Samsung WF80F5E5P4W - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 103 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jos 21-11-2015
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,4
manchet van de trommel gaat om het jaar stuk, gevolg beschadigd wasgoed.
1 keer onder garantie vervangen, hierna doet samsung of ze van niets weten, repartie kosten 150 euro.
Ik hoef dus nooit meer een samsung wasmachine
Geschreven voor: Samsung WF80F5E5P4W

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

janssen 13-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
leuke eind muziekje en makkelijk en duidelijke programma's. Erg stil tijdens het centrifugeren en de was komt er bijna droog uit
Geschreven voor: Samsung WF80F5E5P4W

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kawa 19-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
mooi waschine een goed Selecteer bij bestaande klant of je één of meer KPN-producten hebt en bepaal daarmee het maandbedrag dat je gaat betalen
Geen lease. Toestel is direct van jou. Kies zelf je toestelbijbetaling: Budget, Basis, Standaard of Luxe
Nummerbehoud mogelijk vanaf twee maanden voor einddatum huidige abonnement. Bij goedkeuring inclusief opzegging en zonder dubbele kosten
Geschreven voor: Samsung WF80F5E5P4W

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 06-04-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Net buiten garantie kapot zoals zeveel Samsung wasmachinges

Algemene score

3,0
De wasmachine doet het de eerste 2 jaar en 2 maanden prima. Daarna geeft deze een storing die zich uit in het niet draaien van de trommel. Hij lijkt wel te willen draaien maar doet het niet. De klacht begint overigens met dat een paar weken eerder de machine regelmatig spontaan op pauze springt.

Samsung gebeld, ze weten nu 3 dagen later nog niet wanneer er iemand langs kan komen om de machine te repareren. Ook weten ze niet of het nu nog binnen garantie valt of coulance. Wel wist de callcenter medewerker te zeggen dat dit probleem vaak voorkomt. Op internet lees je veel van de zelfde klachten en de slechte service van Samsung. Helaas moet ik concluderen dat de service en de wasmachines van Samsung echt niet goed zijn.

Pluspunten

  • Stil

Minpunten

  • Net buiten de garantie kapot. Frequent probleem
  • Geen tijdige service
Geschreven voor: Samsung WF80F5E5P4W

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Ping 31-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fijne wasmachine met veel opties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne wasmachine met veel programma’s. Na 16jaar een Miele te hebben gehad proberen we nu de Samsung. We zijn erg blij met de moderne menu’s en vele opties. Er staat 10 jaar garantie op de trommel en we hopen dat deze ook zo lang mee zal gaan. :)

Pluspunten

  • veel programma's
  • 10 jaar garantie op de trommel

Minpunten

  • ruikt naar "nieuw", hopen dat t snel wegtrekt
Geschreven voor: Samsung WF80F5E5P4W

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marleen 30-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Mooi, simpel en krachtige wasmachine. Makkelijk in de bediening.Ik heb 8 kilo en dat is ideaal met twee kleine kinderen. Ook de snelle was is handig om een wasje even op te frissen.
Geschreven voor: Samsung WF80F5E5P4W

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eco bubbel 30-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Mooi product, goede wasmachine, geen overmatig geluid en een zeer rustige machine qua trillingen.
Geschreven voor: Samsung WF80F5E5P4W

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik D 20-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,4
Fijne stille gebruiksvriendelijke machine die prima zijn werk doet en goed wast. Prijs kwaliteits verhouding is prima in orde.
Geschreven voor: Samsung WF80F5E5P4W

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Bob M 14-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Een prachtige wasmachine! Zou niet weten wat er meer van te vertellen in zo'n korte tijd in gebruik! We verwachten ook van deze machine een lange levensduur. Vrienden van ons die een Samsung wasmachine langer in gebruik hebben zijn laaiend enthousiast. Dat heeft ons er toe gebracht een Samsung wasmachine te kiezen. Type was onze eigen keus.
Geschreven voor: Samsung WF80F5E5P4W

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leen S 12-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Ervaring die familieleden met deze machine hebben opgedaan
hebben ons doen besluiten ook deze machine te kopen.
Veel was en waar voor in principe weinig geld.
Geschreven voor: Samsung WF80F5E5P4W

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

martin 11-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
mooie wasmachine met een handige bedienings knop
alle standen zijn aanpasbaar naar eigen keus
hij is erg stil vergeleken de vorige wasmachines die ik heb gehad van indesit
Geschreven voor: Samsung WF80F5E5P4W

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Henk 23-11-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Resultaat is erg goed,veel mogelijkheden,gebruiksvriendelijk,ziet er leuk uit,duurzaamheid is nog niet te zeggen nl.te kort in bezit.
Geschreven voor: Samsung WF80F5E5P4W

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 22-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Deze wasmachine gekocht na bijna 15 jaar met het oude beestje. Heb veel sites geraadpleegd, waar met veel lof over de Samsung gesproken wordt. Heb nog geen mening over de levensduur, ik heb de machine net. Vooral het gevarieerde wasprogramma oogst veel succes.
Geschreven voor: Samsung WF80F5E5P4W

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

17112015 22-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Een mooi vormgegeven wasmachine.
Was komt er schoon en droog uit.
En de machine heeft lekker veel programma's.
Geschreven voor: Samsung WF80F5E5P4W

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

danillo 20-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Reviewing to get my vacuum cleanor. It's always a good choice to buy samsung products. They are really really good
Geschreven voor: Samsung WF80F5E5P4W

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 19-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Tot nu toe ben ik zeer tevreden over de wasmachine, maar heb hem pas sinds 2 dagen in het gebruik. Gemakkelijke en duidelijke bediening
Geschreven voor: Samsung WF80F5E5P4W

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de wit 18-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
het is een mooie wasmachine die doet wat het moet doen. wat het wasresultaat ben ik dik tevreden.
ook is hij erg stil tijdens het hele was proces.
Geschreven voor: Samsung WF80F5E5P4W

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kiano 18-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Heel tevreden. Super fijn dat het apparaat vanzelf uit gaat ivm stroom besparing, Heel gebruikersvriendelijk.
Geschreven voor: Samsung WF80F5E5P4W

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

san 17-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Ik heb nu een aantal dagen deze wasmachine.
En ik ben super tevreden over het resultaat van de was. Vlekken die ik met de oude machine er niet uitkreeg gaan er nu uit en de was blijft heerlijk ruiken. Bij centrifugeren is het niet geluidloos, maar hindert mij niet.
Geschreven voor: Samsung WF80F5E5P4W

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jannie en Kees 17-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
We hebben de wasmachine net in huis, dus over duurzaamheid kunnen we nog niets zeggen.
Wel is de machine lekker rustig en maakt zelfs bij het centrifugeren weinig geluid.
Geschreven voor: Samsung WF80F5E5P4W

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews