Siemens WT45H281NL - Reviews

8,8 Lees 95 reviews
Best Reviewed okt 2016 Siemens WT45H281NL
Best Reviewed oktober 2016
Specificaties
Uitvoering
condensdroger
Geluidsniveau
65 dB
Energiekosten per jaar
48,76 euro
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 95 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Arjan 08-12-2016 Product paar weken in bezit

Eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Eenvoudige bediening met de keuzeknop.
Handige verlichting in de trommel.
Makkelijk in onderhoud. Met name het pluisjesfilter en het filter voor de condensor zijn makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • makkelijk te reinigen filters
  • verlichting in trommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Hanneke 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldig en gemakkelijk om mee te werken

Algemene score

10,0
Ik ben heel blij met deze machine, de machine is goed te vullen en makkelijk om mee te werken, fijn dat er in de trommel een lichtje aan gaat als je de machine vult.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jack 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

Pracht apparaat

Algemene score

8,0
Droger ziet er gelikt uit en is vrij stil, vooral de binnenverlichting is mooi en praktisch.
Doet gewoon wat hij moet doen,

Pluspunten

  • Vormgeving en gebruiksgemak.

Minpunten

  • Past niet echt goed op de Siemens wasautomaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
T. van 't Oever 07-12-2016 Product paar weken in bezit

Warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima droger! Bijna geruisloos maakt de droger je was droog! Volledig digitale display! Een kind kan de was drogen!!

Pluspunten

  • Bijna geruisloos
  • Duidelijke digitale display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Holtrop 06-12-2016 Product paar weken in bezit

fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Doet wat hij moet doen. Heeft veel verschillende functies waaronder ook een stand voor wol of sportschoenen. Het dubbele stoffilter vind ik een pluspunt, hierdoor is de machine goed schoon te houden.

Pluspunten

  • veel functies
  • dubbel stoffilter

Minpunten

  • niet zo stil als ik gehoopt had

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Marga 06-12-2016 Product paar dagen in bezit

Goede machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een mooi duidelijke machine. Handig in gebruik. Duidelijk display zodat je kan zien wanneer je machine klaar is. Makkelijke filters om schoon te maken. En zeer handig is het bijgeleverde rekje voor schoenen en wol.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Duidelijk display
  • Zelf regeling tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
m 05-12-2016 Product paar weken in bezit

prima droger met handige functies

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De droger doet prima zijn werk en heeft daarnaast nog een aantal handige functies. Mijn was wordt droog, er zit verlichting in de trommel, goede programmakeuzes en mogelijkheden. droger was makkelijk aan te sluiten op een afvoer zodat we niet constant een waterreservoir moeten vervangen. Als je de droger langer wilt laten draaien, of het geluid harder wil, of minder kreuk e.d. moet je wel even zoeken naar hoe dit ingesteld moet worden. maar als je het eenmaal weet is dit ook makkelijk! kortom een super fijne droger voor een gezin met veel was

Pluspunten

  • droogt de was
  • verlichting
  • extra houder voor wol, schoenen e.d.
  • makkelijke aansluiting op afvoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Ariep 04-12-2016 Product paar weken in bezit

Geweldige droger

Algemene score

9,0
De prijs is zeer scherp zeker gezien de kwaliteit
-Geweldige droger eindelijk verlost van de condens die de vorige droger veroorzaakte
-
-Geen Condensvorming
-Grote deur en simpele bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
margriet 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

deze wasdroger heeft een geweldig speciaal woldroogsysteem

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
de keuzemogelijkheden voor de verschillende manieren van drogen zijn heel ruim. Het reinigingssysteem voor het verwijderen van de pluizen is heel gemakkelijk hanteerbaar.

Pluspunten

  • goede waterafvoer
  • laag in elektraverbruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
ton 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

eenvoudig!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
prijs kwaliteit perfect extra droogrek perfect stroomverbruik perfect
eenvoudige bediening en onderhoud voor consument

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Van der laan 03-12-2016 Product paar weken in bezit

Uitstekende warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel goed overzichtelijk wasdroger die zijn werk goed doet. Geeft weinig warmte af tijdens zijn programma.

Pluspunten

  • Ruimte wordt niet enorm warm

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
droger 02-12-2016 Product paar weken in bezit

goede prijs en kwaliteits verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eerste ervaring is prima. Het wasgoed komt er droog en lekker soepel uit. Dit is mijn eerste droger hij past prima op mijn wasmachine.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Edwin 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Grote trommel met een goed droogresultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Apparaat een paar keer gebruikt en tot op heden zeer tevreden over het resultaat. prijs / kwaliteit verhouding is erg goed van deze droger.

Pluspunten

  • overzichtelijke bediening
  • eenvoudig te reinigen
  • trommelverlichting
  • luxe uitstraling door glazen deur

Minpunten

  • niet de zuinigste droger

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Putten 01-12-2016 Product paar weken in bezit

ruime/stille droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het product heeft veel droog mogelijkheden, ruime vulopening, grote trommel en is stil tijdens het gebruik.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
R. R. 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Moderne uitstraling met veel opties!

Algemene score

9,0
Dit product heb ik aangeschaft wegens de goede prijs kwaliteit verhouding. Vooral met dit druilerige weer is het een goede hulp voor mij! In een mum van tijd is de was droog zonder dat mijn huis er vochtig van wordt. Verder is het handig om zoveel opties te hebben en een tijd in te kunnen stellen! Hij ziet er ook nog eens goed uit..

Pluspunten

  • opvangbak als afvoer
  • rekje voor bijv. wol
  • moderne uitstraling
  • veel opties
  • geen vocht in huis!

Minpunten

  • kost meer stroom
  • weet verder niets...

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Esther Boeijer 29-11-2016 Product paar dagen in bezit

Energiezuinig en veilig

Algemene score

10,0
De wasdroger van Siemens is energiezuinig en veilig voor een prijs die in verhouding is vooral voor ons gezin met 3 bijna volwassen kinderen waar veel gewassen en gedroogd moet worden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Angelique Kandiltsios 29-11-2016 Product paar dagen in bezit

Is stil

Algemene score

8,0
Mooi apparaat met tijdklok en tiptoets. Droogt goed en is stil, kan s'nachts draaien. Voldoende inhoud

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Johan van den Berg 29-11-2016 Product paar dagen in bezit

bedieningsvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede kwaliteitsdroger. Prijs-kwaliteitsverhouding is goed. Korte droog tijden en gebruikt weinig energie.
Kortom een Top droger. Voor deze prijs vind je geen warmtepompdroger en zeker niet van het merk Siemens.

Pluspunten

  • bediening
  • droogtijd
  • energieverbruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Truus Reuver 29-11-2016 Product paar dagen in bezit

Siemens WT45H281NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een prachtig product op het gebied van drogen klasse A letterlijk en figuurlijk. Dus spaarzaam. Instellingen middels logisch 1 knop systeem. Droogtijd mooi ingesteld op hoe nat de was is dus geen overbodig gebruik van energie naast de besparing middels A klasse. Geen bouwkundige werkzaamheden nodig maar gewoon afvoerslangetje condens is voldoende. De wolkorf is een prachtige vinding om tedere kleding niet onnodig door de trommel te slingeren waardoor deze langer houdzaam en draagbaar is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Ruud 29-11-2016 Product paar dagen in bezit

Energie zuinige stille wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een mooie energie zuinige wasdroger waar de was heerlijk fris uit komt.
Vooral de aansluiting op de waterafvoer is zeer handig.
De trommel wordt verlicht zodat je precies kunt zien wat de machine doet.
Ook de accessoires zoals de wol/schoenen korf gaan wij zeker gebruiken.

Pluspunten

  • Wol/schoenen korf
  • stil
  • verlichte trommel
  • Waterafvoer

Minpunten

  • nog geen tegekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Toon meer reviews