Siemens WT45H281NL - Reviews

Specificaties
Droogsysteem
condensdroger
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 237 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jiri 25-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Ziet er mooi uit, maar droogt voor geen meter

Algemene score

4,0
Zo blij als wij waren met onze nieuwe droger. Zo erg ergeren wij ons nu aan de lange droogtijd en het soms helemaal niet droog worden van de was.

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende
Alexander 13-11-2017

Hoe lang is lang.

Reageer

H. Peeters 07-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Kwalitatief sublieme en degelijke uitstraling.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ruime programmakeuze. Grote toegangsdeur. Fijne interne verlichting bij het vullen.
Goede referenties, vergelijkbaar met Bosch apparaat. Goede ervaring met andere Siemens apparatuur.

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • Laag geluidsniveau
  • Zie motivatie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 01-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Grote trommel met een goed droogresultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Apparaat een paar keer gebruikt en tot op heden zeer tevreden over het resultaat. prijs / kwaliteit verhouding is erg goed van deze droger.

Pluspunten

  • overzichtelijke bediening
  • eenvoudig te reinigen
  • trommelverlichting
  • luxe uitstraling door glazen deur

Minpunten

  • niet de zuinigste droger

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik Voortman 10-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

leuke droger voor goede prijs

Algemene score

9,0
zeer energie zuinig, bediening is makkelijk , uiterlijk / design is prima, en de prijs valt reuze mee , voor een warmtepompdroger ,

Pluspunten

  • Mooi design
  • makkelijk te bedienen
  • energie zuinig A++
  • grote opening voor vullen

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ton 18-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
fantastisch deze droger zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk te bedienen en de verschillende was die je kunt drogen
is zeer groot en komt er goed uit ik kan deze droger aan bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 17-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke bediening, zuinig in gebruik. Alleen vind ik die cashback actie over de top. Wat je er weer allemaal voor moet doen! Veel mensen, zeker die geen internet hebben of handigheid daarmee, zullen deze korting mislopen.

Pluspunten

  • Overzichtelijke bediening
  • Zuinig in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

HAWIL 17-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Prima zuinige wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi model past prima naast mijn Siemens wasmachine en gebruikt weinig energie in vergelijking met mijn vorige luchtafvoer droger. Led verlichting zodat je niets kan vergeten te verwijderen als was droog is.
Condens afvoer aangesloten zodat alleen de pluizen filter maar hoef schoon te maken.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riet 17-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijk in gebruik, filters gemakkelijk schoon te maken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg gemakkelijk in gebruik. Ook gemakkelijk filters en dergelijke schoon te maken. Duidelijke gebruiksaanwijzing. Veel programmakeuzes. Met wolkorf voor bijv. wollen kleding, knuffels of sportschoenen.

Pluspunten

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Veel programma's
  • Filters gemakkelijk schoon te maken
  • Met korf voor wollen kleding of sportschoenen

Minpunten

  • Nog geen ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

dhr Faes A. 17-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Betrouwbaar en goed product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Reeds meerder apparaten van siemens in gebruik waaronder een diepvriezer, koelkast, wasmachine en wasdroger.
Over deze apparaten ben ik zeer tevreden en heb ik aangeschaft bij Expert Bakker in Zuidzande.
Ik heb familieleden aangeraden deze apparaten van siemens aan te schaffen.

Pluspunten

  • energie zuinig en stil
  • deze wasdroger blijft koud

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 15-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil en veel functies

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gekozen voor deze wasdroger vanwege de goede recensies. Doet precies wat ik ervan verwacht had. De wasdroger heeft veel functies en is daarnaast lekker stil.

Pluspunten

  • Veel functies
  • Stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Miranneke 15-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke programma's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Oude droger was stuk. deze is energie zuinig en heeft een duidelijk programma. is vrij stil en het water kan je rechtstreeks afvoeren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Joyce 12-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Warmtepomp wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede prijs-kwaliteit verhouding. Zuinige droger voor een goede prijs. Een normale was droog je in 3 uur. Dat is normaal voor een warmtepompdroger. De droger is erg stil en makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Stil
  • Droogt goed
  • Zuinig

Minpunten

  • Drogen duurt erg lang. (Kenmerk warmtepompdrogers)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

MB34 12-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit in gebruik en uistraling!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldig in gebruik, ruime keuzes in programmas! korf bijgeleverd voor wol en schoenen. kortom uitstekend apparaat.

Pluspunten

  • Ruim aantal programma's
  • korf voor wol & schoenen
  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J.J.M. Wubben 10-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens WT45H281NL Warmtepomp droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima degelijke droger voor goede prijs

Energie zuinig A++, bediening is makkelijk , uiterlijk / design is prima en de prijs valt mee voor een warmtepompdroger.

Pluspunten

  • Luxe design
  • Duidelijke bediening
  • Grote deuropening
  • Eenvoudig reinigen
  • Energiezuinig A++

Minpunten

  • Iets langere droogtijd door warmtepomp

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sonja Wes 10-11-2017

Droogt super en veel sneller klaar dan aangegeven

Algemene score

10,0
Wij hebben hem nu enkele maanden en zijn er erg tevreden over! Droogt goed en scheelt erg in de portemonnee met de afrekening van de energie!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Yvonne Ernst 09-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een superfijne warmtepompdroger

Algemene score

9,0
Wij hebben deze warmtepompdroger gekocht op aanraden van de verkoper en omdat wij graag goed met het milieu willen omgaan, tevens goede wastips ontvangen.
De droger werkt prima !

Pluspunten

  • rustig
  • energiezuinig
  • eenvoudige display

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

karin 09-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima droger

Algemene score

10,0
Ik had geen droger in huis, nu wel. Ik ben er zeer blij mee. Ruime trommel, veel duidelijke programma `s. Was komt droog uit de trommel. Energiezuinig. Top machine!!

Pluspunten

  • duidelijke display
  • ruime trommel
  • Goede duidelijke handleiding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Warmtepomp droger met duurzame uitstraling 08-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Warmtepompdroger die naar volle tevredenheid werkt!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na 22 jaar waren we toe aan een nieuwe wasdroger. We zochten een wasdroger van 7 kg en kwamen uit op de SIEMENS WT45H281NL. De droger heeft een mooi design en is makkelijk te bedienen. Verder is de droger aan te sluiten op een afvoer.

Pluspunten

  • Compact
  • Gemakkelijke bediening

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J. 07-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie, luxe uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn hele leven al Siemens wasmachines en drogers gehad. De producten hebben altijd een lange levensduur gehad. Nu ook weer zeer tevreden. Droger nog niet lang in gebruik. Was een beetje huiverig voor slechte droogresultaten, zoals wel vaker wordt gemeld bij warmtepompdrogers. Programma voor drogen handdoeken is bijvoorbeeld perfect. Apparaat heeft een mooie, luxe uitstraling. Tot nu toe tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarianW 06-11-2017

WAT EEN LUXE!

Algemene score

10,0
Aangezien de oude trouwe droger vanwege ouderdomskwalen echt op was, heb ik deze gekocht, zonder hem gezien te hebben. Ben helemaal enthousiast met de vele mogelijkheden en de enorme ruimte en het lichtje! Een verademing als je de deur opent en de was is precies , zoals je het wilt. Het water, dat opgevangen wordt, gebruik ik voor de strijkmachine, advies van de installateur.
Kortom, ik ben er blij mee.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Toon meer reviews