Siemens WM14N295NL - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 21 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WM14N295NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Weergaloos! 12-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Precies dát, wat we zochten!!

Geschreven voor: Siemens WM14N295NL

Algemene score

10,0
Omdat onze wasmachine er "de brui" aan gaf, op zoek naar een andere. Meteen een machine getroffen die wij voor ogen hadden. Na een duidelijke en overtuigende uitleg én toelichting w.b. onze vragen bleek deze Siemens voor ons " een schot in de roos".
Een machine met een schitterende uitstraling en exact naar onze bedoeling(en). Déze wilden wij aanschaffen en dat gebeurde dus ook!!

Pluspunten

  • 'n Prachtig aanzicht
  • Volop "instellingsmogelijkheden" en daardoor
  • Zuinig in het elektrisch verbruik

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JsnVrkln 14-04-2021

Erg fijne wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM14N295NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Na verschillende wasmachines te hebben gehad is dit de stilste. Genoeg, verschillende nuttige wasprogrammas. Ik ben dan ook erg blij met het programma jeans (en donkere was) die maar 1 uur en 15 minuten duurt!
Ik ben er erg blij mee.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Hoving 14-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

makkelijk te bedienen en wast goed schoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14N295NL

Algemene score

10,0
Ik heb deze wasmachine gekocht voor mijn moeder die al op leeftijd is. Deze machine is gemakkelijk door haar te bedienen. Met de grote knop kies je het programma, daarna met de temperatuurknop is eenvoudig de gewenste temperatuur in te stellen en als je nog meer wensen hebt bijv. het toerental van de centrifuge dan kan dit ook met een duidelijke knop worden aangepast. Wat ook handig is, is dat het kinderslot pas werkt wanneer je 2 knoppen tegelijk in drukt. Bij haar oude machine was dit met 1 knop waardoor ze wel eens problemen had om de machine weer van het slot te krijgen wanneer ze dit per ongeluk had aangezet.

Pluspunten

  • eenvoudig te bedienen
  • alle programma's overzichtelijk onder 1 draaiknop
  • ook voor oudere mensen makkelijk te bedienen
  • wast goed schoon

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal 06-04-2021

Goed

Geschreven voor: Siemens WM14N295NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Goed apparaat, doet wat ie moet doen en met weinig geluid, super
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

mona 04-04-2021

rustige mooie machine

Geschreven voor: Siemens WM14N295NL

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] fijne machine met resttijdvermelding, weinig geluid, stevige uitvoering. na 1x wassen al helemaal gewend aan deze machine
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

MAvH 03-04-2021

Super washing Siemens

Geschreven voor: Siemens WM14N295NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Super wasmachine!!
Ben er heel erg blij mee..
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

chantal reuling 31-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stille machine

Geschreven voor: Siemens WM14N295NL

Algemene score

10,0
Al tijdens het proef draaien verbaast dat de machine zo prettig stil is .
daarna het eerste programma gedraaid en nog steeds geen hard geluid.
Aldus zeer prettig ervaren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 30-03-2021

Gebruik

Geschreven voor: Siemens WM14N295NL

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Programma 1 duurt wel erg lang ook de 15 min programma mis ik van mijn vorige Siemens die ik bijna 16 jaar heb gehad met veel genoegen .verder ben ik zeer tevreden tot de volgende 16 jaar
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Marrie 26-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote trommel, goede prijskwaliteitverhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14N295NL

Algemene score

8,0
Ik heb deze machine gekocht nadat onze oude na 14 jaar kapot is gegaan. De nieuwe machine is stil en heeft een grote trommel en makkelijk in gebruik. Een echte aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ada 24-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14N295NL

Algemene score

9,0
Gebruikersvriendelijk en je hoort hem nauwelijks. Daarnaast de mogelijkheid om ook kleine wasjes te draaien of een kort mix programma maakt hem helemaal super. Voor deze prijs heb ik een geweldige machine

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bert 23-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime programma keuze, eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14N295NL

Algemene score

9,0
Op advies van Unipart Utrecht, tot aanschaf van deze machine besloten. Snelle levering, keurige installatie.
En de wasresultaten zijn uitstekend. Prima prijs/kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • laag verbuik kwh

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hj v Houwelingen 18-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke bediening

Geschreven voor: Siemens WM14N295NL

Algemene score

9,0
Vind het een goed merk makkelijke bediening en de programmering is meer dan voldoende en de service is perfect.

