Bosch Serie 6 WTW8446ENL - Reviews

Best Reviewed jun 2019 Bosch Serie 6 WTW8446ENL
Best Reviewed - juni 2019
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Droogsysteem
condensdroger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 38 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 6 WTW8446ENL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

frances 28-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Super (& Droog!)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8446ENL

Algemene score

10,0
Sinds een paar dagen deze Bosch AAA+ 8446 wasdroger. Wat ben ik er blij mee. Waarom?
a) droogtijd is snel! in vergelijk met mijn oude Bosch condensdroger niet langer!
b) wat heerlijk dat hij zelfreinigend is. Alleen maar de pluisfilter.
c) energie gebruik stukken lager. Als je 3x per week droogt bespaar je 90 euri per jaar. Omdat ik minstens 6x per week de machine gebruik: tel uit de winst!
d) heel laag volume

Aanrader eerste klas!

Pluspunten

  • zuinig
  • zeer snel drogend
  • weinig lawaai dus stil
  • zelfreinigend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j de la parra 18-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

duidelijk leesbaar scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8446ENL

Algemene score

9,0
het is een energie zuinig apparaat, met een makkelijk leesbare instructie en vermelding van de programma's. de was komt eruit zoals jij dat wilt en je hoeft eigenlijk weinig anders te doen dan het gewenste programma aanduiden en een kind droogt de was.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • makkelijk bedienbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Job 17-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8446ENL

Algemene score

9,0
De wasdroger bevalt geweldig goed. Stil, en gebruikt veel minder stroom dan de vorige.
Ook heel handig is dat het condenswater via een slangetje in de afvoer verdwijnt. Dus geen wateropvangbak meer om leeg te gooien.

Pluspunten

  • zuinig
  • stil
  • het alarm dat dorger klaar is kun je uitzetten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Silvester Vollenbroek 14-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

, stil in gebruik en de was komt er droog uit .

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8446ENL

Algemene score

9,0
we hebben dit product gekocht omdat we vonden dat het een goede prijs was voor deze droger en bosch een vertrouwd merk is.
het blijkt een zeer goede keus.

Pluspunten

  • stille machine
  • goede resultaten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rosinda 11-11-2019

Fijn apperaat

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8446ENL

Algemene score

10,0
Makkelijk te bedienen
8 kilo te gelijk zo droog
Bepaald droog tijd zelf.
Niet overdreven warm.
Makkelijk schoon houden. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Armine Vermeulen 10-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Energiezuinig. Kleren mooi Ik houd tijd voor leukere dingen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8446ENL

Algemene score

10,0
Kleren worden mooi droog. Ik houd tijd over voor leukere hobbies dan kleren ophangen en drogen. Ik ben ontzettend. Ik had veel eerder een Bosch wasdroger moeten kopen!

Pluspunten

  • Kleren worden droog.
  • Kleren kreuken niet
  • Tijdswinst
  • Energie zuinig

Minpunten

  • Ik heb nu meer tijd voor hobbys
  • Verder absoluut geen minpunten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Warmtepompdroger 10-11-2019

Droger

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8446ENL

Algemene score

10,0
Na lang wikken en wegen hebben we besloten een Bosch droger te nemen. De oude droger had vier uur nodig voor het drogen van een beetje was. Deze klaart de klus in twee uur. De was is dan ook droog zoals het moet, weinig lawaai en makkelijk in gebruikk. Bovendien erg zuinig kortom een aanrader [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

HJ Bekius 07-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Warmtedroger Bosch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8446ENL

Algemene score

9,0
Na uitvoerige bestudering van testresultaten kwam deze Bosch warmtedroger uit de bus! Een prima machine die doet wat er omschreven staat. Makkelijk in gebruik en stil.
Ook komt de was er goed gedroogd uit.
De service van BCC was prima. Werd gebracht en aangesloten en de oude machine werd weer meegenomen.

Pluspunten

  • Zuinig in energie verbruik.
  • Courante maatvorming

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen 06-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille machine

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8446ENL

Algemene score

9,0
Onze eerste Bosch machine, fijne droger, is erg stil en en een grote trommel. Droogt ook best wel snel, is lang altijd niet de ingestelde maximale tijd nodig. De droger ziet er verzorgt uit en voelt degelijk aan. Bediening is erg eenvoudig.

Pluspunten

  • Bediening
  • Grote trommel
  • snel droog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mano de Kok 06-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed voor het miliue

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8446ENL

Algemene score

10,0
Als zelfstandig ondernemer wil je snel en goed werk kunnen leveren. Als ouder wil je een mooie planeet achterlaten voor je kinderen. Daarom heb ik voor een Bosch wasdroger gekozen. Energiezuinig maar wel goed en snel de was drogen.

Pluspunten

  • Energie zuinig
  • Snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Holtus 05-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeer stil, mooi verlichte trommel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8446ENL

Algemene score

9,0
mooie vormgeving, een zeer stille droger, dit was ons niet bekend, maar zeer welkom. Heel fijn dat de trommel van binnen verlicht. Apparaat is gebruiksvriendelijk.
Benieuwd hoe de levensduur is van de droger, we hebben hem pas in gebruik. Maar tot op heden bevalt d droger prima.

Pluspunten

  • geluid
  • licht in trommel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

khan 05-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Serie 6 WTW8446ENL

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8446ENL

Algemene score

8,0
deze apparaat is zuinig in energie gebruik en de prijs is redelijk . maakt niet veel geluid . enige nadeel is deur is kunststof en ziet niet zo chique .

Pluspunten

  • minder geluid
  • droogt goed
  • prijs is goed

Minpunten

  • kuststof deur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Fleur 03-11-2019

Nog even wennen

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8446ENL

Algemene score

8,0
Ik ben blij met mijn nieuwe droger, jammer dat op de site staat dat hij 60cm diep is en dat niet was (64cm) en dat we daardoor het hele kozijn met deur moesten verwijderen en naar voren moesten halen en weer terugplaatsen. Door de sensor geeft de droger soms aan dat alle was droog is (Extra Droog programma) en dan komt het er toch nog vochtig uit ondanks een gereinigde filter en aansluiting op waterafvoer leiding. Dus nog even juiste hoeveelheid uitvogelen of genoegen nemen met half natte was. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

mirjamrv 03-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

eenvoudig in gebruik, stil en droogt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8446ENL

Algemene score

9,0
Droger werkt goed, eenvoudig in gebruik. Is stil en droogt prima.
We hebben bewust gekozen voor de warmtepomp en deze aangesloten op de afvoerbuis van de wasmachine.
Eenvoudig te installeren en scheelt veel vocht in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Yvonne Dekker 03-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8446ENL

Algemene score

10,0
Hele goede warmtepomp droger. Zuinig in gebruik en het wasgoed en snel en goed droog. Ben super blij met deze aankoop.

Pluspunten

  • Zuinig in gebruik
  • Snel droog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Merks 02-11-2019

Heerlijk machientje

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8446ENL

Algemene score

10,0
Ben nu al tevreden na 1 weekje draaien. Fijne grote trommel weinig geluid duidelijk belletje als het klaar is. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

fam Potters 02-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8446ENL

Algemene score

8,0
Mooie grote droger, is zuinig en kan heel veel in
ook veel mogelijkheden om diverse kleding te drogen!

Pluspunten

  • Veel opties
  • Grote trommel

Minpunten

  • lange programma's

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Welling 02-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede en geluidsarme warmtepompdroger

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8446ENL

Algemene score

9,0
De Bosch warmtepompdroger geeft veel minder warmte af en is enorm stil. We zijn er op dit moment enorm tevreden mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 02-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8446ENL

Algemene score

9,0
Een goede zuinige droger, veel inhoud. Hij is vrij stil ten opzichte van onze vorige droger. Er zijn veel programma's en instelmogelijkheden.

Pluspunten

  • Stil
  • zuinig
  • grote inhoud

Minpunten

  • deur niet verwisselbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Cath Bergen 31-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte warmtebron droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8446ENL

Algemene score

10,0
Na 5 jaar wikken en wegen eindelijk gekozen voor een warmtepomp droger het is een Bosch geworden omdat de verkoper er enthousiast er over was en duidelijk was met de mogelijkheden ff gewacht omdat de droger 1 week later in de aanbieding was.
Simpel in gebruik en snel droog, heerlijke zachte handdoeken.

Pluspunten

  • Snel
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews