Siemens iQ300 GS33NVW3P - Reviews

Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A++
Netto inhoud
225 liter

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ300 GS33NVW3P op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hacer 29-10-2019

Vrijstaande vriezer

Geschreven voor: Siemens iQ300 GS33NVW3P

Algemene score

10,0
Zeer ruime laaden en zeker vrij stil. Ben er tevreden mee. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Van der Veldenadeel 29-10-2019

Goed

Geschreven voor: Siemens iQ300 GS33NVW3P

Algemene score

8,0
nadeel temperatuur niet van buiten afleesbaar. Goed [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Omar 27-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede lades zijn soepel in uit te schuiven en stevig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS33NVW3P

Algemene score

9,0
Goede lades zijn soepel in uit te schuiven en stevig, appa maakt weinig geluid,
Veel inhoud,hoeft niet meer te ontdooien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Danielle 12-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vrieskast

Geschreven voor: Siemens iQ300 GS33NVW3P

Algemene score

9,0
Mooie en ruime vrieskast. Deze zal behalve de extra ruimte ook qua verbruik het nodige voordeel opleveren. Onze oude vrieskast ( geen no frost) doet het nog maar het verbruik is hoog. Siemens is een kwaliteitsmerk wat je in de vrieskast terug ziet in afwerking.

Pluspunten

  • Groot
  • Goede afwerking
  • Kwaliteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Cozijnsen 10-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

No Frost Diepvrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS33NVW3P

Algemene score

10,0
UItstekende prijs/kwaliteit verhouding. Goede afwerking apparaat en degelijke afwerking binnenwerk
Bedieningspaneel in frame achter de deur, alleen te bediepnen na openen kast, Niet per ongeluk te bedienen door bv schoonmaak buitenkant.
Geluidsarm.

Pluspunten

  • afwerking
  • laag geluidsniveua
  • bedieningsgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esken te Vaarwerk 08-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens GS33NVW3P no frost

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS33NVW3P

Algemene score

10,0
erg blij met deze diepvries. we hadden een tafel model en een klein vakje onder de koelkast.
deze diepvries heeft 3 ruime laden en 1 grote bigbox. en boven in 3 schapjes. ideaal want er gaat hier nogal wat brood door in de week en dan past met gemak in die grote la. en ivm met mijn bbq hobby ligt er 1 la helemaal vol met bbq vlees. ik hoef me nu niet meer in te houden als ik naar de groothandel ga om vlees te halen. de schapjes zijn heel handig om bakjes met eten in te vriezen zodat ze eerst mooi recht staan. en natuurlijk staat daar ook de fles Jagemeister.
deze diepvries is ook nog eens heel erg zuinig en je hoeft hem nooit te ontdooien.
bij onze vorige diepvries waren we een keer smorgens benenden gekomen en was ie deels ontdooit
met deze overkomt je dat niet want dan piept ie echt zo hard. dan doe je hem graag dicht.
we krijgen nu 70 euro caschback.. deze actie loopt nog tot het einde van september 2019

Pluspunten

  • ruime laden
  • schapjes
  • energie zuinig
  • big box grote brood lade
  • harde pieptoon als de deur te lang open is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 07-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vriezer, mooie indeling, nette buitenkant

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS33NVW3P

Algemene score

8,0
Wij hebben deze vriezer gekozen omdat het 60 breed is, mooie prijs/kwaliteit verhouding, A++, en een mooie indeling (verdeling platau's en lades). De vriezer ziet er aan de buiten en binnenkant keurig uit. Werkt ook prima en ziet er degelijk uit. Maakt wel iets lawaai maar dat wisten we van het begin af (staat ook in de bijkeuken dus maakt niet uit). Deur was gemakkelijk om te draaien. Deze vriezer heeft geen speciaal vak voor de ijsklontjes wat wij persoonlijk prettig vinden omdat je dan meer ruimte hebt voor andere spullen. Het vak bovenaan heeft iets minder ruimte omdat de bovenkant schuin loopt en de onderste lade heeft ook iets minder ruimte ivm de componenten van de vriezer. Al met al zijn wij (tot nu toe althans) erg tevreden.

Pluspunten

  • 60 cm breed
  • Nette vriezer, buiten en binnen

Minpunten

  • Iets lawaaierig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Edwin 26-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote vriezer, weinig energie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS33NVW3P

Algemene score

9,0
Ik heb deze vriezer gekocht omdat hij groter is dan mijn oude, en omdat de energieklasse een stuk beter is dan de oude.
Het no-frost systeem werkt perfect, ik heb al mijn apparatuur van siemes omdat het gewoon een topmerk is en betaalbaar.

Pluspunten

  • No-frost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Zizic 20-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vriezer GS33NVW3P

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS33NVW3P

Algemene score

10,0
De Prijs/kwaliteitsverhouding is heel goed. De Inhoud apparaat is ruim voldoende. Het energieverbruik is heel laag vergeleken met de vorige vriezer, deze was 12 jaar oud.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pierre 30-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Praktische grote vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS33NVW3P

Algemene score

9,0
Vanmorgen om 10u is deze Siemens 225 ltr GS33NVW3P vrieskast door CoolBlue geplaatst.
Eerste indruk nette, goed afgewerkte kast. Praktische indeling. Koelelementen in deurvak zodat ze niet ergens rondslingeren in een of andere lade. Na een paar uur"rust " de vriezer aangezet en binnen 2 u op -18gr. Maakt in de gebruiksaanwijzing melding dat het een echte NO_FROST is ,die echt nooit ontdooid hoeft te worden. ( Dit in tegenstelling tot de no-frost Whirlpool die na een jaar gebruik vol met ijs zat in de vriessectie en waarvan Whirlpoolsevice dringend adviseerde de kast elk jaar minimaal een etmaal te laten ontdooien )

Pluspunten

  • no-frost
  • practische indeling
  • koelelementen in deurvak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 25-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie grote diepvriezer

Geschreven voor: Siemens iQ300 GS33NVW3P

Algemene score

8,0
goede indeling; mooie vormgeving; we kunnen alles erin kwijt van groot tot klein; gemakkelijk te installeren

Pluspunten

  • groot voor prijs

Minpunten

  • enige moeite deur te openen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer