Bosch Serie 6 WTW85491NL - Reviews

Specificaties
Droogsysteem
warmtepompdroger
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bob 14-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch condensdroger met schoonmaak serie 6 WTW85491

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Net geplaatst en meteen een was gedroogd, simpele en fijne instellingen, verlichting in de trommel (wauw factor), was mooi droog en niet gekrompen .... precies wat je verwacht van zo’n droger ... tevreden! Nu 10-20 jaar wachten en kijken hoelang hij het uithoud.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW85491NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H.Albers 10-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

5,0
Het is bijzonder wennen aan deze wasdroger. Vooral als je meer dan 30 jaar een wasdroger[Miele]
Het comfort kan niet tippen aan de vorige. Schoonmaken was een fluitje van een cent Even stofzuigen en klaar was kees. Nu moet er heel voorzichtig met een zachte borstel allerlei zeven worden gereinigd en droogtijd is ontzettend lang. De nieuwe verbruikt wel minder energie,maar qua comfort met de warmtepomp staat die droger nog in de kinderschoenen.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW85491NL

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
Voldoende
Voldoende

Reageer

henk 01-09-2018

geweldig

Algemene score

10,0
Wij hebben de Bosch wasmachine,(WAT28490NL), en deze Bosch droger aangeschaft. Eerst de reviews gelezen. Beide overtroffen onze verwachtingen. Beiden stil en een goed resultaat.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW85491NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Hartmut 09-08-2018

Super Gerät

Algemene score

10,0
Wir sind begeistert und werden dieses Gerät weiter empfehlen.
Bräuchte die Bediengungsanleitung, hierfür in Deutsch ist dies möglich?
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW85491NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

H.Albers 23-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasdroger met warmtepomp WTW85491NL

Algemene score

4,0
Ontzettend lange droogtijd en bijzonder bewerkelijk met schoonmaken van filters na elke droogbeurt. Was komt er niet goed droog uit . Na eerste droogbeurt ontzettende spijt van aankoop

Pluspunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW85491NL

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

WvdBent 17-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig apparaat, energiezuinig en makkelijk in gebruik

Algemene score

9,0
Deze wasdroger is makkelijk in gebruik, helemaal door de selfcleaning condensor! Het apparaat is energiezuinig en heeft vele mogelijkheden, je kan zelf ook de warmtegraad regelen bij de meeste programma's, ideaal als de was sneller droog moet zijn dan aangegeven. Met handige accecessoires kun je schoenen laten drogen zonder dat deze rondtollen in de trommel, of een wollen trui zonder deze te beschadigen. Ook is deze zo goed als geluidsstil vergeleken bij onze oude droger. Kortom. ik raad dit product aan!
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW85491NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

LP 11-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische droger

Algemene score

8,0
Mijn kleding komt vrijwel kreukvrij uit deze droger.. echt een drooggemak. Ik hoop dat hij het lang blijft doen.. ook vind ik het fijn dat er weinig onderhoud aan deze droger is - een echt gebruikersgemak!!

Pluspunten

  • kreukvrije was
  • Zeer weinig onderhoud
  • Zuinig!!
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW85491NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Mirjam de Jong 01-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

grote glazen deur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtige grote glazen deur en ledverlichting in de droger. Door de 2 pluizenfilters die je makkelijk schoon kunt maken en de zelfreiniging gaat deze droger langer mee. Hij is stil, en maakt niet veel lawaai. Heel blij mee.

Pluspunten

  • makkelijk te openen pluizenfilters
  • grote glazen deur
  • LED verlichting
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW85491NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Louis&Marjolein 20-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Schoon, stil en zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ongelooflijk, zo stil en zuinig onze combinatie van droger en wasmachine nu zijn!!! Na 16 jaar hebben we onze vorige Bosch-producten vervangen, terwijl ze het nog goed deden, maar deze nieuwe generatie machines is onovertroffen!

Pluspunten

  • stil
  • schone en droge was
  • zuinig
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW85491NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Truus Braspenning 18-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne wasmachine

Algemene score

8,0
Een zeer goede wasmachine goede prijs/Kwaliteit ben er zeer tevreden over en zou hem zo aanbevelen aan mijn vrienden en familie
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW85491NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Droger B&W 18-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Top machine doet precies wat hij moet doen.
Zeker zuiniger als oude machine geconstateerd ,door energiemeter(stopcontact)
Paar dagen in huis en nu al tevreden.
Ps en nooit meer condensorbak legen.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW85491NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chiel 16-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Superdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne automaat, weinig geluid, zuinig en behoorlijk wat keuze waar je wat aan hebt. Aangesloten op afvoer dus geen gedoe met waterbak legen. Wij zijn er blij mee!

Pluspunten

  • Zuinig
  • Geen hinder van geluid
  • Geen waterbak die je moet legen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW85491NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Josien 16-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne grote warmtepompdrogrr!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een mooie grote droger. Erg energiezuinig dat vinden we erg belangrijk! Fijne functies en ook handig is het extra rekje voor schoenen. Echt een ideale droger voor een groot gezin!

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Grote opening en 8 kilo
  • Mooi design
  • Handig voor schoenen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW85491NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer