Siemens WT45H281NL - Reviews

Specificaties
Droogsysteem
condensdroger
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 298 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jiri 25-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Ziet er mooi uit, maar droogt voor geen meter

Algemene score

4,0
Zo blij als wij waren met onze nieuwe droger. Zo erg ergeren wij ons nu aan de lange droogtijd en het soms helemaal niet droog worden van de was.

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende
Alexander 13-11-2017

Hoe lang is lang.

Cor 18-12-2017

Vind het toch vreemd dat anderen er tevreden mee zijn. Mss een review van een concurerend merk...?

Reageer

H. Peeters 07-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Kwalitatief sublieme en degelijke uitstraling.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ruime programmakeuze. Grote toegangsdeur. Fijne interne verlichting bij het vullen.
Goede referenties, vergelijkbaar met Bosch apparaat. Goede ervaring met andere Siemens apparatuur.

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • Laag geluidsniveau
  • Zie motivatie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 01-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Grote trommel met een goed droogresultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Apparaat een paar keer gebruikt en tot op heden zeer tevreden over het resultaat. prijs / kwaliteit verhouding is erg goed van deze droger.

Pluspunten

  • overzichtelijke bediening
  • eenvoudig te reinigen
  • trommelverlichting
  • luxe uitstraling door glazen deur

Minpunten

  • niet de zuinigste droger

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik Voortman 10-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

leuke droger voor goede prijs

Algemene score

9,0
zeer energie zuinig, bediening is makkelijk , uiterlijk / design is prima, en de prijs valt reuze mee , voor een warmtepompdroger ,

Pluspunten

  • Mooi design
  • makkelijk te bedienen
  • energie zuinig A++
  • grote opening voor vullen

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elayne 22-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Luxe gevoel wasdroger en wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

10,0
Nooit gedacht dat ik een doodnormaal huishoudelijk apparaat als luxe zou ervaren. Maar zo is het wel. De nieuwe wasdroger en wasmachine geven mij iedere keer weer een gevoel van een feestje. Dat ik mijzelf heb verwend met een luxe, mooi apparaat. Zeker de bediening met tiptoetsen en verlichting erin maken dat het een luxe uitstraling heeft. Iedere keer weer heb ik het gevoel dat ik mijzelf verwend heb met 2 hele mooie apparaten. Zo wordt de was doen niet saai maar iets van goed voor jezelf zorgen met mooie dingen.

Pluspunten

  • geruisloos, geen lawaai
  • prachtig vormgegeven met tiptoetsen en verlichting
  • doet wat ie moet doen. wast schoon en droogt goed
  • handig je eigen programma's te kiezen

Minpunten

  • kastdroog valt tegen,optie extra kastdroog is top.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk B 16-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Service

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De Siemens Droger is volgende dag bezorgt, goede uitleg en blijkt handig in gebruik!
Wij hadden een voordeel actie deze is vlot verwerkt.
Wij zijn er erg blij mee .

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

T.Stoker 12-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze wasdroger is zuinig in het gebruik en droogt de was optimaal op elk
gewenst niveau. Door de vele droogmogelijkheden kan alle was veilig gedroogd worden.
Een Siemens product van hoge kwaliteit en tevreden gebruikers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Delacage 10-01-2018

Fantastische droger

Algemene score

10,0
Deze Siemens Warmtepompdroger hebben wij gekozen vanwege het verschil in energieverbruik t.o.v. de oudere generatie drogers. Over een aantal jaren worden de "luchtslang" drogers en de normale condensdrogers verboden.
Deze nieuwste generatie is zeer zuinig. Elke droogbeurt kost plm. € 0.34 tegen plm. € 1,-- van de oudere soorten.
Het maximum vermogen is 600 W. Bovendien geeft deze droger veel minder warmte af aan de omgeving dan onze oude Siemens van 14 jaar geleden.
Wij zijn heel blij met deze nieuwe droger en hopen er vele jaren plezier van te hebben.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

PFM VAN GROENINGEN 10-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Werkt makkelijk en goed . Na een goede uitleg van de verkoper voor deze droger gegaan . Prijs , kwaliteitsverhouding is prima .

Pluspunten

  • Prijs
  • Makkelijk in gebruik.

Minpunten

  • Niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Roel Lucas 09-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nieuwste technologie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De droger maakt gebruik van de nieuwste technieken. Hij is daardoor heel zuinig in het gebruik. Dit scheelt enorm in het energieverbruik. De trommel is groot dus je kan er flink wat was in kwijt.

Pluspunten

  • Zuinig in het gebruik

Minpunten

  • Droogbeurt duurt lang

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans 09-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De wasdroger doet wat hij hoort te doen. Snel drogen en alles voelt heerlijk aan na de droogbeurt. Ideaal is de aansluiting op de wasmachine afvoer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kevin 08-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een stille, gebruiksvriendelijke en zeer mooi apparaat heel makkelijk om mee te werken en zeer efficiënt ben zeer te vrede met mijn aankoop

Pluspunten

  • Heldere display
  • Stille motor
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

W. Janssen 07-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eenvoudige installatie. Wolkorf en aansluiting op afvoer meegeleverd. Eerst droogresultaten zijn prima. Veel mogelijkheden, dienen nog verder onderzocht moeten worden. Vooralsnog goede aankoop!

Pluspunten

  • installatie
  • droogresultaat
  • meegeleverde wolkorf en aansluiting op afvoer
  • verlichting in trommel

Minpunten

  • draairichting deur niet te wijzigen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Annie 06-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

De was heerlijk droog, lekker zacht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Waarom dit apparaat gekocht. Omdat het een Siemensapparaat is. Ik had een Siemens en wilde weer een Siemens

Pluspunten

  • Goed en gemakkelijk instelbaar
  • Levert goed werk af

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

R. Meijer 06-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens Droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eenvoudig in te stellen, maakt weinig geluid.
Wasgoed is goed droog!
Prijs, kwaliteit in verhouding!
Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 05-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasdroger van kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij werken al jaren met Siemens apparatuur in de keuken en voor de was tot tevredenheid. Na jaren intensief gebruik van droger was deze toe aan vervanging voor een zuiniger type. Natuurlijk Siemens!

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • automatisch condensafvoer via afvoerslang
  • mogelijkheid om wol te drogen middels droogkorf
  • energiezuinig

Minpunten

  • vochtigheidsgraad in ruimte neemt toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wytse 04-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geen waslijn meer nodig!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Met 3 jonge kinderen draait er nog al eens een wasje. Door deze warmtepompdroger met zijn grote inhoud, is alles in korte tijd weer klaar voor gebruik. Opgesteld in washok grenzend aan de kinderkamer, maar door het minimale geluid dat de droger produceert slapen de babies lekker door.

Pluspunten

  • Geluid
  • Energie zuinig
  • Inhoud
  • Rekje voor schoenen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie de Visser 04-01-2018

Fijne droger!!

Algemene score

10,0
Deze warmtepompdroger is een hele fijne machine! Geluidsarm, snel klaar, energiezuinig, kortom een aanrader!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Ns 03-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super, lekker rustig.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
voldoet aan de verwachting. maakt weinig geluid. filter is gemakkelijk te reinigen. bediening gemakkelijk.

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jenny 31-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens WARMTEPOMPDROGER

Algemene score

9,0
Na 29 jaar een prima werkende wasdroger gehad te hebben, heb ik vanwege een verhuizing naar elders een Siemens WATERPOMDROGER WT45H281NL gekocht.
Een prachtige machine om te zien, een grote ingangsdeur van glas, waarbinnen het licht gaat branden wanneer hij begint te draaien.
Hij droogt prima, wat je ook van hem vraagt!

Pluspunten

  • droogt prima
  • tussendoor kun je wasgoed wegnemen of bijdoen
  • groot kijkglas

Minpunten

  • maakt wel flink geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews