ETNA VV655WIT - Vrijstaande Vrieskast - 91L - Wit - Vriezers

ETNA VV655WIT - Vrijstaande Vrieskast - 91L - Wit
ETNA VV655WIT - Vrijstaande Vrieskast - 91L - Wit
Energieklasse A, E
8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 132 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VV655WIT - Vrijstaande Vrieskast - 91L - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

s*********@h******06-11-2025

PRIMA PRIJS EN KWALITEIT

PRIMA DIEPVRIEZER. WIJ HEBBEN ER VOOR GEKOZEN OMDAT WE EEN EXTRA VRIEZER NODIG HADDEN VANWEGE DAT DE ANDERE TE WEINIG RUIMTE HAD. DEZE WAS EEN PRIMA AANVULLING EN WAS BOVENDIEN PRIMA WAT BETREFT PRIJS EN KWALITEIT.
Pluspunten
  • PRIJS
  • KWALITEIT
Nouk25-05-2025

Hollandse Glorie mét 5 jaar garantie

Compact formaat voor onder keukenwerkblad. Functionele lades. Energiezuinig en weinig ijsvorming. Stil. Perfect passend bij de Etna koelkast. Nu alleen nog een Etna 45cm vaatwasser erbij…
Pluspunten
  • Compact
  • Zuinig
  • Instelbaar
Minpunten
  • Geen?
Victor uit Rotterdam18-04-2025

Een goede diepvriezer voor relatief weinig geld.

De diepvriezer is een tafelmodel met vier doorzichtige laden. De bovenste lade vriest tot -12 en de andere drie laden tot -20 graden Celsius. Erg jammer dat er aan de buitenkant geen temperatuur aanduiding is. Het apparaat is erg stil. Een echte aanrader.
Pluspunten
  • Lage prijs.
  • Erg stil.
  • Vriest tot -20
  • maar stel in op -18
Minpunten
  • Geen temperatuur aanduiding.
a*********@g********16-04-2025

Goed en duurzaam

Mijn oude vriezer had de pijp aan Maarten gegeven, en na jaren van trouwe dienst, moest ik dus iets anders gaan aanschaffen. De keuze voor dit merk was niet moeilijk, omdat ik het al vanaf mijn kinderjaren ken. Het product voldoet aan al mijn wensen en is zeer goed uitgerust
Pluspunten
  • Volledig
  • Gebruiksvriendelijk
Ries w14-04-2025

Top vriezer voor een schappelijke prijs

Tafelmodel vriezer gekocht voor een super schappelijke prijs kwaliteitsverhouding Ideale vriezer voor erbij Dit vriezertje krijgt van mij een cijfer 9
Pluspunten
  • Handige lades
  • Temperatuurverstelbaar aan de voorkant
Minpunten
  • Niet de allerzuinigste maar kan ook niet voor deze prijs
k*************@h**********18-03-2025

Prima kwaliteit voor een mooi prijsje

De prijs/kwaliteits verhouding is boven verwachting, goed degelijk product.
Pluspunten
  • Indeling 4 lades
  • inhoud 91 liter
  • Verstelbare deur links/rechts
k********@z*******09-03-2025
Was opzoek naar een tafelmodel vriezer. Deze vriezer voldoet aan al mijn wensen 4 lades, mooi en degelijk ontwerp voor een mooie prijs.
amverhaaff@gmail.com26-02-2025

Fijne vriezer.

De vriezer is erg fijn in het gebruik. Het is groot genoeg om er veel in kwijt te kunnen, maar klein genoeg om niet in de weg te staan.
Pluspunten
  • Veel ruimte
  • Kleine vriezer
  • geen sta-in-de-weg
w***********@o**********19-02-2025

Prima vriezer!

Ik was op zoek naar een nieuwe vriezer. Vanwege de positieve reviews en waarderingen kwam ik bij een Etna vriezer terecht. Deze gekocht en inmiddels enkele weken in gebruik. Kan maar één ding zeggen, deze doet het voortreffelijk. Nagenoeg geen geluid en het invriezen is een peulenschil. Super snel dius.......... kan deze zeker aanbevelen.
Pluspunten
  • geruisloos
  • prima ruime lades
h********@h**********18-02-2025

Zeker een aanrader

Fijne compacte vriezer met een praktische indeling van de lades met voldoende inhoud!
amverhaaff@gmail.com15-02-2025

Prima vriezertje

Wat een geweldige vriezer! Vriest supersnel en staat niet in de weg. Wij hebben er een deel van onze pannen op staan.
amverhaaff@gmail.com15-02-2025

Fijn vriezertje!

Wat een fijn vriezertje! Naast dat ie niet in de weg staat, vriest ie best snel. Je kunt er ook heel veel in kwijt! Meer dan de 'reguliere' vriezer van mijn koel-vriescombinatie
a*********@g********15-02-2025

Prima vriezer!

Prima vriezer. Groot genoeg dat je alles er in kwijt kan, maar klein genoeg dat ie niet in de weg staat.
u*******@x********14-02-2025
Veel ruimte en alles naar verwachtingen
John10-02-2025

Goede prijs kwaliteit verhouding

Vriest goed en is zeer geruisloos, goede prijs kwaliteit verhouding
Pluspunten
  • Geruisloos
  • Vriest prima
wim potgieter09-02-2025

Zeer fijne vriezer

Ik was op zoek naar een nieuwe vriezer (tafelmodel). Mijn oog viel op deze Etna vrieskast. Ik moet u zeggen dat ik tot op heden bijzonder tevreden ben. Het invriezen gaat echt super snel en geluidsniveau is veel minder dat ik verwacht had. Kortom een vriezer die zeker aan te raden is En ik hoop er nog jaren plezier van te hebben.
Pluspunten
  • snel invriezen en zeer geruisloos
  • prima ruime lades
a*********@g********04-02-2025

Aanrader!

Fijne diepvries met 4 overzichtelijke lades. Grote inhoud, mooie uitstraling, makkelijk en functioneel. Blij met deze Etna diepvries kast. Aanrader!
a***********@l******29-01-2025
Vriezer tafelmodel gekocht om noodgeval op te lossen, voor een redelijke prijs kunnen kopen. Was meteen uit voorraad leverbaar. Vriezer zeer eenvoudig te plaatsen en aan te sluiten. Werkt prima en is zuinig. Prima kwaliteit.
Gert24-01-2025

Super vriezer

Prima vriezer met 4 transparante lades en 91liter vriesruimte. Voor deze prijs een topproduct
Pluspunten
  • Inhoud
  • 4 lades
a****************@g********04-01-2025

Prima koop

Mooi vriezer, met 4 lades. Doet wat ie moet doen. Strak design en past goed in een kleinere ruimte. Zeer tevreden over Etna.
Pluspunten
  • Slank model
  • Vriest goed
  • 4 lades
  • Goede prijs kwaliteit
P************@g********25-12-2024
Deze vriezer is erg voordelig qua prijs en buiten verwachting ook nog “stil” wat we niet hadden verwacht voor die prijs. Vriezen doet ie ook goed. Aanbeveling.
s*********@g********21-12-2024
het is een goede vriezer, zeker voor die prijs
w*****@g********21-12-2024

Top, zeker een aanrader !

Dit product is prima, zowel het functioneren als de afwerking. Bovendien uitgevoerd met een instelbaar thermostaat knopje aan de buitenkant aangebracht. Plus twee garantie met nog eens de mogelijkheid met 3 jaar beknopte garantie te verlengen. Een prima product. Gr.whqu
K***********@h******18-12-2024

Bevalt goed

Nog maar een week in gebruik, maar tot nu toe zeer tevreden. Mooie uitstraling, en waarschijnlijk snel op temperatuur. Mooie diepe lades
Pluspunten
  • Snel op temperatuur
  • Diepe lades
Hans09-12-2024

Hij doet het

Hij is wit zoals het hoort, hij is van binnen koud.
Pluspunten
  • Prijs
Minpunten
  • Geen alarm bij te hoge temperatuur