Bosch Serie 8 WTW87591NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht
Droogsysteem
condensdroger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 19 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 8 WTW87591NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Klaver4 28-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijke wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87591NL

Algemene score

9,0
fijne droger, elk kledingstuk krijgt zijn eigen behandeling, zuinig en stil. Onmisbaar in onze huishouding. Alle was weer snel en netjes in de kast.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 02-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Warmtepomp droger van Bosch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87591NL

Algemene score

9,0
Mooie machine, droogt prima, was verkreukeld minder en vraagt weinig energie, goede investering, wij zijn er erg blij mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Geert Jordaan 31-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ZEER EENVOUDIGE BEDIENING

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87591NL

Algemene score

10,0
Werking machine heel goed gebruiksvriendelijk en geluidsarm voldoende droog programma's en doet perfect wat je instelt
in een woord geweldige machine.

Pluspunten

  • geen echt lange droogtijden
  • gebruiksvriendelijk
  • geluidsarm

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hendrix 23-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Warmtepomp droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87591NL

Algemene score

10,0
Beste prijs prestatie verhouding.
Zuinig en snel en stil.
Verbruikt iets meer energie KWh dan sommige andere apparaten, maar is veel sneller klaar met drogen.
Zelf reinigende condensor, waardoor deze niet vervuild raakt en dus na verloop van tijd nog steeds goed presteert en zuinig blijft. kortom super

Pluspunten

  • zuinig
  • snel
  • zelf reinigende condensor
  • Ruime keuze aan programma's incl wol

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 22-10-2019

Fantastisch apparaat

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87591NL

Algemene score

10,0
Machine voldoet aan al de eisen die we aan droger stellen . Stil , zuinig en droogt goed . Scheelt een heleboel elektriciteit . Heel geluidsarm . Kan de droger zeer zeker aanbevelen . [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 18-10-2019

top product

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87591NL

Algemene score

10,0
mooi design,handige functies,stil
droogt prima [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

H de Vries 16-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87591NL

Algemene score

8,0
Hiervoor hadden wij een gasdroger, sinds een week een warmtepompdroger. Was is nog behoorlijk warm en iets klammig als je het uit trommel haalt (dit was ik niet gewend bij de gasdroger), maar verdwijnt daarna redelijk snel. Eenvoudig te bedienen, grote vulopening en kan veel was in. Tot nu toe ben ik tevreden met deze droger

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • was soms nog iets klammig als het klaar is

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Aad V 22-06-2019

stille energiezuinig machine

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87591NL

Algemene score

10,0
prachtige afwerking en veel keuzemogelijkheden. Hij geeft echt veel minder warmte als onze vorige wasdroger [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Renooij 20-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Waterpompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87591NL

Algemene score

9,0
recent aangeschaft en deze droger doet het fantastisch. reeds verschillende programma's geprobeerd en de natte was komt er steeds keurig droog uit. Groot pluspunt vind ik de afvoer via een slang ( zoals de wasmachine ) , dus geen container meer legen. Ben erg tevreden met deze aankoop.

Pluspunten

  • afvoer water
  • zelf reinigend
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marijke19 01-06-2019

Super droger! Geluidloos & Snel!

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87591NL

Algemene score

10,0
Fijne wasdroger (warmtepompdroger). Zeer snel en veel minder warm in de ruimte waar zowel wasmachine als droger staan. TOP!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Motorfreak54 23-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed toegankelijk via grote deur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87591NL

Algemene score

8,0
Door groot vertrouwen in dealer, op aanraden van hem gekocht. Wasdroger bevalt uitstekend.
Goede droog eigenschappen gecombineerd met gemakkelijke bediening maken deze wasdroger tot een uitstekende investering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

sfb9155 14-05-2019

Geweldige droogautomaat.

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87591NL

Algemene score

10,0
Dit is een magnifieke droger, hij bepaalt zelf aan de hand van de sensor in de automaat hoe lang wasgoed moet drogen. Tevens kun je het opgevangen water gelijk afvoeren.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anja 22-02-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Droogtrommel bosch WTW87592NL

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87591NL

Algemene score

6,0
Was heel erg blij met deze droger. Super snel de was droog en energie zuinig, maar nu ik hem een paar mnd heb merk ik dat de droogtijd steeds langer wordt en de was dus langer nodig heeft om droog te worden.

Minpunten

  • T drogen duurt voortaan veel langer

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Maaslan 28-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Moderne wasdroger met unieke condens afvoer.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87591NL

Algemene score

9,0
Ik heb al mij was apparaten altijd van Bosch gehad ivm goede service en kwaliteit. Een goed systeem van condenswater afvoer dmv waterbak die automatisch werkt.

Pluspunten

  • Snel droog
  • Energie zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

RvdWal 17-01-2019

Geweldige kenmerken

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87591NL

Algemene score

10,0
Naast dat deze machine goed droogt uiteraard verbaast het me dat de ruimte waarin hij staat niet erg warm en vochtig wordt. Daarom hoef ik geen deuren open te zetten tijdens het drogen. Ook wordt het water automatisch afgepompt en hoef ik het containertje niet meer te legen. Heel erg fijn!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Droger 09-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87591NL

Algemene score

10,0
Dit is een warmte pompdroger . En die draait rechts /linksom. En je hebt er verder geen onderhoud aan. Zomakelijk te bedienden , ik ben heel blij met deze droger.

Pluspunten

  • Alleen zeef schoon maken van de pluizen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Annemarie 06-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijke warmtepomp droger met luxe uitstraling

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87591NL

Algemene score

9,0
Eenvoudig te bedienen apparaat met veel functies. Doorzichtige deurvenster waardoor je ziet dat wasgoed stijlvol gedroogd wordt. Wasdroger maakt weinig geluid en zeer makkelijk te reinigen pluizenfilter.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Riny Brands 04-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grandioos.Gewoon een betrouwbare wasdroger.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87591NL

Algemene score

9,0
Altijd betrouwbaar, prijs is goed. Makkelijk te bedienen, goed overzichtelijk, doet gewoon of meer van wat je er van verwachte.

Pluspunten

  • Betrouwbaar.
  • Makkelijk te bedienen.

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shirley 01-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote trommel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87591NL

Algemene score

8,0
Ik vind de deur fijn met het raam ...hij droog heel erg goed en snel ...het droogrek voor de schoenen is ook heel praktisch

Pluspunten

  • Raam in de deur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

wilma 27-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

energiezuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87591NL

Algemene score

9,0
Dit product gekozen op advies van verkooppunt
heb nu de zelfde droger als wasmachine bediening van de droger zo handig omdat het zelfde is als de wasmachine kan gewoon niets verkeerd gaan
en je kent het meteen en doet het perfect.

Pluspunten

  • handig scherm om te bedienen

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews