Bosch Serie 6 WTW8446ENL - Reviews

Best Reviewed jun 2019 Bosch Serie 6 WTW8446ENL
Best Reviewed - juni 2019
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Droogsysteem
condensdroger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 177 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 6 WTW8446ENL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Douwe Siegersma 22-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8446ENL

Algemene score

10,0
We gebruiken deze wasdroger nog maar net maar de resultaten zijn dik in orde.
De droger maakt weinig geluid en en komt zeer weinig waterdamp uit.
Een glazen deur was leuk geweest maar ach....

Pluspunten

  • Prima droogresultaat
  • Stil
  • Weinig waterdamp

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wim 04-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch warmtepompdroger uit de 6 serie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8446ENL

Algemene score

9,0
De machine doet goed zijn best. De was is goed droog, duurt soms wat langer, maar kan dan zo de kast in. Na lange periode armoe met onze oude machine gehad te hebben is dit weer een verademing.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Arie Fransen 18-01-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Stiile, snelle droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8446ENL

Algemene score

9,0
We hebben de warmtepompdroger gekocht omdat deze zuiniger is dan een afvoer of gewone condensdroger. Hij voldoet prima aan onze eisen en hebben er zeker geen spijt van.

Pluspunten

  • Stil
  • snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 07-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote capaciteit, stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8446ENL

Algemene score

8,0
Onze oude condensdroger gaf de geest dus werd er gekeken naar een nieuwe. Aangezien verbruik inmiddels ook belangrijk wordt voor ons hebben we gekozen voor een warmtepomp. Op papier is dit een stuk zuiniger dan een condensdroger. Met twee kleine kinderen staat de droger ook vaak aan bij ons, waardoor de terugverdientijd van de extra investering naar ons idee kort genoeg is.

De droger is pas een week in gebruik, dus over het daadwerkelijke verbruik en de duurzaamheid kan ik nog niet veel zeggen. Wel valt de grote deur met binnenverlichting op. Even dat kledingstuk uit de droger pakken wat je net nodig hebt is hierdoor een stuk makkelijker. Het laadvermogen is meer dan voldoende, ondanks dat de droger bij ons altijd volgepropt wordt. De filters zijn makkelijk te reinigen en ook de condensbak is zo geleegd. De bijgeleverde slang om de droger op een afvoer aan te sluiten moet ik nog aansluiten, hiervoor moet eerst de afvoer worden aangepast.

De droger doet redelijk stil zijn werk. De droger staat in de bijkeuken en geluid is voor ons daarom minder belangrijk, maar toch is het fijn te merken dat de droger stiller is dan zijn voorganger. De resttijdindicatie klopt niet altijd. Soms staat er nog 2 uur op de klok, en is de droger een minuut later klaar. Deze is waarschijnlijk niet gekoppeld aan een belading / vochtsensor.
Qua droogresultaat zijn we nog een beetje aan het experimenteren. Wij drogen voornamelijk gemengde was (handdoeken, ondergoed, shirts) en gebruiken daarvoor "katoen extra droog". Als de droger aangeeft klaar te zijn blijken sommige delen toch nog klam / licht vochtig te zijn. De andere programma's moeten nog worden getest.

Het droogresultaat is zeker niet slechter dan onze oude Zanussi, de droger is stiller en het verbruik belooft een stuk minder te zijn. Hierdoor zijn we toch positief over dit product.

Pluspunten

  • Capaciteit
  • Grote deur
  • Binnenverlichting
  • Stil
  • Zuinig (als het goed is)

Minpunten

  • Resttijd klopt niet altijd
  • Sommige was nog licht vochtig
  • Tiptoetsen reageren slecht op koude vingers

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frances 28-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Super (& Droog!)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8446ENL

Algemene score

10,0
Sinds een paar dagen deze Bosch AAA+ 8446 wasdroger. Wat ben ik er blij mee. Waarom?
a) droogtijd is snel! in vergelijk met mijn oude Bosch condensdroger niet langer!
b) wat heerlijk dat hij zelfreinigend is. Alleen maar de pluisfilter.
c) energie gebruik stukken lager. Als je 3x per week droogt bespaar je 90 euri per jaar. Omdat ik minstens 6x per week de machine gebruik: tel uit de winst!
d) heel laag volume

Aanrader eerste klas!

Pluspunten

  • zuinig
  • zeer snel drogend
  • weinig lawaai dus stil
  • zelfreinigend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Eijndhoven 01-05-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8446ENL

Algemene score

9,0
Een geweldig apparaat; kwalitatief super.
Wij zijn er erg blij mee! De service is perfect.
Prijs kwaliteitsverhouding is uitstekend.
De resultaten zijn verbluffend.

Pluspunten

  • Schoon en droog
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Susanne 24-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zuinige en stille droger

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8446ENL

Algemene score

10,0
Ik heb deze droger met warmtepomp gekozen, omdat deze zuinig is en dus beter voor het milieu en de portemonnee.
Voordeel is ook dat de droger geluidsarm is.
Kortom, erg blij met deze aanschaf!

Pluspunten

  • Zuinig
  • Geluidsarm

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anoniem 22-04-2020

Warmtepomp droger top

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8446ENL

Algemene score

10,0
Kleine maand de Bosch warmtepomp droger in gebruik samen met bosch wasautomaat, en het voldoet aan alle wensen! Super stil en energie zeer zuinig! Top [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 17-04-2020

beoordeling wasdroger

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8446ENL

Algemene score

10,0
apparaat voldoet volledig aan mijn verwachting. Makkelijk te bedienen en goed droogresultaat [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Spekkie 16-04-2020

Fijne warmtepompdroger

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8446ENL

Algemene score

10,0
Boven verwachting,na veel negatieve verhalen, deze aangeschaft ter vervanging van onze oude luchtdroger met slang naar buiten, deze warmtepompdroger is erg zuinig met energie, en droogt prima, voordeel dat er geen raam meer open hoeft te staan in de winter. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Sandra 09-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne Droger.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8446ENL

Algemene score

9,0
De droger voldoet aan onze verwachtingen. De droger maakt niet teveel geluid. Kan ook prima op een houten vloer worden geplaatst op de zolder. Hij droogt goed en past wanneer nodig de droogtijd aan. We zijn heel tevreden.

Pluspunten

  • Maakt niet teveel geluid
  • Was komt er goed droog uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mooie prima droogautomaat 05-04-2020

Droogtrommel

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8446ENL

Algemene score

10,0
Een goed industrieel en robuust disign. Daarnaast een merk met een zeer sterke reputatie qua sales en aftersales. Dit was de reden om deze machine nadrukkelijk mee te nemen in vegelijking met concurrentie. Prijs / kwaliteit gaf de doorslag.
De eerste praktijkkennismaking geeft naast vele mogelijkheden en een combinatie van gebruiksgemak prima resultaten zien [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Susanne 04-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Energiezuinige droger met ruime trommel.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8446ENL

Algemene score

9,0
Droger voldoet aan onze verwachting. Hopelijk gaat deze ook zeker 18 jaar mee als onze vorige.
Direct te gebruiken en makkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • Ruime trommel
  • Energielabel A+++

Minpunten

  • Pluizenfilter schoonmaken iets bewerkelijker

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Theo 04-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8446ENL

Algemene score

10,0
Topapparaat , voldoet ruimschoots aan alle eisen . Prima prijs / kwaliteitsverhouding .
Vooral de ruimte in het apparaat en de energiezuinige uitvoering .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TRikers 03-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8446ENL

Algemene score

10,0
Doet wat die moet doen!
Stil, zuinig, en zeker een scherpe prijs.
Mijn vriendin is er zeer tevreden mee

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

G Koning 03-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch WTW846ENG droger

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8446ENL

Algemene score

8,0
De machine ziet er mooi uit. De bediening is gemakkelijk en overzichtelijk. Geen slang meer naar buiten maar een warmtepomp heerlijk. Het water word opgevangen en word gebruikt voor het reinigen van de machine. Energiezuinig. Een verademing vergeleken met mijn vorige machine.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Eerste klas 02-04-2020

Geweldig

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8446ENL

Algemene score

10,0
Werkt perfect en droogt goed. Voert het water heel goed af! Bijna geluidloos. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Frank 02-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne gebruiksvriendelijke droger zeer tevreden mee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8446ENL

Algemene score

10,0
Ik had een bosch condensdroger egologixx 7 deze bleef storingen geven Nu we deze warmtepompdroger hebben zijn we een stuk zuiniger en hij is fijn in gebruik.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Slang en reservoir afvoer na keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

B van Horssen 01-04-2020

Prima machine. Ben er blij mee

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8446ENL

Algemene score

10,0
Weinig herrie. Eenvoudige bediening. Kastdroog is eigenlijk strijkdroog. Extra droog geeft goede kastdroog
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Ton Geuns 01-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Energiezuinige wasdroger.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8446ENL

Algemene score

10,0
Gelukkig geen gat in de muur. 1e gebruik zeer eenvoudig en met uitstekend resultaat
Goede service. Ondanks corona netjes op tijd geleverd. Gemakkelijk te installeren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews