Siemens WM14UR70NL - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 4 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WM14UR70NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Blije klant 20-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UR70NL

Algemene score

9,0
Ik ben zeer blij met mijn Siemens wasmachine WM14UR70NL. Heb hem nu 2 dagen . Hij doet volkomen aan mijn verwachting. Veel programma’s. Ook hele korte was programma’s. Zeer stil

Pluspunten

  • Veel programma’s
  • Heel stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blije klant 19-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UR70NL

Algemene score

9,0
Ik ben zeer blij met mijn Siemens wasmachine WM14UR70NL. Heb hem nu 2 dagen . Hij doet volkomen aan mijn verwachting. Veel programma’s. Ook hele korte was programma’s. Zeer stil

Pluspunten

  • Veel programma’s
  • Heel stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Jacobs 11-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens Wasmachine iQ serie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UR70NL

Algemene score

9,0
Naast de nieuwe Siemens wasdroger iQ serie nu ook deze iQ serie wasmachine aangeschaft.

Beide apparaten werken geruisloos en eenvoudig te bedienen.
Blij met ook dit 2de Siemens apparaat.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Eenvoudige bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Timman 04-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine Siemens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UR70NL

Algemene score

9,0
Wasmachine ziet er mooi uit qua design, veel mogelijkheden qua programma's, grote trommel. De machine maakt niet veel geluid tijdens het drogen. Erg tevreden met deze aankoop, hoop er nog lang plezier van te hebben.

Pluspunten

  • Design
  • Grote trommel
  • Veel programma's

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bastiaan 12-02-2021

Uitstekende machine

Geschreven voor: Siemens WM14UR70NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooie machine die zijn werk uitstekend doet. Het apparaat is zeer stil en kan veel was verwerken.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Raoul 30-01-2021

Super

Geschreven voor: Siemens WM14UR70NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Met 9 kilo kan er een hele hoop was in. De machine is zeer stil en buitengewoon zuinig met water en stroom. Aanrader!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Dennis 11-01-2021

Fijn apparaat

Geschreven voor: Siemens WM14UR70NL

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het apparaat is stil en kent vele mogenlijkheden. Vooral het toevoegen van het vergeten stuk wasgoed is echt een uitkomst. Het apparaat hebbben we pas 2 weken in gebruik dus over duurzaamheid valt nog weinig te zeggen maar Siemens kennende is dit dik in orde. Aanrader
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Marijke 17-11-2020

fijne wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM14UR70NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] maakt weinig geluid
zeer ruime trommel
wasgoed komt er droog genoeg uit
hoop dat hij het net zolang doet als de vorige. nl. 22jaar
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer