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine , mooie uitstraling ,duidelijke uitleg , stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UQ95NL

Algemene score

9,0
Het product werkt zoals ik had verwacht goede prijs , hoort hem bijna niet . Duidelijke gebruiksaanwijzing

Pluspunten

  • Werkt perfect

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kleine wasjes 10-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UQ95NL

Algemene score

9,0
Een handig te bedienen goede wasmachine voor een redelijke prijs. Goede service van een bekend degelijk merk.

Pluspunten

  • Grote deuropening
  • Duidelijke display

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lies van Gerwen 08-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super wasmachine Siemens WM14UQ95NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UQ95NL

Algemene score

10,0
We waren op zoek naar een nieuwe wasmachine en kwamen uit op de Siemens WM14UQ95NL met Senso Fresh. Wat heerlijk als je uit bent geweest om je kleding even in de wasmachine met sensofresh weer lekker fris te laten ruiken. Bespaart extra wasbeurten.
Ook de handige display werkt perfect, een fijne wasmachine die alles waarmaakt wat belooft wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees 06-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil en super schoon Siemens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UQ95NL

Algemene score

9,0
Mooi apparaat de WM14UQ95NL, goed deskundig advies van Expert Nunspeet. Na centrifugeren is de was op 1.400 toeren droger dan bij onze oude Miele v5660 WPS op 1.600 toeren. Prachtig display, veel wasprogramma’s.

Pluspunten: Stil; Schoon; Display; Restvocht

Pluspunten

  • Stil
  • Droog resultaat
  • Display
  • Talrijke mogelijkheden
  • Trommel verlichting

Minpunten

  • Linksdraaiende deur (rechtsdraaiend bij Miele)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maartje 04-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg stille wasmachine met veel opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UQ95NL

Algemene score

10,0
De goede reviews en de vele opties gaven de doorslag voor de aanschaf van deze wasmachine. Hij wast erg goed schoon, ook zonder toevoeging van vlekkenverwijderaars en bij sterk bevuilde was. Ook de tussentijdse aanpassing van de wastijd op basis van de vervuiling werkt erg prettig. Daarnaast is hij makkelijk te bedienen met het touchscreen

Pluspunten

  • Vele wasopties
  • Makkelijk te bedienen
  • Erg goede wasresultaten

Minpunten

  • Nog geen ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer