Samsung DV90N8289AW/EN QuickDrive - Reviews

Best Reviewed feb 2019 Samsung DV90N8289AW/EN QuickDrive
Best Reviewed - februari 2019
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht
Kleur(en)
wit

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung DV90N8289AW/EN QuickDrive op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Shak 13-01-2019

Teleurstelling

Geschreven voor: Samsung DV90N8289AW/EN QuickDrive

Algemene score

2,0
Waardeloos. Droogt niet helemaal goed. Kreukelt heel erg, vooral beddengoed. Alle kleding zijn gedraaid. Heel erg spijt van dat ik gekocht heb. Zou je niet verwachten van Samsung
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

MSOS 05-12-2018

Goede droger maar niet voor beddengoed

Geschreven voor: Samsung DV90N8289AW/EN QuickDrive

Algemene score

4,0
Goede droger maar niet voor beddengoed. Mooi droger om te zien met veel functies en is zeker gebruiksvriendelijk in de bediening echter bij het drogen van beddengoed draait al het wasgoed in een bal waardoor er veel niet droog wordt en ik soms moeite heb om alles uit de knoop te krijgen. Dit komt omdat de droger maar 1 richting op draait tijdens het drogen. Bij mijn vorige Miele droger had ik dit probleem niet.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Bd 20-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design en waskwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung DV90N8289AW/EN QuickDrive

Algemene score

9,0
Top wasmachine en droger. Ik ben blij met de resultaten en vele was en droog mogelijkheden!! Deze producten raad ik iedereen aan.
Samsung eco bubble wasmachine en droger

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 18-03-2019

Super droger

Geschreven voor: Samsung DV90N8289AW/EN QuickDrive

Algemene score

10,0
Kleding komt goed droog uit en ziet er bijna gestreken uit vooral hemden.

En zit een snel droog programma op van dat 35 min duurt. Dat is super. Ook de opfris program is geweldig voor pantalons en overhemden
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ravi 03-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi droger heel stil

Geschreven voor: Samsung DV90N8289AW/EN QuickDrive

Algemene score

9,0
mooi product zuiging, heel stil, tijdens slapen kan je drogen stop automatisch.
Snelle levering ook op zondag. dit is superrrrr.

Pluspunten

  • Heel stil
  • zuinig
  • mooi grootte deur
  • stop automatisch.
  • met wifi op afstand bedienen

Minpunten

  • niet ondervonden
  • weet nog niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Radjin 28-02-2019

is superrr!!!!

Geschreven voor: Samsung DV90N8289AW/EN QuickDrive

Algemene score

10,0
Is een mooi apparaat, zuinig en heel stil, op afstand met wifi te bedienen , stop automatisch. als je gaat slapen kan je drogen. droog heel goed wat jij wil.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Wim 24-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eerste indruk is prima, de mogelijkheden zijn ruim aanwezig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung DV90N8289AW/EN QuickDrive

Algemene score

9,0
Een goed uitziende wasdroger met veel mogelijkheden waaronder de mogelijkheid om een opgevouwen trui te drogen en schoenen.

Heb nu de droger een paar maal gebruikt en kan niets anders zeggen dat ik tevreden ben over het droogresultaat waarbij de mogelijkheid om het condenswater af te voeren via een leiding helemaal top is, geen gezeul met de opvangbak.

Ook de droogtijd is prima, hij start met de standaard ingestelde tijd maar past deze tijdens het droogproces aan aan de vochtigheid van de kleding.

Pluspunten

  • Geluid
  • Programmaduur

Minpunten

  • nog geen gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico1234 19-02-2019

Geweldige mooie machine. Kleren super droog

Geschreven voor: Samsung DV90N8289AW/EN QuickDrive

Algemene score

8,0
Machine droogt op stand 2 mooi strijk droog en op stand 3 kast droog.
Handdoeken kunnen wat vochtig blijven als ze wat oprollen in de machine. Maar dit gebeurt enkel bij een hele volle machine. Machine kan zonder lucht afvoer in huis. En met slang of zonder waterslang is geen probleem.

Ik ben er erg blij mee

Mooi pluspunt. Super stil en dus ideaal voor nachtsttroom gebruik.

Grote mooie zuinige machine die zeker een aankoop waard is.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Marcel 18-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille goede droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung DV90N8289AW/EN QuickDrive

Algemene score

9,0
Wij zijn echte Samsung liefhebbers, en toen onze droger stuk ging hebben we direct bij de Samsung drogers gekeken waarbij deze droger stond. Hij werkt uitstekend, maakt weinig geluid, programma's werken goed en de droger doet wat hij moet doen.

Pluspunten

  • Stil
  • Meerdere programma's
  • Sterk in droger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny Steensma 15-02-2019
  • Product gekocht

Mooi uitziend strak design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung DV90N8289AW/EN QuickDrive

Algemene score

9,0
Wouw wat een verschil met onze oude droger. Stil, snel en alles komt er lekker zacht en nauwelijks gekreukt uit. Zeer blij mee

Pluspunten

  • Stil
  • Weinig kreukels

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Khan 07-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Samsung DV90N8289AWEN

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung DV90N8289AW/EN QuickDrive

Algemene score

9,0
pas twee week geleden het was droger gekocht en tot nu toe wel tevreden over het resultaat, hij doet zijn werk zoals de omschrijving. Korting via Cool Blue en cash back via Samsung en het goed werkende was droger, nou moet hij het nog het komende periode wel bewijzen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MLO 30-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top droger!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung DV90N8289AW/EN QuickDrive

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke droger met veel keuzemogelijkheden. Ook het rek voor het drogen van schoenen is super handig! De droger is op afstand te bedienen dmv een app op de mobiele telefoon.

Pluspunten

  • grote droogcapaciteit
  • verschillende droogpramma's
  • besturing via wifi
  • droogrek voor b.v. schoenen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 27-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Grote Vulopening, heel degelijk en ziet er prachtig uit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung DV90N8289AW/EN QuickDrive

Algemene score

10,0
Grote Vulopening, heel degelijk en ziet er prachtig uit. de was komt er heerlijk warm en droog uit. staat prachtig naast dezelfdesoort wasmachine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer