Bosch WTH83201NL - Reviews

Specificaties
Droogsysteem
warmtepompdroger
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 21 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hennie Stam 23-02-2018

Perfecte machine

Algemene score

10,0
De droger werkt uitstekend. Het is zeker een verbetering t.o.v. ons oude droger. Al was het alleen maar het verschil tussen een afvoer met pijp naar buiten en nu rechtstreeks aangesloten op de afvoer, met de gratis bijgeleverde aansluit set. Het is nog even wennen met de verschillende programma's, maar dat belooft veel goeds. Zijn A++ energieverbruik doet ook goed voor het milieu.
Geschreven voor: Bosch WTH83201NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

hans 18-12-2017

Prima droger

Algemene score

8,0
Een mooi vormgeven droger die prima past bij mijn bosch wasmachine. Hij is geruisloos en de was komt er lekker droog uit, ik gebruik vaak het eco programma en op onze 'toon' kunnen we zien dat het verbruik ook laag is.
Geschreven voor: Bosch WTH83201NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Hennie 08-12-2017

Een mooi vorm gegeven apparaat. Stil en efficient.

Algemene score

10,0
Deze droger heeft een goed droog resultaat,zuinig in gebruik en een duidelijke en eenvoudige bediening. wij hebben er erg veel plezier van.
Geschreven voor: Bosch WTH83201NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Marleen 15-10-2017

Was niet droog

Algemene score

2,0
Helaas ben ik niet blij met deze zelf denkende wasdroger. Voor dat de was echt droog is stopt hij al. Helaas is er dan geen enkele stand die ervoor zorgt dat het programma nog even doorgaat. Resultaat is dat de was dan toch nog opgehangen moet worden. Ondanks verschonen van roosters, waterreservoir en sensor. Ook ondanks twee stof filters nog steeds vlokken stof tussen de was.
Geschreven voor: Bosch WTH83201NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Robert 02-10-2017

een zeer rustige en stille machine

Algemene score

8,0
wij zijn een condens droger gewend en nu deze nieuwe daar moeten wij van leren en er goed mee om te gaan
Geschreven voor: Bosch WTH83201NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Arie 02-09-2017

Vroege beoordeling

Algemene score

6,0
Vergeleken met een normale condens droger zijn de droogtijden langer , dus je moet bedenken hoe je de totale wascyclus opnieuw moet organiseren.
Geschreven voor: Bosch WTH83201NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Sven 12-08-2017

Eerste indruk

Algemene score

8,0
Tevreden! Droogtijd valt mee. Was is mooi droog en door de warmtepomp blaast hij geen warme lucht meer. Nu nog duurzaamheid testen....
Geschreven voor: Bosch WTH83201NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

aie1 01-05-2017

Een ontdekking!

Algemene score

10,0
de nieuwe wasdroger is een ontdekking na al vele jaren een andere Bosch wasdroger te hebben gebruikt: stil snel en droog in korte tijd en bovendien energiezuinig
Geschreven voor: Bosch WTH83201NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Wil en Johan 18-04-2017

Aanwinst in menig opzicht

Algemene score

10,0
Bijna geruisloos, vele keuzemogelijkheden en vooral een aanwinst omdat we nu van de droogslang af zijn en de forse stofwerking in de ruimte waar de vorge droger stond van een ander Duitrs merk, die ook na 18 jaar niet kapot te krikgen was. We gaan ervan uit dat deze Bosch droger dit voorbeeld gaat volgen. Kortom: zeer tevreden.
Geschreven voor: Bosch WTH83201NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

karin 11-11-2016

zeer tevreden

Algemene score

8,0
Om de wasdroger te starten moet je op de toets start drukken en dat gaat soms lastig. Beetje onduidelijk op welke plek je precies moet drukken.
Geschreven voor: Bosch WTH83201NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Wimmy 22-10-2016

Prima omgevingstemperatuur

Algemene score

10,0
Droogt uitstekend, de omgevingstemperatuur is aanzienlijk lager dan bij mijn vorige traditionele wasdroger.
Drogen met warmtepomp is een aanrader.
Geschreven voor: Bosch WTH83201NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Theike 28-08-2016

Priima droger

Algemene score

10,0
Goede droger,die automatisch stopt als het wasgoed droog is,kan zo alles opvouwen en de kast in leggen,strijken is overbodig geworden.
De duurzaamheid kan ik nog niets over zeggen omdat ik de droger net in gebruik heb genomen,maar ga er van uit dat die goed is,net als alle andere Bosch producten die ik in huis heb.
Geschreven voor: Bosch WTH83201NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Buuf1966 13-03-2016

energie besparen !!

Algemene score

8,0
Wij hadden een gewone condensdroger, maar omdat ik door een blijvende handicap meer gebruik moet maken van een droger besloten we om a++ warmtepompdroger aan te schaffen. Het eerste wat opvalt is dat de kamer niet meer warm / sauna-achtig aanvoelt na een droogbeurt! Wat ook opviel is dat de stroom meter niet meer helemaal uitslaat, maar verbruikt minder stroom. De droger doet er wel langer over, maar al met al gebruik je minder stroom per droogbeurt. De kleding kan meteen opgevouwen worden! Nog een voordeel!

De duurzaamheid heb ik 3 sterren gegeven: dit is alleen omdat ik hier nog niets over kan zeggen! Ik heb de droger 2 weken in mijn bezit.
Geschreven voor: Bosch WTH83201NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews