Bosch WAU28P00NL - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WAU28P00NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter 01-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P00NL

Algemene score

9,0
Machine gekocht na het lezen van de reviews met een mooie korting in de Boschshop. Nu 2 wasjes gedraaid. Fijne stille eenvoudig te bedienen machine. Met 9kg kan er lekker veel was in. De eerste ervaringen met I-dos zijn super. Wat een gemak. Nu hopen dat we er nog lang gemak van hebben. Heb er wel vertrouwen in.

Pluspunten

  • Stil
  • 9 kg
  • I-dos

Minpunten

  • Nog geen ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Moo 01-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie wasmachine, grote trommel inhoud!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P00NL

Algemene score

8,0
Ik heb het product gekocht omdat hij een grote trommel inhoud heeft, kan net even wat meer in als een gewone wasmachine.
Het automatische doseer systeem is ook top. nooit meer teveel wasmiddel!

Pluspunten

  • 9 kilo wassen!
  • automatisch doseersysteem
  • veelgebruikte wasprogramma's

Minpunten

  • touchscreen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Pieter 1964 22-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P00NL

Algemene score

10,0
Ik vindt dit product goed en heel makkelijk in gebruik. Raad iedereen deze wasmachine aan.goede koop

Pluspunten

  • Werkt gemakkelijk
  • Energie besparen
  • Makkelijk aan te sluiten

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Patrick 19-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P00NL

Algemene score

8,0
Kwaliteit prijs goed apparaat, mooi grote deur opening, stil en zuinig. Wasmiddel dosering i-dos ideaal. Echt een aanrader

Pluspunten

  • Grote trommen en deur
  • Dosering van het was middel
  • Zelf reiniging was bakje
  • Sil ook als hij centrifugeren is

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M. Peters 17-01-2021

Perfecte machine

Geschreven voor: Bosch WAU28P00NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Onlangs deze wasmachine van de 6e serie aangeschaft. Het apparaat werkt fantastisch. Uitgebreide programma's, prettig stil zowel qua geluid als beweging.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 28-12-2020

Bosch WAU28P00NL

Geschreven voor: Bosch WAU28P00NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De Bosch wasmachine voldoet boven verwachting. De wasmachine heeft voldoende wasprogamma's. Zowel lange als korte programma's.
Het I-DOS doseersysteem werkt perfect. Elke was komt er schoon en fris ruikend uit. Een aanrader!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

LAUREN 16-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

IDOS SYSTEEM IDEAAL EN HEERLIJKE GROTE TROMMEL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P00NL

Algemene score

9,0
IK HEB HEM NU RUIM EEN MAAND EN DE WASMACHINE BEVALT GOED. HIJ STAAT DAGELIJKS AAN EN IK BEN ZEER TE VREDEN. HIJ DOET ER WAT LANGER OVER DAN DE VORIGE MAAR DAT KOMT DOOR DE 9KG TROMMEL. IDEAAL DAT HET DOSEREN AUTOMATISCH GAAT. VOLGENS MIJN MOEDER GEBRUIKTE IK VOORHEEN ALTIJD VEEL TE VEEL WASMIDDEL DAAR HEB IK NU GEEN LAST MEER VAN. MAAR OOK ZELF WASMIDDEL TOEVOEGEN KAN NU GELUKKIG OOK NOG GEWOON

Pluspunten

  • AUTOMATISCH DOSEREN
  • GROTE TROMMEL
  • AUTOMATISCHE TROMMELREINIGING

Minpunten

  • RUIM 3 UUR DUURT HET 60 GRADEN KATOEN PROGRAMMA
  • NIET VOORAF IN TE STELLEN

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jaap 08-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Traject bestelling tot bezorging

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P00NL

Algemene score

10,0
Uiterst correcte zorgvuldige communicatie na aankoop via website. Vlotte opvolging door bezorger, die vervolgens ook de machine nog aansloot en de oude weer meenam.

Pluspunten

  • Mooie uitvoering
  • Gemakkelijke bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Esther 03-12-2020

Futuristisch

Geschreven voor: Bosch WAU28P00NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Hoewel het apparaat op zolder staat, wil het oog ook wat en ik ben erg blij met het design. De bediening gebeurt grotendeels middels een soort touchscreen, wat ik als gemakkelijk en gebruiksvriendelijk ervaar.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 03-12-2020

Super stil en superschoon

Geschreven voor: Bosch WAU28P00NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Zeer tevreden over het geluid, bijna muisstil. Allerlei programmas te kiezen. Zuinig!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 03-12-2020

Bevalt hartstikke goed. Is stil en zuinig

Geschreven voor: Bosch WAU28P00NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Veel programmas, zeer stil, zeer schoon. Alles prima!!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Hennie 02-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gebruik vriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P00NL

Algemene score

9,0
Beste uitvinding ooit wasmiddel en wasverzachter doseert hij zelf naar gewicht van de was en het water past hij ook zelf aan ook kijkt hij naar het gewicht ik keer per maand soms langer moet je het wasmiddel en wasverzachter aan vullen super machine en lekker stil top aankoop

Pluspunten

  • Zelf doseert
  • Stil
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Jansen 25-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine, gebruiksvriendelijk en geluidsarm.

Geschreven voor: Bosch WAU28P00NL

Algemene score

9,0
Mooie wasmachine, ziet er prima uit, maakt heel weinig geluid, heel effectieve en heldere moderne bedieningsaanwijzingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 20-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig doseersysteem

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P00NL

Algemene score

9,0
Na een uitstapje nu weer bewust voor een Bosch gekozen. Qua levensduur en geluid hebben we hier toch de beste ervaringen mee. Ook deze wasmachine loopt weer rustig en het doseersysteem is echt handig, vullen en tijdje niet druk meer over maken.

Pluspunten

  • makkelijke snelstanden
  • Automatisch doseersysteem
  • Stil
  • Zeer zuinig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

w.van der Laan 18-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

groot duidelijk display.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P00NL

Algemene score

9,0
Fa Hamer in Apeldoorn adviseerde ons deze wasmachine.
Het bleek een goede aankoop.
De machine bleek erg goed. Alles werd schoon en hagelwit.Ook de display gaf mij goede informatie. Ondermeer omtrent tijdsduur van het wasproces. Ik ben erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Uitstekende wasmashine 17-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende wasmachine voor een redelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P00NL

Algemene score

8,0
Goede wasmachine. kan veel in(9 kg) door het i-dos systeem altijd de juiste hoeveelheid waspoeder. overzichtelijk display, makkelijk te bedienen. Grote vulopening. redelijk stil

Pluspunten

  • 9 kg laadvermogen
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Gebruik bij verschillende soorten wasmiddel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer