Bosch Serie 8 WTW87591NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht
Droogsysteem
condensdroger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 25 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 8 WTW87591NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Klaver4 28-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijke wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87591NL

Algemene score

9,0
fijne droger, elk kledingstuk krijgt zijn eigen behandeling, zuinig en stil. Onmisbaar in onze huishouding. Alle was weer snel en netjes in de kast.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzanne 23-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig in gebruik, mooi groot raam

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87591NL

Algemene score

8,0
Prima droger, maakt weinig geluid, past programma tijd aan aan hoe vochtig de was nog is. Ik ben zeer

Pluspunten

  • Geluidsnivo
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Draait 1 kant op...soms niet handig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk Kooistra 20-02-2020

perfect

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87591NL

Algemene score

10,0
geweldige machine met veel bedienings gemak [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jan 20-02-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Bosch Serie 8 WTW87591NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87591NL

Algemene score

7,0
De droger bevalt prima, droogt goed, alleen het schoonmaken van de filters is nog wel een dingetje! de roosters zijn niet stevig en laten zich lastig schoonmaken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Onvoldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Feike 11-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote trommel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87591NL

Algemene score

8,0
Mooie compacte machine. Is stil en droogresultaat is prima. Duidelijk howlang de machine nog gebruikt om programma te beeindigen

Pluspunten

  • Stil
  • Ruime trommel
  • Goed droogresultaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Gerda Hulsen 08-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wasdroger met warmtepomp

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87591NL

Algemene score

8,0
Een prima apparaat en een snelle droogtijd!!!!
Een minpuntje is de draairichting van de trommel. Deze draait alleen maar rechtsom en daardoor draaien de dekbedhoezen in elkaar. Dit is op te lossen door halverwege de droogtijd het wasgoed uit elkaar te halen. Jammer genoeg heb ik hier bij de keuze niet opgelet. Voor deze prijs had hij zowel links als rechts om moeten draaien. (ruim €900,=)Mijn vorige Miele apparaat deed dat nl wel. Verder een mooi en prima apparaat en bij het andere wasgoed is het geen probleem.

Pluspunten

  • snelle droog tijd
  • vele mogelijkheden
  • Mooie uitstraling

Minpunten

  • een draai richting

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willems 21-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een fijne droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87591NL

Algemene score

10,0
Het is een fijne droger: Gebruiksvriendelijk, stil en zuinig. Met een groot laadvermogen. Daarnaast diverse droog mogelijkheden.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Stil
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adrie 07-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87591NL

Algemene score

9,0
Ik vind het een stille droger met een grote display en een goede prijs/kwaliteit verhouding .Het duurt misschien iets langer dan met onze oude afvoer droger maar deze is toch een stuk zuiniger. En dat willen we toch allemaal.

Pluspunten

  • zuinig
  • verlichten droogtrommel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacco 27-11-2019

Fijne machine - geen omkijken naar

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87591NL

Algemene score

10,0
Zoals de titel zegt; een hele fijne machine. Lekker stil en zuinig in gebruik. De wol-mand is ideaal voor gevoelige kledingstukken! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 07-11-2019

Warmtepompdroger

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87591NL

Algemene score

10,0
Voorheen hadden we (nog) een afvoerdroger. Een oud beestje! Toen zijn wehet verbruik gaan meten. We hebben meteen besloten om een warmtepompdroger aan te schaffen . Enig speuren leverde op dat we ook gingen voor een machine met zelfreinigende condensor. Er vielen toen in een keer heel wat machines af! Dat bevreemdde ons wel!!! Wehebben uiteindelijk voor Bosch gekozen omdat dit een complete, moderne en technisch up to date machine is! In het gebruik bblijkt deze heeeeeel erg zuinig te zijn . Bovendien heel erg stil. We zijn er erg gelukkig mee! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jan 02-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Warmtepomp droger van Bosch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87591NL

Algemene score

9,0
Mooie machine, droogt prima, was verkreukeld minder en vraagt weinig energie, goede investering, wij zijn er erg blij mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Geert Jordaan 31-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ZEER EENVOUDIGE BEDIENING

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87591NL

Algemene score

10,0
Werking machine heel goed gebruiksvriendelijk en geluidsarm voldoende droog programma's en doet perfect wat je instelt
in een woord geweldige machine.

Pluspunten

  • geen echt lange droogtijden
  • gebruiksvriendelijk
  • geluidsarm

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hendrix 23-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Warmtepomp droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87591NL

Algemene score

10,0
Beste prijs prestatie verhouding.
Zuinig en snel en stil.
Verbruikt iets meer energie KWh dan sommige andere apparaten, maar is veel sneller klaar met drogen.
Zelf reinigende condensor, waardoor deze niet vervuild raakt en dus na verloop van tijd nog steeds goed presteert en zuinig blijft. kortom super

Pluspunten

  • zuinig
  • snel
  • zelf reinigende condensor
  • Ruime keuze aan programma's incl wol

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 22-10-2019

Fantastisch apparaat

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87591NL

Algemene score

10,0
Machine voldoet aan al de eisen die we aan droger stellen . Stil , zuinig en droogt goed . Scheelt een heleboel elektriciteit . Heel geluidsarm . Kan de droger zeer zeker aanbevelen . [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 18-10-2019

top product

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87591NL

Algemene score

10,0
mooi design,handige functies,stil
droogt prima [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

H de Vries 16-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87591NL

Algemene score

8,0
Hiervoor hadden wij een gasdroger, sinds een week een warmtepompdroger. Was is nog behoorlijk warm en iets klammig als je het uit trommel haalt (dit was ik niet gewend bij de gasdroger), maar verdwijnt daarna redelijk snel. Eenvoudig te bedienen, grote vulopening en kan veel was in. Tot nu toe ben ik tevreden met deze droger

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • was soms nog iets klammig als het klaar is

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Aad V 22-06-2019

stille energiezuinig machine

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87591NL

Algemene score

10,0
prachtige afwerking en veel keuzemogelijkheden. Hij geeft echt veel minder warmte als onze vorige wasdroger [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Renooij 20-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Waterpompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87591NL

Algemene score

9,0
recent aangeschaft en deze droger doet het fantastisch. reeds verschillende programma's geprobeerd en de natte was komt er steeds keurig droog uit. Groot pluspunt vind ik de afvoer via een slang ( zoals de wasmachine ) , dus geen container meer legen. Ben erg tevreden met deze aankoop.

Pluspunten

  • afvoer water
  • zelf reinigend
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marijke19 01-06-2019

Super droger! Geluidloos & Snel!

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87591NL

Algemene score

10,0
Fijne wasdroger (warmtepompdroger). Zeer snel en veel minder warm in de ruimte waar zowel wasmachine als droger staan. TOP!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Motorfreak54 23-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed toegankelijk via grote deur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87591NL

Algemene score

8,0
Door groot vertrouwen in dealer, op aanraden van hem gekocht. Wasdroger bevalt uitstekend.
Goede droog eigenschappen gecombineerd met gemakkelijke bediening maken deze wasdroger tot een uitstekende investering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews