Bosch WAU28P75NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
71 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WAU28P75NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Patrick 22-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil en degelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P75NL

Algemene score

8,0
Eerste indruk van de machine is dat deze stil centrifugeert. Daarnaast oogt de machine modern en strak. En de ondersteuning via de website is goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

ester 20-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super handig display (touchscreen)

Geschreven voor: Bosch WAU28P75NL

Algemene score

10,0
Zeer zuinig apparaat waarbij I-dos een enorme meerwaarde is. Daarnaast kan je alles apart instellen dankzij het touchscreen! Gemakkelijk in gebruik!

Pluspunten

  • display
  • geluidsniveau
  • gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shore Shahnoori 15-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P75NL

Algemene score

10,0
super apparaat, stil, kan veel was in, duidelijk display, iDOS heel handig in gebruik. 1400 toeren: was komt er al heel droog uit, wat ervoor zorgt dat de droger ook minder lang hoeft te draaien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert molenaar 14-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima machine de vrouw is tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P75NL

Algemene score

8,0
Ander machine defect en we hebben een Bosch warmtepomp droger 1 jaar gebruik waar we tevreden over zijn past mooi bij elkaar

Pluspunten

  • stil
  • zuinig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim DJP 10-11-2020

Bosch WAU28P75NL goede keuze

Geschreven voor: Bosch WAU28P75NL

Algemene score

10,0
Deze machine is energiezuinig, stiller en heeft een laadvermogen van 9 kg.
Er zit een antikreukfunctie op en de wasmachine herkent de hoeveelheid was en past hier het verbruik op aan. Ook zit er een uitgestelde startfunctie op.
De machine hebben we nu 2 weken in huis en is duidelijk beter en stiller als de vorige Bosch wasmachine die het 12 jaar voorbeeldig heeft gedaan. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Wim 04-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine met 9 kg laagvermogen en energie zuinig.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P75NL

Algemene score

8,0
Nette wasmachine met een laadvermogen van max 9 kg, heeft een touchscreen en heeft een grote deuropening. De machine is energiezuinig en heeft vele mogelijkheden qua wasprogramma's. Ook is het automatisch doseren van verschillende 2 wasmiddelen mogelijk.

Pluspunten

  • 9 kg laadvermogen
  • grote deuropening
  • handleiding in Nederlands

Minpunten

  • gewicht machine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ibo 04-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Touchscreen alles is duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P75NL

Algemene score

10,0
Ik heb altijd bosch gebruikt en goede ervaring, je kan minimaal 10/12 jaar mee.
Mijn Nieuwe wasmachine is zuinig en stil

Pluspunten

  • Stil en meer optie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

katuin 03-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bosch wasmachine wau28p75nl/01

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P75NL

Algemene score

8,0
Wast goed schoon, hij is zeer stil en handige zelf dossering van het wasmiddel en vele keuze programma's.

Pluspunten

  • stil
  • veel keuze programma
  • Handige zelf dosering voor wasmiddel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marloes 27-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine, frisgeurende was met handig doseersysteem

Geschreven voor: Bosch WAU28P75NL

Algemene score

8,0
Erg fijne wasmachine. Doet wat hij moet doen: de was komt er schoon en ook nog fris ruikend uit. Stille machine, ook tijdens centrifugeren. Vele bruikbare wasopties. De wasmachine doseert zelf vloeibaar wasmiddel en evt wasverzachter of tweede wasmiddel. En ook fijn om de optie te hebben zelf de hoeveelheid aan te geven of toch te kiezen voor waspoeder. Enige nadeel is dat de was er bij deze nieuwe machine iets natter uitkomt en langere droogtijd nodig heeft (zelfde aantal toeren).

Pluspunten

  • intelligent doseersysteem vloeibaar wasmiddel
  • veel en ook bruikbare wasopties
  • frisse geur van de was
  • erg stil, ook amper trilling
  • dmv pauzeknop kan was worden toegevoegd

Minpunten

  • eindsignaal amper hoorbaar
  • minder droge was dan vorige machine 1400 toeren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ibo 24-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Touchscreen alles is duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28P75NL

Algemene score

10,0
Ik heb altijd bosch gebruikt en goede ervaring, je kan minimaal 10/12 jaar mee.
Mijn Nieuwe wasmachine is zuinig en stil

Pluspunten

  • Stil en meer optie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Roos 23-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nooit meer teveel wasmiddel gebruiken

Geschreven voor: Bosch WAU28P75NL

Algemene score

9,0
Mijn oude wasmachine versleten, nu een slimme idos van bosch gekocht. Mooie wasmachine om te zien, simpel in gebruik en meer dan genoeg programma's. duidelijk overzicht over hoelang het programma nog duurt en laat ook goed zien hoeveel water en energie er verbruikt word per gekozen programma.

Pluspunten

  • stil
  • simpel in gebruik, deur kan ver open
  • energiezuinig
  • slimme dosering
  • komt goed droog uit de wasmachine

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer