Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 13 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VV2143WIT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sjon 19-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruime zuinige en stille diepvrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV2143WIT

Algemene score

10,0
Super mooie en stille diepvries kast, veel ruimte en bovendien nog zuinig ook, ben je ook op zoek naar een betaalbare diepvriezer, ik zou niet twijfelen en deze aanschaffen.

Pluspunten

  • Stil
  • Ruim
  • Zuinig

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 20-09-2022

Beste Sjon,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze topscore, een 10!
Wat leuk dat jij gekozen hebt voor ETNA.
Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent over het gebruiksgemak, mooie design en natuurlijk ook belangrijk; de duurzaamheid.

Wij wensen jou heel veel plezier van de vriezer!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

r**n@z**o.nl 30-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs kwaliteit koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV2143WIT

Algemene score

8,0
De prijs/kwaliteit van deze vrieskast is de reden voor de keuze.
Handig in gebruik met de 6 laden

Pluspunten

  • 6 laden

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 31-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt dat jij de moeite nam om deze positieve review te schrijven.
Wij zijn blij dat jij gekozen hebt voor ETNA.
Fijn om te lezen dat het gebruiksgemak en de ruime lades jou zo goed bevallen.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Berty Jansen 10-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie diepvrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV2143WIT

Algemene score

10,0
Mooi apparaat voor een prima prijs. Veel opbergruimte voor dit slanke en lage apparaat.

Pluspunten

  • Mooi apparaat
  • Klein maar fijn

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 11-08-2022

Beste Berty,

Hartelijk dank voor deze mooie review. Wat een geweldig reviewscore heb je gegeven! Fijn te lezen dat de vriezer veel opbergruimte heeft. Wij wensen je veel plezier met je aankoop!

Met vriendelijke groet,
Chantal Webcare ETNA

Reageer

vanaf vandaag 20-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

is echt een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV2143WIT

Algemene score

9,0
is een zeer goede diepvries ben er zeer tevreden over kwaliteit is zeer goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 22-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt dat jij de moeite nam om een review te schrijven.
Fijn dat jij zo tevreden bent over de vriezer.
Ook het design bevalt jou goed.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

essam@kpnmail.nl 28-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ETNA Vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV2143WIT

Algemene score

9,0
De vrieskast bevalt goed, perfecte vrieskast, genoeg ruimte. Diepvries werkt goed, tevreden mee.

Pluspunten

  • veel ruimte
  • mooie laden
  • genoeg ruimte
  • Vriest goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 29-04-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank u wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat de vriezer naar behoren werkt.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

b**7@u**l.nl 23-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV2143WIT

Algemene score

9,0
Mooi uitgevoerde vrieskast, veel ruimte.
Fijne laden, omdat alle zijden recht zijn kun je er veel in kwijt.
Het apparaat is ook lekker stil.
Deze vrieskast is een echte aanrader!

Pluspunten

  • Mooi uitgevoerde vrieskast.
  • Veel ruimte.
  • Fijne rechte laden waardoor er veel in kan.
  • Is heel stil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 24-02-2022

Beste heer/mevrouw,
Dank u wel dat u de moeite hebt genomen deze review te schrijven. Goed te lezen dat deze vriezer veel ruimte heeft en heel stil is. Veel plezier gewenst met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Rob 14-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg fijne vriezer met veel ruimte in een beperkte ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV2143WIT

Algemene score

10,0
Erg fijne ruime vriezer in een beperkte ruimte. Daarnaast voor prima budget en 5 jaar garantie na registratie. Je kunt een duurder no front systeem kopen, maar de lades moeten op z'n tijd toch schoon gemaakt worden. Dan is ontdooien ook een kleine moeite en een goed excuus om je vriezer een keer goed leeg te eten.

Pluspunten

  • Kan veel in
  • Past in een beperkte ruimte

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 15-02-2022

Beste Rob,

Bedankt voor jouw mooie feedback met een maximale score! Erg fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de VV2143WIT. Bedankt voor je enthousiasme.

Wij wensen je veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

erikpool1964@gmail.com 23-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waar voor je geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV2143WIT

Algemene score

10,0
Na het uitvallen van onze oude koelkast hebben wij gekozen voor de vrieskast en de koelkast van ETNA uit de zelfde serie. Zeer tevreden met de vriezer en de koeler van ETNA. Mooi wit strak design en geen onzin gewoon waarvoor je geld. Wij zijn zeer tevreden en denken er aan om ook de vaatwasser te kopen van ETNA

Pluspunten

  • Strak design
  • Makkelijk de deur omdraaien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 24-01-2022

Beste Erik,

Bedankt voor het schrijven van deze review en dit mooie cijfer. Wat leuk om te lezen dat u voor ETNA gekozen heeft en tevreden bent over de werking en uitstraling van de koelkast.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

t**m@t**l.com 03-12-2021
  • Product gekocht

Een vriezer die vriest voor een goed prijsje.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV2143WIT

Algemene score

8,0
Niet het 1e merk waar ik aan dacht voor een vriezer maar wel 1 van de eerste die ik tegenkwam met veel ruimte voor een schappelijke prijs. Product voelt solide aan, de laden oogt wat goedkoper plastic maar zeker niet van slechte kwaliteit. 6 laden, degelijk gebouwd, goede prijs. Aanrader.
Officiele reactie van Atag 06-12-2021

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat leuk om te lezen dat u voor ETNA gekozen heeft en de vriezer een aanrader vindt vooral vanwege de ruimte in de vriezer.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

René 29-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top vriezer!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV2143WIT

Algemene score

10,0
Prachtige vriezer met zes laden dus lekker makkelijk organiseren van je spullen.
De vriezer maakt gelukkig weinig geluid.
Een aanrader.

Pluspunten

  • veel laden
  • stil

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 30-09-2021

Beste René,

Ik waardeer je positieve feedback enorm, het is zeer prettig te lezen dat je ons aanraadt.

Veel plezier met je aankoop.

Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer

c**e@h**l.com 13-08-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne, degelijke vriezer.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV2143WIT

Algemene score

10,0
Wij hebben deze vriezer aangeschaft om in de kelder te plaatsen. Hier staat hij inmiddels een paar maanden en werkt naar behoren. De vriezer is degelijk, maakt weinig geluid en is handig in gebruik door de lades. Producten worden snel ingevroren in de middelste lades. Afhandeling en levering was perfect. Kortom: zeer degelijke vriezer, goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Pluspunten

  • stil
  • veel ruimte
  • vriest snel in

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 16-08-2021

Beste heer /mevrouw,

Dank u wel dat u de tijd genomen heeft om deze mooie review te schrijven. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de vriezer en gebruik hiervan. Wij wensen u nog veel plezier met uw aankoop.

Groet, Marijke Webcareteam Etna

Reageer

Steve Chaltin 23-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Diepvries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV2143WIT

Algemene score

10,0
Goed toestel Vooren goede prijs heel blij mee stille motor en ruimte genoeg om alles weg te bergen voor mij krijgt deze toestel en dikke 10/10 ETNA VV2143WIT is en aanrader

Pluspunten

  • Prijs
  • Veel ruimte

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 24-02-2021

Beste Steve,

Bedankt voor het nemen van de moeite om deze mooie review te plaatsen. Met deze "rapportcijfers" zijn wij meer dan blij!
We wensen je dan ook heel veel plezier van deze aankoop.

Groet Ursula van Webcareteam

Reageer

Yvonne 29-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV2143WIT

Algemene score

9,0
Wat een fantastische vriezer met 6laden. En één van de goedkoopste van alle vriezers. Deze is doodstil hoort geen geluid en heeft veel opbergruimte. Ben er erg blij mee. Ten zeerste aan te bevelen.

Pluspunten

  • Stil
  • Veel opbergruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 01-02-2021

Beste Yvonne,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review. Alle feedback is welkom en zal door ons worden meegenomen.
We wensen je heel veel "vries"- gemak toe.

Groet Ursula van Webcareteam ETNA

Reageer