Siemens GS58NEW40 - Reviews

Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A+++
Netto inhoud
360 liter

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 26 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

GerardenHenjo 24-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Geweldige vriezer. Zag er gigantisch uit maar eenmaal op zijn plaats, stond deze 'echt' op zijn plaats.
We hadden de GS58NAW40 besteld en kregen het vervangende model (NF58NEW40). Technisch doen deze twee Siemens vriesers niet voor elkaar onder. Alleen de laatst genoemde is duurder maar we kregen deze voor de prijs van de bestelde vriezer.
Zeer goeie service van Bemmel en Kroon!
Ook het afleveren van dit apparaat is vlekkeloos verlopen met 2 vriendelijk chauffeurs: Op de afgesproken tijd...
Geschreven voor: Siemens GS58NEW40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas 15-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote diepvrieskast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze vrieskist van zeker 14 jaar oud was aan vervanging toe. Dus op zoek naar een vrieskast met een vergelijkbare inhoud. Een kast omdat laden toch overzichtelijker zijn dan alles in een grote kist. De laatste tijd kopen we alles van Siemens en na de diverse reviews en formaten kisten vergeleken hebben viel de keuze ook nu op een Siemens.

Na twee weken gebruiken zijn we er uitermate te vreden over. Lekker veel ruimte in de laden, je kan makkelijk wat zaken bij elkaar plaatsen en zo makkelijk zien wat er allemaal nog is. Instelling van de temperatuur en bediening van het alarm kan je ook zonder handleiding makkelijk uit komen.

De ijsmaker neemt erg veel ruimte in. Gelukkig is hij makkelijk te verwijderen, maar dan zit er wel een gat in je la welke je niet kan afdekken met een meegeleverde plaatje oid. Aan de klepjes moeten we ook nog even wennen. Ze komen niet heel stevig over, maar de tijd zal het leren.

De kast is wel groot, zo groot dat hij in de doos niet door de deur van de berging kon. Wel iets om rekening mee te houden bij de aankoop en of je hem laat plaatsen of niet.

Pluspunten

  • groot, veel ruimte
  • zuinig in gebruik
  • eenvoudig te plaatsen

Minpunten

  • ijsmaker neemt veel ruimte in
Geschreven voor: Siemens GS58NEW40

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Thijs 09-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ideaal combi kleppen/laden/ijsblokjes maken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Top vriezer als op zoek bent naar volume. Verder zijn de kleppen ideaal boven in, anders kun je slecht bij de spullen.
Geschreven voor: Siemens GS58NEW40

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J Hollander 09-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie grote vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze vrieskast gekozen om dat hij groot is goed uit de reviews komt en de beste prijs heeft

Pluspunten

  • Groot
  • Goed is ingericht
  • Ziet er mooi uit
  • De temperatuur indicatie achter de deur zit

Minpunten

  • Had minder diep mogen zijn dan wel maar breder
Geschreven voor: Siemens GS58NEW40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M. Kleine 26-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Deze vriezer is zeer ruim en zeer stil

Algemene score

9,0
We hadden in eerste instantie deze vrieskast niet uit gezocht. Maar we zijn ontzettend blij met deze vrieskast. Hij heeft ontzettend veel opbergcapaciteit. en is overzichtelijk in te delen zodat je makkelijk kunt vinden wat je nodig bent. Hij is ook nog eens zuinig in het gebruik.

Pluspunten

  • veel opberg ruimte
  • overzichtelijk in te delen
  • zuinig in het verbruik
  • geen geluid
Geschreven voor: Siemens GS58NEW40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Franken 25-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg veel ruimte, zeer energie zuinig en veel mogelijkheden

Algemene score

10,0
De GS58NEW40 is een grote fijne vrieskast en makkelijk in gebruik. Ik heb hem gekocht vanwege de ruimte en het feit dat hij zeer energie zuinig is. Hij heeft een ijsblokjes maker en je hoeft ook nooit meer te ontdooien. Dat is heel prettig. De deur gaat ook fijn open. Je dient wel op de luchtdruk te letten en de deur rustig open trekken. De bediening is niet moeilijk en alles staat duidelijk omschreven in de gebruiksaanwijzing. Als je met velen bent is deze vrieskast een hele fijne en van goede kwaliteit.

Pluspunten

  • Zeer energie zuinig
  • Nooit meer ontdooien
  • Zeer ruim
  • Fijn in gebruik

Minpunten

  • Nog niet ontdekt
Geschreven voor: Siemens GS58NEW40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Graaf 25-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super mooie vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een erg mooi en handige vrieskast van Siemens. Is strak en modern design. Indeling is overzichtelijk en praktisch. De ijstwister is een groot voordeel bij de vrieskast. Om de deur te openen is een praktische hendel bedacht.

Pluspunten

  • ijstwister
  • hendel om te openen
Geschreven voor: Siemens GS58NEW40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eldik 17-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vrieskast Siemens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na jaren een vrieskist te hebben gehad nu gekozen voor een kast. Alles heel overzichtelijk en opgeruimd. Echte aanrader.
Geschreven voor: Siemens GS58NEW40

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ingrid 17-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Reuzegrote diepvriezer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer ruime diepvrieskast ter vervanging van oude kist.
Ziet er top uit, zeer overzichtelijk (waar we wel aan toe waren)
Enig minpuntje is dat hij vrij luidruchtig is.

Pluspunten

  • ruim
  • overzichtelijk
  • ledverlichting
  • grote laden

Minpunten

  • geluid
  • kwaliteit van de klepjes?
Geschreven voor: Siemens GS58NEW40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dennis 10-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top vriezer en top service van Bemmel!

Algemene score

9,0
Superservice van Bemmel & Kroon. Vriezer die ik wilde was niet meer leverbaar, kreeg een gratis upgrade van een nieuwer en duurder apparaat. Apparaat zelf werkt ook top!

Pluspunten

  • Service
  • Grote vriezer
Geschreven voor: Siemens GS58NEW40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kiss Gabor 05-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot inhout

Algemene score

9,0
Voor ons is een perfecte keus van diepvriezer,Mooi afwerking, weinig verbruik.De ijsblok maker ook goed uitvinding.
Geschreven voor: Siemens GS58NEW40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

C de Bruin 31-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb altijd al de producten van Siemens gekocht die vind ik goed en de vriezer is boven verwachting
vooral omdat er nu glasplaten in zitten dat vind ik veel fijner dan de ouderwetse roosters en het ijsklonten bakje is ook heel handig en de motor hoor je haast niet. Nu heeft mijn wasdroger het ook begeven en ik heb weer een Siemens (waterpompdroger) gekocht (grote trommel 9 kilo) maar die komen ze nog bezorgen. Nu verwacht ik dat mijn afwasmachine het eerdaags ook gaat begeven is een oudje en dat zal dan ook WEER een Siemens worden.
Een heel tevreden SIEMENS klant

Pluspunten

  • glasplaten
  • ijsklontjes
  • de motor hoor je haast niet
  • eigenlijk is de hele vriezer 1 grote PLUS

Minpunten

  • Kan ik niet vinden
Geschreven voor: Siemens GS58NEW40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joyce 29-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote verlichte lades

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een gigantische vriezer met ruime lades. Hij staat bij ons in een donkere schuur, dus dan is de verlichting een uitkomst!

Pluspunten

  • Licht in de vriezer
  • Ruimte

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Siemens GS58NEW40

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 27-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekker groot

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie grote vriezer met handig handvat dat de deur helpt openen. diverse maten lades en vakken met kleppen.

Pluspunten

  • groot
  • verschillende maten laden en vakken
Geschreven voor: Siemens GS58NEW40

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Effie 12-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De bestelde versie GS58NAW41 was niet meer leverbaar. Nieuwere versie voor dezelfde prijs geleverd gekregen. Mooie grote vrieskast. Snelle en goede levering. Veel ruimte. Heel handig met no frost

Pluspunten

  • Groot
  • Ruim
  • No frost
  • Ijsblokjesmaker
Geschreven voor: Siemens GS58NEW40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ben 13-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

we zijn erg benieuwd

Algemene score

8,0
Afgaand op beoordelingen en prijs-kwaliteit besloten gebruik te maken de Siemens 70 eur cash back actie. Mooie grote vrieskist. Na betalinng direct bericht dat type was vervangen door een nieuw type, voor hetzelfde geldt onder dezelfde condities geleverd dus prima.
Geschreven voor: Siemens GS58NEW40

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jos 11-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote vrieskast !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prachtige grote vrieskast. Zeer zuinig in gebruik. Deur omdraaien was wel een klus, maar nu draait hij linksom.

Pluspunten

  • Grote inhoud
  • Zuinig
Geschreven voor: Siemens GS58NEW40

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

twannie 06-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
de Omvang van het apparaat was groter dan mijn verwachting, maar de inhoud is giggantisch . Ideaal voor mijn mijn situatie. Ook erg mooi om te zien

Pluspunten

  • mooi apparaat
  • hele grote inhoud
Geschreven voor: Siemens GS58NEW40

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Vosske 06-12-2017

Wat een (COOLE) ruimte

Algemene score

10,0
Grote laden en handige kleinere ruimtes voor een perfecte indeling. Door de kleppen te labelen een gestructureerde indeling waardoor de vriezer super overzichtelijk blijft! Als klap op de vuurpijl zit er nog een ijsklontmaker in die nog werkt ook.
Geschreven voor: Siemens GS58NEW40
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Karin 22-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker groot

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Met een gezin van 6 heb je niet genoeg aan 1 koel/vriescombinatie. Wij hadden wel een vrieskast maar dat was een oudje die het steeds moeilijker kreeg dus moesten we op zoek naar een andere vrieskast.
Als je dan toch gaat kijken voor een andere vrieskast dan maar meteen goed doen toch? Dus een lekker zuinig en groot model zodat we de komende jaren nog vooruit kunnen.
Dit is een bakbeest, hij is gisteren binnengekomen en ik heb de oude vriezer vanmiddag leeggehaald en de nieuwe vriezer in gebruik genomen... Op de planken heb ik nog meer dan genoeg ruimte en ik heb voor alsnog 2 lades helemaal leeg!!!
Qua uiterlijk, geluid en inhoud een echte aanrader!!!

Pluspunten

  • Groot
  • Lekker stil
  • Mooi vormgegeven
  • Zuinig (ongeveer 41,- per jaar)
Geschreven voor: Siemens GS58NEW40

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews