Siemens WM14UQ70NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
71 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WM14UQ70NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ANja 22-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UQ70NL

Algemene score

8,0
Met de functie van Siemens sensoFresh is voor ons heel fijn bloesje of jasje die je maar even hebt aan gehad weer fris is

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Michel 14-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote capaciteit, stil, energy zuinig.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UQ70NL

Algemene score

9,0
Helaas ging onze oude wasmachine na 7 jaar stuk. Gezien de nieuwe technologie die gebruikt worden voor het aandrijven van de trommel is de levensverwachting langer van dit product. Bovendien had deze een goed Energie label A+++ en is de machine eenvoudig te bedienen.
Het heeft ook een automatisch vlekkenprogramma en een extra programma speciaal voor outdoor en sport kleding.
Machine heeft ook sensofresh dat houdt in zonder dat er zeep of water aan te pas komt het nare geurtjes uit kleding kan halen.
Verlichte trommel zodat je kan zien dat je alles uit de trommel hebt gehaald.

Pluspunten

  • A+++ label
  • Stil
  • Sensofresh
  • outdoor/sport was stand
  • Langere levensduur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 11-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens WM14UQ70NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UQ70NL

Algemene score

10,0
Op 29-10 deze wasmachine besteld. We hadden voorheen ook een Siemens was en droger. daarom weer voor Siemens gekozen. Prima apparaat, zuinig zowel water als stroomverbruik. Daarnaast ook heerlijk stil. Duidelijke display en gebruikersfunctie.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Stil
  • mooi design
  • Duidelijke dispaly.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.R.Barnhoorn 09-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime en stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UQ70NL

Algemene score

8,0
Na veel merken bekeken te hebben, toch weer gekozen voor een Siemens. Mooie vormgeving, veel was inhoud en energiezuinig. De machine is erg stil in gebruik.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Wast goed schoon
  • Centrifuge van 1400 toeren is ruim voldoende
  • Kort mix programma was prima schoon

Minpunten

  • katoenprogramma duurt erg lang

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sam 30-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie wasmachine, heel stil, mooie verlichting

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UQ70NL

Algemene score

9,0
Al eerder een Siemens wasmachine gehad, zeer tevreden dus nu weer een Siemens. deze is heel stil, mooie display- en trommel verlichting, goede prijs, genoeg programmakeuze.

Pluspunten

  • heel stil
  • mooie led display verlichting
  • vrij makkelijk te bedienen
  • speedfunctie
  • trommelverlichting

Minpunten

  • gewoon katoen programma duurt wel wat lang

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jordan 24-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UQ70NL

Algemene score

9,0
De wasmachine ziet er mooi uit met een moderne design. De machine is erg stil tijdens het wassen en tijdens het centrifugeren.

Pluspunten

  • Grote tromme
  • Gemakkelijke bediening
  • Erg stil

Minpunten

  • Plaats handvat deur is rechtsboven. Is wennen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

anton 21-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UQ70NL

Algemene score

10,0
De wasmachine bevalt goed tot nu toe. Paar wasjes met gedraaid en doet wat het moet doen. hij is erg stil vergeleken met mijn oude wasmachine en het wasgoed is erg schoon

Pluspunten

  • stil
  • veel laadruimte
  • makkelijke bediening
  • goede handleiding

Minpunten

  • geen tot nu toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wm14uq70nl 20-10-2020

prima

Geschreven voor: Siemens WM14UQ70NL

Algemene score

10,0
prima machine wast ook prima centrificeerd prima
alles naar wens [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer