AEG T8DE84CS - Reviews

Specificaties
Droogsysteem
warmtepompdroger
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 17 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

A.Hameka te Drachten 30-10-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima droogmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel gemakkelijk te bedienen bedieningspaneel. Grote trommel met lichtje. In combinatie met de wasmachine een prachtige "toren". Goede droogresultaten. Ook met de prijs, in verhouding tot andere drogers, steekt deze machine er boven uit. Wij hopen nog vele jaren plezier van deze combinatie te hebben.

Pluspunten

  • droogresultaat
  • gebruiksgemak
  • geluidsniveau
  • vele droogmogelijkheden
  • prachtige design/vormgeving

Minpunten

  • nog geen minpunten geconstateerd
Geschreven voor: AEG T8DE84CS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Silvia 12-04-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Grote deuropening en makkelijk in te stellen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Droogt prima heeft een duidelijk menu/keuzeknoppen rechtstreeks op de afvoer aan te sluiten dus geen gedoe met waterbak leegmaken

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
Geschreven voor: AEG T8DE84CS

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Trip 31-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer gebruik vriendelijk, fijne bediening.

Algemene score

10,0
Een hele fijne machine, hij is stil en heeft een fijne bediening. alleen de aan/uit knop reactie vind ik soms een beetje traag werken, verder is hij top!

Pluspunten

  • grote trommel
  • handige bediening

Minpunten

  • aan uit knop
Geschreven voor: AEG T8DE84CS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil&Diny 30-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gekozen voor een warmtepompdroger .
Droogt super goed en is energie zuinig dat is de wens van een milieu bewuste keuze.
Geschreven voor: AEG T8DE84CS

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kroonprisje260982 29-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima wasdroger!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
het Is een prima wasdroger! Makkelijk in gebruik en is ook snel klaar. Daarnaast een mooi design,een echte aanrader!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Snel klaar
Geschreven voor: AEG T8DE84CS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Een zeer tevreden klant. 29-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een zeer tevreden klant.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We hebben de machine nu 7 weken in ons bezit en hij bevalt prima. Prachtige machine om te zien en de afwerking is ver boven gemiddeld. Een aanwinst in de bijkeuken. Drogen is door de warmtepomp techniek ook een fluitje van een cent. Door de grote hoeveelheid aan programma’s is voor alle type kleding een keuze. Kortom wij zijn uitermate tevreden en raden deze machine eenieder aan. Een van de toppers in dit sigment.

Pluspunten

  • Afwerking
  • Programma keuze
  • Uiterlijk
  • Eind resultaat
Geschreven voor: AEG T8DE84CS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

mw. Kuijpers 29-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Warmtepompdroger aangekocht in winkel (Expert). Goede bereikbaarheid en kundig advies. Levertijden en afwerking zijn goed. Retour procedure is ook goed. Assortiment van de winkel is prima met voldoende keuze. Prijs was concurrerend. Er zijn voldoende producten in diverse prijsklassen.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • droogt goed
  • duidelijk display

Minpunten

  • droogtijd warmtepompdroger duurt langer
Geschreven voor: AEG T8DE84CS

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans m 27-01-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Grote capaciteit. Droogt goed.Openen van deur gaat wat zwaar

Algemene score

8,0
Is erg energiezuinigh. Er is een grote vulopening. Hij heeft een grote capaciteit. Droogt goed. Extra: iciparis actie

Pluspunten

  • Grote capaciteit.
  • Droogt goed
  • Energie zuinig

Minpunten

  • Deur gaat wat zwaar open
Geschreven voor: AEG T8DE84CS

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ans 27-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heeft veel tijd nodig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een fijne droger, wel doet hij er lang over, maar dat schijnt normaal te zijn bij een warmtepomp droger
Geschreven voor: AEG T8DE84CS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Co 26-01-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Warmtepomp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super apparaat . Kosten omlaag minder herrie . Duurt iets langer maar daar raak je wel aangewend. Alleen beetje jammer dat mijn voorzolder nu niet meer verwarmd wordt .normaal ging je kapot van de warmte nu niets meer . Mooi apparaat
Aanrader

Pluspunten

  • Stil
  • Lage verbruikkosten
Geschreven voor: AEG T8DE84CS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Vilé_Keizer 26-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Je kan de te droge was met verlichting in glazen deur top

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Tot nu toe een plezierig apparaat. Zie commentaar hierboven. Droogt voorzichtig en fijngoed etc komt er prachtig uit en hoeft niet meer gestreken te worden als je het even uithangt.
Geschreven voor: AEG T8DE84CS

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

K. 26-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk scherm, veel inhoud

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze gekocht omdat we vorig jaar, van dezelfde serie ook de wasmachine gekocht hadden, Bevallen allebei prima. Erg prettig dat er meer was in een keer verwerkt kan worden.
Tijdsaanduiding is handig, maar klopt meestal niet, is meer een indicatie.
Meestal worden door ons toch de zelfde 2-3 standen gebruikt. Katoen/ mix/ kast/extra-droog

Pluspunten

  • inhoud
  • minder geluid

Minpunten

  • programma's duren langer als bij oude droger
  • pluizenfilter, iets meer werk om schoon te maken.
Geschreven voor: AEG T8DE84CS

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Poohbeer 18-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Verkeerde voorlichting

Algemene score

3,0
In de winkel en in het boekje staat opfrissen van kleding. Nou dat is niet zo het wordt warm en gaat nog meer ruiken opv minder.
De was blijft vochtig. Vanaf de start een hoge piepgeluid wat komt door de koelkastcompressor die erin zit, volgens een AEG monteur.
Ik had voorheen een condens droger, als ik dit alles van tevoren had geweten had ik deze NIET gekocht.
Heb er spijt van.

Pluspunten

  • Lampje in de droger
  • Glazendeur

Minpunten

  • Beloofd niet wat ze zeggen
  • Hoge piepgeluid
Geschreven voor: AEG T8DE84CS

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Bart 30-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

Perfecte droger!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De droger werkt perfect. Simpele bediening, groot scherm, touch knoppen, verlichte trommel en hij is lekker stil. Was wordt goed droog en het filter is makkelijk schoon te maken.

Daarnaast is het ook een mooi apparaat. Het oog wil ook wat, ondanks dat dit bij een droger vaak niet veel uitmaakt.

Pluspunten

  • Simpele bediening
  • Mooi groot scherm
  • Stil
  • Mooie vormgeving
  • Trommelverlichting
Geschreven voor: AEG T8DE84CS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riet 29-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze droger heeft een grote vulopening en een duidelijk Display.
Volop keuze in programma mogelijkheden even als
droogtegraad.
Prime droger doet wat die moet doen en energiezuinig.
Geschreven voor: AEG T8DE84CS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Vincent 28-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Eenvoudig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi vormgegeven en zuinig apparaat. Staat boven op onze wasmachine en geeft minimaal geluid. Erg tevreden.

Pluspunten

  • Stil
  • Eenvoudig in gebruik
Geschreven voor: AEG T8DE84CS

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lodewijk 28-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Erg stil,groot,en design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De stilte en de 8 kilo inhoud, gewoon aan te bevelen, droogt ook heel erg goed, ik zou geen andere willen, bevalt heel erg goed.
Geschreven voor: AEG T8DE84CS

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer