Miele TKB150 WP Eco - Reviews

Specificaties
Droogsysteem
warmtepompdroger
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

eaz 03-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,4
Echte Miele, degelijkheid en functionaliteit straalt ervanaf, zonder fratsen.
Warmtepompdroger, dus zuinig. Verder stil en doet zijn werk.
Groot verschil met oude droger, dan moest de deur open, ivm de warmte die rondom het apparaat ontstaat. Deze houdt de wamte netjes binnen, en zo hoort het ook.
Geschreven voor: Miele TKB150 WP Eco

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pablo 22-10-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

kleding slijtage

Algemene score

7,0
Na jaren Miele condensdroger gebruikt te hebben,overgegaan op de Miele warmtepompdroger TKB 150 WP.
Over de werking niet te klagen,maar machine is kledingvreter ,is o.a te zien in stoffilters.

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • vormgeving

Minpunten

  • slijtage
  • aan einde cyclus tamelijk herrie
Geschreven voor: Miele TKB150 WP Eco

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

r.vulker 08-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Wij hebben deze machine van Miele een paar dagen in bezit. Een zeer goed en stil apparaat. Wel de waterbak legen, deze zit snel vol. In vergelijking met onze zeer oude condens droger van Miele een echte verbetering. Draaien met de oude machine van 27 jaar oud is gewoon erg duur. Daarom hebben wij een nieuwe Miele aangeschaft. Deze is zoveel zuiniger in gebruik en verdien je dus gemakkelijk weer terug.
Geschreven voor: Miele TKB150 WP Eco

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieleonwaardig 21-10-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

droogt voor geen meter

Algemene score

3,0
Ik snap er niets van. We hebben de machine nu een jaar of drie maar het lijkt wel of hij telkens slechter gaat drogen. Daarnaast vreet hij stof van handdoeken. Echt niet normaal. Spijt van deze aankoop.
Geschreven voor: Miele TKB150 WP Eco

Review criteria:

Slecht
Goed
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

admiraal 13-06-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

miele warmtepomp condens droger

Algemene score

1,0
ik ben erg teleurgesteld en droog tijd is erg lang , zelfs doe ik weinig was erin maar t helpt ook niet, het is een miskoop, ik raad t niet aan
Geschreven voor: Miele TKB150 WP Eco

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Angie 04-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Slecht droogresultaat Miele T1 Classic

Algemene score

4,0
Na jarenlang verschillende merken drogers langere of kortere tijd te hebben gehad, dacht ik, toen we weer aan een nieuwe toe waren, "ik zal eens een Miele kopen". We hebben hem nu ongeveer 4 weken en wat heb ik spijt ervan dat we hem gekocht hebben! Hij droogt voor geen meter! Om het een béétje droog te krijgen, moet ik steeds kiezen voor het programma Baumwolle-extra trocken (het is een Duits model). Dan kiest de droger daar zelf een tijdsduur bij. Als die dan voorbij is, voelt alles nog steeds klam aan. En ik stop er al niet te veel in. Hij is wel geruisloos, dat dan weer wel. Maar over het drogen ben ik zeer zeker niet te tevreden. Ik ben heel teleurgesteld in het merk Miele wat dit product betreft. Ik beveel de droger niemand aan.

Pluspunten

  • Geruisloos

Minpunten

  • Droogt absoluut niet goed
Geschreven voor: Miele TKB150 WP Eco

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Antonia 29-01-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

In elkaar gedraaide was

Algemene score

2,0
Jaren miele gehad, was altijd erg tevreden maar deze droger is een ramp.
Dekbedovertrekken draaien in elkaar en moet je ieder 10 min uit elkaar trekken, kreukt daardoor enorm.
Droog tijd is erg lang, veel pluizen in de filter, die ik iedere was leegmaak.
Ben nu anderhalf jaar in het bezit van deze machine, heb miele geschreven dat ze hem op kunnen halen, wat een miskoop.
Geschreven voor: Miele TKB150 WP Eco

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

Marielle 11-09-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

TKB150WP Eco Miele warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een paar keer een ander merk te hebben gehad,nu toch weer gekozen voor een Miele. Ook vanwege het milieu gekozen voor een warmtepompdroger. Hij doet het fantastisch! Wel jammer dat je via een soort pijltjestoetsen de droging kunt kiezen. Die gaat steeds dezelfde kant op en mijn droging is altijd de laatste die je kunt kiezen. Hij blijft dus niet op je voorkeur staan. Ook jammer dat ie qua uiterlijk niet bij mijn wasmachine past, die toch ook nog niet zo oud is. Alleen daarom heb ik getwijfeld tussen een "gewone" en deze waterpompdroger. Laatste minpunt: als de deur open is kun je de waterbak niet legen.

Pluspunten

  • Droogt erg goed
  • Geurtje is toe te voegen
  • Filter is goed bereikbaar/schoon te houden
  • Ruime vulopening
  • Rustig

Minpunten

  • Waterbak niet te legen bij open deur
  • Alle toetsen door voor de juiste keuze
  • Uiterlijk past niet bij mijn Miele wasmachine
Geschreven voor: Miele TKB150 WP Eco

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Roel 12-06-2017
  • Product paar weken in bezit

duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
hele fijne droger, weinig tot geen geluid , en ziet er ook nog chique uit :)
ook kan je er een geurflacon in kwijt wat de droge was een heerlijke geur meegeeft, echt top!
Jammer dat er nogal wat haar langs de filters valt ik ben nl kapster en dan gaat er nogal eens wat haar mee in de droger maaaaaaar ik wil hem tot nu toe voor geen goud missen.

Pluspunten

  • stil
  • droogt prima
  • makkelijke om te bedienen

Minpunten

  • valt wel eens wat korte haren langs filter
Geschreven voor: Miele TKB150 WP Eco

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 31-05-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Super fijne droger van Miele

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De keuze voor een Miele droger was niet moeilijk, omdat ik er al 15 jaar een had. Maar vanwege verhuizing gekozen voor een nieuwe.
Geen stof-filter meer in de deur, waardoor de pluizen rond vliegen als je de deur open doet.
Droogt nagenoeg kreukvrij.
Makkelijk te bedienen.
Ik ben er zeer tevreden over.

Heerlijk als je de geurflacons gebruikt. Gaan ook lang mee

Pluspunten

  • Geurflacons
Geschreven voor: Miele TKB150 WP Eco

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haroba 25-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prima kwaliteit wasdroger.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima no-noncense wasdroger. Doet waar hij voor aangeschaft is. En hopelijk net zolang als zijn voorganger.
Prijs hoog? welnee.
Energiekosten meer dan 50% minder dan de oude condens droger.
Kortom op een aanschaf van €845.-- op jaarbasis energiebesparing van € 60.-- is meer dan 0.3% bankrente (€ 2,54) en gaat de machine 15 jaar mee (wat wel mijn uitgangspunt is) dan verdient hij zichzelf helemaal terug.
Drogen met een brede glimlach dus.

Pluspunten

  • uitgekiende droogprogramma's
  • stil, energiezuinig

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Miele TKB150 WP Eco

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer