Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 8 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Hisense FV306N4CW2 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Romée 05-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handige maat diepvries met een fijne indeling.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Hisense FV306N4CW2

Algemene score

8,0
Handig formaat diepvries. Veel diepvrieskasten zijn tegenwoordig heel diep en Hisense heeft met deze kast de ideale tussenmaat. Daarnaast heeft de diepvries een no-frost systeem wat ideaal is. Ook het systeem voor de ijsblokjes werkt erg handig. Deze diepvrieskasten heeft twee big box lades wat zeker een goede aanvulling heeft.
Een minpunt vind ik de twee bovenste vakken. Hiervoor zit een klep ipv een lade, echter is de klep vaak moeilijk open en dicht te krijgen. Wij laten hem daardoor nu vaak ook maar omhoog om geen ongemak te hebben.

Pluspunten

  • Ijsblokjes systeem
  • 2 big box lades
  • No-frost systeem
  • Ideale diepte diepvries

Minpunten

  • Klep bovenste 2 vakken moeilijk dicht en open.
  • Maakt soms best wel wat geluid.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

g**4@g**l.com 17-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Praktische kast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Hisense FV306N4CW2

Algemene score

9,0
Niet alleen mooie kast aan buitenkant maar een erg praktische indeling van bakken en twee schuifvakken. Ook de ijsklontjes maker is erg praktisch. De kast vriest snel in .wat ik mis is een lapje maar dat is geen hoofdzaak.

Pluspunten

  • Ruimte indeling
  • Prijs kwaliteit

Minpunten

  • Heb vwrlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

p**s@g**l.com 23-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

bevalt zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Hisense FV306N4CW2

Algemene score

10,0
mooie grote vrieskast met genoeg ruimte ziet er goed uit met grote bakken en handige bak voor ijsklontjes

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

paul 04-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie prijs / kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Hisense FV306N4CW2

Algemene score

8,0
Goede prijs kwaliteit verhouding.
makkelijk te instaleren en deur om te hangen.
mooie indeling en extra vak voor ijsklontjes

Pluspunten

  • prijs
  • indeling / ruimte
  • nooit ontdooien
  • handgreep

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Piet live 01-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

blij met deze vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Hisense FV306N4CW2

Algemene score

8,0
Een mooi apparaat met ingebouwde ijsklontjes maker is erg handig.
Veel inhoud maar ziet er niet robuust uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lia van Hoeyen 28-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een blije Hisense vrieskast eigenaar !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Hisense FV306N4CW2

Algemene score

10,0
We hebben een Hisense Vrieskast gekocht en zijn hier heel erg blij mee.... Prachtige afwerking met mooie sluiting van de deur. Veel binnenruimte en fluisterstil. En na registratie kregen we maar liefst 5 jaar Garantie .... Een echte aanrader !

Pluspunten

  • Praktische lades en ruimtes
  • Fluisterstil
  • Zuinige energielabel
  • Deurgreep met openen
  • Afwerking en een apart vak ijsblokjes maker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

v**c@h**l.com 04-05-2022
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Hisense FV306N4CW2

Algemene score

8,0
Goede prijs , kwaliteit verhouding,voldoet aan de verwachting ,no- Frost werkt prima

Reageer

Ad V 02-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hisense FV306

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Hisense FV306N4CW2

Algemene score

10,0
Vriezer werkt Perfect! Mooie afwerking.
Praktische indeling. Zeer tevreden!

Pluspunten

  • Indeling
  • Uiterlijk
  • Afwerking

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer