Siemens iQ500 GS58NAW45 - Reviews

Best Reviewed mei 2019 Siemens iQ500 GS58NAW45
Best Reviewed - mei 2019
Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A+++
Netto inhoud
360 liter

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 28 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ500 GS58NAW45 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

bea 04-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS58NAW45

Algemene score

9,0
Een super grote vrieskast als je hem ziet staan, maar wat een gemak.
Trek je de deur open heb je gelijk een duidelijk overzicht wat er zich in de laden bevindt. Er is ook een lichtje aanwezig dus ook in het donker kan je je ijsjes vinden zonder problemen. De laden zijn ook nog vrij diep dus er kan veel in. Ook de big box is een gemak voor met name brood en gebak.
Het was wel even een probleem om hem door de deur te krijgen ( met de verpakking) . Bekijk dus goed de afmetingen, want hij is breder dan een standaard vrieskast.
Ben er echt blij mee.

Pluspunten

  • duidelijk overzicht
  • grote en diepe laden
  • verlichting

Minpunten

  • groot en breed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob 07-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Verbruik

Geschreven voor: Siemens iQ500 GS58NAW45

Algemene score

9,0
De Prijs/kwaliteitsverhouding is heel goed. De Inhoud apparaat is ruim voldoende. Het energieverbruik is heel laag vergeleken met de vorige vriezer, deze was 13 jaar oud.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PHB 18-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer royale vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS58NAW45

Algemene score

9,0
Zeer royale vriezer met veel opbergmogelijkheden door de diverse maten van de opbergvakken. Snel verse producten in te vriezen in de bovenste vakken.

Pluspunten

  • zeer groot
  • Nauwkeurige temperatuur instelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 14-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nieuwe vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS58NAW45

Algemene score

9,0
Een heerlijk ruime vrieskast, met voldoende diepe lades en no frost optie. Na veel vergelijken en afwegen kwam dit model als eerste op ons lijstje en we hebben daar tot nu toe geen spijt van. Voldoet helemaal aan de eisen.

Pluspunten

  • erg diepe en ruime lades
  • No frost
  • voor de grootte toch een mooi energielabel

Minpunten

  • groot en recht handvat dat in de loop kan zitten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Annemiek Steenbergen 14-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

veel vriesruimte, fijn apparaat

Geschreven voor: Siemens iQ500 GS58NAW45

Algemene score

9,0
Een mooie, grote diepe vrieskast. Veel ruimte en heel overzichtelijk. Wij zijn er erg tevreden over!
De ijsklontjesmaker is een leuke extra feature.. daar hebben we hem niet voor gekocht, maar we gebruiken hem toch best vaak. Tevreden over het energielabel.

Pluspunten

  • veel ruimte
  • overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

eddy 10-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veel ruimte, diepe baken en lades

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS58NAW45

Algemene score

9,0
ben verbaast over de grote van de lades en baken. Wij kopen zo veel mogelijk van dit merk, echte Duitse degelijkheid.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Harrie 08-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie grote diepvrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS58NAW45

Algemene score

8,0
ouwe diepvrieskist was ongeveer 35 jaar oud en we hopen met deze nieuwe aanschaf de Siemens GS58NAW45 net zo lang te kunnen doen, leuk is ook die ijsblokjestwister erin gebouwd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

bj hardeman 05-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruime vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS58NAW45

Algemene score

8,0
Veel ruimte in deze vrieskist. een nadeel vinden wij dat de deur moeilijk open gaat verder is deze vriezer helemaal naar wens.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jack 05-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime vrieskast

Geschreven voor: Siemens iQ500 GS58NAW45

Algemene score

10,0
Vanwege de prijs/kwaliteitsverhouding gekozen voor deze kast ter vervanging van onze oude kist. Ook de aanduiding A+++ heeft invloed gehad op onze keuze in deze tijd van klimaatdiscussie.

Pluspunten

  • duidelijke instructie
  • royale kast
  • ruime indeling
  • nette afwerking
  • degelijke uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Housmans 02-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige, grote en zuinige diepvries.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS58NAW45

Algemene score

10,0
Groot volume en tóch laag verbruik! Één supergrote lade. Kleppen bovenin gemakkelijk bij in-/uitnemen. Ijsblokjesmaker top. Geweldige vriezer

Pluspunten

  • Groot volume
  • Zeer zuinig
  • Fijne grote lades

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iggy 02-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Past veel in en zeer zuinig met energie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS58NAW45

Algemene score

9,0
Onze oude was helaas kapot en gelijk maar gezocht naar de grootste die er te krijgen is. Deze met 360 liter is zeker een kanjer en je moet er wel ruimte voor hebben, maar er past heeeel veeeel in.
Ook is hij zeer zuinig met stroom.
De ijsblokjes maker voegt niet veel toe, neemt relatief veel ruimte in en maakt maar een paar kleine ijsblokjes.

Pluspunten

  • Capaciteit
  • Stroom verbruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 30-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS58NAW45

Algemene score

10,0
Had al 20 jaar een vrieskist, wilde een kast zodat je beter / mooier kan sorteren. was bang dat ik ruimte gebrek zou hebben omdat je in een kist alles in kan stapelen.
Nou aan ruimte geen gebrek, ook de ijsblokjes twister werkt goed wordt veel gebruik van gemaakt met het warme weer.

duurzaamheid kan ik na een paar dagen niet beoordelen, maar voelt goed zoals je van Siemens bent gewent.

Pluspunten

  • ruimte / inhoud
  • A+++
  • Disign
  • ijstwister

Minpunten

  • geen actuele temperatuur weergaven
  • (alleen bij Alarm)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HvR 16-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat, zee van ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS58NAW45

Algemene score

10,0
Vrieskast voldoet volledig aan verwachting. Ja bent iets meer ruimte kwijt maar krijgt er veel meer vries ruimte voor terug.

Pluspunten

  • Stil
  • Licht in vriesvak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willie Ros 16-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS58NAW45

Algemene score

9,0
mooie grote vriezer met veel ruimte gemak energie zuinig en automatisch ontdooien kan de producten goed selecteren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L Lamers 08-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veel opbergruimte, snel op temperatuur, heel stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS58NAW45

Algemene score

8,0
De eerste keer dat ik een diepvrieskast heb gekocht, voorheen alleen diepvrieskisten gehad. Genoeg berg ruimte, overzichtelijk, Apparaat was snel op temperatuur na levering en was verrassend stil. Temperatuur makkelijk in te stellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 07-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

grote no-frost vriezer maakt weinig geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS58NAW45

Algemene score

9,0
ik heb deze grote vrieskast gekocht omdat deze zuinig met energie is en weinig geluid maakt en voldoet zeker aan de verwachting. Daarnaast heeft deze vrieskast een praktische indeling en is het een degelijk apparaat.

Pluspunten

  • weinig geluid
  • energiezuinig
  • praktische indeling
  • degelijk apparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

K. Brouwer 30-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens vrieskast (laden) groot

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS58NAW45

Algemene score

9,0
Deze grote vrieskast (1,90m hoog) met laden interieur is opnieuw een prima product van Siemens. De draai richting van de deur was eenvoudig te wijzigen van rechts naar links, de interieur verlichting is handig, evenals de ijsblokjes maker, en de compressor is vrijwel geluidloos.
Kortom; een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

lydia 29-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

GROTE VRIEZER erg handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS58NAW45

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over de vriezer, groot en praktisch . Snelle en correcte levering. Pracht product voor het inviezen van groente en dergelijke.

Pluspunten

  • groot
  • praktisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M. Grootveld 23-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Robuuste kast met mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS58NAW45

Algemene score

9,0
Wat een mooie diepvrieskast, een robuuste uitstraling en een hoop ruimte! Door de prettige indeling zie ik nu in èèn oogopslag wat waar ligt, dus altijd netjes opgeruimd. Nu het erg warm weer is is de ijsmaker ook meer dan welkom. Overige pluspunten vind ik de No Frost en de verlichting. Conclusie: beslist waar voor je geld, een aanwinst in ons huishouden en een zeer tevreden klant!

Pluspunten

  • prettige indeling
  • no frost
  • verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dory plus gezin 21-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime vriezer, handig verlicht, nooit meer ontdooien

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS58NAW45

Algemene score

9,0
Ik wilde een ruime vriezer welke energie-zuinig werkt. Dat is gelukt met deze aankoop. In de praktijk een zeer fijne, handige indeling met laden welke in hoogte variëren. Zeer makkelijk is de verlichting in de vriezer zelf. En wat een verademing dat er nooit geen rijpvorming meer zal zijn en ik deze vriezer nooit meer hoef te ontdooien. Een geweldige aankoop

Pluspunten

  • ruime lades
  • verlichting
  • geen rijpvorming
  • hoeft niet ontdooid te worden
  • energie-zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews