Bosch WAXH2E70NL - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WAXH2E70NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Stefan 20-05-2020

Ruime trommel, doet wat het moet doen

Geschreven voor: Bosch WAXH2E70NL

Algemene score

6,0
De machine heeft een ruime trommel, is stil en makkelijk te bedienen. Het display geeft de voortgang van het programma soms niet goed weer.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

BOSCH WAXH2E70NL 29-03-2020
  • Product gekocht

Super modern en effectief.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAXH2E70NL

Algemene score

10,0
Geweldige wasmachine. U hoeft niet na te denken over het toevoegen van voldoende wasmiddel. De wasmachine brouwt en meet zelf het wasmiddel en de wasverzachter. Veel programma's voor mij super korte 30 minuten zijn handig. mooi design. Het licht binnenin is ook cool.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iwan 19-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super mooi disign

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAXH2E70NL

Algemene score

10,0
Alles zit er op echt alle opties en functies die je maar kan bedenken past alles automatisch aan en is daar door zeer zuinig is wat duurder maar verdien je toch terug op den duur 🙂

Pluspunten

  • Mooi design
  • Energie zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iwan 19-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super mooi disign

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAXH2E70NL

Algemene score

10,0
Alles zit er op echt alle opties en functies die je maar kan bedenken past alles automatisch aan en is daar door zeer zuinig is wat duurder maar verdien je toch terug op den duur 🙂

Pluspunten

  • Mooi design
  • Energie zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leen Lodder 19-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Nieuwste was en droogcombinatie bosch

Geschreven voor: Bosch WAXH2E70NL

Algemene score

8,0
Ik heb de nieuwste was en droogcombinatie van bosch. Ik heb nog niet kunnen ontdekken hoe ik hem op centrifugeren kan zetten. Best vervelend . De warmte droger is fijn je kan alles erin gooien en het krimp niet. Yippy. En de overhemden kan je op stomen erin gooien. Scheelt strijken. Heerlijk!! Je kan ook je kleding weer opfrissen.

Pluspunten

  • Zelf doserend
  • Geluidloos,zuinig

Minpunten

  • kan hem niet op centrifugeren zetten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sam 17-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi modern apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAXH2E70NL

Algemene score

9,0
Het is echt ideaal dat de wasmachine met een app ingesteld kan worden.
Daarnaast is het ook heel fijn dat de wasmachine zelf berekend hoeveel wasmiddel nodig is en hoe lang het programma moet duren. Je kan zelfs aangeven wat voor vlek je kleding heeft, zodat het programma aangepast wordt.

Ik ben enthousiast!

Pluspunten

  • Handig te bedienen met de app
  • Berekend zelf hoeveel wasmiddel nodig is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Louisa 07-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig was en droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAXH2E70NL

Algemene score

10,0
Ik heb hem net in huis maar ben nu al dik tevreden .
Erg makkelijk aan te sluiten via WiFi en goed te bedienen .
Heb eindelijk geen wasrekjes meer nodig voor de t shirts en ook wol droogt hij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 29-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Langzaam is voordelig en dat is even wennen.

Geschreven voor: Bosch WAXH2E70NL

Algemene score

9,0
Langzaam is voordelig, dat is even wennen.
Snel een wasje draaien vergt meer water en energie. Net als bij een auto: als je snel wilt zijn kost het meer brandstof. Rustig aan is het zuinigst. De bediening is heel overzichtelijk en iedere standaardinstelling kun je makkelijk aanpassen. Veel meer mogelijkheden dan onze oude machine, maar heel simpel bedienbaar.

Pluspunten

  • zuinig met energie en water
  • makkelijk in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Shelan 28-02-2020

super moderne stile wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAXH2E70NL

Algemene score

10,0
Ik vindt super fijn dat wasmachine zeer stil is,dat ik opafstans kan bedienen, makkelijk programma met vlek verwijderen programma . [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Marlies 11-02-2020

Super apparaat

Geschreven voor: Bosch WAXH2E70NL

Algemene score

10,0
Top qua bedienings paneel en alles op en top naar behoren [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anita 07-02-2020

Zeer goede wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAXH2E70NL

Algemene score

8,0
Deze wasmachine in combinatie met dezelfde soort droger gekocht. Beide machines hebben wifi waardoor je ze met de app op je telefoon kan bedienen. Is handig, ook dat de droger de laatste was van de wasmachine herkent en het juiste programma daarop afstemt. De wasmachine wast prima. Bij de handoekenwas stel ik wel 1 of 2x extra spoelen in. Als ik dat niet doe, ligt er aan het eind vh dansprogramma nog schuim op en in de rubberen rand. Ik maak sowieso deze rand en het deurtje na iedere was droog.
Maar ben heel tevreden met deze wasmachine.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Hartman 13-01-2020

Stille slimme wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAXH2E70NL

Algemene score

10,0
Super blij met deze slimme stille wasmachine, ideaal ook dat ik het via de app kan bedienen. Ik ben er blij mee! Er zijn veel programma's in te stellen en hij heeft ook daarbinnen verschillende opties. Zeer gebruiksvriendelijk! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Bertje VLetje 31-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Luxe uitstraling, heel stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAXH2E70NL

Algemene score

8,0
Eerste indruk van deze droogtrommel: stille luxe. Dwz. deze droger is inderdaad uitzonderlijk stil tijdens gebruik. Natuurlijk verwachten we verder de normale Bosch kwaliteit. Enig minpuntje: verbinden met HomeControl gaat moeizamer dan bijvoorbeeld de EasyControl (van Bosch Thermotechniek). Eenmaal verbonden werkt de app heel handig.

Pluspunten

  • Stil
  • Programmakeuze
  • Bedienen via App

Minpunten

  • Verbinden HomeControl moeizaam

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

m hoogendoorn 31-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bosch wasmachineactie 150 euro korting

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAXH2E70NL

Algemene score

9,0
een mooi duurzame wasmachine met veel geselecteerde mogelijk heden en een redelijke prijs zeker met de bosch einde jaars actie we hopen en wensenop een goede machine

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

S.H. 29-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine en warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAXH2E70NL

Algemene score

8,0
een kleine maand geleden de wasmachine en warmtepompdroger gekocht en ben er erg blij mee. ik heb nog niet alle functies uitgeprobeerd maar de I-dos is geweldig en ook handig dat je niet na iedere droogbeurt de pluisjes filter moet schoonmaken.

Pluspunten

  • wasmiddel en wasverzachter dosering

Minpunten

  • is niet echt stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Remco 11-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grandioos ruime trommel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAXH2E70NL

Algemene score

8,0
Na 2x een Miele te hebben gehad, nu toch voor Bosch gekozen. Met Miele veel problemen gehad.
Kwaliteitvan Miele vind ik voor die prijs tegenvallen.

Nu over deze Bosch Wat een geweldige machine. Degelijk, grote trommel. Makkelijke bediening met veel mogelijkheden en zeer gunstig geprijsd!
Geen andere machine kunnen vinden met deze garantietermijn die zo gunstig geprijsd is.
Bosch weet heel goed hoe je gebruiksvriendelijke wasmachines bouwt.
Het I-dos systeem is ook ideaal.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Gunstige prijs voor veel opties
  • Garantie termijn

Minpunten

  • Zat een paar dagen levertijd op

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Z.Tchean 11-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

washmachine is heel stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAXH2E70NL

Algemene score

9,0
kwaliteit, duurzaam,en mooi van design , nieuwe tecnologie ,ik ben momenteel tevreden ,ik zou aan vrienden en kennis aanraden

Pluspunten

  • mooi design
  • geluid is stil
  • makkelijk bediend met wifi

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieneke 27-11-2019

Zeer economisch

Geschreven voor: Bosch WAXH2E70NL

Algemene score

10,0
Mooi apparaat, 1400 toeren is reeds zeer doeltreffend, ongeloofelijk [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Carlos 27-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super gebruikersgemak en waar voor je geld

Geschreven voor: Bosch WAXH2E70NL

Algemene score

8,0
Dit is een fantastisch intelligent product. Was erin en gaan. geen gemors met wasmiddel en wasverzachter. Onze kleren keurig schoon in minder tijd, zeer goede 10KG inhoud waar ik mijn twijfels over had, totaal weggenomen wij hebben overigens ook een wasdroger die naadloos aansluit op dit apparaat.

we zijn dik tevreden over dit apparaat

Pluspunten

  • automatisch dosering
  • super stil

Minpunten

  • als je prijs een minpunt zou vinden
  • zou ik zeggen gebruik het eerst oordeel dan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer