Bosch WTW85462NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Droogsysteem
condensdroger
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 18 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WTW85462NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

sietje 17-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Suuper droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85462NL

Algemene score

9,0
Een super droger, met een grote inhoud, zuinig in gebruik en geen krimp. ik heb deze in de eerste plats gekozen omdat hij zuinig is. En daarbij ook gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • zuinig
  • geen krimp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ger 15-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

BOSCH warmtepompdroger WTW85492NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85462NL

Algemene score

10,0
Onze condensdroger van 19 jaar oud was aan vernieuwing toe want hij begon een zwaarder geluid te maken en we wilden er dan ook een die beter is voor het milieu. We zijn na veel speurwerk (ook via Kieskeurig) bij deze BOSCH warmtepompdroger uitgekomen. Hij was ook nog eens in de aanbieding, wat het nog aantrekkelijker maakte. Met onze ervaring over de kwaliteit van BOSCH van andere apparaten die we gebruiken was de keuze dus niet zo moeilijk. Vooral de kwaliteit en het bedieningsgemak van deze droger en het A++ sprak ons wel aan. Na een goede uitleg in de winkel over de zuinigheid en het bedieningsgemak was ons besluit snel genomen.

Pluspunten

  • makkelijke bediening/ veel programma's
  • 8 kg capaciteit en ook voor kleinere hoeveelheden
  • A++ (dus zuinig in gebruik) en erg stil .
  • Grote vulopening en verlichting
  • Zelfreinigende condensor en dubbel pluizenfilter

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marja 15-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85462NL

Algemene score

8,0
Het is een mooie machine, ben tot nu toe tevredenheid voordeel dat er veel in kan.
Ik moet de speciale programma s nog uit proberen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rien 15-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote deur/super stil en duidelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85462NL

Algemene score

10,0
We hebben de warmtepomp droger gekocht om zijn zuinigheid/grote vul gewicht/lage geluid/zelf reinigend filter/ goede prijs en gelezen reviews.
Nu 2 wassen gedraaid en het overtreft de verwachting, de was is sneller droog dan aangegeven en hij is echt stil! Tot nu toe dus heel erg tevreden.

Pluspunten

  • Stil
  • zelf reinigend filter
  • zuinig
  • snel droog
  • Prijs voor zo,n uitgebreide wasdroger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gabie Vrolijk 13-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat, met handige functies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85462NL

Algemene score

9,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat het een warmtepompdroger is, daarbij zit er een handige functie op waarmee hij zich zelf schoon kan maken. Daarnaast zit er onder het reguliere stoffilter, nog een filter, wat ik ook wel fijn vindt. Er zit ook een handig rek in waarmee je zelfs wol of schoenen kunt drogen zodat het niet continu rondgedraaid wordt. En ontzettend veel functies zitter er op.

Pluspunten

  • Selfcleaning functie
  • Warmtepompdroger
  • Dubbel stoffilter
  • Lekker groot
  • Rek voor zelfs wol en schoenen

Minpunten

  • Door de 40 graden doet hij er wat langer over

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dhr van Geel 06-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot goed verlichte trommel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85462NL

Algemene score

9,0
Het product is een echte aanrader, stil, goed licht en ruime trommel voor 8kg . belangrijk zijn vrij lage stroom verbruik

Pluspunten

  • Verlichting
  • Grote trommel
  • Geluid
  • Zelfreinigende condensor

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Geesje 06-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85462NL

Algemene score

9,0
Voor deze wasdroger heb ik gekozen omdat ik goede ervaringen heb met ander witgoed van Bosch.
En wederom stelt deze wasdroger mij niet teleur, hij doet precies wat ik verwachtte.
Display is eenvoudig te bedienen, geluid is minimaal en het licht in de trommel een pluspunt.
Een genot om te gebruiken en naar te kijken. Het oog wil ook wat ;-)

Pluspunten

  • Perfect vermogen
  • Robuust en stijlvol
  • Minimaal stroomverbruik
  • Geluidssignaal in gewenste toon instelbaar
  • Droogt in aangegeven tijd

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Femke Theelen 30-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn verlichte droogtrommel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85462NL

Algemene score

9,0
Een grote trommel van 8kg is fijn en de verlichting in de trommel is erg prettig! Duidelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berty Rothkrans 29-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85462NL

Algemene score

8,0
Na een zoektocht via google, ben ik bij de Firma Tummers in Roermond binnen gestapt, en heb mij daar door een zeer vriendelijke en vakkundige verkoper laten adviseren.

Pluspunten

  • overzichtelijk apparaat
  • duidelijk programma

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Huisvrouw 55 jaar 29-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne, zuinige wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85462NL

Algemene score

10,0
Gekozen voor deze wasdroger nadat onze oude condensdroger het na 12 jaar had begeven. Omdat we graag energie besparen ( wie niet tegenwoordig ? ) hebben we nu een warmtepompdroger.
Ondanks de wat langere droogtijd ben ik er toch erg enthousiast over. Het is niet meer zo vochtig warm in de bijkeuken als de droger aanstaat. Was wordt goed droog en er is een ruime keuze in allerlei droog-opties.
We kunnen duidelijk zien in het energie-verbruik dat deze droger zuiniger is dan de vorige ! Blij mee !

Pluspunten

  • Zuiniger
  • Geeft nauwelijks warmte af
  • Geen vochtige ruimte meer

Minpunten

  • Droogtijd is wat langer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anke 28-10-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Ziet er goed uit en werkt heel gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85462NL

Algemene score

8,0
Gekozen voor dit apparaat vanwege energie label en gebruiksgemak. Tevens ook wel fijn dat het nog met een resevoir voor water opvang kan (scheelt gaten boren)

Pluspunten

  • zuinig in stroom
  • degelijk
  • ziet er mooi uit

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick 28-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat, erg stil en grote vulopening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85462NL

Algemene score

9,0
Op advies van de winkelmedewerker hebben wij deze droger gekocht. De droger voldoet aan alle verwachting zoals we deze van te voren hadden. De droger ziet er netjes uit, is erg stil en is makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • stil
  • uiterlijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marielle 28-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85462NL

Algemene score

9,0
Product gekocht omdat de vorige droger (Miele luchtdroger) ermee was opgehouden. Keuze bestond uit luchtdroger condensdroger of warmtepomp droger. Keuze gemaakt voor een warmtepomp omdat deze meest Energie zuinig was.
Of dit het geval is moet later blijken echter vanuit de Verkoper zou dit het geval zijn, De Bosch is zeer stil heeft een mooie glazen doorkijk wat mijn vorige droger niet had. Echt pluspunt is dat je schoenen en wollen producten in een speciaal meegeleverde mand kunt drogen, dit werkt echt goed.

Pluspunten

  • Energie zuiging
  • Losse Accessoires voor Schoenen en Wollen truien
  • Super gemakkelijk in gebruik

Minpunten

  • drogen duurt langer, staat vermeld in handleiding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvonne 27-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85462NL

Algemene score

9,0
Fijne machine. Prettig in gebruik. Heeft een mooi en duidelijk bedieningspaneel. Nadeel is dat de droogtijd lang is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MJ 24-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85462NL

Algemene score

9,0
Ik wilde een energie zuinige droger. Heb nog niet eerder een warmtepomp droger gehad.
Gisteren geplaatst en gelijk een hoop was weg kunnen werken en verschillende programma's gebruikt. De kleding komt goed droog uit de machine en hoeft nagenoeg niet gestreken te worden. Dat scheelt weer veel tijd. Bij het kastdroog programma doet hij er lang over en herstelt steeds de tijd. Het programma 'mix'is goed te gebruiken voor kleine wasjes en komt er goed droog uit.
Helaas kon de droger niet aangesloten worden bij ons aan de afvoer bij de wasmachine, dus moeten we de bak leeg maken. Heb er gisteren 4 droog programma's op laten draaien en daarna pas hoeven legen. Dus valt mee hoe vaak de bak geleegd moet worden.
Tot nu toe heel tevreden!

Pluspunten

  • energie zuinig
  • energie zuinig ondanks lang droog programma
  • grote trommel
  • veel keuze aan programma's
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • was zit lang in de droogtrommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter 22-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Onderhoudsvrije TOP warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85462NL

Algemene score

10,0
Evenals de wasmachine uit deze serie werkt de warmtepompdroger uitstekend en stil.
Moderne droger, met ruime mogelijkheden. Technisch Hoogstaande machine met eenvoudige gebruiksgemak.
Handige verlichting in de trommel.

Pluspunten

  • Stil
  • Goede kwaliteit
  • Voordelige koop
  • Geen onderhoud door spoelfunctie
  • Energie zuinig

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rietveld 21-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Niet ingewikkeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85462NL

Algemene score

10,0
Duidelijk hoe te gebruiken. Warmtewisselaar wordt automatisch gereinigd, hierdoor een veel beter gebruiksgemak.
Duidelijk display voor instellen en een duidelijke draaiknop waarmee je de programma's kan instellen. Ook het rek voor wol was en sportschoenen is handig in gebruik.

Pluspunten

  • Simpele bediening
  • Zuinig
  • Niet luidruchtig

Minpunten

  • Nog niet ondekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jaap Zoon 20-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Onderhoudsvrije wasdroger

Geschreven voor: Bosch WTW85462NL

Algemene score

10,0
Energiezuinig apparaat. De spoelfunctie van de condensor zorgt dat je geen onderhoud aan het apparaat hebt. Hierdoor blijft deze energiezuinig en goed functioneren.

Pluspunten

  • Energie zuinig
  • Geen onderhoud door spoelfunctie
  • Deur kan volledig open.
  • Grote vul opening
  • Acceptabel geluids nivo

Minpunten

  • nog geen minpunten tegen gekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer