Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens WT45H281NL

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Wasdrogers
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 286 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WT45H281NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jiri 25-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Ziet er mooi uit, maar droogt voor geen meter

Geschreven voor: Siemens WT45H281NL

Algemene score

4,0
Zo blij als wij waren met onze nieuwe droger. Zo erg ergeren wij ons nu aan de lange droogtijd en het soms helemaal niet droog worden van de was.

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende
AvdHF64 13-11-2017

Hoe lang is lang.

Cor 18-12-2017

Vind het toch vreemd dat anderen er tevreden mee zijn. Mss een review van een concurerend merk...?

Officiële reactie van Siemens 02-11-2018

Dit is een kwestie van gewenning. Het knopje moet iets langer ingedrukt worden, en dan kort aantippen. Als je hierover meer uitleg wilt, bel dan even onze afdeling Productinformatie 088 424 4020 optie 3.

Reageer

H. Peeters 07-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Kwalitatief sublieme en degelijke uitstraling.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT45H281NL

Algemene score

10,0
Ruime programmakeuze. Grote toegangsdeur. Fijne interne verlichting bij het vullen.
Goede referenties, vergelijkbaar met Bosch apparaat. Goede ervaring met andere Siemens apparatuur.

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • Laag geluidsniveau
  • Zie motivatie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemien 27-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille wasdroger maar super kastdroog nauwelijks echt droog

Geschreven voor: Siemens WT45H281NL

Algemene score

7,0
Deze gekozen op voorspraak van gerenommeerde dealer omdat ‘beste uit de test consumentenbond’ minder goed zou zijn en deze ‘extra klasse’ uitvoering juist heel goed. In de eerste 3 weken is het droogresultaat onvoldoende. Gelijk overgegaan tot super kastdroog. Ook dan valt het resultaat tegen in vergelijking met onze 13 jaar oude Miele condensdroger maar na 4 weken gebruik is resultaat wel voldoende. Energieverbruik en duurzaamheid kunnen na 4 weken niet beoordeeld worden, gebruiksperiode is daar te kort voor.

Pluspunten

  • Stil

Minpunten

  • resultaat kastdroog programma is onvoldoende
  • resultaat super kastdroog is maar net droog
  • deur draait net andersom met vorige machine.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Elayne 23-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Luxe gevoel wasdroger en wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT45H281NL

Algemene score

10,0
Nooit gedacht dat ik een doodnormaal huishoudelijk apparaat als luxe zou ervaren. Maar zo is het wel. De nieuwe wasdroger en wasmachine geven mij iedere keer weer een gevoel van een feestje. Dat ik mijzelf heb verwend met een luxe, mooi apparaat. Zeker de bediening met tiptoetsen en verlichting erin maken dat het een luxe uitstraling heeft. Iedere keer weer heb ik het gevoel dat ik mijzelf verwend heb met 2 hele mooie apparaten. Zo wordt de was doen niet saai maar iets van goed voor jezelf zorgen met mooie dingen.

Pluspunten

  • geruisloos, geen lawaai
  • prachtig vormgegeven met tiptoetsen en verlichting
  • doet wat ie moet doen. wast schoon en droogt goed
  • handig je eigen programma's te kiezen

Minpunten

  • kastdroog valt tegen,optie extra kastdroog is top.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roel Lucas 09-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nieuwste technologie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT45H281NL

Algemene score

8,0
De droger maakt gebruik van de nieuwste technieken. Hij is daardoor heel zuinig in het gebruik. Dit scheelt enorm in het energieverbruik. De trommel is groot dus je kan er flink wat was in kwijt.

Pluspunten

  • Zuinig in het gebruik

Minpunten

  • Droogbeurt duurt lang

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Harry 05-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasdroger van kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT45H281NL

Algemene score

9,0
Wij werken al jaren met Siemens apparatuur in de keuken en voor de was tot tevredenheid. Na jaren intensief gebruik van droger was deze toe aan vervanging voor een zuiniger type. Natuurlijk Siemens!

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • automatisch condensafvoer via afvoerslang
  • mogelijkheid om wol te drogen middels droogkorf
  • energiezuinig

Minpunten

  • vochtigheidsgraad in ruimte neemt toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anton 21-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Energiezuinige Siemens wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT45H281NL

Algemene score

9,0
A++ wasdroger van Simens, type WH45H281NL, droogt prima en nu voor veel lagere kosten dan onze oude luchtdroger uit de 90-er jaren. Top, was komt er prima gedroogd uit.

Pluspunten

  • Lage energiekosten
  • actie refund Siemens

Minpunten

  • drogen duurt wat langer dan bij luchtdroger

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

H.Hamelink-Voortman 20-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Pracht Siemens Droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT45H281NL

Algemene score

9,0
Maandje ervaring met Siemens droger. Zeer tevreden met perfecte droogresultaten tegen een acceptabele aanschafprijs. Wassen en drogen wordt nu weer leuk!

Pluspunten

  • DROOGRESULTAAT
  • PRIJS

Minpunten

  • DROOGTIJD IS RELATIEF LANG DOO ENERGIEBESPARING

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Edwin 01-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Grote trommel met een goed droogresultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT45H281NL

Algemene score

8,0
Apparaat een paar keer gebruikt en tot op heden zeer tevreden over het resultaat. prijs / kwaliteit verhouding is erg goed van deze droger.

Pluspunten

  • overzichtelijke bediening
  • eenvoudig te reinigen
  • trommelverlichting
  • luxe uitstraling door glazen deur

Minpunten

  • niet de zuinigste droger

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik Voortman 10-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

leuke droger voor goede prijs

Geschreven voor: Siemens WT45H281NL

Algemene score

9,0
zeer energie zuinig, bediening is makkelijk , uiterlijk / design is prima, en de prijs valt reuze mee , voor een warmtepompdroger ,

Pluspunten

  • Mooi design
  • makkelijk te bedienen
  • energie zuinig A++
  • grote opening voor vullen

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dla 01-11-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Slechtste wasdroger die ik ooit heb gehad!

Geschreven voor: Siemens WT45H281NL

Algemene score

2,0
Deze droger droogt maar op 1 stand echt droog, de rest gebruik ik dus niet. Waar ik me erg aan erger is dat de droger bijna nooit gelijk aan gaat als ik op "start" druk. Hij geeft een piep en doet dan niets. Dan moet je de deur nog een keer openen en dicht doen. Soms doet hij het dan wel, maar vaker niet. En als je te vaak op het "start" knopje drukt achter elkaar gaat hij automatisch op het kinderslot, grrrrrr.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
Voldoende
Voldoende

Reageer

H.F.A.M. Willems 13-10-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fijn apperaat mooie grote deur

Geschreven voor: Siemens WT45H281NL

Algemene score

9,0
Onze oude Bosch slangdroger was duur in gebruik en konden we goed verkopen op marktplaats
Deze Siemens gebruikt veel minder stroom en geen slang meer door het raam PERFECT

Pluspunten

  • zuinig
  • Mooi om te zien
  • Makkelijke condens afvoer

Minpunten

  • droogtijd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stefan van 't Einde 14-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zuinig, gebruikers vriendelijk, simpel!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT45H281NL

Algemene score

9,0
We gebruiken nu al een tijdje deze droger en we hebben er geen omkijken na, de was is netjes droog en het is makkelijk in te stellen. Het werkt gewoon prima!

Pluspunten

  • Zuinig
  • Makkelijk te bedienen
  • Geen lawaai
  • Was is goed droog.

Minpunten

  • Nog niet gevonden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Alet 12-04-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Droogt niet

Geschreven voor: Siemens WT45H281NL

Algemene score

1,0
We dachten een goede droger te hebben gekocht, extra klasse, verwacht je wat van. Wasdroger wordt niet warm en droogt slecht. Monteur erbij gehad en deze zegt dat de wasdroger goed functioneert. Hij adviseert ons na het programma er een uur bij te drogen. Bijzonder, dan geef je toch aan dat de programma's niet doen wat ze zouden moeten doen. Dit was ook de minste van hun drogers gaf ie toe, met 100 euro meer hadden we een betere gehad. Erg teleurgesteld in het product dus.

Minpunten

  • Koud tot lauw warm

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Dirk 11-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Ruime droger, erg zuinig in gebruik.

Geschreven voor: Siemens WT45H281NL

Algemene score

8,0
Onze dochter kreeg een eigen woning. Voor haar een wasmachine en droger gekocht. Vanwege onze bekendheid met de klasse van het merk Siemens natuurlijk ook voor haar hier voor gekozen. Deze droger uitgezocht vanwege het lage energiegebruik en de grootte van de trommel. Vooral ook prettig dat er een waterafvoer op zit. Hoeft niet iedere keer de bak geleegd te worden..

Pluspunten

  • zuinig
  • waterafvoer
  • aandrijving

Minpunten

  • Nog geen minpunt ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Djootje 04-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie droger en functioneerd naar behoren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT45H281NL

Algemene score

9,0
Helemaal fan. Niet de goedkoopste en niet de duurste. A++ dus dat scheelt. Heerlijk s morgens wassen en s middags alles in de kast. Hij droogt goed en maakt niet al teveel lawaai. Ik kan hem s avonds gewoon aan zetten als de kinderen op bed liggen.

Pluspunten

  • Droogt naar behoren programma
  • Maakt weinig geluid
  • handig te reinigen filter
  • duidelijke programma s

Minpunten

  • nog niet ondekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerard 01-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine, grote deuropening plus licht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT45H281NL

Algemene score

9,0
Vooralsnog prima apparaat. Doet wat het moet doen. Droogt prima op lage temperatuur. Genot om mee te werken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Karina LaCoque 28-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Energievriendelijk A++

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT45H281NL

Algemene score

8,0
Spannend, een warmtepompdroger. Echt voor het milieu gedaan, immers A++ energievriendelijk. Nadeel leek mij een lange droogtijd, maar in de praktijk is de droogtijd korter, al naar gelang de hoeveelheid was. Groot voordeel is dat de droger niet meer zo heet wordt. Ik ben er kortom erg content mee.

Pluspunten

  • energievriendelijk A++
  • minder hitte-ontwikkeling

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Huisson 26-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Droger Siemens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT45H281NL

Algemene score

10,0
Droger bevalt prima duidelijke display grote opening en doet wat hij moet doen.
Prijs/kwaliteit voldoet aan onze verwachtingen.

Pluspunten

  • duidelijke display
  • grote opening

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk B 16-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Service

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT45H281NL

Algemene score

10,0
De Siemens Droger is volgende dag bezorgt, goede uitleg en blijkt handig in gebruik!
Wij hadden een voordeel actie deze is vlot verwerkt.
Wij zijn er erg blij mee .

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews