Siemens WM14UQ70NL - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WM14UQ70NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Benjamin 21-03-2021

Zeer fijne wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM14UQ70NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijne, stille wasmachine die de kĺeding erg schoon maakt. Daarnaast is deze erg zuinig gebleken en levert de was ook keurig droog op.
Kortom een aanrader!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Finn 27-02-2021

Top wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM14UQ70NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wasmachine met veel keuze in wasprogramma's en duidelijk display. Ook erg fijn dat er meerdere korte wasprogramma's zijn. Erg prettig dat de wasmachine trommelverlichting heeft.
Sensofresh ideaal voor kwetsbare kledingstukken maar werkt ook goed voor (donzen) kussens.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

P. uit Hellendoorn 15-01-2021

Beoordeling Siemens wasmachine, iQ500

Geschreven voor: Siemens WM14UQ70NL

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooie machine, veel programmakeuze.

Ik ben zeer blij met het outdoorprogramma (werkt heel erg goed, zelfs voor broeken met flinke grasvlekken).

Ik ben nog een beetje aan het zoeken met de programma keuze.
Het eco-programma voor mijn handdoeken was duurt bijna 4 uur, dat is flink meer als bij mijn oude machine (die niet energie zuinig was).

Algemeen oordeel: prima keuze, ik ben er blij mee.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Yvonne 08-01-2021

prima wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM14UQ70NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] op de laatste dag van het jaar deze machine laten bezorgen. Wat een fijn apparaat. De vormgeving is mooi en de verlichting in de trommel is een grappige bijkomstigheid. Het wasgoed komt er heerlijk fris uit en goed droog. Ik heb voor deze machine gekozen omdat hier de fuctie wassen zonder water op zit (SensoFresh)
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Kamla 08-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine WM14UQ70Nl

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UQ70NL

Algemene score

9,0
Luxe wasmachine doet wat ie beloofd. Ben er blij mee, simpele grote display, sensofresh is top! Vulopening had iets groter mogen zijn want kan 9kg was in. Ben t al gewend. Geen min punten.

Pluspunten

  • Opfrissen van kleding!
  • Stil, trommel, display met verlichting!
  • Ruime keuze wasprogramma's
  • Was is goed droog na centrifugeren
  • Pluizen bak met korte pijp voor rest water.

Minpunten

  • Vulopening had iets groter mogen zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Murat Ikiz 06-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hele mooie Wasmachine die ook heel erg stil is

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UQ70NL

Algemene score

10,0
We gebruiken alleen maar Siemens apparatuur in huis. Deze wasmachine wast buiten ons verwachtingen. Hele mooie tiptoets bediening met heel veel instellingen, waarmee de tijdsduur in te korten is . Nu een paar dagen in huis. Siemens is een duitse degelijkheid en enorm te vertrouwen. Vee lof voor Siemens.

Pluspunten

  • Mooi Model
  • Veel Programmas
  • Heel Stil
  • Moderne Tiptoetsbediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kamla 05-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine WM14UQ70Nl

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UQ70NL

Algemene score

9,0
Luxe wasmachine doet wat ie beloofd. Ben er blij mee, simpele grote display, sensofresh is top! Vulopening had iets groter mogen zijn want kan 9kg was in. Ben t al gewend. Geen min punten.

Pluspunten

  • Opfrissen van kleding!
  • Stil, trommel, display met verlichting!
  • Ruime keuze wasprogramma's
  • Was is goed droog na centrifugeren
  • Pluizen bak met korte pijp voor rest water.

Minpunten

  • Vulopening had iets groter mogen zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ANja 22-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UQ70NL

Algemene score

8,0
Met de functie van Siemens sensoFresh is voor ons heel fijn bloesje of jasje die je maar even hebt aan gehad weer fris is

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Michel 14-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote capaciteit, stil, energy zuinig.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UQ70NL

Algemene score

9,0
Helaas ging onze oude wasmachine na 7 jaar stuk. Gezien de nieuwe technologie die gebruikt worden voor het aandrijven van de trommel is de levensverwachting langer van dit product. Bovendien had deze een goed Energie label A+++ en is de machine eenvoudig te bedienen.
Het heeft ook een automatisch vlekkenprogramma en een extra programma speciaal voor outdoor en sport kleding.
Machine heeft ook sensofresh dat houdt in zonder dat er zeep of water aan te pas komt het nare geurtjes uit kleding kan halen.
Verlichte trommel zodat je kan zien dat je alles uit de trommel hebt gehaald.

Pluspunten

  • A+++ label
  • Stil
  • Sensofresh
  • outdoor/sport was stand
  • Langere levensduur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 11-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens WM14UQ70NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UQ70NL

Algemene score

10,0
Op 29-10 deze wasmachine besteld. We hadden voorheen ook een Siemens was en droger. daarom weer voor Siemens gekozen. Prima apparaat, zuinig zowel water als stroomverbruik. Daarnaast ook heerlijk stil. Duidelijke display en gebruikersfunctie.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Stil
  • mooi design
  • Duidelijke dispaly.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.R.Barnhoorn 09-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime en stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UQ70NL

Algemene score

8,0
Na veel merken bekeken te hebben, toch weer gekozen voor een Siemens. Mooie vormgeving, veel was inhoud en energiezuinig. De machine is erg stil in gebruik.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Wast goed schoon
  • Centrifuge van 1400 toeren is ruim voldoende
  • Kort mix programma was prima schoon

Minpunten

  • katoenprogramma duurt erg lang

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sam 30-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie wasmachine, heel stil, mooie verlichting

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UQ70NL

Algemene score

9,0
Al eerder een Siemens wasmachine gehad, zeer tevreden dus nu weer een Siemens. deze is heel stil, mooie display- en trommel verlichting, goede prijs, genoeg programmakeuze.

Pluspunten

  • heel stil
  • mooie led display verlichting
  • vrij makkelijk te bedienen
  • speedfunctie
  • trommelverlichting

Minpunten

  • gewoon katoen programma duurt wel wat lang

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jordan 24-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UQ70NL

Algemene score

9,0
De wasmachine ziet er mooi uit met een moderne design. De machine is erg stil tijdens het wassen en tijdens het centrifugeren.

Pluspunten

  • Grote tromme
  • Gemakkelijke bediening
  • Erg stil

Minpunten

  • Plaats handvat deur is rechtsboven. Is wennen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

anton 21-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UQ70NL

Algemene score

10,0
De wasmachine bevalt goed tot nu toe. Paar wasjes met gedraaid en doet wat het moet doen. hij is erg stil vergeleken met mijn oude wasmachine en het wasgoed is erg schoon

Pluspunten

  • stil
  • veel laadruimte
  • makkelijke bediening
  • goede handleiding

Minpunten

  • geen tot nu toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wm14uq70nl 20-10-2020

prima

Geschreven voor: Siemens WM14UQ70NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] prima machine wast ook prima centrificeerd prima
alles naar wens
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer