Bosch WAU28P90NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
71 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 27 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WAU28P90NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

David P 29-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastic washing machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P90NL

Algemene score

10,0
I've had my new Bosch washing machine in house for 3 days and I'm super happy with it. Fantastic wash result and super quiet. The i-dos measures the exact amount of laundry detergent required so washing comes out with nul residual laundry detergent - perfect if you are like me with an allergy to most laundry detergents. This machine really is a dream to use.

Pluspunten

  • 9 kg capacity
  • Trommel lighting
  • Super quiet
  • Large user friendly display panel

Minpunten

  • none found

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bosch wasmachine 25-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P90NL

Algemene score

9,0
Zeer goede was automaat, redelijke prijs en zeker als je bij aankoop ook nog 50 euro retour krijgt,
wast goed en zeer stil, duidelijke bediening en een sieraad in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alys 24-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie machine

Geschreven voor: Bosch WAU28P90NL

Algemene score

8,0
na 16 jaar afscheid moeten nemen van ons oude beestje, nu gekozen voor een BOSCH WAU28P90NL en de eerste was is gedaan. nu nog even uitvogelen hoe en welke programma`s ik moet en wil gebruiken maar dat zal niet zo moeilijk zijn. de machine is stil in gebruik ook met centrifugeren, automatisch doseert hij wasmiddel en wasverzachter ( kan je ook uitschakelen) . tot nu toe ben ik tevreden met onze aankoop.

Pluspunten

  • doseersysteem voor wasmiddel en wasverzachter
  • stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 24-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goeie wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAU28P90NL

Algemene score

9,0
duidelijk groot display, stil machine, grote hoeveelheid was (9kg). top machine.
Huishouden van gezin met 4 kinderen

Pluspunten

  • grote hoeveelheid was
  • stil
  • duidelijk display

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert.. 24-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine WAU28P90NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P90NL

Algemene score

9,0
Onze Wasmachine is nu een Super Stil apparaat ook met centrifugeren , in het begin vaak gedacht staat die wel eens aan.
Door onze dealer afgesteld in gebruik van wasmiddelen i.v.m hardheid water hier gewoon laag is , dus een Top apparaat we hopen er Jaren plezier aan te hebben.

en dan nog dit, wat fijn is dat het niet eindeloos piept als machine klaar is , en dat komt de nachtrust van ons en de buren weer ten goede --..--

Pluspunten

  • Stil
  • Digitaal afleesbaar
  • 9 KG
  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gabriella 23-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAU28P90NL

Algemene score

9,0
Wat een fijne wasmachine geluidloos en makkelijk te bedienen , zelfs mijn man kan nu de was doen 😉.
Het is de juiste keuze geweest voor een schappelijke prijs .

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • veel ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anja Bos 21-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Doseert automatisch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P90NL

Algemene score

9,0
Voorheen had ik een Mieke wasmachine en droger, maar gezien het nieuwe automatisch doseersysteem nu voor een Bosch wasmachine gekozen. Dit ook omdat mijn dochter het huis uit gaat en de wasmachine water en zeep automatisch aanpast aan de hoeveelheid was. Inmiddels ook meerdere apparaten in huis van Bosch, zoals een koelkast en afwasmachine. Zeer tevreden over dit merk! En kan ook eigenlijk niet anders een Bosch past ook nog eens bij onze naam.

Pluspunten

  • Automatisch doseersysteem
  • Ruime trommel van 9 kg
  • Mooi design wasmachine
  • Kort programma mogelijk
  • Lamp in de trommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 21-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super makkelijk te bedienen! Echt een topper!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P90NL

Algemene score

10,0
Wat een fantastische wasmachine! Er kan super veel in, hij weegt het gewicht van het wasgoed en weet dan zelf hoeveel wasmiddel er gebruikt moet worden. Heel handig! Ook heel makkelijk in gebruik, zelfs mijn man doet nu zelfs af en toe een wasje.
En je hoort hem (bijna) niet!

Pluspunten

  • Groot en makkelijk bedienbaar display
  • gemak van i-dos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

rlvh 19-11-2020

fijne washmachine met handig display

Geschreven voor: Bosch WAU28P90NL

Algemene score

10,0
lekker stil, handig in te stellen en verlichte trommel bij het inladen van de was. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

van Giesen 19-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasautomaat

Geschreven voor: Bosch WAU28P90NL

Algemene score

9,0
We hebben deze Bosch gekocht online bij bosch Outlet . prima machine maakt bijna geen geluid. Wel even wennen aan de lange wasprogramma's

Pluspunten

  • wasmiddel dosering
  • stil

Minpunten

  • misschien de lange wasprogramma's

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

richard 19-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine idos

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P90NL

Algemene score

8,0
wij hebben afscheid moeten nemen van onze peperdure miele en zijn blij met de bosch doet niet onder voor de miele

Pluspunten

  • stil
  • automatische dosering
  • veel mogenlijkheden

Minpunten

  • nog niks kunnen ontdekken hebben hem pas

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Groenendijk 19-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel goede wasmachine en bijna geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P90NL

Algemene score

9,0
Had hier voor ook een Bosch wasmachine en daar veel en lang plezier van gehad! Dus was de keuze niet moeilijk

Pluspunten

  • Grote trommel 9kg.
  • Doseerlade voor wasmiddelen

Minpunten

  • Niet
  • Niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wier 19-11-2020

Super fijne wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAU28P90NL

Algemene score

10,0
Wat is deze Bosch wasmachine een uitkomst.
Wij zijn er heel blij mee. Bijna geruisloos, je kunt korte programma's gebruiken en was wordt nog steeds heel schoon. Daarnaast is I-Dos ook een uitkomst. Je doet de inhoud van een fles wasmiddel of wasverzachter in het doseringsvakje en de wasmachine bepaalt automatisch hoeveel nodig is.
Wij zijn super tevreden over dit product en raad het iedereen aan. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Hanneke 18-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot display, Geluidsarm, Een kind kan de was doen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P90NL

Algemene score

10,0
Groot display, duidelijke handleiding, energie zuinig, automatische dosering, geluidsarm, makkelijke bediening, grote trommel ( maar weegt de was en past water en wasmiddel aan )

Pluspunten

  • Lekstop in de toevoerslang, maar ook in de trommel
  • bediening is duidelijk
  • automatische dosering, dus zuinig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jonkers 18-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design en heerlijk rustig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P90NL

Algemene score

9,0
Wij hebben de wasmachine met name gekocht vanwege het automatisch doseersysteem. Verder is de wasmachine heel makkelijk in gebruik en is hij erg stil tijdens het wassen.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Geluid
  • Doseersysteem
  • Grote trommel

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Matthias 17-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudige bediening, fluisterstil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P90NL

Algemene score

10,0
Wederom een Bosch wasmachine gekocht. Dit keer met het automatische wasmiddeldoseersysteem i-Dos. Wat een gemak. De bediening is net als de vorige wasmachine eenvoudig. De machine is fluisterstil. Wassen was nog nooit zo makkelijk!

Pluspunten

  • Eemvoudige bediening
  • i-Dos, automatische dosering
  • Kan max. 9 kg wassen
  • Lust voor het oog qua design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 17-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijke display

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P90NL

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over deze wasmachine. Met name over het I-DOS systeem. In het ene bakje zit het wasmiddel en in de andere de wasverzachter. Omdat ik het laatste niet bij iedere wasbeurt gebruik ,klik ik het knopje hiervoor makkelijk uit. Geweldig, had ik dit maar jaren eerder! Ook is het een zeer zuinige machine. Doordat het een 9kg trommel is was je in 1 keer al je was weg. Ik gebruik het ECO programma het meest. De machine is ook erg stil, dat is ook zeer fijn omdat ik vaak `s nachts was. Met de timer stel ik hem zo in dat hij om 7.00 uur klaar is. Ik ben meer dan tevreden. Kortom ik zou deze machine zeker aanbevelen. Ook al heb je niet veel was er zit ook een korter wasprogramma op. Nog een voordeel is dat bijvoorbeeld de machine zelf berekend hoe lang hij over het ECO programma doet. Een zeer efficiënte machine dus!

Pluspunten

  • Grote trommel
  • I-DOS systeem
  • Stil
  • Makkelijke display
  • Start uitstel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

energie zuinige wasmachin 16-11-2020

Wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAU28P90NL

Algemene score

10,0
Dit is een ideale wasmachine die zelf denkt. Hij gebruikt weinig stroom en water op de eco-stand. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jeanette 16-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P90NL

Algemene score

8,0
Een wasmachine gaat altijd onverwacht kapot. Dus op zoek naar goede vervang van mn 14 jaar oude Miele. Met deze Bosch machine heb ik een goede koop gedaan. Ik moet wel wennen aan de duur van de programma's, maar doordat ik kan programeren laat ik de wasmachine s'nachts draaien. Want hij is muisstil. I-dos is ook erg handig! Kortom ik ben tevreden!

Pluspunten

  • Muisstil
  • Uit te stellen programma's
  • I-dos

Minpunten

  • Duur programma

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 14-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi uiterlijk, gaaf touchscreen, wast super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P90NL

Algemene score

9,0
Super goede aanbieding gekregen in de winkel nu een prachtig apparaat thuis staan hopelijk gaan we er lang plezier van hebben!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews