Bosch WTR88T40NL - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 21 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WTR88T40NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frank 20-04-2021

Valt tegen

Geschreven voor: Bosch WTR88T40NL

Algemene score

4,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Drogen van het dekbedovertrek is niet mogelijk zonder het programma te onderbreken en de totaal opgerolde bal stof weer uit elkaar te halen en opnieuw in de droger te leggen. Waarschijnlijk is de draairichting die maar naar 1 kant is de oorzaak hiervan maar in onze oude Bosch condensdroger die ook maar 1 kant opdraaide hebben wij dit probleem niet gehad. Het ontsnappen van lucht uit de trommel is wel opgelost door de monteur door het deurrubber warm te maken met een föhn en daarna zo te beugen dat het beter sluit.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Tonbe 08-03-2021

Lekker stil

Geschreven voor: Bosch WTR88T40NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooie stille zuinige droger, top resultaat en alles lekker zacht.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Marc 10-11-2020

Heerlijk stil en ideale filters

Geschreven voor: Bosch WTR88T40NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De macjine gekocht nadat bij onze vorige de snaar gebroken was. Mede de lage geluid productie was een belangrijk argument zeker in deze tijd van thuis werken. Ook het lage energie verbruik is een pre en gaf de doorslag om de oude niet te repareren
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

debierkoning 26-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne machine voor goede prijs

Geschreven voor: Bosch WTR88T40NL

Algemene score

9,0
fijne was droger heb deze warmtepompdroger gekocht omdat die weinig stroom gebruikt hij is namelijk a +++ dus zuiniger is er niet duidelijk display hoop mogelijkheden dus hoop dat die net zo lang meegaat als mijn vorige een siemens die is 11 jaar mee gegaan

Pluspunten

  • zuinig in gebruik
  • ruime trommel
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Adriaan 11-05-2020

Prima droger

Geschreven voor: Bosch WTR88T40NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Prima droger. Weinig herrie. Droogt prima.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Henmar 02-05-2020

Stil en vele mogelijkheden

Geschreven voor: Bosch WTR88T40NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] We hadden hiervoor een Condensdroger, die behalve veel luchtvochtigheid afgaf, ook aardig wat lawaai maakte. Toen we deze machine voor de eerste keer gebruikte, toen was het verassend hoe stil de machine is en dat we geen vochtige lucht meer hebben. De vele mogelijkheden zijn makkelijk in te stellen. Ben blij met deze aankoop
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Gagan deep Singh Oberoi 01-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Best Quality

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTR88T40NL

Algemene score

10,0
I love this Brand Boch, and dryer is awesome all clothes feels fresh and good. and motor is soo silent that i schedule it always when planning to sleep in night.

Pluspunten

  • Multiple options for diffrent clothes
  • very silent

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 22-03-2020

Fantastische droger!!

Geschreven voor: Bosch WTR88T40NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Hebben de droger nu aantal dagen ingebruik. De droger is heel stil en droogt super. Wat helemaal top is dat de droger zijn programmaduur zelf aanpast. Kortom echt een aanrader!!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Rob 22-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTR88T40NL

Algemene score

10,0
Hebben de droger nu een iets meer dan een week in gebruik, fantastisch!! Echt een top droger. Echt een aanrader

Pluspunten

  • Alle kleding kan erin
  • berekend zelf de duur van het programma

Minpunten

  • GEEN

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 11-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hele maal top deze warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTR88T40NL

Algemene score

8,0
Bosch goede wasdroger erg stil de oude was op na jaren .leuke prijs en €75 cashback dat is mooi meegenomen

Pluspunten

  • Goed over zicht
  • Droog goed

Minpunten

  • Nee
  • Nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Udo Wetzel 03-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Warmtepompdroger zuinig!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTR88T40NL

Algemene score

8,0
Net binnen. De nieuwe warmtepompdroger van Bosch. Tot nu erg tevreden. Stil apparaat en wordt niet meer zo warm.
De droogtijd is wel iets langer maar is voor ons geen probleem.

Pluspunten

  • Stil
  • zuinig

Minpunten

  • droogtijd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jolinda 01-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTR88T40NL

Algemene score

9,0
Mooie uitziende machine met zijn A+++ ook nog eens energie zuinig. Droogt prima met vele programma optie's, en is ook nog eens heel sssstil!

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ernst 16-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch warmtepompdroger WTR88T40 NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTR88T40NL

Algemene score

9,0
Een warmtepompdroger waar we erg blij mee zijn. Hij droogt fantastisch en is heel stil. Bosch heeft gewoon een goede kwaliteit en dat zie je en merk je.

Pluspunten

  • geluid
  • zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 14-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zuinig goed en voordelig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTR88T40NL

Algemene score

9,0
Prima, zuinig, goed en weinig geluid.Is onze tweede droger van Bosch, de vorige beviel ook goed en heeft het 10 jaar vol gehouden.

Pluspunten

  • Geluid
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 08-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTR88T40NL

Algemene score

9,0
Toestel vandaag binnen gekregen en na een korte blik op de gebruiksaanwijzing in gebruik genomen. Natuurlijk moet je eerst het toestel een beetje leren kennen, maar bij de 2e droogbeurt was de wwas perfect droog. Ik heb tijdens het draaien naar de electriciteitsmeter gekeken en deze droger verbruikt echt weinig stroom. We zijn er heel blij mee.

Pluspunten

  • Perfect droge was
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Gunstige prijs
  • Goede kwaliteit
  • Energiezuinig

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 02-02-2020

Super droger

Geschreven voor: Bosch WTR88T40NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Hele stille droger. Heel fijn dat er ook een snel programma beschikbaar is. Ook zeer fijn dat er een slang is bijgeleverd, waardoor water afgevoerd kan worden.

Filter lijkt alle kleine deeltjes ook goed op te vangen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 13-01-2020

Warmte pomp droger

Geschreven voor: Bosch WTR88T40NL

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Droger doet zijn werk. Wel tijd nodig om de juiste programma's te kiezen.
Net zoiets als niet duidelijk communiceren dat de droger gekocht is tijdens een kortings actie. Zie aankoop datum, hopelijk nog te herstellen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jeroen 06-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Supersnel droog

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTR88T40NL

Algemene score

10,0
Heb hem een paar dagen in gebruik en kan nu al zeggen dat hij een stuk sneller is dan de condensdroger. Verder is hij lekker stil.
Door de slang voor de waterafvoer ook niet meer zeulen met de waterbak

Pluspunten

  • Snel
  • Stil
  • Gemakelijk

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henk Looman 29-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTR88T40NL

Algemene score

10,0
Ik vind het een geweldig werkende wasdroger, zeer simpel te bedienen, heerlijk stil en super zuinig. Echt top!!

Pluspunten

  • zeer makkelijke bediening
  • heel stil
  • super zuinig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boschfan 24-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTR88T40NL

Algemene score

10,0
Bijna alle producten in mijn huis zijn van Bosch, nu ook mijn warmtepompdroger.
Kwaliteit prijs verhouding is super. Producten zien er ook heel strak en mooi uit.
Ik ben een echte Bosch fan.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Inclusief condensafvoerslang
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
  • Zeer er mooi en strak uit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews