Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 59 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VV655WIT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sinned 30-01-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed, en voldoende ruimte.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV655WIT

Algemene score

8,0
Een mooi en prima afgewerkt tafelmodel diepvries met 4 lades. Vriestemperatuur is makkelijk instelbaar door de draaiknop. Eventueel het aanpassen van de draairichting van deur is ook een optie. Maakt niet veel geluid en is zuinig in energieverbruik een aanrader .

Pluspunten

  • Extra garantie
  • 4 lades
  • Makkelijk instelbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
webcare-7 30-01-2024

Beste Sinned,

Erg leuk om te lezen dat de VV655WIT zo naar wens is. Bedankt voor de mooie beoordeling.

Wij wensen je heel veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA





Reageer

h***************@g******** 24-01-2024
  • Product gekocht
Geschreven voor: ETNA VV655WIT

Algemene score

9,0
Heb gezocht wat ik wilde een vrieskist met 4 laden en niet duur want prijs-kwaliteit verhouding is prima. Het merk Etna stond al 60 jaar geleden bij mijn ouders in de keuken waaronder een gasfornuis, geiser en gaskachel. Weet niet anders als dat het merk bij mij betrouwbaar overkomt. Naast de bestaande garantie van 2 jaar kun je deze nog verlengen met 3 jaar tegen gereduceerde kosten bij een storing. Al met al ben ik zeer tevreden.
webcare-7 24-01-2024

Beste heer / mevrouw,

Wat leuk om te lezen dat je al zo lang bekend bent met ons merk en opnieuw voor ons gekozen hebt! Een groter compliment kunnen wij ons niet indenken 😊

We willen je dan ook bedanken voor jouw mooie beoordeling en wensen jou heel veel plezier toe van jouw vriezer!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

p*******@m****** 09-01-2024
  • Product gekocht
Geschreven voor: ETNA VV655WIT

Algemene score

9,0
Vandaag diepvrieskast gebracht. Mooi ruim en de prijs viel mee. Verder hoop ik dat hij het goed zal doen. Ik heb een punt, zet in de handleiding wat -18 graden Celsius is.
webcare-7 10-01-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie en positieve review! Fijn dat jij zo tevreden bent met het mooie design en hebben er alle vertrouwen in dat ook het gebruik goed zal bevallen.
Bedankt voor jouw feedback over de documentatie, wij geven dit door zodat ik meegenomen kan worden in de ontwikkeling van onze producten.

Wij wensen jou heel veel plezier van de vriezer!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Schreurs 02-11-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV655WIT

Algemene score

10,0
Prima vriezer, mooie prijs.
Mooi model, niet zwaar om naar
1e verdieping te rengen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

g**********@k********* 02-11-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV655WIT

Algemene score

10,0
Prima vriezer, mooie prijs.
Mooi model, niet zwaar om naar
1e verdieping te rengen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

a**n@o**k.com 22-10-2023
  • Product gekocht
Geschreven voor: ETNA VV655WIT

Algemene score

10,0
Wij hebben meerdere apparatuur van Etna en dat bevalt ons prima vandaar dat onze nieuwe vriezer ook weer een Etna is geworden.
Wij vinden de vriezer zeer goed en voldoet aan onze wensen..
De service van Etna vinden wij ook geweldig.

Groetjes andre en robin

Reageer

t**s@h**e.nl 17-10-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat voor de prijs!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV655WIT

Algemene score

9,0
Een super apparaat, is niet te groot en toch 4 lades. Vriestemperatuur is prima en eenvoudig instelbaar.
Maakt niet veel geluid en is dus voor deze aanschafprijs een aanrader !

Pluspunten

  • 4 lades
  • aanschafprijs
  • compact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

y**b@l**e.nl 12-10-2023
  • Product gekocht
Geschreven voor: ETNA VV655WIT

Algemene score

8,0
Perfecte maat vriezer voor dagelijks gebruik. Ruime inhoud en makkelijk in gebruik te nemen. Slechts 2 schroefjes moet je vastdraaien. Verder vriest hij goed en zeer tevreden met de verlengde garantie.

Reageer

N**a@h**l.com 07-10-2023
  • Product gekocht
Geschreven voor: ETNA VV655WIT

Algemene score

10,0
Mooi product. Goede indeling. Prijs-kwaliteitverhouding is prima.
Niks op aan te merken verder. Blij mee.

Reageer

j**5@h**l.com 05-10-2023
  • Product gekocht

koop met een gerust hard

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV655WIT

Algemene score

10,0
Hallo .
ik ..als alleenstaande man heb de vriezer vv655 gekocht omdat deze ,niet alleen voor de redlijk prima prijs maar ook voor de 4 grote bakken waar ik alles in kwijt kan .natuurlijk wil je graag voldoende in huis hebben dus met deze vriezer kan ik voorlopig wel voorruit.Heerlijk stil want staat in open keuken en je hoort hem nauwelijks .Mooi compact en heel veel ruimte en stil.
ben er dik tevreden mee
bedankt Etna

Pluspunten

  • veel ruimte
  • erg stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b*****@h****** 15-07-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Waar voor jouw geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV655WIT

Algemene score

8,0
Mooie compacte koelkast. Goede prijs kwaliteit verhouding. 5 jaar garantie na registratie.
Aangeschaft op 15-07-2023. Ik hoop er lang plezier van te hebben.

Pluspunten

  • Compact
  • Goede prijs kwaliteit
  • Stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 20-07-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt dat jij de moeite hebt genomen om deze leuke review te schrijven. Wat goed dat jij jouw aankoop geregistreerd hebt!

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

j*******@g******** 24-05-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Redelijke prijs , goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV655WIT

Algemene score

9,0
Ben super tevreden met de vriezer! We hebben deze nu 1 week en voor de redelijke prijs goede kwaliteit.
De laden zijn ruim en degelijk en de vriezer doet het uitstekend.
Heb spijt dat ik het niet eerder heb gedaan.

Echt een aanrader! 😀

Pluspunten

  • Compact
  • Goede kwaliteit
  • Mooie stevige laden
  • Lang aansluitsnoer

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 25-05-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt dat jij de moeite hebt genomen om deze positieve review te schrijven!
Het doet ons goed dat jij zo tevreden bent met de vriezer.

Wij wensen jou heel veel plezier van de vriezer.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

c********@h********** 08-05-2023
  • Product gekocht
Geschreven voor: ETNA VV655WIT

Algemene score

9,0
Mooi compact model met veel ruimte. Goede prijs. Goed merk. Makkelijk schoon te maken.
Officiele reactie van Atag 09-05-2023

Beste heer / mevrouw,

Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het design, gebruiksvriendelijkheid en de prijs. Bedankt voor de mooie review.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Lenneke 15-12-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne tafelvriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV655WIT

Algemene score

8,0
De diepvriezer is helemaal wat ik ervan verwacht. Compact met fijne laden waar ik veel in kan plaatsen.

Pluspunten

  • 4 laden
  • Veel ruimte

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 16-12-2022

Beste Lenneke,

Hartelijk dank voor je leuke review en de mooie score. Wat fijn dat de vriezer je zo goed bevalt.
We wensen je heel veel plezier van je aankoop.

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

a.wibbelink@versatel.nl 09-12-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV655WIT

Algemene score

9,0
hebben een diepvrieskast gekocht ,ETNA was voor ons al jaren een betrouwbaar artikel .het was een aantrekkelijke prijs en we kregen extra garantie die hebben we aangevraagd dat was perfect voor mekaar.Wij zijn erg tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 12-12-2022

Beste heer / mevrouw Wibbelink,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je al jaren geniet van ons apparatuur en je opnieuw voor ETNA hebt gekozen. We wensen je veel jaren plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Paul 08-12-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Beperkte diepte onderste lade

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV655WIT

Algemene score

7,0
Mooie en prima vriezer. Ik werd 'n beetje (negatief) verrast door de minder diepe onderste lade.

Pluspunten

  • Mooi
  • prijs

Minpunten

  • beperkte diepte onderste lade

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 09-12-2022

Beste Paul,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Goed om te lezen dat de prijs en het design van de vriezer jou goed bevallen.

We wensen je heel veel plezier met de aankoop!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

m*********@g******** 21-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prijs kwaliteit prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV655WIT

Algemene score

10,0
Hadden meer ruimte nodig en oog viel op de etna, hele sterke prijs en snel koud
Heb er een kwh meter op gezet en is behoorlijk zuinig

Goede reviews gelezen dus deze gekocht en tevreden mee

Pluspunten

  • Prijs
  • 4 lades

Minpunten

  • geen handgreep

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 22-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze topscore, een 10!
Wij zijn blij dat jij gekozen hebt voor ETNA!
De ruimte, duurzaamheid en prijs van de vriezer bevallen jou gelukkig goed.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

s******@h********** 17-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Tafel diepvries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV655WIT

Algemene score

9,0
Een makkelijke kleine diepvries, met voldoende inhoud.
Goede prijs, kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Goed formaat
  • Openzijde aan 2 kanten te monteren.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 18-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze positieve review.
Wat fijn dat de vriezer zo goed bevalt.
Jij bent tevreden over het gebruiksgemak, de ruimte en de prijs/kwaliteitsverhouding, dat zien wij natuurlijk graag!

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

o********@h********** 12-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zer goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV655WIT

Algemene score

10,0
Goed werkend product. Goede prijs kwaliteit verhouding. Ik ben er heel tevreden mee

Pluspunten

  • Vriest goed

Minpunten

  • Kleine lades

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 14-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review en het mooie cijfer😊 Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met de werking van de kookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Piet Huson 07-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Opvallend stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV655WIT

Algemene score

9,0
De vriezer is gemakkelijk te installeren. duidelijke instructie voor het gebruik. Groot pluspunt is een heel laag geluidsniveau. Met name als de vriezer in een open keuken staat wat bij ons het geval is een belangrijk punt
Officiele reactie van Atag 08-11-2022

Beste heer/mevrouw,

Wij waarderen het zeer dat je de tijd hebt genomen om deze enthousiaste review te schrijven. Het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent over de VV655WIT.

Wij wensen je veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

h*********@z******* 19-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top vriezer , zeker een aanrader !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV655WIT

Algemene score

10,0
Wij hebben 'n 2 persoons huishouden , en bewust gekozen voor deze milieu vriendelijke en energie zuinige vrieskast ! Vandaag geplaatst en in bedrijf gesteld , hij is met zijn 4 laden voor ons ruim genoeg . De vriezer is fluisterstil , gevuld met ozonvriendelijk gas , en energiezuinig !!!!!!!! Verder is de temp. goed in te stellen , en is de ombouw van de kast heel netjes afgewerkt met 'n fijn bovenblad en 'n perfect sluitende deur die zowel links als rechts sluitend gemonteerd kan worden . Al met al voor ons de perfecte vrieskast , en dat alles voor 'n zeer nette prijs . Wij hebben er alle vertrouwen in , dat we hier vele jaren plezier van gaan hebben !!!!!!!!!!!!!!!!
Pluspunten

Degelijk en netjes afgewerkt .
Milieu vriendelijk , en energie zuinig .
Fluisterstil .
Temp. goed in te stellen .
Voldoende binnenruimte .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 20-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze positieve review.
Wij zijn blij dat jij gekozen hebt voor ETNA. Wij zijn natuurlijk altijd bezig om onze producten te verduurzamen, beter voor het milieu en voor en voor de portemonnee.
Ook het gebruik en geluidsniveau bevalt jou goed.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

k************@h********** 17-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede koop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV655WIT

Algemene score

8,0
Is een klein compact model, met voor ons twee een goede keuze geweest. Voldoende ruimte en openlijk model. Zijn tevreden hierover. En konden het garantie termijn ook nog opwaarderen naar vijf jaar, dus prima

Pluspunten

  • Model
  • De ruimte
  • Prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 17-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze positieve review.
Fijn dat jij zo tevreden bent over de ruimte en het compacte design.
Ook de extra garantie is natuurlijk mooi meegenomen.

Wij wensen jou heel veel plezier van de vriezer!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

els 15-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker klein en niet duur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV655WIT

Algemene score

8,0
Ik zocht een kleine vriezer en na zoeken op internet kwam ik op deze..... Hij is lekker niet duur en voldoet helemaal aan mijn eisen. Ik ging naar de winkel en na twee dagen werd hij al gebracht en geinstalleerd. Helemaal tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 17-10-2022

Beste Els,

Wat leuk dat jij gekozen hebt voor ETNA!
En een mooie score heb jij achtergelaten, bedankt!
Fijn dat de vriezer voldoet aan jouw eisen.
Ook de levering is lekker snel gegaan, dat zien wij natuurlijk graag!

Wij wensen jou heel veel plezier van de vriezer.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

j**********@k********* 08-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Etna diepvries tafelmodel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV655WIT

Algemene score

8,0
Het is een fijne diepvries met 4 lades. Het voordeel is dat het overzichtelijk blijft wat je in de la heb gedaan. Zo kan de diepvries eerder dicht en bespaar je energie.. op de lades staan afbeeldingen hoe lang je iets bewaren als het ingevroren is. Het enige minpuntje is dat de diepvries zelf een lichtgewicht is dus als je iets te hard de deur dicht dowt kan hij makkelijk verschuiven. Ik ben erg tevreden over deze diepvries.

Pluspunten

  • Overzichtelijke lades
  • Genoeg ruimte

Minpunten

  • Kan makkelijk van zijn plaats verschuiven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 10-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze mooie review.
Wat fijn dat de vriezer jou zo goed bevalt.
Jij bent tevreden over de handige indeling en het overzicht over in de lades.

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

h*********@z******* 04-10-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Top vriezer , zeker een aanrader !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV655WIT

Algemene score

10,0
Wij hebben 'n 2 persoons huishouden , en bewust gekozen voor deze milieu vriendelijke en energie zuinige vrieskast ! Vandaag geplaatst en in bedrijf gesteld , hij is met zijn 4 laden voor ons ruim genoeg . De vriezer is fluisterstil , gevuld met ozonvriendelijk gas , en energiezuinig !!!!!!!! Verder is de temp. goed in te stellen , en is de ombouw van de kast heel netjes afgewerkt met 'n fijn bovenblad en 'n perfect sluitende deur die zowel links als rechts sluitend gemonteerd kan worden . Al met al voor ons de perfecte vrieskast , en dat alles voor 'n zeer nette prijs . Wij hebben er alle vertrouwen in , dat we hier vele jaren plezier van gaan hebben !!!!!!!!!!!!!!!!

Pluspunten

  • Degelijk en netjes afgewerkt .
  • Milieu vriendelijk , en energie zuinig .
  • Fluisterstil .
  • Temp. goed in te stellen .
  • Voldoende binnenruimte .

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 06-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze positieve review.
Wij zijn blij dat jij gekozen hebt voor ETNA. Wij zijn natuurlijk altijd bezig om onze producten te verduurzamen, beter voor het milieu en voor en voor de portemonnee.
Ook het gebruik en geluidsniveau bevalt jou goed.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Toon meer reviews