Pluspunten

  • Wast prima
  • Duidelijke programmering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Geertje uit Woerden 16-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Niet relevant voor een wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14N295NL

Algemene score

8,0
Ik had een Siemens wasmachine en na dat deze na lange tijd bezweek hebben we weer een Siemens gekocht.

Pluspunten

  • Wast heel schoon
  • Hij is doet zijn werk heel stil
  • Er kan echt veel wasgoed in
  • Tenslotte ziet hij er mooi uit
  • Ik hoef minder vaak te wassen

Minpunten

  • De wastijd is erg lang

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Berbel 15-03-2021

Top machine

Geschreven voor: Siemens WM14N295NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Zeer tevrede over deze machine. In het bijzonder de machine is erg stil, ruime trommel. Veilg omdat er een kondrrslot op zit. Ruim aanbid in programma's en makkelijk te bedienen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Tanja V 14-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima machine grote trommel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14N295NL

Algemene score

8,0
Onze oude siemens wasmachine was na 12 jaar kapot. Nu weer dezelfde gekocht maar uiteraard nu een luxere uitvoering. Prima wasmachine. Touch display. Stuk stiller! Heel fijn.

Pluspunten

  • Stil
  • Duidelijk leesbaar
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annet 14-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Superstille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14N295NL

Algemene score

9,0
Hele fijne wasmachine met veel opties. Staat op een houten vloer en maakt heel veel minder lawaai dan mijn oude. Staat stabiel, "wandeld" niet. Wast goed schoon, energiezuinig en verbruikt weinig water

Pluspunten

  • Stil
  • Staat staboel
  • Was toe te voegen als programma al draait

Minpunten

  • Eco programma duurt erg lang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Glitter 13-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine Siemens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14N295NL

Algemene score

10,0
ruime deur opening, grote trommel, makkelijke bediening. Eerder al Siemens wasmachine gehad, deze is 12 jaar mee gegaan. Op kleine reparaties na was deze nu echt toe aan vervanging.

Pluspunten

  • ruime voorlader/ deur
  • makkelijke bediening

Minpunten

  • 60 graden was intensief, lang programma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wil van den Acker 09-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14N295NL

Algemene score

9,0
Altijd ......... gehad. Nu overgestapt op Siemens. Op advies van de dealer.
Topservice van servicepartner Jan Eltink in Vianen (Noord Brabant)

Pluspunten

  • Geluidsarm
  • Nog niet kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geweldige aankoop 21-02-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geweldige aankoop

Geschreven voor: Siemens WM14N295NL

Algemene score

10,0
Toen onze wasmachine het "begaf" zijn wij naar Lunenburg in Nuland gegaan om een nieuwe aan te schaffen. Onze voorkeur werd meteen getroffen door een SIEMENS iSensoric. Na een duidelijke uitleg besloten wij tot aankoop over te gaan. Welnu, na maanden gebruik zijn wij ontzettend tevreden. Op allerlei gebieden is het een voortreffelijke wasmachine.

Pluspunten

  • gebruiksduidelijkheid
  • prima wasresultaat
  • weinig geluid
  • goede "aanblik"

Minpunten

  • zou het niet weten
  • geen idee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 11-02-2021

Top product

Geschreven voor: Siemens WM14N295NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Geen lawaai, doet wat er gevraagd wordt, groot bedieningsgemak
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews