Bosch Serie 8 WTW87563NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht
Droogsysteem
warmtepompdroger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 8 WTW87563NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Piedro Visserro 01-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving, droogt perfect!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87563NL

Algemene score

9,0
In een woord: TOP! Mooi stil, wordt niet te warm. Bediening is eenvoudig (zelfs voor een man). Daarnaast lekker zuinig.

Pluspunten

  • vormgeving
  • geluid
  • zuinig

Minpunten

  • programma's duren relatief lang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nigar Ozcan 30-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk bedienbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87563NL

Algemene score

8,0
Perfect! Ben er superblij mee.. je kan er onderhand alles erin stoppen zelfs fijn was komt niet gekreukt of gekrompen uit.. heel fijn apparaat voor dierenharen kleding komt er letterlijk haar vrij uit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rian 13-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87563NL

Algemene score

9,0
Deze droger nu een paar weken binnen, wat een verschil met onze oude droger. Deze droogt als een tierelier, is erg stil en heeft een erg mooi design.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Groenendijk 13-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitgekozen voor het duidelijk leesbare display.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87563NL

Algemene score

9,0
Goede machine voor senioren door simpele bediening, duidelijk en helder display. Mijn vader ziet niet meer zo goed en zochten een passende machine. Deze voldoet overal aan. Aanrader

Pluspunten

  • Duidelijk display
  • Simpele en toch complete bediening
  • Energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria S 04-11-2019

Mooie wasdroger

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87563NL

Algemene score

10,0
Prima apparaat; precies wat ik van een Bosch-apparaat verwacht. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Fred 27-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede wasresultaten

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87563NL

Algemene score

8,0
De bediening is eenvoudig. Het wasresultaat is perfect. Hij is lekker stil. Het I-DOS systeem is een uitkomst

Pluspunten

  • I-DOS
  • bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Opperman 26-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Na een i-dos wasmachine nu ook een warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87563NL

Algemene score

10,0
Nadat we vorig jaar een i-dos wasmachine uit de serie 8 hadden gekocht hebben we dit jaar besloten om een warmtepomp wasdroger uit dezelfde serie te kopen.
De reden is het bedieningsgemak en niet te vergeten de kwaliteit van de Bosch producten.
Zijn nu in bezit van een Bosch Vaatwasser, i-Dos Wasmachine en een Wasdroger. Alle apparaten bevallen ons uitstekend en hopen er lang plezier van te hebben. Met de vorige machines hebben we tenslotte meer als 15 jaar gedaan.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Bedieningsgemak

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ettenna 31-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Energiezuinig, prima droogresultaat en relatief stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87563NL

Algemene score

9,0
Deze wasdroger is energiezuinig, geeft prima droogresultaat en het geluid is veel stiller dan bij onze vorige wasdroger.
Schoonmaken van pluizenzeef vergt meervoudige handelingen, maar zeefsysteem beschermt de rest van de droger goed tegen pluizen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Maria 07-03-2019

geweldige eenvoud

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87563NL

Algemene score

10,0
Geweldige eenvoud van handelingen om een prachtig droogresultaat te bereiken. Staat bij de wasmachine als een geheel door gelijk uiterlijk.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Zwanettha 29-12-2018

ZEER TEVREDEN

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87563NL

Algemene score

10,0
Nog nooit een droger gehad maar na 22 jaar toch een aangeschaft en nu al geen spijt van deze aankoop. Handdoeken komen er droog uit, zelfs fijne wasgoed komt er kreukvrij uit en droog. Zo wordt wassen en drogen een feestje, zo uit de droger de kast in. Geweldig !!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Natascha 30-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87563NL

Algemene score

9,0
Goede prijs kwaliteits-verhouding, en ook nog heel energiezuinig en vooral heel stil.
Ook simpel te bedienen.

Pluspunten

  • Stil
  • Energiezuinig
  • Groot laadvermogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

veky 23-11-2018

Geweldige apparaat

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87563NL

Algemene score

10,0
Droger is zeer stil en droog resultaat kan met gemak uitmuntend genoemd worden (heel veel droog opties). Wij hebben gekozen om water automatisch af te voeren en dit icm self cleaning condensor bespaart heel veel (schaarste) tijd op jaar basis. Dit is onze 4de droger maar het is de eerste keer dat het liefde op de eerste gezicht is. TOP apparaat!!!!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Cornelis 07-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke wasmachine met simpele bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87563NL

Algemene score

10,0
Zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding! de wasjes komen er altijd zeer schoon uit de trommel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer