ETNA VV655WIT - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 4 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VV655WIT op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

h**0@g**l.com 12-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Etna VV655wit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV655WIT

Algemene score

9,0
Prima tafelmodel vriezer, goed gangbare lades met makkelijke indeling. En dat voor een zeer schappelijke prijs!

Pluspunten

  • Formaat
  • Prijs

Minpunten

  • Niet erg stil

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 13-10-2021

Beste heer/mevrouw,

Vriendelijk bedankt dat u de moeite hebt genomen om deze beoordeling te schrijven en wat fijn dat deze vriezer van ETNA goed bevalt! Wij wensen u nog vele jaren plezier van deze aankoop.

Met vriendelijke groet, Claudia
Webcareteam ETNA.

Reageer

Ben 02-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV655WIT

Algemene score

8,0
Fijne vrieskast, voldoende ruimte zuinig in gebruik maakt weinig geluid.
Goede prijs kwalitijds verhouding

Pluspunten

  • Voldoende ruimte
  • Zuinig in gebruik
  • Weinig geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 04-10-2021

Beste Ben,
Dank u wel voor deze mooie review. Fijn dat u zo tevreden bent over de ruimte van deze vriezer en het weinige geluid.
Veel plezier gewenst met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

f**r@o**k.com 18-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed gewoon vriendelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV655WIT

Algemene score

8,0
Mooie vriezer en fluisterstil. Alleen de inhoud is bedenkelijk. Bij de een staat 84 liter bij de ander 91 liter??? Dus waarom en wat is het nou?

Pluspunten

  • Prijs

Minpunten

  • Inhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Officiele reactie van Atag 19-08-2021

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze review. De inhoud van deze ETNA vriezer is 91 liter.
Veel plezier nog gewenst met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

André Speldekamp 06-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige geluidsarme vriezer voor een geweldige prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV655WIT

Algemene score

10,0
Prachtige geluidsarme vriezer met 4 handige lades voor een geweldige prijs. Bovendien krijg je na registratie van ETNA 2 + 3 = 5 jaar garantie. De vriezer voldoet aan al onze wensen, aanrader!

Pluspunten

  • geluidsarme (stille) vriezer
  • 4 mooi ingedeelde lades
  • geweldige prijs
  • 2 + 3 = 5 jaar garantie van ETNA

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 07-07-2021

Beste André,

Dat horen wij graag, tevreden op alle fronten.
Bedankt voor het delen van deze positieve review.
Wij wensen je veel vries plezier toe.

Met vriendelijke groet,
Alice Webcareteam ETNA

Reageer