Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 83 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WT7U4675NL op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

l************@g******** 21-02-2023
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT7U4675NL

Algemene score

9,0
Een super zuinige wasdroger . Geluidsarm en een mooie uitstraling. Heel blij mee

Reageer

w******@z******* 18-12-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Warmtepomp droger van Siemens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT7U4675NL

Algemene score

10,0
De warmtepomp droger van Siemens werkt perfect Zou geen andere merk meer willen ben er zo blij mee

Pluspunten

  • Droog perfect
  • Handendoeken 2/5 uur

Minpunten

  • Geen minpunt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Her 03-12-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Bevalt er goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT7U4675NL

Algemene score

9,0
Zeer goed droog resultaat, en erg zuinig in verbruik en een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Zuinig in gebruik
  • Zeer goed droog resultaat
  • Doet stil zijn werk.

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

l*******@g******** 29-10-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed en raad hem zeker aan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT7U4675NL

Algemene score

9,0
Een mooie vormgeving . Daarbij stil en een energie zuinig ! Niet geheel onbelangrijk 😉

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M en S 10-07-2021
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Topdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT7U4675NL

Algemene score

10,0
Topdroger, was is echt heel snel droog, zelfs op de laagste stand. En de droger maakt weinig geluid! Heel blij met deze aankoop!

Pluspunten

  • Snel droog
  • Weinig geluid
  • Energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ayla 04-07-2021
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT7U4675NL

Algemene score

10,0
Een wasdroger die doet waarvoor die is gemaakt, ruime keuze uit programma's en droog is echt droog. Kwaliteit prijs verhouding in orde en hoop er nog vele jaren mijn was mee te kunnen drogen. Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • stil
  • droog is echt droog
  • zuinig
  • mooi uiterlijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Eza 13-02-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeer zuinig, eenvoudig in gebruik top design!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT7U4675NL

Algemene score

10,0
Boven mijn verwachting, Je krijgt waar voor je geld en meer kwaliteit, eenvoudig en zeer zuinig in gebruik.
En droogt uitstekend! Veeeeel beter dan mijn vorige (zal het merk maar niet noemen :-) )

Pluspunten

  • zeer zuinig
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • je gaat van drogen houden
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shirley 05-02-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

droogt goed en is stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT7U4675NL

Algemene score

9,0
Mooie droger met veel ruimte. als extra is het erg leuk dat je de was in de droger kan zien.
droogt goed heeft veel programma's en is erg stil.
ik ben der heel blij mee!

Pluspunten

  • ruim
  • stil

Minpunten

  • nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo M 26-01-2021
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Fijne betrouwbare warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT7U4675NL

Algemene score

8,0
Aangeschaft te vervanging van een vergelijkbare Siemens warmtepompdroger. Deze heeft 11 jaar goed en naar tevredenheid gewerkt.

Pluspunten

  • Energieverbruik
  • Betrouwbaarheid
  • Zelfreiniging condensor

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob 24-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hele fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT7U4675NL

Algemene score

9,0
Erg fijne droger gekocht om een aantal redenen namelijk weinig geluid en zuiniger . Mooie bijkomstigheid is veel minder vocht in de wasruimte t.o.v mijn condensdroger en ook nog erg mooi design !
Kortom erg bij met deze droger aanrader.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Minder vocht in ruimte

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 21-01-2021
  • Product Onbekend in bezit
  • Product gekocht

stille droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT7U4675NL

Algemene score

8,0
Deze warmtepompdroger is erg stil. Veel keuze in de programma's. Je moet er wel omdenken dat per programma de toegestane (kilo's) weer anders is, maar dat went. Handdoeken droog eruit dan moet je hem echt op +3 zetten, anders nog een beetje vochtig. Ik heb hem nu een paar dagen en hij bevalt prima.
Het pluizenfilter is makkelijk schoon te maken. Ook het rooster schoonmaken is makkelijk.
Hij reinigt zich zelf, maar voor een langer behoud van je machine is het aan te raden om per maand het rooster even schoon te maken met een vochtige doek. Hij geeft ook aan als je het reinigingsprogramma moet doen. Ik ben er blij mee.

Pluspunten

  • stil
  • veel programma's
  • makkelijk te bedienen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rene 21-01-2021
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Stille wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT7U4675NL

Algemene score

8,0
Goede prijs/ kwaliteitverhouding. De wasdroger is erg stil en droogt goed.
Programma's zijn makkelijk in te stellen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merel 12-01-2021
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Siemens Wasdroger, strak design en goede prestatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT7U4675NL

Algemene score

9,0
Mooie wasdroger van Siemens. Strak design met grote deur van glas en binnenverlichting.
Duidelijk touch scherm en draaiknop voor de instelling, maar niet nodeloos ingewikkeld; kind kan de was doen zeg maar. Geen irritant gepiep, maar heerlijk stil.
Doet wat hij moet doen en is kennelijk ook erg energiezuinig.

Pluspunten

  • strak design, ruime deur
  • makkelijke bediening touch scherm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BD 11-01-2021
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Alles van Siemens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT7U4675NL

Algemene score

8,0
Na een siemens vaatwasser, amerikaanse koelkast die het al meer dan 10 jaar naar behoren doet ook een wasdroger aangeschaft. Geen twijfels aan dat deze het ook zo goed zal doen. Sommige programma's drogen minder goed, maar dit heeft ook te maken met de soort stof die je wilt drogen. Maar dit zal met de tijd wel wennen zijn.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Mooi ontwerp

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wilco 07-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille waterpomp droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT7U4675NL

Algemene score

9,0
Deze waterpomp droger is heerlijk stil en heeft (als je dit wilt) een ruime keuze om je wasgoed perfect te laten drogen.
Aan te sluiten op de afvoer of te gebruiken zonder afvoer. Heel zuinig waardoor je geld bespaart op je energierekening.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marco 05-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie display, goede werking

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT7U4675NL

Algemene score

9,0
Erg blij met onze aankoop, eerste wasdroger en gelijk het gevoel dat we een top product te pakken hebben, kent veel verschillende functies, werkt snel, goed en is energiezuinig, aan te bevelen dus m.i.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • goede werking
  • duidelijk menu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Siemens warmtepompdroger 05-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super warmtepompdroger van Siemens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT7U4675NL

Algemene score

10,0
Het is een goede wasdroger. Ben er heel erg blij mee. Heel erg fijn dat er geen afvoer naar buiten hoeft. Mooi design.

Pluspunten

  • geen afvoer
  • mooi design
  • makkelijk in gebruik
  • duidelijke programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MO 03-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mijn eerste wasdroger - erg blij mee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT7U4675NL

Algemene score

10,0
Mijn eerste wasdroger en ik ben erg blij mee. Droogresultaat is fantastisch. Geluidlevel is laag en ik word eindlijk van al die kattenhaaren los. En die was voelt zo veel zachter achteraf!

Pluspunten

  • Zacht
  • makelijk te gebruiken
  • mooie design
  • zuinig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniëlle 31-12-2020
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Stil en overzichtelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT7U4675NL

Algemene score

8,0
De wasdroger heeft een groot overzichtelijk en duidelijk scherm. Lekker stille machine en zuinig.
En natuurlijk wat het belangrijkste is doet hij: drogen op verschillende manieren.

Pluspunten

  • Stil
  • Grote trommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Breedveldt 30-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote trommel en verlicht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT7U4675NL

Algemene score

10,0
Het product gekocht vanwege de prijs-kwaliteit verhouding en de goede beoordelingen. Grote trommel, die ook nog eens verlicht is, dat is echt ideaal! Verder maakt de droger nauwelijks geluid, en heeft een helder en overzichtelijk bedieningspaneel zonder veel poespas. Wat ook echt veel beter is dan vorige drogers is dat het opvangrooster van het stof niet in de deur zit, maar onderin de trommel. Je trekt het rooster gemakkelijk naar boven, en het stof blijft tussen twee klepjes zitten. Die klepjes doe je open en je kunt het zand en stof er zo uit halen. Hierdoor zit er nooit restant stof in je droger zelf. Wij zijn heel erg tevreden!
Fam. Breedveldt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remko 29-12-2020
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Prima stille wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT7U4675NL

Algemene score

8,0
Deze droger droogt perfect en heeft ruime trommel. Stiller dan onze oude condensdroger en een stuk zuiniger.
Heeft grote vulopening, trommel met binnenverlichting en een duidelijk bedieningspaneel.
Zeker een aanrader. Enige minpuntje is het waterpas stellen met de apparaatvoetjes. Deze zijn rottig te bereiken vanaf de voorkant omdat de scharnierpunten van de serviceklep in de weg zitten.

Pluspunten

  • Snel, stil en droog eindresultaat
  • Makkelijke bediening
  • Veel programma's

Minpunten

  • Moeilijk waterpas te stellen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Geka 27-12-2020
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Siemens Warmtepompdroger

Geschreven voor: Siemens WT7U4675NL

Algemene score

9,0
prachtige machine en werkt vele malen beter als mijn oude droger. Ik heb deze droger uitgezocht met name door de goede beoordelingen en hele goede cijfers.

Pluspunten

  • verlichting
  • afvoer met slang
  • veel programma's

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap Hilversum 27-12-2020
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

mooi apparaat, zuinig, maakt weinig kabaal.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT7U4675NL

Algemene score

9,0
Mooie machine, maakt goed snel en zuinig droog zonder al te veel geluid. Mooi display + trommelverlichting geven een luxe uitstraling.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • trommelverlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WT7U4675NL 27-12-2020
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Super droger WT7U4675NL, alle opties (ordernummer BKI931636)

Geschreven voor: Siemens WT7U4675NL

Algemene score

10,0
Deze droger heeft waterafvoer, verlichting, doorzichtige deur, inhoud van 8 kg., A+++ en is heel stil.
Een duidelijke en mooie led bediening met een touchscreen voor de details tijdens het drogen.
Ook nog een zelfreinigende condensor die eventueel heel makkelijk te bereiken is.
Levering via Bemmel en Kroon, de goedkoopste met een prima levertijd van enkele dagen voor een gebruiksduur van vele jaren.

Pluspunten

  • A+++
  • Doorzichtige deur
  • Eenvoudige bediening
  • Waterafvoer via slang mogelijk
  • Stille werking

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 27-12-2020
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

makkelijke bediening, mooi groot digitaal scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT7U4675NL

Algemene score

9,0
Fijne droger, veel functies, grote trommel en makkelijk in de bediening dmv groot scherm.
In alles een top apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews