AEG L8FEOKOMIX

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 8 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de AEG L7FENQ96 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Minpunten
Minpunten
Hi Michaela, wat vervelend om te lezen dat het zo gelopen is. Wij komen uiteraard graag naar je toe voor een reparatie, echter bieden wij pas een nieuw product aan als we voor de 4e keer voor hetzelfde defect langskomen. Uiteraard begrijp ik dat dit een vervelende situatie is. Indien je het apparaat liever retourneert raad ik je aan contact op te nemen met de winkel, gezien je met hen de koopovereenkomst hebt gesloten. Mochten wij nog wel wat voor je kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op. ^Anjuli
Pluspunten
Minpunten
Goedemiddag, fijn om te zien dat u een cijfer 9 geeft aan onze wasmachine. U geeft in uw review aan dat het automatisch doseren geschikt is voor 1 wasmiddel. Dat is niet het geval, het tweede compartiment in de lade kan omgezet worden van wasverzachter naar wasmiddel. Dit kunt u instellen wanneer u connected bent met de app: u laat het apparaat weten dat het tweede compartiment niet meer voor een wasverzachter is maar voor een wasmiddel. Ik hoop dat ik u zo voldoende geïnformeerd heb.
Met vriendelijke groet,
Anjuli