Bosch WTYH8782NL - Reviews

Best Reviewed dec 2017 Bosch WTYH8782NL
Best Reviewed december 2017
Specificaties
Droogsysteem
warmtepompdroger
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 31 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

gewol 09-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Bosch wasdroger!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een top apparaat. Ideaal in gebruik en super overzichtelijk. Hij is super stil en zuinig in gebruik.
De app is een super aanvulling en wordt veel gebruikt.

Pluspunten

  • Gemakkelijk
  • Stil
  • Zuinig
  • Handige App

Minpunten

  • Vouwt de was niet zelf op. ;)
Geschreven voor: Bosch WTYH8782NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 19-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stille en zuinige droger met duidelijk scherm.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijke droger. Droogt de was perfect dankzij de zeer overzichtelijke en intuïtieve instellingsmogelijkheden. Zo bestaat ook de mogelijkheid van een kort programma (40 min.) wat van pas komt als op het laatste moment nog iets moet worden gedroogd. Is daarnaast van fraaie vormgeving, staat bij mij thuis bovenop de wasmachine. De droger is stil en bijzonder zuinig. Er is binnenverlichting en ook de display is verlicht, handig bij minder licht. Voor het gebruiksgemak heb ik de draairichting van de vuldeur aangepast, wat vrij eenvoudig gaat. De deur kan namelijk tot 180* open, hierdoor heb je volledige en onbelemmerde toegang tot de trommel. In mijn situatie stoot ik hierdoor bovendien niet mijn hoofd.
Ik heb bewust voor Bosch gekozen vanwege de hoge kwaliteit van haar (vaak innovatieve) producten. De zelfreinigende condensator is hier een voorbeeld van, evenals de toepassing van WiFi.

Pluspunten

  • Kwalitatieve, gebruiksvriendelijke droger
  • Binnenverlichting en verlichte display
  • Stil & zuinig
  • Grote vulopening, draairichting vuldeur omkeerbaar
  • Zelfreinigende condensator

Minpunten

  • Zwaar
Geschreven voor: Bosch WTYH8782NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc 03-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Niet langer verder zoeken! Ik heb een paar maanden gezocht, veel gelezen en getwijfeld; tot deze droger geleverd werd (mei 2017) a+++ en met 62Db stil! Droger is niet te vergelijken met de condensdroger die we hadden. Droogt super snel en super droog. Kan veel, de standaard programma's zijn ook al ruim voldoende. Droogt de was sneller, dan de wasmachine de volgende was klaar heeft. Ziet er ook nog eens mooi uit!.

Pluspunten

  • droogt snel
  • stil
  • zuinig
Geschreven voor: Bosch WTYH8782NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mirelle 07-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Warmtepomp droger met wifi

Algemene score

8,0
Mijn vorige droger was een afvoerdroger en heb erg getwijfeld of ik wel voor een warmtepomp droger zou gaan. Maar na heel veel reviews en winkels toch gekozen voor een deze warmtepomp droger. De doorslag was de A+++ en de wifi. Wel handig een berichtje op je telefoon, ik vergeet namelijk meestal dat ik de wasmachine of de droger heb aangezet. Voegt verder het niet zoveel toe. De eerste was was beddengoed en daar viel het toch wel even tegen 2x aangezet op kastdroog+ maar nog steeds vochtig en toen toch maar opgehangen. Mijn humeur tot het nulpunt gedaald ( bijna 900 euro en toch nog nat wasgoed)....het andere wasgoed ging beter. Nou doe ik het nog steeds in twee porties in de droger, soort bij soort om te zorgen dat het droog wordt en niet zoveel kreukt. Het gaat nu goed en ook redelijk snel voor een warmtepomp droger. Maar moet het denk ik niet vergelijken met mijn afvoer droger. Want daar kwam alles kurkdroog en warm uit . Wel voordeel dat alles er in kan en dat er niets krimpt. Ik gebruik hem nu ruim 1 week dus kan er nog niet alles over zeggen.

Pluspunten

  • Energie zuinig
  • Wifi
  • Licht in de trommel
  • Zelf reinigende condensor
  • Water via wasmachine afvoer

Minpunten

  • Beddengoed draait in elkaar en dus niet droog
  • Duur in aanschaf
  • De ruimte wordt wel iets vochtig
Geschreven voor: Bosch WTYH8782NL

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul 04-01-2018

Superzuinig en sneller dan gedacht

Algemene score

10,0
Ik was gewaarschuwd, dat het droogproces door de waterpomp techniek veel langer zou duren dan wat ik gewend was van de oude condensdroger. Laat dat nou helemaal niet waar zijn. De hoeveelheid was is hetzelfde. Wat scheelt is de 200 meer toeren die mijn nieuwe wasmachine van Bosch draait (1600 toeren), maar dat is ook alles. De was is gewoon binnen 1,5 uur (kast)droog. Geweldig!
Wat ook super is, de wifi. Als de wasdroger klaar is krijg je een melding op je telefoon. Ook kan je de status van het droogproces volgen en zelf op afstand starten of stoppen. Heel leuk.
Nog een voordeel, geen overbodige warmte meer buiten de wasmachine, dus geen overbodig energieverlies. En super stil.
Top apparaat, de investering waard voor de volle 100%.
Geschreven voor: Bosch WTYH8782NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

FamGroos 25-08-2017

Fantastisch mooi apparaat

Algemene score

10,0
Super mooie droger! Ik ben zo blij dat ik van die slang af ben en het legen van de bak is zo gebeurt. Ik ben heel blij met deze droger, en ook weer die mooie verlichting er in. Lees nog wel in het boekje, we hebben m pas in bezit en wil het het best af stemmen op de was. Filter schoon maken is ook zo gebeurt.
De wasmachine verteld je wat hij gaat doen en hoe ver hij is.
Het leuke is ook dat er word vermeld tot ziens
Je was komt er heerlijk droog en warm uit.

Al met al zijn geld waard!
Geschreven voor: Bosch WTYH8782NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

merelhof 10-05-2018

gewldige Machine

Algemene score

10,0
Naast de wasmachine heb ik ook de droger gekocht. suer makkelijk en hij zoekt zelf naar wat goed is voor mijn was
Geschreven voor: Bosch WTYH8782NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jacco 29-03-2018

Stille en uitstekende wasdroger

Algemene score

10,0
Wasgoed is snel droog
Apparaat droogt stil

Niet altijd droog, maar dat komt vooral omdat ikzelf mijn wasgoed gemixt droog.
Geschreven voor: Bosch WTYH8782NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

JufJeanet 16-03-2018

Goede droger!

Algemene score

8,0
De wasdroger droogt goed, mits je de droger instelt op kastdroog +.
Dat plusje maakt het verschil!
De temperatuur blijft laag. Je was wordt er dus niet heel warm van. Mijn vorige condensdroger werd wel heet. Na 10 minuten drogen kon ik het stomend ophangen en hoefde ik nooit te strijken.
Dat stomend ophangen gaat hier niet lukken. Toch kreukt de was niet heel erg en kun je de was ook zonder te strijken verwerken.
Geschreven voor: Bosch WTYH8782NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

PatriciaDC 05-02-2018

DÈ musthave droger!

Algemene score

10,0
Hoe fijn is deze droger, er kan lekker veel in en is erg stil wat tijd betreft, de duur is prima voor de kwaliteit en zorgvuldigheid waar mee deze droger de kleding of handdoeken droogt. Het home connect systeem is fantastisch en krijgt dus naast de toon van de droger zelf ook op je smartphone een melding als het droogprogramma klaar is. Ook vanaf je telefoon is de droger te bedienen.
De condensator hoeft niet meer met de hand gereinigd te worden en je hoeft dus alleen het pluizenfilter af te spoelen en je droger is klaar voor zijn volgende programma.
Geschreven voor: Bosch WTYH8782NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Onkyo 2004 04-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch WTYH8782NL droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na jaren met een afvoerdroger te hebben gewerkt nu gekozen voor een energiezuinige warmtepompdroger. Deze droger heeft klasse a+++. Nu een week in gebruik. Doet wat ie moet doen. Staat geplaatst in een relatief kleine ruimte en daar wordt het absoluut niet vochtig. Ook de warmte die het apparaat afgeeft valt mee.
Veel instelmogelijkheden die we nog niet hebben gebruikt. Machine ziet er degelijk uit. Hopen dat ie lang meegaat.

Pluspunten

  • produceert weinig geluid
  • Droogt prima
  • Prachtig design

Minpunten

  • Kost wel wat maar dan heb je ook wat
Geschreven voor: Bosch WTYH8782NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

HKSimon 31-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil en efficient

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prima wasdroger en enorme verbetering ten opzichte van de vorige conventionele condensdroger. Opvallend stil en geen warmte meer in de kleine ruimte. Droogresultaat is goed. Duur van de programma’s is wel lang.

Pluspunten

  • Stil
  • Goed droogresultaat

Minpunten

  • Lange duur van programma’s
Geschreven voor: Bosch WTYH8782NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mier 30-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote deuropening

Algemene score

9,0
Super apparaat droogtijd aan de lange kant maar is normaal voor een warmtepompdroger
Makkelijk te verbinden met app. Wat ook super werkt. Wij zijn zeer tevreden.

Pluspunten

  • Zelf reinigende condensor
  • Wi-Fi app verbinding
  • Weinig geluid
  • Gebruiksvriendelijk
  • Grote deuropening

Minpunten

  • Pootjes moeilijk te stellen
  • Verder geen minpunten
Geschreven voor: Bosch WTYH8782NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

van Meekeren 27-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Aanrader!

Algemene score

8,0
Het is een hele fijne droger die je wel een beetje moet leren ontdekken. In het begin leek het alsof de machine niet altijd de was goed kon drogen. Dit bleek bij nader inzien met de vele instellingen te maken te hebben. Het komt er inmiddels vrijwel altijd heerlijk droog én heerlijk zacht uit. Dit is dus echt een aanrader!
Ik kan geen 8,5 geven, maar vindt hem dus net iets beter dan een 8.

Pluspunten

  • Droogt goed en was komt er heerlijk zacht uit
  • Heel veel mogelijkheden
  • LIchtje in de trommel
  • Zelfreinigende condensor
  • Stiller dan vorige droger

Minpunten

  • Je moet echt even aan de vele mogelijkheden wennen
Geschreven voor: Bosch WTYH8782NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma 20-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

heeft tijd nodig maar werkt heel erg goed !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na alle beoordelingen en ervaringen te hebben gelezen was er maar 1 mogelijkheid meer dat het deze droger zou moeten worden. en gelukkig een perfecte keuze bleek het te zijn. Genoeg keuzes uit programma's, noviteiten erop als Wifi (niet dat we het gebruiken).
Stil in gebruik en goed droog komt het eruit.
Wel wat frustratie dat het bij de 1e paar keren wat vochtig eruit kwam maar na de instellingen te hebben aangepast werkt het nu erg goed en zonder klagen.

Pluspunten

  • duidelijke instellingen en programmas
  • erg stil
  • energiezuinigheid

Minpunten

  • heeft tijd nodig om zijn werk te doen
Geschreven voor: Bosch WTYH8782NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjef 08-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige en stille droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prachtige en vooral erg stille warmte pomp droger, vandaag bezorgd en de eerste was erin gedroogd.
Het is even wennen met alle programma,s die je in kunt stellen, maar ik kan je verklappen hij doet het perfect.
Het is eigenlijk zonde dat hij bij ons op de zolder staat want hij heeft een erg mooi design en mooi display die je verteld wat de droger aan het doen is.
Ook de app die op de warmte pomp droger zit is makkelijk te installeren via het display van de droger, en verteld je alles over het verloop van het programma wat je gekozen heb.
De machine is wonderbaarlijk stil en kan door start uitstel makkelijk s,nachts draaien.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
Geschreven voor: Bosch WTYH8782NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HansK 06-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch warmtepompdroger WTYH8782NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Perfecte machine met veel programma's. Laag geluidsniveau. Voorheen hadden we een afvoerdroger. Energieverbruik was 5x zo hoog als de Bosch warmtepompdroger. Wasgoed komt goed droog uit de machine. Zelfs de mogelijkheid aansluiting via wifi op je smartphone of ipad.

Pluspunten

  • energieverbruikt is laag
  • wasgoed komt goed droog uit de machine
  • veel programma's/mogelijkheden
Geschreven voor: Bosch WTYH8782NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

hv 31-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Warmtepompdroger WTYH8782NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Bosch droger is een geweldige droger, erg gebruiksvriendelijk in de bediening. Het is een A+++ warmtepomp droger dus super. weinig en met 62db ook erg still. Tevens is de design modern, gewicht is super licht en met WIFI voor app bediening. Oftewel waar voor je geld en super blij mee. Kan deze droger aan iedereen aanbevelen.

Pluspunten

  • zeer zuinig
  • gebruiksvriendelijk
  • erg stil
  • korte droogtijd van 142min
Geschreven voor: Bosch WTYH8782NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bastiaan WIltvank 23-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil en snel. Een verademing en genot om te drogen.

Algemene score

10,0
De oude droger gaf kuren. Gezocht op een stille droger type warmtepomp. Gevonden en besteld. Drogen gaat nu geweldig en snel. Zeer complete machine.

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Snel
  • Eenvoudig in bediening
Geschreven voor: Bosch WTYH8782NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beatrix 19-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie machine met veel mogelijkheden. Je moet even de tijd nemen om de programma's te leren kennen. Hij is in gebruik meer dan de helft goedkoper dan onze oude droogtrommel.

Pluspunten

  • Fijne was kan er in
  • App op de tablet en telefoon
Geschreven voor: Bosch WTYH8782NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews