Bosch WAU28P90NL - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 78 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WAU28P90NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tanja 01-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prettig gebruik

Geschreven voor: Bosch WAU28P90NL

Algemene score

10,0
Apparaat werkt erg makkelijk, maakt ook weinig geluid.
Mooi design, zeker in combinatie met de bijpassende droger

Pluspunten

  • Makkelijk
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loes 24-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

iDos toch nodig & erg stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P90NL

Algemene score

9,0
Ik ben fan van Bosch, maar iDos, dat kon ik ook zonder. Heb toch voor iDos gekozen. Heerlijk om geen omkijken te hebben naar het doseren van het wasmiddel. De was is fris. Kan lekker veel was in de machine. En wat me vooral opvalt tov mijn vorige Bosch wasmachine is dat het centrifugeren zo heerlijk stil is.

Pluspunten

  • Stil
  • Veel was
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LinG25 21-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wow, heel blij mee!

Geschreven voor: Bosch WAU28P90NL

Algemene score

9,0
Ik wist niet dat je zo blij kon zijn met een wasmachine. Hij werkt super fijn en ziet er ook nog eens mooi uit.
Het idos werkt gemakkelijk en maakt het wassen nog makkelijker en in dit geval nog besparender ook. Voor mij is het touchsysteem nog een extraatje omdat ik het fijn vind om mijn eigen keuzes te maken i.p.v. een standaard keuze. Door de touch knoppen ben je zo erg snel klaar.

Pluspunten

  • Idos
  • Touchscherm
  • Luxe uitstraling

Minpunten

  • Niet gevonden nog!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Karin 17-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hele fijn wasmachine, zuinig met wasmiddel, stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P90NL

Algemene score

9,0
Fijne wasmachine, het I DOS doserings systeem werkt top. Veel zuiniger met wasmiddel dan zelf doseren.

Pluspunten

  • I DOS dosering
  • Grote trommel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Chris De Vogel 16-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig machine, mooi cvormgegeven en vooral erg stil!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P90NL

Algemene score

10,0
De vormgeving is mooi. een stille motor en vooral fijn dat wasmiddel en wasverzachter automatisch gedoseerd worden toegevoegd.
Daarnaast heel makkelijk in het gebruik. Veel keuze in het programma, sonder dat het ingewikkeld wordt.
Kortom zeer gebruiksvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berry 10-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P90NL

Algemene score

9,0
Lekker dat de wasmachine zelf de dosering van het wasmiddel doet.
Ook een zeer stille wasmachine.
Heel blij mee.

Pluspunten

  • Zelf doseren wasmiddel
  • Zeer stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Binze Berger 02-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Wasmachine.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P90NL

Algemene score

8,0
De Bosch wasmachine (voorlader) die ik heb gekocht is de opvolger van een Bosch wasmachine die ons gezin 15 jaar lang heeft gediend. Deze machine werd bijna elke dag gebruikt met hoogtij dagen van 4x per dag. Dit betrof de wekelijkse wasbeurten van ons voetbal team,shirts en trainingspakken. Een dergelijke kwaliteit prijs verhouding heeft mij dan ook niet doen twujfelen om als opvolger weer voor een Bosch te kiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Barbera 02-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P90NL

Algemene score

9,0
Ik hem altijd al een bosch wasmachine gehad! Zijn super, mooi design en goede onderdelen, nooit problemen mee! Ook dit nieuwe model is weer super!

Pluspunten

  • Tijdelijk, later aanzetten.
  • Doseersysteem
  • 9 kg trommel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

IB 01-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil, zuinig en wast erg schoon zonder veel wasmiddel!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P90NL

Algemene score

10,0
De i-DOS wasmachine bevalt prima. We gebruiken nu veel minder wasmiddel en dus duurzamer. Tevens is de Bosch erg stil en wast goed schoon. Dit in combinatie met de Bosch warmtepompdroger, die we direct ook maar hebben aangeschaft, staat er een prima was en droog combinatie voor een goede prijs. De vorige combinatie heeft het erg lang volgehouden en we hopen dat we ook van deze apparaten lang mogen genieten. Bewust gekozen voor de i-DOS want we hebben een groot gezin en wassen dagelijks.

Pluspunten

  • duurzaam
  • goede prijs/kwaliteit verhouding
  • stil
  • wasmiddel toevoegen hoeft niet meer....i-DOS

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anky 31-03-2021

Excellent

Geschreven voor: Bosch WAU28P90NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Geweldige wasmachine handig en makkelijk in gebruik.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jeffrey Dirks 31-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super stil en zuinig!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P90NL

Algemene score

10,0
Wij hebben deze wasmachine nu een week en kunnen nu al niet meer zonder. Hij doet de was bijna van zelf, is muis stil en super zuinig.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Zuinig
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anique 30-03-2021

Heel blij

Geschreven voor: Bosch WAU28P90NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wij zijn heel blij met deze wasmachine, hij is stil heeft genoeg wasprogramma opties de grote trommel van 9 kilo is ook erg aangenaam. En natuurlijk de la met wasmiddel. Wat een uitvinding!! Totaal geen spijt van deze aankoop.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Martijn 30-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Slimme dosering, veel soorten programma's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P90NL

Algemene score

10,0
De wasmachine is makkelijk in gebruik en heeft veel programma's. De wasmachine maakt weinig geluid tijdens het wassen. De slimme dosering heb ik zo ingesteld dat vak 1 voor de 'bonte was' is, vak 2 voor de 'witte was' en ruimte 3 is een zelf te doseren vak voor een wolwasje i.o.d.. De programma-keuze komt ook overeen met de droger van Bosch uit deze serie.

Pluspunten

  • automatische dosering
  • verschillende programma's
  • Speedfunctie als je even geen eco-stand wil ;)

Minpunten

  • Eco programma's geven langere tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

AvL306 29-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P90NL

Algemene score

9,0
Na 16 jaar zeer trouwe dienst begaf mijn Siemens het dan toch. Gezien de leeftijd al eens vaker gekeken naar wat ik als vervanging zou willen en een wensenlijstje gemaakt, maar ook zeker wat ik niet wilde namelijk i-dos en een 3,5 uur durende eco was stand. Na goed advies toch overstag gegaan voor deze Bosch met i-dos en geen spijt van gekregen tot nu toe. Reden hiervoor is dat je ondanks de i-dos gewoon de eigen wasmiddelen kan blijven gebruiken. De i-dos zet je namelijk kinderlijk eenvoudig aan en uit. Verder heeft deze machine veel keuze en bij de meeste programma's kun je de speed optie gebruiken, zodat je was er geen 3,5 uur maar een keurige 1,5uur over doet. Je levert dan wel in qua maximaal gewicht van 9 naar 5kg.

Pluspunten

  • i-dos (uit te zetten)
  • speed knop voor snellere wasjes
  • stil, ook met centrifugeren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 26-03-2021

Fantastische machine!

Geschreven voor: Bosch WAU28P90NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Heel eenvoudig te bedienen. Voldoende keuzemogelijkheden.
Maar vooral: wast mooi schoon en is geluidsarm. En dat is wel zo prettig in een appartement.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Fam de Jong, een sportief gezin met veel wasgoed 25-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Blij met onze nieuwe Bosch toestellen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P90NL

Algemene score

8,0
We hebben een sportief gezin met veel wasgoed. Daarom hebben we net als de vorige keer opnieuw gekozen voor een wasmachine en een droger van Bosch. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend en de toestellen zijn echt super eenvoudig te bedienen. Bovendien zijn ze nu nóg stiller en energie zuiniger geworden en dat laatste is belangrijk voor ons milieu.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • stil
  • energiezuinig
  • goede service van de Bosch fabriek

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gwendolyn Wolfs 21-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Superfijne wasmachine!

Geschreven voor: Bosch WAU28P90NL

Algemene score

10,0
Mooie moderne look, eenvoudig te bedienen, zelfdoserend wasmiddel: ideaal! Produceert weinig geluid, zelfs tijdens centrifugeren ☺️
Ik ben erg tevreden over wasresultaat👍

Pluspunten

  • Geluidsarm
  • Makkelijke bediening
  • Een kind kan de was doen😁

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LeoK 19-03-2021

Nieuwe wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAU28P90NL

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De machine doet het goed en is redelijk geluidsarm
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Petra 18-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

gedoseerde aanbod wasverzachter en wasmiddel, automatisch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P90NL

Algemene score

9,0
Na jaren gebruik van een stinkende wasmachine en was, nu een machine die dat automatisch voor mij berekent. Volume was wordt gemeten en tijd automatisch aangepast en goed berekende afgifte wasmiddel en wasverzachter.
Tevens de mogelijkheid om handmatig dosering te doen. Tot bepaald moment kan programma nog onderbroken worden om extra was toe te voegen.
Lekkere frisse was als je het uit de machine haalt.

Pluspunten

  • Juiste doseringen
  • Stil

Minpunten

  • Nog niets kunnen ontdekken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Petra 18-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

gedoseerde aanbod wasverzachter en wasmiddel, automatisch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P90NL

Algemene score

9,0
Na jaren gebruik van een stinkende wasmachine en was, nu een machine die dat automatisch voor mij berekent. Volume was wordt gemeten en tijd automatisch aangepast en goed berekende afgifte wasmiddel en wasverzachter.
Tevens de mogelijkheid om handmatig dosering te doen. Tot bepaald moment kan programma nog onderbroken worden om extra was toe te voegen.
Lekkere frisse was als je het uit de machine haalt.

Pluspunten

  • Juiste doseringen
  • Stil

Minpunten

  • Nog niets kunnen ontdekken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews