Siemens WT45H281NL - Reviews

Specificaties
Droogsysteem
warmtepompdroger
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 318 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jiri 25-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Ziet er mooi uit, maar droogt voor geen meter

Algemene score

4,0
Zo blij als wij waren met onze nieuwe droger. Zo erg ergeren wij ons nu aan de lange droogtijd en het soms helemaal niet droog worden van de was.
Geschreven voor: Siemens WT45H281NL

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende
Alexander 13-11-2017

Hoe lang is lang.

Cor 18-12-2017

Vind het toch vreemd dat anderen er tevreden mee zijn. Mss een review van een concurerend merk...?

Officiële reactie van Siemens 02-11-2018

Dit is een kwestie van gewenning. Het knopje moet iets langer ingedrukt worden, en dan kort aantippen. Als je hierover meer uitleg wilt, bel dan even onze afdeling Productinformatie 088 424 4020 optie 3.

Reageer

H. Peeters 07-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Kwalitatief sublieme en degelijke uitstraling.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ruime programmakeuze. Grote toegangsdeur. Fijne interne verlichting bij het vullen.
Goede referenties, vergelijkbaar met Bosch apparaat. Goede ervaring met andere Siemens apparatuur.

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • Laag geluidsniveau
  • Zie motivatie boven
Geschreven voor: Siemens WT45H281NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemien 27-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille wasdroger maar super kastdroog nauwelijks echt droog

Algemene score

7,0
Deze gekozen op voorspraak van gerenommeerde dealer omdat ‘beste uit de test consumentenbond’ minder goed zou zijn en deze ‘extra klasse’ uitvoering juist heel goed. In de eerste 3 weken is het droogresultaat onvoldoende. Gelijk overgegaan tot super kastdroog. Ook dan valt het resultaat tegen in vergelijking met onze 13 jaar oude Miele condensdroger maar na 4 weken gebruik is resultaat wel voldoende. Energieverbruik en duurzaamheid kunnen na 4 weken niet beoordeeld worden, gebruiksperiode is daar te kort voor.

Pluspunten

  • Stil

Minpunten

  • resultaat kastdroog programma is onvoldoende
  • resultaat super kastdroog is maar net droog
  • deur draait net andersom met vorige machine.
Geschreven voor: Siemens WT45H281NL

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Elayne 23-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Luxe gevoel wasdroger en wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Nooit gedacht dat ik een doodnormaal huishoudelijk apparaat als luxe zou ervaren. Maar zo is het wel. De nieuwe wasdroger en wasmachine geven mij iedere keer weer een gevoel van een feestje. Dat ik mijzelf heb verwend met een luxe, mooi apparaat. Zeker de bediening met tiptoetsen en verlichting erin maken dat het een luxe uitstraling heeft. Iedere keer weer heb ik het gevoel dat ik mijzelf verwend heb met 2 hele mooie apparaten. Zo wordt de was doen niet saai maar iets van goed voor jezelf zorgen met mooie dingen.

Pluspunten

  • geruisloos, geen lawaai
  • prachtig vormgegeven met tiptoetsen en verlichting
  • doet wat ie moet doen. wast schoon en droogt goed
  • handig je eigen programma's te kiezen

Minpunten

  • kastdroog valt tegen,optie extra kastdroog is top.
Geschreven voor: Siemens WT45H281NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roel Lucas 09-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nieuwste technologie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De droger maakt gebruik van de nieuwste technieken. Hij is daardoor heel zuinig in het gebruik. Dit scheelt enorm in het energieverbruik. De trommel is groot dus je kan er flink wat was in kwijt.

Pluspunten

  • Zuinig in het gebruik

Minpunten

  • Droogbeurt duurt lang
Geschreven voor: Siemens WT45H281NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Harry 05-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasdroger van kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij werken al jaren met Siemens apparatuur in de keuken en voor de was tot tevredenheid. Na jaren intensief gebruik van droger was deze toe aan vervanging voor een zuiniger type. Natuurlijk Siemens!

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • automatisch condensafvoer via afvoerslang
  • mogelijkheid om wol te drogen middels droogkorf
  • energiezuinig

Minpunten

  • vochtigheidsgraad in ruimte neemt toe
Geschreven voor: Siemens WT45H281NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anton 21-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Energiezuinige Siemens wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
A++ wasdroger van Simens, type WH45H281NL, droogt prima en nu voor veel lagere kosten dan onze oude luchtdroger uit de 90-er jaren. Top, was komt er prima gedroogd uit.

Pluspunten

  • Lage energiekosten
  • actie refund Siemens

Minpunten

  • drogen duurt wat langer dan bij luchtdroger
Geschreven voor: Siemens WT45H281NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

H.Hamelink-Voortman 20-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Pracht Siemens Droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Maandje ervaring met Siemens droger. Zeer tevreden met perfecte droogresultaten tegen een acceptabele aanschafprijs. Wassen en drogen wordt nu weer leuk!

Pluspunten

  • DROOGRESULTAAT
  • PRIJS

Minpunten

  • DROOGTIJD IS RELATIEF LANG DOO ENERGIEBESPARING
Geschreven voor: Siemens WT45H281NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Edwin 01-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Grote trommel met een goed droogresultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Apparaat een paar keer gebruikt en tot op heden zeer tevreden over het resultaat. prijs / kwaliteit verhouding is erg goed van deze droger.

Pluspunten

  • overzichtelijke bediening
  • eenvoudig te reinigen
  • trommelverlichting
  • luxe uitstraling door glazen deur

Minpunten

  • niet de zuinigste droger
Geschreven voor: Siemens WT45H281NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik Voortman 10-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

leuke droger voor goede prijs

Algemene score

9,0
zeer energie zuinig, bediening is makkelijk , uiterlijk / design is prima, en de prijs valt reuze mee , voor een warmtepompdroger ,

Pluspunten

  • Mooi design
  • makkelijk te bedienen
  • energie zuinig A++
  • grote opening voor vullen

Minpunten

  • tot nu toe geen
Geschreven voor: Siemens WT45H281NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jws27 01-11-2018

practige machine

Algemene score

10,0
net een week in het bezit....was even wennen welke programma je moet hebben maar daarna is het top...energie zuinig....
Geschreven voor: Siemens WT45H281NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

dla 01-11-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Slechtste wasdroger die ik ooit heb gehad!

Algemene score

2,0
Deze droger droogt maar op 1 stand echt droog, de rest gebruik ik dus niet. Waar ik me erg aan erger is dat de droger bijna nooit gelijk aan gaat als ik op "start" druk. Hij geeft een piep en doet dan niets. Dan moet je de deur nog een keer openen en dicht doen. Soms doet hij het dan wel, maar vaker niet. En als je te vaak op het "start" knopje drukt achter elkaar gaat hij automatisch op het kinderslot, grrrrrr.
Geschreven voor: Siemens WT45H281NL

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
Voldoende
Voldoende

Reageer

H.F.A.M. Willems 13-10-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fijn apperaat mooie grote deur

Algemene score

9,0
Onze oude Bosch slangdroger was duur in gebruik en konden we goed verkopen op marktplaats
Deze Siemens gebruikt veel minder stroom en geen slang meer door het raam PERFECT

Pluspunten

  • zuinig
  • Mooi om te zien
  • Makkelijke condens afvoer

Minpunten

  • droogtijd
Geschreven voor: Siemens WT45H281NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AHBvG 12-10-2018

Zeer tevreden

Algemene score

8,0
Heb ‘m nog maar een week, maar na 5x drogen ben ik er heel tevreden mee. Had gedacht dat het geluid wat minder zou zijn, maar dat kan waarschijnlijk niet anders.
Geschreven voor: Siemens WT45H281NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

henk38 25-08-2018

overzichtelijke front

Algemene score

10,0
erg tevreden maar, maar moest wennen aan het aan gegeven tijds duur op de display.
b.v katoen kastdroog 3 uren.later komt dit wel goed ,
Geschreven voor: Siemens WT45H281NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

pschouten 03-07-2018

Uitermate tevreden

Algemene score

10,0
Toch maar gekozen voor een warmtepompdroger van Siemens vanwege de goede reviews op het net.
Nu al enkele malen de was erin gedroogd en ondanks dat het iets langer duurt voor hij klaar is ben ik er zeer tevreden over.
De droger geeft veel minder hitte af in de bijkeuken dan onze oude condensdroger en de was is heerlijk droog en zacht. Ook het geluidsniveau is zeer acceptabel.
Tot nu toe zeer tevreden.
Geschreven voor: Siemens WT45H281NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

MHWB 20-05-2018

Fijne machine.

Algemene score

8,0
Veertien dagen geleden heb ik deze droger aangeschaft. Deze machine is een rustige en snelle droger.
Geschreven voor: Siemens WT45H281NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Stefan van 't Einde 14-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zuinig, gebruikers vriendelijk, simpel!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We gebruiken nu al een tijdje deze droger en we hebben er geen omkijken na, de was is netjes droog en het is makkelijk in te stellen. Het werkt gewoon prima!

Pluspunten

  • Zuinig
  • Makkelijk te bedienen
  • Geen lawaai
  • Was is goed droog.

Minpunten

  • Nog niet gevonden.
Geschreven voor: Siemens WT45H281NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

NahedJos 13-04-2018

Prima droger

Algemene score

10,0
Wij hebben deze droger nu enkele maanden in gebruik en het apparaat doet het werkelijk fantastisch, Hij droogt erg goed en maakt weinig geluid en de tijd die hij over het drogen doet is korter dan aangegeven. De was komt er mooi droog uit en kan zo de kast in. Wat erg handig is, is het lampje in de trommel. Zo kijk je niet in een donker gat. Kortom een geweldige machine.
Geschreven voor: Siemens WT45H281NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Alet 12-04-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Droogt niet

Algemene score

1,0
We dachten een goede droger te hebben gekocht, extra klasse, verwacht je wat van. Wasdroger wordt niet warm en droogt slecht. Monteur erbij gehad en deze zegt dat de wasdroger goed functioneert. Hij adviseert ons na het programma er een uur bij te drogen. Bijzonder, dan geef je toch aan dat de programma's niet doen wat ze zouden moeten doen. Dit was ook de minste van hun drogers gaf ie toe, met 100 euro meer hadden we een betere gehad. Erg teleurgesteld in het product dus.

Minpunten

  • Koud tot lauw warm
Geschreven voor: Siemens WT45H281NL

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews