Bosch WTB86202NL - Reviews

Specificaties
Uitvoering
condensdroger
Energieklasse
B
Geluidsniveau
65 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Waus247 16-05-2016

Stille machine en grote trommel

Algemene score

8,0
Slechts 2 weken in gebruik en nog niet alle programma's getest maar hij is makkelijk te bedienen. Ook het legen van het reservoir is zo gedaan. De was is snel droog.
En hij is super stil.

Enige puntje van aandacht is dat de was wel een bepaald geurtje heeft na het drogen. Niet heel storend want het stinkt niet. Maar wel jammer dat het niet naar het heerlijke wasmiddel blijft ruiken.
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

A bergwerff 02-05-2016

Aangenaam stille en snelle droger

Algemene score

10,0
Zeer gemakkelijk in gebruik, hebt de droger met haar functies binnen no time door.
Stil apparaat en makkelijk te onderhouden in gebruik
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

Miranda 01-05-2016

een echte aanrader

Algemene score

10,0
maakt weinig geluid, droogt de was goed
ruime keuze aan programma's, eventueel nog individueel aan te passen
lichtje in de trommel is handig
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

Eef1 03-04-2016

Wat een features! Goede koop zeg.

Algemene score

10,0
Een machine met alle mogelijkheden die we willen. En ook een rustige machine, weinig geluid. Ik heb er even over gedaan om uit te zoeken welke ik moest hebben: deze maakt het waar en dat is fijn.
Niet hoeven bukken voor het waterbakje is trouwens erg plezierig!
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

mirjam 07-12-2015

prima droger

Algemene score

8,0
droger die snel droogt, makkelijk inladen/uitladen van het wasgoed door grote vulopening.
Geluidsniveau valt iets tegen, maar staat bij ons in de keuken
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

MJAn 05-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Heb de machine pas net, ziet er prima uit. Instellen is makkelijk en verder hoeft er maar weinig onderhoud gedaan te worden. Een standaard droger met een complete set van functies.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Luigi 12-01-2014

No-nonsense droger

Algemene score

6,0
Wij hebben deze droger nu een paar dagen. Een goed en degelijk apparaat, zoals wij van Bosch gewend zijn.
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

Erik4 01-12-2013

fantastische wasdroger voor een goede pr

Algemene score

8,0
Wij hebben deze wasdroger nu een maand in gebruik en zijn erg tevreden. Hij is eenvoudig te bedienen en droogt perfect. Ook de grote droogtrommel (8 kg) is erg handig.
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer