Bosch WTYH8770NL - Reviews

Specificaties
Droogsysteem
warmtepompdroger
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Franciska 11-07-2018

Mooie wasdroger

Algemene score

10,0
Vind op zich alles goed . Hert enige na deel vind ik dat als je het rooster er uit haalt daar onder ook alles vol met pluizen zit
Geschreven voor: Bosch WTYH8770NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Adic 02-05-2018

Uitstekende Droger. Hoogste klasse

Algemene score

10,0
Zeer goede droger. Snel en efficiënt. detecteert belasting. detecteert het watergehalte. De tijd wordt automatisch aangepast. Zeer betrouwbaar. Uitstekend product. Sterk aanbevolen.
Geschreven voor: Bosch WTYH8770NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Mansi 28-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Choice and convenience

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Replaced my very old dryer with this amazing one! Large capacity, more cycle options than I can ever need, self-draining, and very quiet. Laundry day is now so much better.

Pluspunten

  • No manual emptying of water
  • so quiet
  • progress bar on screen.

Minpunten

  • Need stacking kit to stay stable
Geschreven voor: Bosch WTYH8770NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke 12-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hebben de Bosch warmtepompdroger gekocht, omdat wij onze wasmachine en droger op de 1e verdieping gesitueerd hebben. In verband met toekomstige verkoop wilde wij geen gat in de gevel boren t.b.v. de afvoer van het condenswater.
De warmtepomp droger is aan te sluiten op de afvoer, waardoor het condenswater netjes wordt afgevoerd. Je hoeft geen reservoirs te legen, dus geen omkijken naar!
Het drogen gaat ook goed en bevalt prima! Het schijnt ook nog eens zuinig te zijn, dus alles bij elkaar een goede investering!

Pluspunten

  • Afvoer condenswater (dus geen reservoir)
  • Zuinig
Geschreven voor: Bosch WTYH8770NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nicky 05-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijne, grote wasdroger

Algemene score

9,0
De omschrijving is duidelijk waardoor je krijgt wat je verwacht.
Hij is handig in gebruik en heerlijk zelfvoorzienend.
Waarom geen 10?
Vanwege de droogtijd. Die is wel wat lang.

Pluspunten

  • wifi
  • grote trommel

Minpunten

  • droogtijd
Geschreven voor: Bosch WTYH8770NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GH 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prettige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb gekozen voor Bosch vanwege de goede naam. zeer energiezuinig en stil. mooie en slimme bediening, machine heeft een rijke uitstraling. aanrader!

Pluspunten

  • look and feel
  • energiezuinig
  • stil

Minpunten

  • geeft iets vocht af aan de ruimte waar deze staat
Geschreven voor: Bosch WTYH8770NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A mulder 15-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch warmtepomp droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb hem vandaag voor de eerste x gebruikt. Echt geweldig. Hij droogt goed. 3 wassen heb ik gedroogd. De aangegeven tijd op de machine klopt ook dat is fijn.
Kortom een gelukkige moeder met 5 kinderen en een man die zo'n fijne droger niet missen kan!
Geschreven voor: Bosch WTYH8770NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john 05-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk bedienbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer mooie machine en een makkelijke werking.
ruime programma keuze, ook makkelijk bedienbaar via app ( Home Connect) ook als je niet thuis ben. machine is erg zuinig en heel stil, ook straalt de machine geen warmte af.
grote opening en kan tot 9 kg wasgoed drogen.
is zeker zijn prijs waard ook al is deze wat hoger.

Pluspunten

  • Zuinig is ++
  • Makelijke bediening via app (WIFI).
  • Erg stil
  • geeft geen uitstalings warmte

Minpunten

  • Best wel prijzig
Geschreven voor: Bosch WTYH8770NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mavey 29-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Beste prestatie met uniek design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
In eerste instantie heb ik voor deze bosch wasdroger gekozen omdat ik al jaren een stofzuiger heb van hetzelfde merk die me nooit in de steek heeft gelaten.
Ik vind de bosch stil, heeft een mooi design/uiterlijk, het menu spreekt vanzelf en uiteraard droogt de bosch naar behoren. Stoffilters zijn makkelijk schoon te maken, net zo als het waterreservoir zich makkelijk laar legen. De droger stopt eerder met het programma als de Bosch vindt dat de was droog is. En dat klopt dan ook. Ruime vulopening met doorzichtige deur en binnenverlichting. Op alle fronten een dikke 7 :-)

Pluspunten

  • Relatief stil
  • Mooi design/uiterlijk
  • Droogt naar behoren
  • Makkelijk menu
  • Ruime doorzichtige vulopening

Minpunten

  • geluid van de warmtepomp/ventilator
  • Warmtepompdroger is nog relatief duur
  • Geen sleutel om de pootjes te verstellen
  • Drogen beddengoed icm met handdoeken langste stand
Geschreven voor: Bosch WTYH8770NL

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ROBERT D. 28-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijkheid en Kwaliteit Echt een Bosch Product.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De Bosch WTYH 8770NL Droger is een perfect apparaat en geeft goede droog resultaten en is makkelijk te bedienen alle bedieningsgemak op de overzichtelijke display en op de machine zelf,maar met de Home Connect app gaat de bediening ook zeer eenvoudig en geeft nog eens extra gemak met informatie wat de machine doet dus altijd controleerbaar. Kortom een fantastisch Bosch Product.

Pluspunten

  • Snel droog resultaat
  • Tip toetsen TFT Display erg duidelijk
  • Home Connect App
  • Overzichtelijk Bediening Paneel
  • Makkelijk Dekbedden Drogen

Minpunten

  • Geen
  • Geen
Geschreven voor: Bosch WTYH8770NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MvdA 26-07-2017

Top droger!

Algemene score

10,0
Droger sinds enkele dagen in bezit, functies zijn talloos, maar het droogresultaat is top en dit ook nog een snel!!
Geschreven voor: Bosch WTYH8770NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Bibi 04-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Glazen deur, veel keuze

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Lekker veel keuze menu's, en ideaal, je kan door de deur heenkijken om te zien hoe het gaat, normaal zijn drogers dicht. Snel, energiezuinig en waar voor je geld. Logische beste test van consumentenbond. En ideaal dat water afgevoerd wordt via je gewone afvoer.

Pluspunten

  • glazen deur
  • grote inhoud
Geschreven voor: Bosch WTYH8770NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke 26-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
de droger is erg vriendelijk in gebruik en is super zuinig en droogt de was erg goed. een bijkomend voordeel is dat hij direct is aangesloten op de afvoer dus niet meer de condens bak leeg maken

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • zeer zuinig
  • droogt erg goed
  • stil
  • vaste aansluiting op de afvoer

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch WTYH8770NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer