Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WAN28005NL op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

9,5

hboelens 26-11-2022

prima waschmachine

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] prima maschine,doet precies wat e moet doen,nog nooit geen problemen gehad,makkelijk te bedienen,prima service,
bij bestelling snelle levering,en netjes alles uitgelegd,een tien

TonM 25-11-2022

prima wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAN28005NL

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Herlijk stil met wassen, uitstekend resultaat. De eco knop nog leren kennen, dat is nieuw.

Herger 01-11-2022

Fijne stille wasmachine

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Een hele fijne stille en makkelijk bedienbare wasmachine

Adriaan 01-09-2022

Perfect

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Een keurig werkende rustige machine die doet wat hij moet doen. Wassen!!

Peter 11-08-2022

Mooi wasmachine

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Goeie vervanging voor mijn oude machine van 30 jaar oud.

Anoniem 24-06-2022

PRIMA MACHINE

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] PRIMA APPARAAT IN KWALITEIT/PRIJSVERHOUDING

j**k@k**l.nl 09-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeker een aanrader gelet op ;rijs/kwaliteit

10,0
prima begeleiding van servicemonteur bij reparatie oude wasmachine (niet meer te repareren) en aanschaf nieuwe.
Ook prima en snelle aflevering door Vonk

Wasman 08-06-2022

Degelijke machine, wast goed, centrifugeert goed

10,0
Dit is gewoon een goede wasmachine. Weinig aan op te merken, wast goed, centrifugeert goed en bediening is super simpel

Wasmachine 31-05-2022

Wasmachine

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Na 25 jaar stopte onze oude machine ermee. Nu deze naar volle tevredenheid gekocht.

Wasmachine 31-05-2022

Wasmachine

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Na 25 jaar had onze oude machine het begeven.
Erg blij met onze nieuwe aankoop.

Anoniem 30-04-2022

Prima wasmachine.

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] We zijn er dik tevreden over. Maakt weinig geluid en doet alle programma's prima.

s**n@g**l.com 28-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Boven verwachting goed, geruisloos en handig in gebruik.

Geschreven voor: Bosch WAN28005NL

Prijs/technisch voldoet de machine aan mijn verwachtingen, Tevens geeft de machine vrijwel geen geluid, wat handig is, want de machine staat in mijn slaapkamer.

Pluspunten

• geluid
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

• ziet er duur uit

Bernadette 17-02-2022

Stille wasmachine

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijne wasmachine. De machine is erg stil en heeft veel mogelijkheden. Zoals startuitstel en de mogelijkheid om een kort wasprogramma te draaien.

Anoniem 31-01-2022

Wast geruisloos

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Dit apparaat maakt heel weinig geluid, alleen bij centrifureren is deze te horen.

Peter_H 25-12-2021

Prima

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Prima, 4serie, machine voor de prijs van een, 2 serie machine.
Tot nu geen problemen, 3 weken in bezit.
Mijn vorige, ook een Bosch,weliswaar een was/droogcombi, heeft het 10 jaar volgehouden, dus nog 10 jaar te gaan met deze.

Ingrid 18-08-2021

Zeer tevreden

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ben zeer tevreden over de wasmachine, makkelijke bediening en veel keuze uit wasprogramma's.

Tanja 26-07-2021

Meer dan prima nachine

10,0
Machine is mooi van uiterlijk en eenvoudig in de bediening. Iets vergeten geen probleem je kunt het altijd nog toevoegen. Verder goed stil bij gebruik. Toerental centrifuge perfect. Ik benver echt super blij mee en kan hem zeker bij iedereen aanbevelen. Een top machine voor een zeer fijne prijs

Josje 11-05-2021

Super wasmachine

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Heel blij mee. Goed schoon, ook korte programma's mogelijk

BC v. L 14-04-2021

Eindelijk rust!

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De oude wasmachine maakte zoveel kabaal dat na een week nadat de nieuwe wasmachine was geleverd de buren ons kwamen bedanken. Ze konden nu eindelijk aan een stuk doorslapen, en wij ook.

plhb 22-02-2021

nat wasgoed

2,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] steeds nat wasgoed. dit heb ik nog nooit meegemaakt, bijna bij elke wasbeurt komt het wasgoed druipnat uit de machine. Dat valt erg tegen.

Toon meer reviews