Siemens WT45H281NL - Reviews

Specificaties
Droogsysteem
warmtepompdroger
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 314 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jiri 25-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Ziet er mooi uit, maar droogt voor geen meter

Algemene score

4,0
Zo blij als wij waren met onze nieuwe droger. Zo erg ergeren wij ons nu aan de lange droogtijd en het soms helemaal niet droog worden van de was.
Geschreven voor: Siemens WT45H281NL

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende
Alexander 13-11-2017

Hoe lang is lang.

Cor 18-12-2017

Vind het toch vreemd dat anderen er tevreden mee zijn. Mss een review van een concurerend merk...?

Reageer

H. Peeters 07-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Kwalitatief sublieme en degelijke uitstraling.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ruime programmakeuze. Grote toegangsdeur. Fijne interne verlichting bij het vullen.
Goede referenties, vergelijkbaar met Bosch apparaat. Goede ervaring met andere Siemens apparatuur.

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • Laag geluidsniveau
  • Zie motivatie boven
Geschreven voor: Siemens WT45H281NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemien 27-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille wasdroger maar super kastdroog nauwelijks echt droog

Algemene score

7,0
Deze gekozen op voorspraak van gerenommeerde dealer omdat ‘beste uit de test consumentenbond’ minder goed zou zijn en deze ‘extra klasse’ uitvoering juist heel goed. In de eerste 3 weken is het droogresultaat onvoldoende. Gelijk overgegaan tot super kastdroog. Ook dan valt het resultaat tegen in vergelijking met onze 13 jaar oude Miele condensdroger maar na 4 weken gebruik is resultaat wel voldoende. Energieverbruik en duurzaamheid kunnen na 4 weken niet beoordeeld worden, gebruiksperiode is daar te kort voor.

Pluspunten

  • Stil

Minpunten

  • resultaat kastdroog programma is onvoldoende
  • resultaat super kastdroog is maar net droog
  • deur draait net andersom met vorige machine.
Geschreven voor: Siemens WT45H281NL

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Elayne 23-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Luxe gevoel wasdroger en wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Nooit gedacht dat ik een doodnormaal huishoudelijk apparaat als luxe zou ervaren. Maar zo is het wel. De nieuwe wasdroger en wasmachine geven mij iedere keer weer een gevoel van een feestje. Dat ik mijzelf heb verwend met een luxe, mooi apparaat. Zeker de bediening met tiptoetsen en verlichting erin maken dat het een luxe uitstraling heeft. Iedere keer weer heb ik het gevoel dat ik mijzelf verwend heb met 2 hele mooie apparaten. Zo wordt de was doen niet saai maar iets van goed voor jezelf zorgen met mooie dingen.

Pluspunten

  • geruisloos, geen lawaai
  • prachtig vormgegeven met tiptoetsen en verlichting
  • doet wat ie moet doen. wast schoon en droogt goed
  • handig je eigen programma's te kiezen

Minpunten

  • kastdroog valt tegen,optie extra kastdroog is top.
Geschreven voor: Siemens WT45H281NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roel Lucas 09-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nieuwste technologie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De droger maakt gebruik van de nieuwste technieken. Hij is daardoor heel zuinig in het gebruik. Dit scheelt enorm in het energieverbruik. De trommel is groot dus je kan er flink wat was in kwijt.

Pluspunten

  • Zuinig in het gebruik

Minpunten

  • Droogbeurt duurt lang
Geschreven voor: Siemens WT45H281NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Harry 05-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasdroger van kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij werken al jaren met Siemens apparatuur in de keuken en voor de was tot tevredenheid. Na jaren intensief gebruik van droger was deze toe aan vervanging voor een zuiniger type. Natuurlijk Siemens!

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • automatisch condensafvoer via afvoerslang
  • mogelijkheid om wol te drogen middels droogkorf
  • energiezuinig

Minpunten

  • vochtigheidsgraad in ruimte neemt toe
Geschreven voor: Siemens WT45H281NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anton 21-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Energiezuinige Siemens wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
A++ wasdroger van Simens, type WH45H281NL, droogt prima en nu voor veel lagere kosten dan onze oude luchtdroger uit de 90-er jaren. Top, was komt er prima gedroogd uit.

Pluspunten

  • Lage energiekosten
  • actie refund Siemens

Minpunten

  • drogen duurt wat langer dan bij luchtdroger
Geschreven voor: Siemens WT45H281NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

H.Hamelink-Voortman 20-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Pracht Siemens Droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Maandje ervaring met Siemens droger. Zeer tevreden met perfecte droogresultaten tegen een acceptabele aanschafprijs. Wassen en drogen wordt nu weer leuk!

Pluspunten

  • DROOGRESULTAAT
  • PRIJS

Minpunten

  • DROOGTIJD IS RELATIEF LANG DOO ENERGIEBESPARING
Geschreven voor: Siemens WT45H281NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Edwin 01-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Grote trommel met een goed droogresultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Apparaat een paar keer gebruikt en tot op heden zeer tevreden over het resultaat. prijs / kwaliteit verhouding is erg goed van deze droger.

Pluspunten

  • overzichtelijke bediening
  • eenvoudig te reinigen
  • trommelverlichting
  • luxe uitstraling door glazen deur

Minpunten

  • niet de zuinigste droger
Geschreven voor: Siemens WT45H281NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik Voortman 10-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

leuke droger voor goede prijs

Algemene score

9,0
zeer energie zuinig, bediening is makkelijk , uiterlijk / design is prima, en de prijs valt reuze mee , voor een warmtepompdroger ,

Pluspunten

  • Mooi design
  • makkelijk te bedienen
  • energie zuinig A++
  • grote opening voor vullen

Minpunten

  • tot nu toe geen
Geschreven voor: Siemens WT45H281NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MHWB 20-05-2018

Fijne machine.

Algemene score

8,0
Veertien dagen geleden heb ik deze droger aangeschaft. Deze machine is een rustige en snelle droger.
Geschreven voor: Siemens WT45H281NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Stefan van 't Einde 14-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zuinig, gebruikers vriendelijk, simpel!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We gebruiken nu al een tijdje deze droger en we hebben er geen omkijken na, de was is netjes droog en het is makkelijk in te stellen. Het werkt gewoon prima!

Pluspunten

  • Zuinig
  • Makkelijk te bedienen
  • Geen lawaai
  • Was is goed droog.

Minpunten

  • Nog niet gevonden.
Geschreven voor: Siemens WT45H281NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

NahedJos 13-04-2018

Prima droger

Algemene score

10,0
Wij hebben deze droger nu enkele maanden in gebruik en het apparaat doet het werkelijk fantastisch, Hij droogt erg goed en maakt weinig geluid en de tijd die hij over het drogen doet is korter dan aangegeven. De was komt er mooi droog uit en kan zo de kast in. Wat erg handig is, is het lampje in de trommel. Zo kijk je niet in een donker gat. Kortom een geweldige machine.
Geschreven voor: Siemens WT45H281NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Alet 12-04-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Droogt niet

Algemene score

1,0
We dachten een goede droger te hebben gekocht, extra klasse, verwacht je wat van. Wasdroger wordt niet warm en droogt slecht. Monteur erbij gehad en deze zegt dat de wasdroger goed functioneert. Hij adviseert ons na het programma er een uur bij te drogen. Bijzonder, dan geef je toch aan dat de programma's niet doen wat ze zouden moeten doen. Dit was ook de minste van hun drogers gaf ie toe, met 100 euro meer hadden we een betere gehad. Erg teleurgesteld in het product dus.

Minpunten

  • Koud tot lauw warm
Geschreven voor: Siemens WT45H281NL

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Georgette 23-03-2018

Droogt super!

Algemene score

10,0
We zijn nu 2weken in het bezit van deze droger en deze overtreft onze verwachtingen. Zuinig in gebruik in vergelijking met onze vorige, droogt super en is sneller. Chapeau.
Geschreven voor: Siemens WT45H281NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jopie46 20-03-2018

Goed droogresultaat

Algemene score

10,0
In verhouding met de vorige droger is deze stiller en geeft een beter droogresultaat.
Energie verbruik is laag.
Geschreven voor: Siemens WT45H281NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Hawil 07-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie betrouwbare goede droger. Prijs kwaliteit prima. Zuinig in gebruik . Drogen duurt veel langer dan oudere stroomvretende drogers.

Pluspunten

  • zuinig
  • mooi vorm gegeven

Minpunten

  • droogtijd
Geschreven voor: Siemens WT45H281NL

Review criteria:

Slecht
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sylvia51 04-03-2018

SUPER DROGER

Algemene score

10,0
Nu een week in gebruik en het is een super droger. heel stil en hij droogt prima. De langere droogtijd waar over geschreven wordt, vind ik echt onzin. Hij droogt een volle machine in nagenoeg dezelfde tijd als een gewone condens droger. Bovendien een mooie machine om te zien, zeker in combinatie met de wasmachine die we uiteraard ook van Siemens hebben.
Geschreven voor: Siemens WT45H281NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Snah 27-02-2018

Geweldige wasdroger !

Algemene score

10,0
Ik heb deze Siemens WT45H281NL warmtepomp wasdroger vandaag gekocht en geinstalleerd. wat een geweldige machine is het. De bediening is erg vriendelijk en de LED verlichting in de trommel maakt het helemaal af. Het geluid is wel even wennen maar valt uiteindelijk best mee. Ik heb de water/ condens afvoerslang aangesloten bij de afvoerslang van de wasmachine. Het slangetje is erg dun van formaat dus is het makkelijk weg te werken. Ook zit er bij dit model een zgn wolkorf bij waar je o.a. sport schoenen en fijne kleding stoffen in kan doen. Ik heb dit nog niet kunnen proberen maar het zal ongetwijfeld perfect werken. Kortom: een prima aanrader deze droger van Siemens.
Geschreven voor: Siemens WT45H281NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Piet Espresso 17-02-2018

Een openbaring !

Algemene score

10,0
ong. 2 weken in gebruik, had hiervoor een luchtafvoerdroger van Siemens
maar op nieuwe locatie geen afvoer mogelijkheden,was ook tevreden met de prestaties.
Maar deze machine doet het fantastisch,met een dun afvoer slangetje en zorgeloos drogen !!
Geschreven voor: Siemens WT45H281NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews