Samsung DV90N62632W - Reviews

Best Reviewed mrt 2019 Samsung DV90N62632W
Best Reviewed - maart 2019
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht
Droogsysteem
warmtepompdroger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung DV90N62632W op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jenniferx13330 16-06-2019

Matig

Geschreven voor: Samsung DV90N62632W

Algemene score

4,0
Programma’s duren lang en aan het einde van het programma is de was nog steeds niet droog.
Niet tevreden met deze droger.
Wij vinden het geen aanrader
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Floris 02-06-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

bijna 4 maanden in gebruik en nog steeds dik tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung DV90N62632W

Algemene score

9,0
Prima apparaat; doet wat ie moet doen al maakt ie best wel wat meer lawaai dan onze vorige (AEG). ik word er vrolijk van als het programma klaar is want dan geeft ie een leuk deuntje. Ik heb de duurzaamheid op 'goed' gezet maar eigenlijk kan ik daar nog geen zinnig woord van zeggen, dat weet je pas over 5 jaar. De droger-app is het allerhandigste en daar ben ik dan ook heel erg blij mee.

Pluspunten

  • lekker snel klaar
  • leuk deuntje als die klaar is
  • de droger app
  • goede droogresultaten
  • deurrichting is makkelijk om te draaien

Minpunten

  • maakt best wel wat lawaai vergeleken met oude AEG
  • best wel duur in aanschaf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mehmet 16-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geruisloos droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung DV90N62632W

Algemene score

10,0
We zaten een tijd zonder en droger. De oude hadden we al 10 jaar. Toen zijn we op zoek gegaan naar een goede vervanger. Hebben die ook gevonden in dit product. Veel stiller dan de oude en de kleding komen er kast droog uit. Heeft genoeg programma opties. Voor ieder wat wils. Superblij ermee!

Pluspunten

  • Stil
  • Bijna kreukelvrij

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

AdE 06-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ENERGIE ZUINIGE WASDROGER

Geschreven voor: Samsung DV90N62632W

Algemene score

10,0
Prettige, eenvoudig te bedienen, met veel functies, stille wasdroger.
Geen verwarmingselement meer, waardoor brandgevaar is gereduceerd naar nul!!
Het opstarten duurt wel wat lang, maar dat is normaal voor dit soort drogers.

Pluspunten

  • geluidarm
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • tijdsduur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ingrid 04-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung DV90N62632W

Algemene score

9,0
Heb de droger nu enkele dagen in gebruik. Dit model gekozen vanwege het lage energie verbruik en de grote trommel. Meteen in gebruik genomen en droogt goed.

Pluspunten

  • vele programma's
  • enegie zuinig

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Suus Van Lieshout 27-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung DV90N62632W

Algemene score

10,0
Ik ben erg goed geholpen en geadviseert door de medewerker van BCC. Zo heb ik de juiste keuze kunnen maken. Ik ben erg tevreden over de droger, droogt snel en maakt niet veel lawaai. Top product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico Broertjes 19-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving. Fijn A+++

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung DV90N62632W

Algemene score

8,0
Gekozen vanwege verwachte kwaliteit en zuinigheid in gebruik. Of dat werkelijk zo zal de praktijk uitwijzen, maar we zijn positief gestemd!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Floris 12-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi goedwerkend apparaat

Geschreven voor: Samsung DV90N62632W

Algemene score

8,0
Ik heb deze droger nu 2 dagen in mijn bezit en ben zeer tevreden.
Ik heb voor deze gekozen vanwege het lage energieverbruik en het maximale vulgewicht. Uiteindelijk kan ik pas later oordelen hoe het apparaat bevalt, dit vind ik na 2 dagen nog wat vroeg

Pluspunten

  • Droogtijd wordt automatisch aangepast naar beneden
  • Was assistent is zeer handig
  • laag energie verbruik
  • grote droogtrommel (9kg)

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Westlander 09-02-2019

Mooi goedwerkend apparaat

Geschreven voor: Samsung DV90N62632W

Algemene score

10,0
Ik heb de droger nu een paar dagen in mijn bezit en ben voorlopig uitermate tevreden. Het droogresultaat is prima, het energieverbruik is heel laag en de was assistent werkt perfect
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Willem 25-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil en goed resultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung DV90N62632W

Algemene score

9,0
Het product nu pas 1 dag in bezit en 2x gebruikt. Maar zeer goede resultaten deze 2x! Gewoon droog (wel op droogstand 3 gezet) en niet gekreukt. Apparaat ook veel stiller dan onze vorige condensdoger.

Pluspunten

  • goed resultaat
  • stil

Minpunten

  • Wifi koppeling kostte veel moeite

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Mike 24-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zuinige droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung DV90N62632W

Algemene score

8,0
Droger aangeschaft vanwege de energieklasse. Over de duurzaamheid nog weinig te zeggen. Slechts twee weken in bezit.
Uiterlijk ziet er mooi uit, gemakkelijk in de bediening.

Pluspunten

  • energieklasse
  • mogelijkheden

Minpunten

  • nog niet ondekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mikiemiek 24-01-2019

Zuinige droger

Geschreven voor: Samsung DV90N62632W

Algemene score

8,0
Sinds twee weken in bezit. Gekocht vanwege de energieklasse. Uiterlijk ziet er mooi uit en de bediening is eenvoudig. Ideaal om het programma via SmartControl te volgen. Over de duurzaamheid nog weinig te melden.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ton bouman 15-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung DV90N62632W

Algemene score

9,0
Uitstraling en model van machine + de vele mogelijk heden en techniek die je bij andere merken niet ziet

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Warmtepompdroger 07-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil, snel voor een warmtepompdroger, maar vooral zuinig!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung DV90N62632W

Algemene score

9,0
Prima machine, droogt zonder meer goed met voldoende instelmogelijkheden.
Belangrijkste echter is z’n energie zuinigheid!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TimH 02-01-2019

Super apparaat

Geschreven voor: Samsung DV90N62632W

Algemene score

10,0
Vandaag binnen gekregen. Wat een geweldige droger. Hij is stil en heeft super programma’s. Net het “fast” programma gedraaid. 38min en was is super droog.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer