Siemens WT45H281NL - Reviews

Best Reviewed okt 2016 Siemens WT45H281NL
Best Reviewed oktober 2016
Specificaties
Uitvoering
condensdroger
Geluidsniveau
65 dB
Vulgewicht
7 kg
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.nl

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

H. Peeters 07-01-2017 Product paar dagen in bezit

Kwalitatief sublieme en degelijke uitstraling.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ruime programmakeuze. Grote toegangsdeur. Fijne interne verlichting bij het vullen.
Goede referenties, vergelijkbaar met Bosch apparaat. Goede ervaring met andere Siemens apparatuur.

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • Laag geluidsniveau
  • Zie motivatie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Grote trommel met een goed droogresultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Apparaat een paar keer gebruikt en tot op heden zeer tevreden over het resultaat. prijs / kwaliteit verhouding is erg goed van deze droger.

Pluspunten

  • overzichtelijke bediening
  • eenvoudig te reinigen
  • trommelverlichting
  • luxe uitstraling door glazen deur

Minpunten

  • niet de zuinigste droger

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jiri 25-11-2016 Product paar weken in bezit

Ziet er mooi uit, maar droogt voor geen meter

Algemene score

4,0
Zo blij als wij waren met onze nieuwe droger. Zo erg ergeren wij ons nu aan de lange droogtijd en het soms helemaal niet droog worden van de was.

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Erik Voortman 10-11-2016 Product paar dagen in bezit

leuke droger voor goede prijs

Algemene score

9,0
zeer energie zuinig, bediening is makkelijk , uiterlijk / design is prima, en de prijs valt reuze mee , voor een warmtepompdroger ,

Pluspunten

  • Mooi design
  • makkelijk te bedienen
  • energie zuinig A++
  • grote opening voor vullen

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grytsje 30-01-2017 Product paar weken in bezit

Siemens WT45H281NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Uiterlijk van droger goed en leuke bijkomstigheid licht wat van binnen in de trommel aangaat wanneer droogproces start. Makkelijke bediening, praktisch en functioneel. Filter makkelijk schoon te maken.
Begrijp nog niet goed de functie van het schoenen rek die bijgeleverd is.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronald 29-01-2017 Product paar maanden in bezit

Goede energie zuinige droger

Algemene score

9,0
Deze droger gebruik ik nu 2 maanden en bevalt me uitstekend! Grote trommel en deur. De filters zijn makkelijk schoon te maken en de water afvoer kun je aansluiten op de afvoer van je wasmachine, ideaal! Genoeg keuze uit programma's. De sensor kan bij kleine kleding (zoals sokken) niet altijd goed bepalen of de was droog is, maar er staat dan ook in het boekje beschreven dan je kleine en grote stukken kleding moet mixen voor een goed droog resultaat. Het lage energie verbruik merk je niet meteen in de portemonnee, maar dat is een zeer groot plus punt. Het brengt 1 nadeel met zich mee en dat is tijd, het droger duurt langer dan met een conventionele droger, maar daar heb ik geen last van. Dit ook omdat hij minder geluid maakt dan mijn vorige droger.

Pluspunten

  • Energie verbruik
  • Grote deur
  • Trommel inhoud
  • Programma's
  • Filters makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Droog tijd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanB 27-01-2017 Product paar weken in bezit

Droger voor aansluiting op je afvoer van de wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Goede prijs.
Droger heeft langer nodig dan onze oude droger met luchtafvoer.
Voordeel is dat deze droger echter veel energie bespaard t.o.v. onze oude droger.
Was komt er minder gekreukt uit dan we gewend waren bij onze oude droger.

Pluspunten

  • Laag stroomverbruik
  • Geen gat in de muur voor een luchtafvoer

Minpunten

  • Langere droogtijd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

van den Brink 26-01-2017 Product paar weken in bezit

Handige bedienmogelijkheden

Algemene score

9,0
Apparaat gekocht vanwege de cashback actie van Siemens. Qua kwaliteit/prijs verhouding de beste in z'n soort.

Pluspunten

  • Inhoud
  • Bediening
  • Zuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Yvonne Vos-van Kooten 26-01-2017 Product paar weken in bezit

super fijne warmtepompdroger met topdroogresultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij hebben voor een warmtepompdroger gekozen vanwege de energie-zuinigheid, deze droger is daarnaast mooi, eenvoudig te bedienen en het droogresultaat is echt top!

Pluspunten

  • energiezuinig
  • prima droogresultaat
  • mooie vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thea Verkroost-Oosterberg 25-01-2017 Product paar weken in bezit

Groot verlicht scherm.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben nog nooit zo blij met een droger als deze geweest, ik hoef bijna niet meer te strijken.
De was komt er fantastisch uit.
Heerlijk.
Ik heb de was gedroogd met een Siemens,
Mijn was is stralend droog
Siemens, de beste droger die er te krijgen is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renny 23-01-2017 Product paar dagen in bezit

Warmtepompdroger, grote trommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We wilden persé een warmtepompdroger ipv een condensdroger. Deze Siemens is perfect. Grote trommel, energiezuinig, makkelijk in gebruik en een extra mandje om wollen kleding of schoenen mee te drogen.

Pluspunten

  • warmtepompdroger
  • energiezuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Erika 21-01-2017 Product paar weken in bezit

wasdroger met veel mogelijkheden, toch eenvoudig te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De wasdroger is erg makkelijk te bedienen, alles in het Nederlands en duidelijk welk programma je nodig hebt. Heel prettig is de verlichting in de trommel, die uitgaat als hij even draait. Het inladen gaat makkelijk, je hebt erg veel ruimte. de dubbele pluisvanger zorgt ervoor dat er geen pluis in je droger verdwijnt. Verder is hij een erg stil, wat ook wel heel prettig is. En natuurlijk een heel stuk zuiniger dan een condens of luchtafvoerdroger. Zeker een aanrader, geen moment spijt gehad.

Pluspunten

  • eenvoudig in gebruik
  • energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WT45H281NL 21-01-2017 Product paar weken in bezit

zuinige machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze oude machine, ook een Siemens, was inmiddels 20 jaar oud en begon af en toe mankementjes te vertonen. we besloten daarom voor een nieuwe te kiezen, uiteraard een Siemens. Inmiddels 3 weken in gebruik zijn we uiterst tevreden over het bedieningsgemak en zijn zuinigheid.

Pluspunten

  • zuinigheid
  • bedieningsgemak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan 17-01-2017 Product paar weken in bezit

zeer eenvoudig in gebruik en duurzaam gebruik mogelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede prijs-kwaliteitverhouding en eenvoudig in gebruik. Belangrijk is de mogelijkheid om duurzaam gebruik in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

R.crommentuyn 17-01-2017 Product paar weken in bezit

gebruik warmte pompdroger

Algemene score

10,0
de warmte pompdroger is een gemak in gebruik duur van het drogen is niet minder maar door de energieklasse A++ is de droger wel zuiniger in gebruik en de programma,s doen wat er vermeld staat in het boekje O.A. kreukvrij voor ons is het een aanschaf van waarde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Banic 13-01-2017 Product paar weken in bezit

Perfecte Wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze door LEC BV Hengelo aanbevolen wasdroger overtreft onze verwachtingen. Hij is geluidsarm en de was komt er goed droog uit

Pluspunten

  • Geluidsarm
  • Zuinig

Minpunten

  • Lengte programma

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Vincent 12-01-2017 Product paar weken in bezit

Dhr.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima afhandeling en uitstekende service! Ook de terug boekactie van Siemens komt uitstekend over voor mij

Minpunten

  • niet van toepassing
  • niet van toepassing

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bikool 11-01-2017 Product paar maanden in bezit

Zuinige wasdroger

Algemene score

8,0
Makkelijk werkende zeer energiezuinige wasdroger met grote capaciteit. Hij droogt pas zeer goed nadat het juiste centrifuge toerental is ingevoerd. Dat is een beetje onhandig maar het werkt daarna goed.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Zeer zuinig met energie

Minpunten

  • Je moet een centrifuge toerental invoeren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sharon 11-01-2017 Product paar maanden in bezit

Bijzonder goed!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Door het isensoric systeem voelt hij goed aan wanneer de was droog is en duurt het niet langer dan nodig (energiebesparing). Daarbij is hij ook extreem stil en heeft een zeer uitgebreid menu. De prijs kwaliteit verhouding is goed, de droger valt in de premium klasse en dat is hij ook meer dan waard. Ook het design van deze droger is strak en chique. Dit is mijn allereerste droger én wasmachine van Siemens en hoop er nog jaren mee te kunnen doen.

Pluspunten

  • isensoric
  • Uitstraling
  • Energiezuinig
  • Geluidloos

Minpunten

  • afmetingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.L. 11-01-2017 Product paar maanden in bezit

Wasdroger

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijk apparaat, ruim voldoende mogelijkheden, goed resultaat en gemakkelijk in onderhoud. De prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Weinig geluid en energiezuinig

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews