Bosch WTYH8770NL - Reviews

Specificaties
Droogsysteem
warmtepompdroger
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 19 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WTYH8770NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

pkjansen 20-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Werkt uitstekend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTYH8770NL

Algemene score

10,0
We hebben de droger nu een bijna 2 maand. Hij werkt uitstekend. Hij is stil, en geeft heel weinig warmte af. Het duurt wel iets langer, maar dat is voor ons niet erg.

Pluspunten

  • Stil
  • Niet te veel warmte
  • Onderhoud is makkelijk

Minpunten

  • Duurt iets langer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jolanda 14-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Werkt perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTYH8770NL

Algemene score

9,0
deze wasdroger werkt snel en alles perfect droog,
ook is hij erg stil tijdens het drogen
ben hier super blij mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniëlle 15-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke bediening, ruime droger en mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTYH8770NL

Algemene score

9,0
Mooie droger, makkelijk te bedienen en je hoort hem bijna niet.
Super mooie uitstraling kortom zeer tevreden met deze wasdroger.

Pluspunten

  • Ruim
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis1961 13-12-2018

Droogt uitstekend!!!!!

Geschreven voor: Bosch WTYH8770NL

Algemene score

10,0
De warmtepompdroger droogt uitstekend en energiezuiniger dan een normale condendroger.
Fijne machine met minder onderhoud
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Mo 09-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

State of the art technologie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTYH8770NL

Algemene score

9,0
Super mooi design - er staat echt iets in ons washok
Slimme technologie - automatische dosering wasmiddel - op afstand bedienbaar
Niet geheel onbelangrijk - super schone was
En super stil!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Nieuwste technologie
  • Super stil
  • Automatisch doseer systeem

Minpunten

  • GEEN

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Louis Versluis 07-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede en makkelijk machine !!!!!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTYH8770NL

Algemene score

10,0
Goede en makkelijk machine die ook met wifi te besturen en zelfreinigend is . fijn om mee te werken !!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Desiree 03-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top droger, snel klaar.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTYH8770NL

Algemene score

9,0
De oude droger voldeed niet meer, het drogen duurde wel een dag, dus deze droger aangeschaft. Niet goedkoop maar zeker geen spijt. Hij is erg makkelijk in gebruik, heeft een grote vulopening (er kan maar liefst 9 kilo was in) en het beste van alles, de was is super snel droog. Ook reinigt hij de condensor zelf. Dus alleen het filter schoon maken, dit zijn er 2 in elkaar, extra veilig voor de machine dus. Veel programma's ook. En een zacht geluid wanneer hij klaar is (die ook vanzelf weer stopt). De wifi moet ik nog uittesten, maar ook daar lees ik goede dingen over. Kortom, ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • Grote vul opening
  • Snel droog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bregina 02-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTYH8770NL

Algemene score

9,0
Heerlijke grote droger met veel mogelijkheden en makkelijke bediening meerdere functies en zuinig in gebruik

Pluspunten

  • Grote vuldeur
  • Duurzaamheid
  • Zuinig
  • Meerder droogfuncties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vd Gaag 28-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTYH8770NL

Algemene score

8,0
De droger geeft weinig restwarmte af . Genoeg droogprogramma's.
Geluidsniveau is laag . Erg handig dat je de droger op de afvoer kan aansluiten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rian 24-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hele goede en gebruiksvriendelijke droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTYH8770NL

Algemene score

10,0
Deze droger heeft een duidelijke handleiding en is heel gebruiksvriendelijk! Ook maakt hij weinig geluid!

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • weinig geluid
  • mooie vormgeving

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Franciska 11-07-2018

Mooie wasdroger

Geschreven voor: Bosch WTYH8770NL

Algemene score

10,0
Vind op zich alles goed . Hert enige na deel vind ik dat als je het rooster er uit haalt daar onder ook alles vol met pluizen zit
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Adic 02-05-2018

Uitstekende Droger. Hoogste klasse

Geschreven voor: Bosch WTYH8770NL

Algemene score

10,0
Zeer goede droger. Snel en efficiënt. detecteert belasting. detecteert het watergehalte. De tijd wordt automatisch aangepast. Zeer betrouwbaar. Uitstekend product. Sterk aanbevolen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Mansi 28-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Choice and convenience

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTYH8770NL

Algemene score

8,0
Replaced my very old dryer with this amazing one! Large capacity, more cycle options than I can ever need, self-draining, and very quiet. Laundry day is now so much better.

Pluspunten

  • No manual emptying of water
  • so quiet
  • progress bar on screen.

Minpunten

  • Need stacking kit to stay stable

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke 12-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTYH8770NL

Algemene score

8,0
Wij hebben de Bosch warmtepompdroger gekocht, omdat wij onze wasmachine en droger op de 1e verdieping gesitueerd hebben. In verband met toekomstige verkoop wilde wij geen gat in de gevel boren t.b.v. de afvoer van het condenswater.
De warmtepomp droger is aan te sluiten op de afvoer, waardoor het condenswater netjes wordt afgevoerd. Je hoeft geen reservoirs te legen, dus geen omkijken naar!
Het drogen gaat ook goed en bevalt prima! Het schijnt ook nog eens zuinig te zijn, dus alles bij elkaar een goede investering!

Pluspunten

  • Afvoer condenswater (dus geen reservoir)
  • Zuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nicky 05-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijne, grote wasdroger

Geschreven voor: Bosch WTYH8770NL

Algemene score

9,0
De omschrijving is duidelijk waardoor je krijgt wat je verwacht.
Hij is handig in gebruik en heerlijk zelfvoorzienend.
Waarom geen 10?
Vanwege de droogtijd. Die is wel wat lang.

Pluspunten

  • wifi
  • grote trommel

Minpunten

  • droogtijd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GH 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prettige bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTYH8770NL

Algemene score

9,0
Heb gekozen voor Bosch vanwege de goede naam. zeer energiezuinig en stil. mooie en slimme bediening, machine heeft een rijke uitstraling. aanrader!

Pluspunten

  • look and feel
  • energiezuinig
  • stil

Minpunten

  • geeft iets vocht af aan de ruimte waar deze staat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A mulder 15-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch warmtepomp droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTYH8770NL

Algemene score

10,0
Ik heb hem vandaag voor de eerste x gebruikt. Echt geweldig. Hij droogt goed. 3 wassen heb ik gedroogd. De aangegeven tijd op de machine klopt ook dat is fijn.
Kortom een gelukkige moeder met 5 kinderen en een man die zo'n fijne droger niet missen kan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john 05-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk bedienbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTYH8770NL

Algemene score

9,0
Zeer mooie machine en een makkelijke werking.
ruime programma keuze, ook makkelijk bedienbaar via app ( Home Connect) ook als je niet thuis ben. machine is erg zuinig en heel stil, ook straalt de machine geen warmte af.
grote opening en kan tot 9 kg wasgoed drogen.
is zeker zijn prijs waard ook al is deze wat hoger.

Pluspunten

  • Zuinig is ++
  • Makelijke bediening via app (WIFI).
  • Erg stil
  • geeft geen uitstalings warmte

Minpunten

  • Best wel prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mavey 29-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Beste prestatie met uniek design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTYH8770NL

Algemene score

8,0
In eerste instantie heb ik voor deze bosch wasdroger gekozen omdat ik al jaren een stofzuiger heb van hetzelfde merk die me nooit in de steek heeft gelaten.
Ik vind de bosch stil, heeft een mooi design/uiterlijk, het menu spreekt vanzelf en uiteraard droogt de bosch naar behoren. Stoffilters zijn makkelijk schoon te maken, net zo als het waterreservoir zich makkelijk laar legen. De droger stopt eerder met het programma als de Bosch vindt dat de was droog is. En dat klopt dan ook. Ruime vulopening met doorzichtige deur en binnenverlichting. Op alle fronten een dikke 7 :-)

Pluspunten

  • Relatief stil
  • Mooi design/uiterlijk
  • Droogt naar behoren
  • Makkelijk menu
  • Ruime doorzichtige vulopening

Minpunten

  • geluid van de warmtepomp/ventilator
  • Warmtepompdroger is nog relatief duur
  • Geen sleutel om de pootjes te verstellen
  • Drogen beddengoed icm met handdoeken langste stand

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ROBERT D. 28-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijkheid en Kwaliteit Echt een Bosch Product.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTYH8770NL

Algemene score

10,0
De Bosch WTYH 8770NL Droger is een perfect apparaat en geeft goede droog resultaten en is makkelijk te bedienen alle bedieningsgemak op de overzichtelijke display en op de machine zelf,maar met de Home Connect app gaat de bediening ook zeer eenvoudig en geeft nog eens extra gemak met informatie wat de machine doet dus altijd controleerbaar. Kortom een fantastisch Bosch Product.

Pluspunten

  • Snel droog resultaat
  • Tip toetsen TFT Display erg duidelijk
  • Home Connect App
  • Overzichtelijk Bediening Paneel
  • Makkelijk Dekbedden Drogen

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews