Siemens WT45H281NL - Reviews

8,8 Lees 179 reviews
Best Reviewed okt 2016 Siemens WT45H281NL
Best Reviewed oktober 2016
Specificaties
Uitvoering
condensdroger
Geluidsniveau
65 dB
Energiekosten per jaar
48,76 euro
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 179 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

H. Peeters 07-01-2017 Product paar dagen in bezit

Kwalitatief sublieme en degelijke uitstraling.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ruime programmakeuze. Grote toegangsdeur. Fijne interne verlichting bij het vullen.
Goede referenties, vergelijkbaar met Bosch apparaat. Goede ervaring met andere Siemens apparatuur.

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • Laag geluidsniveau
  • Zie motivatie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Grote trommel met een goed droogresultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Apparaat een paar keer gebruikt en tot op heden zeer tevreden over het resultaat. prijs / kwaliteit verhouding is erg goed van deze droger.

Pluspunten

  • overzichtelijke bediening
  • eenvoudig te reinigen
  • trommelverlichting
  • luxe uitstraling door glazen deur

Minpunten

  • niet de zuinigste droger

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jiri 25-11-2016 Product paar weken in bezit

Ziet er mooi uit, maar droogt voor geen meter

Algemene score

4,0
Zo blij als wij waren met onze nieuwe droger. Zo erg ergeren wij ons nu aan de lange droogtijd en het soms helemaal niet droog worden van de was.

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Erik Voortman 10-11-2016 Product paar dagen in bezit

leuke droger voor goede prijs

Algemene score

9,0
zeer energie zuinig, bediening is makkelijk , uiterlijk / design is prima, en de prijs valt reuze mee , voor een warmtepompdroger ,

Pluspunten

  • Mooi design
  • makkelijk te bedienen
  • energie zuinig A++
  • grote opening voor vullen

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renny 23-01-2017 Product paar dagen in bezit

Warmtepompdroger, grote trommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We wilden persé een warmtepompdroger ipv een condensdroger. Deze Siemens is perfect. Grote trommel, energiezuinig, makkelijk in gebruik en een extra mandje om wollen kleding of schoenen mee te drogen.

Pluspunten

  • warmtepompdroger
  • energiezuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Erika 21-01-2017 Product paar weken in bezit

wasdroger met veel mogelijkheden, toch eenvoudig te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De wasdroger is erg makkelijk te bedienen, alles in het Nederlands en duidelijk welk programma je nodig hebt. Heel prettig is de verlichting in de trommel, die uitgaat als hij even draait. Het inladen gaat makkelijk, je hebt erg veel ruimte. de dubbele pluisvanger zorgt ervoor dat er geen pluis in je droger verdwijnt. Verder is hij een erg stil, wat ook wel heel prettig is. En natuurlijk een heel stuk zuiniger dan een condens of luchtafvoerdroger. Zeker een aanrader, geen moment spijt gehad.

Pluspunten

  • eenvoudig in gebruik
  • energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WT45H281NL 21-01-2017 Product paar weken in bezit

zuinige machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze oude machine, ook een Siemens, was inmiddels 20 jaar oud en begon af en toe mankementjes te vertonen. we besloten daarom voor een nieuwe te kiezen, uiteraard een Siemens. Inmiddels 3 weken in gebruik zijn we uiterst tevreden over het bedieningsgemak en zijn zuinigheid.

Pluspunten

  • zuinigheid
  • bedieningsgemak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan 17-01-2017 Product paar weken in bezit

zeer eenvoudig in gebruik en duurzaam gebruik mogelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede prijs-kwaliteitverhouding en eenvoudig in gebruik. Belangrijk is de mogelijkheid om duurzaam gebruik in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

R.crommentuyn 17-01-2017 Product paar weken in bezit

gebruik warmte pompdroger

Algemene score

10,0
de warmte pompdroger is een gemak in gebruik duur van het drogen is niet minder maar door de energieklasse A++ is de droger wel zuiniger in gebruik en de programma,s doen wat er vermeld staat in het boekje O.A. kreukvrij voor ons is het een aanschaf van waarde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Banic 13-01-2017 Product paar weken in bezit

Perfecte Wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze door LEC BV Hengelo aanbevolen wasdroger overtreft onze verwachtingen. Hij is geluidsarm en de was komt er goed droog uit

Pluspunten

  • Geluidsarm
  • Zuinig

Minpunten

  • Lengte programma

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Vincent 12-01-2017 Product paar weken in bezit

Dhr.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima afhandeling en uitstekende service! Ook de terug boekactie van Siemens komt uitstekend over voor mij

Minpunten

  • niet van toepassing
  • niet van toepassing

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bikool 11-01-2017 Product paar maanden in bezit

Zuinige wasdroger

Algemene score

8,0
Makkelijk werkende zeer energiezuinige wasdroger met grote capaciteit. Hij droogt pas zeer goed nadat het juiste centrifuge toerental is ingevoerd. Dat is een beetje onhandig maar het werkt daarna goed.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Zeer zuinig met energie

Minpunten

  • Je moet een centrifuge toerental invoeren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sharon 11-01-2017 Product paar maanden in bezit

Bijzonder goed!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Door het isensoric systeem voelt hij goed aan wanneer de was droog is en duurt het niet langer dan nodig (energiebesparing). Daarbij is hij ook extreem stil en heeft een zeer uitgebreid menu. De prijs kwaliteit verhouding is goed, de droger valt in de premium klasse en dat is hij ook meer dan waard. Ook het design van deze droger is strak en chique. Dit is mijn allereerste droger én wasmachine van Siemens en hoop er nog jaren mee te kunnen doen.

Pluspunten

  • isensoric
  • Uitstraling
  • Energiezuinig
  • Geluidloos

Minpunten

  • afmetingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.L. 11-01-2017 Product paar maanden in bezit

Wasdroger

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijk apparaat, ruim voldoende mogelijkheden, goed resultaat en gemakkelijk in onderhoud. De prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Weinig geluid en energiezuinig

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

stef 08-01-2017 Product paar weken in bezit

warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk aan te sluiten. Zuinig en stil. Filters zeeeer makkelijk schoon te maken.
klein nadeel zijn de tiptoetsen....moet je heel goed raken.

Pluspunten

  • stroom
  • stil
  • filtersysteem

Minpunten

  • tiptoetsen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jaap 08-01-2017 Product paar weken in bezit

Stil, gemakkelijk in gebruik en goed droogresultaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Was komt er droog uit, de machine is energiezuinig en de knop + het touchscreen werken perfect. Een super prijs/kwaliteitsverhouding. Bijzonder tevreden over het apparaat.

Pluspunten

  • Stil
  • Droogresultaat
  • Energieverbruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Smale 07-01-2017 Product paar weken in bezit

Wasmachine en droger

Algemene score

9,0
Zeer goede wasmachine. Prettig in de bediening en was goed . Zeer tevreden met het apparaat. Aanbevelingswaardig

Pluspunten

  • goed te bedienen
  • Wasgoed
  • Stil in gebruik

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicolletje 07-01-2017 Product paar dagen in bezit

Prettig met glazen deur, geluidsarm, goed schoon te houden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
In eerste instantie op zoek naar condensdroger, echter verkoopadviseur wees ons op de mogelijkheden van deze warmtedroger. Zowel de voordelen qua gebruik en ook verbruik in aantal KwH t.o.v. een gewone condensdroger, heeft ons doen besluiten om voor deze te kiezen. Zijn tot op heden zeer tevreden over onze keuze.

Pluspunten

  • Stil
  • Droogduur
  • Deur met glas en verlichting
  • Makkelijk schoon te houden
  • Zuinig in gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tine 05-01-2017 Product paar dagen in bezit

Makkelijk te bedienen, prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima apparaat met mooi display. Makkelijk te bedienen
De was komt mooi droog uit de trommel en kan zo de kast in!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T 05-01-2017 Product paar weken in bezit

Feest!

Algemene score

10,0
Na 10 jaar een tweedehands wasmachine te hebben gebruikt, een nieuwe AEG gekocht. Had een behoorlijke berg was liggen, wat een feest om dit in één dag weg te kunnen werken. Machine draait super, veel verschillende programma's, maar vooral het super eco dat ik gebruik. Opvallend vind ik dat mijn was er al veel droger en veel frisser uitkomt dan voorheen in dat oude ding. Absolute aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews